|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
12.3.2007 19:41:51   
HEL36
OJLA ČVEKE!

tinaaja, a še maš podnajemnico? Sam ne vem, če bo dolgo, ker je tak lep sonček user posted image  . Moj sine se je guncal na tisti ta velki žogi in padel dol na roko. Jutri greva še enkrat poslikat, če se je zacelil.

andreja, joj, ti mora bit težko, ko maš tko bogo mamo user posted image  , vsaj oče je mal skrbi prevzel nase, veš vsak se je v težkih trenutkih primoran česa naučit. Vsaj bivšemu je bolje.

raho, user posted image  ža mi je da je user posted image  prišla, gremo naprej!

lana, pa je za tabo praznovanje, srečka. Pri nas pa je mali febr. odprl sezono user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa še user posted image  se je hitro vrnil user posted image
Upam, da se še pred dopusti porihtaš user posted image  in boš do jeseni user posted image .

Mi smo šli včeraj na sejem DOM v LJ, smo dobli vstopnice in to skoristili. Pa še na kosilo in smo preživeli lep dan skupaj. So takšni dnevi redki, ker možeka ponavad cel teden ni doma, pol pa mal skoristimo.

OK punce, uživajte v sončku maksimalno user posted image user posted image user posted image

LP

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
12.3.2007 19:58:35   
andreja2000
HEL36 ,Ja,po pravii povedano mi je zelo,zelo težko glede mame in pridejo taki trenutki,ko se tudi pošteno zjočem.user posted image  Vendar hočem ali nočem,temu se ne morem izognjit,kajti bolezen je tu in grdo kaže svoje zobe.Vsak trenutek ,ki ga preživim z njo mi pomeni ogromno in mama se zelo razveseli mojega obiska in vnukov.Ostati moram močna,kajti le tako sem lahko njena opora.
Glede bivšega,Pa bomo videli kako bo vse skupaj,ko bo doma.Pomoje je z tetraplegikom kar težko tako zanj,kot za tiste,ki krbijo zanj.

No,res lepo,da ste včeraj skupaj preživeli lep dan.Taki dnevi so res lepi in si jih privoščite kolikor se jih da. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
12.3.2007 20:22:41   
HEL36
Maš prav ja. Treba je izkoristit vsak trenutek, ker ti je potem še pošteno žal ko mine. Vidim, da si trdna oseba in moraš to tudi biti, saj ti življenje meče veliko polen pod noge. Sicer nisem lih najbolj na tekočem, kaj vse si že morala dati čez, (ker nimam časa brat toliko nazaj, sorry) ampak te občudujem!

Mi pa radi izkoristimo kakšen tak dan user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
13.3.2007 6:45:39   
lana38
Dobro jutro!
Danes sem pa zelo zgodaj vstala. Že ob 5.30. Moj sin je šel v LJ na tekmovanje National Geografic Junior. Mislim, da bo to enkrat tudi na TV. Posnetek seveda. Bomo videli, kako se bo odrezal. To bi zdaj naj bila osmina finala. Vam bom povedala, kdaj bo, da ga boste videle, če bo katera gledala. Zdaj sem pa že vse živo prebrala na netu. Pa zaspana sem postala.user posted image  Bi mi prav prišla še ena runda spanca, samo potem lahko še službo zamudim.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
13.3.2007 9:20:04   
monikap
lana navijam za tvojega sina da doseže čim boljši rezultat ko pa bo po TV pa le javi si bom z veseljem ogledala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
13.3.2007 10:11:51   
sonchek
Punce...mislim, da se bom počasi preselila na drugo stran...še vedno bom pa seveda ostala zvesta vsem vam, ki ste mi pomagale priti do tega...
Danes zjutraj smo zagledali magični user posted image !!!

Hvala vam!!!

Sicer še ne dojemam...kajti kmalu bo eno leto od UPN-ja...in potem to...sedaj lahko edino držimo pesti in zaupamo vase...kajne?????

ooooooooooooooo sploh ne morem verjet!!!!!!!!!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
13.3.2007 10:13:18   
sonchek

pa ga malo obnovimo...

UPANJE PO SPLAVU:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
.. 13.03. zagledala user posted image !!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image  

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006  user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image ...FANTEK BOuser posted image !!!user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...MISLIM da ne čaka na user posted image
  user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
-ima sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.
...1.3. na HSG-ju našli neke izrastline..ČAKA...

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
Mogoče bodo poskusili spet!!!! DRŽIMO PESTI, da tokrat ratauser posted image

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko
NE ČAKA user posted image

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
    user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   3.3....

user posted image ---->user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006, februar 2006 user posted image , srečka user posted image ...PDP???

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka ....

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image ----->  Bety ali Bety upa,   srečka user posted image ,PDP???

