|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
9.3.2007 12:04:10   
lana38
Včeraj sem imela O.user posted image Seveda sva user posted image  , če zdaj user posted image  2 dni ni doma, ampak kaj, ko je to morda premalo in verjetno ne bo nič. Bo treba še počakati, da me rešijo zarastlin.user posted image  Zdaj sem na O kar pozabila, ko moram čakati še HYSC. Dobro pa je, da še prihaja. Upam, da ne bo takrat še O izginila, ko bo vse drugo porihtano.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
9.3.2007 12:04:41   
andreja2000
Lana38 hvala,da si mi odgovorila glede teri,morda pa nas bo res kmalu presenetia zuser posted image .

Ja,ti si pa res boga,enkrat brez sina,enkrat brez dragega.Upam,da ti