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
                  -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
                  -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
                   spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3657
    13.3.2007 10:55:31   
    lana38
    sonchek, bravouser posted image user posted image user posted image !
    Upam, da se nam še kaj javiš, kako poteka tvoja user posted image , čeprav se boš preselila na drug forum.
    LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3658
    13.3.2007 10:58:33   
    Lusa
    sonchek-frajerka ti ,tako krasna novica na tako prelep sončen dan.Si mi polepšala danuser posted image user posted image user posted image Zdaj pa kar lepo uživaj kotuser posted image

lana upasm ,da bo čimprej vse za tabo in ,da končno zanosiš.Zdaj se pa le preveč dolgo vleče

Andreja že en čas sem te spraševala kako je z bivšim.Lepo je ,da je "zvozil" tako daleč ,glede na njegove diagnoze -močno upam ,da še bo dlje vozil s pogumom in močjo.

ostale pa čimprej zagledajte user posted image

pri meni je pa tako ,da me ščitnica zeza ,sem morala zmanjšat odmerekuser posted image kar je dobro in sem vprašala na MOnu kako vpliva to nihanje na nosečnost-ko bom seveda noseča.in je odgovoril zelo pozitivno ,tako ,da še kakšna dva meseca počakava pol pa veselo na user posted image .Že komaj čakam.

(odgovor članu HEL36)
    Neposredna povezava do sporočila: 3659
    13.3.2007 11:12:39   
    andreja2000
    sonchek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako lepa novica,si tudi meni polepšala dan.Želim ti lepo in zdravo user posted image ,pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana38 tudi jz držim pesti za tvojega Blaža,da se čim bolje odreže.

Vsem ostalim p lep sončen pozdrav pa čim več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3660
    13.3.2007 11:15:44   
    Anonimen
    Sonchek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo, bravo, bravo... Želim ti prelepo user posted image . Sem ti kar mal fauš, vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lana, upam, da se bo tvoj sinko dobro odrezal na tekmovanju. Držim pesti.

user posted image  je v polnem teku, čakam, da preneha in potem v nove boje.

Upam, da vas bo v marcu čim več zagledalo user posted image .

Sama očitno čakam december. Da ponovimo zgodbo izpred treh letuser posted image user posted image user posted image user posted image .  Celo PDP bi bil blizu prvemu.

(odgovor članu Lusa)
      Neposredna povezava do sporočila: 3661
    13.3.2007 11:18:16   
    andreja2000
    lusa tebi pa hvala glede bivšega.Tudi tebi iz srca želim vse dobro in da boš kmalu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3662
    13.3.2007 11:37:21   
    perlica
    sonchekuser posted image user posted image user posted image ,lepo nosečnost in zdravegauser posted image !!
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP
    perlica

Neposredna povezava do sporočila: 3663
    13.3.2007 12:50:05   
    monikap
    sonček bravo sem zelo vesela zate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu perlica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3664
    13.3.2007 13:17:29   
    sonchek
    HVALA PUNCE ZLATE STE!!!!
    Pa če vam povem po pravici se v meni meša toliko različnih občutkov in toliko strahu, da se res težko veselim te user posted image ...
    ...pa tako rada bi se je....kot sem se jo prvič, k sem vzela čisto brez strahu in kančka dvoma...

...danes se pa v meni porajajo miljon in en dvom....
    ...tudi to če je možno da je test lažno user posted image ....čeprov vem, da ni ker mi je zelo slabo.....ampak...sej veste, kaj vam hočem povedat...
    ...čez 14dni imamo G., pa bomo vse videli in razjasnili...

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu monikap)
    Neposredna povezava do sporočila: 3665
    13.3.2007 13:29:47   
    andreja2000
    sonchek jaz te čisto razumem in razumam strah in dvome,kajti ko človek enkrat da skozi to kar smo me,gre pomoje kar težko mimo vseh pomislekov.Pomoje,bom jaz isto reagirala ko bom user posted image ,vendar probaj se čim bolj sprostit,vem,da je meni lažje reči kot tebi to narediti,a probaj in želim ti iz srca,da bo vse dobro.

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3666
    13.3.2007 13:51:48   
    tinaaja
    Sonchekuser posted image

user posted image juhuhu!!!

VSE JE IN BO OK!

Neposredna povezava do sporočila: 3667
    13.3.2007 14:16:58   
    aljaža
    sonchek čestitke!!!! Želim ti zdravo in srečno nosečnost, pa seveda zdravega user posted image !!!

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3668
    13.3.2007 15:40:37   
    lana38
    Moj sin je bil uspešen na tekmovanju in gre naprej v četrtfinale.user posted image  Izmed 8 ekip OŠ je "naša" OŠ bila na 2. mestu. Napisala sem naša, ker sem tudi jaz hodila v to OŠ.
    LP

lana38

(odgovor članu aljaža)
    Neposredna povezava do sporočila: 3669
    13.3.2007 16:36:00   
    micla
    Sonchek BRAVO!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Popolnoma te razumem, kaj preživljaš. Tudi sama sem trepetala pred prvim pregledom, zdej trepetam pred NS....... in tako naprej do konca, dokler ga ne bom držala v rokah. UPAM.  Ampak moraš se skulirat in zaupat, da bo vse OK. Meni nekako uspeva, čeprav na momente, me spet stisne nek čuden strah tam iz ozadja. To je pač posledica naših izkušenj. Zdej ne mislit na to, ampak se lepo veseli user posted image  in uživaj vsak trenutek.

Punce, a mogoče katera ve, kako je z našo Bety - na oktobrkah se ni nič več oglasila. Verjamem, da je vse OK in da je malo odklopla forum.

Aja Sonchek - daj še mene spremenit na seznamu - srečka user posted image  PDP 11.10.07. 
    Hvala.

Ostale punce, pogumno naprej, da se bo ta mesec spet katera (ali pa več)veselila in mi z njo.user posted image

En lep sončen pozdrav pošiljam vsem, user posted image

micla

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3670
    13.3.2007 18:03:20   
    sonchek
    Hvala bejbike za čestitke...
    ...verjetno bom verjela šele čez 14dni, ko imam prvi pregled...ampak sedaj se spomnim besed Tinaaja, ko je rekla, da če ona ne bo verjela ne ve kdo bo...zdej se najdem v njenih besedah...

A kera kej ve Kje je kej Liona...pa ne da je spet kje v bolniciuser posted image ???
    ...pa bety upa, se tudi nič več ne javi....

No, bejbe...zdej ste pa VE na vrsti.user posted image user posted image ..držim pesti za vsako od vas...in verjemte da vas ne bom zapustila....!!!!

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu micla)
    Neposredna povezava do sporočila: 3671
    13.3.2007 18:07:44   
    sonchek

UPANJE PO SPLAVU:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
    .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
    ..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image  

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
    1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
    ...Test 16.10.2006  user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image ...FANTEK BOuser posted image !!!user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...MISLIM da ne čaka na user posted image
    user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
    -ima sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.
    ...1.3. na HSG-ju našli neke izrastline..ČAKA...

user posted image  Krtekxx, 36 let:
    1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
    2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
    3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
    4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
    5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
    Mogoče bodo poskusili spet!!!! DRŽIMO PESTI, da tokrat ratauser posted image

user posted image  Špela100,33 let
    -1 ss november 2005 ( 8t5d)
    - 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
    ne čaka 8 M,
    - imam pa že 10 let staro hčerko
    NE ČAKA user posted image

user posted image  Klarissa, 26 let:
    pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
    1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
    jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
    2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
    sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
    V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
    1 ss1990  (10t)   Maribor
    1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
    1 ss 1991(5T)  Maribor
    1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
    1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
       user posted image  ima že hčer in sina
    Ne pričakuje user posted image   3.3....

user posted image ---->user posted image  julcy, 30let.
    1ss junij 2006, 10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006, februar 2006 user posted image , srečka user posted image ...PDP???

user posted image  Aurora 28, 28 let
    1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
    2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
    NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
    -1 ss v 8t, 12/04
    -laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
    in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image ---->user posted image  micla, 29 let
    - 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
    - 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici ...SREČKAuser posted image ...PDP 11.10.2007user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
    sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image ----->  Bety ali Bety upa,   srečka user posted image ,PDP???

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
                     -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
                     -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
                      spet imamo enga user posted image  
    -v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
    - histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
    - odstranitev septuma 2005
    -SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
    Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
    -ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
    Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3672
    13.3.2007 18:36:41   
    tinaaja
    Liona je v bolnici, se javlja na mama forumu. Mislim da zaradi predlezece posteljice in da lahko prezivi vecino nosecnosti not - nisem ziher, upam, da ona kaj vec javi. Drzim pesti, da bo vse OK, saj junij bo kmalu tukaj user posted image

Bety pa... na ivf forumu je ena prilepila en link, da naj bety tudi tokrat ne bi uspelo user posted image Ni pa se sama javila...

Jaz pa ... se lahko odlocim,ce zelim it jutri na sprozitev poroda... Moja G je dezurna in je rekla, da lahko pridem. Plodovnica zori, MV 1 prst odprta, glavica pa je se dokaj visoko. CTG, UZ vse OK. Pa ne vem,ce se bom odlocila it na sprozitev, bi skoraj raje naraveno sprozitev in porod.

Lana,super za sina user posted image

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3673
    13.3.2007 18:40:18   
    sonchek
    Tinaja...a se še zmer nisi odločila...ja kva pa čakaš????? a jutri user posted image user posted image user posted image

Lana38...čestitke tudi od mene za tvojega uspešnega sinčka...

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3674
    13.3.2007 19:16:33   
    lana38
    tinaaja, jaz bi verjetno šla na sprožitev, če bi bila na tvojem mestu, sploh če je posteljica že zrela, ni kaj več za čakat. Pri mojem prvem porodu, jaz sploh nisem čutila popadkov, CTG pa jih je kazal. Umetni mi niso prijeli, na koncu sem rodila z vakuumom. Odprta sem namreč bila. Še dobro, da sem bila v bolnici, ker se mi je zjutraj malo krvavitev pojavila. To je bilo en dan pred rokom. Ko so me opazppvali s CTG, so kar naenkrat začeli vsi "letatI". Babica je rekla, da je otrok v stiski in takoj so poiskali zdravnika, da je naredil vakuum. Če bi čakala doma na naravno sprožitev, morda ne bi imela niti prvega otroka. Nočem te strašiti, ampak sem ti pač povedala svojo izkušnjo.
    LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3675
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.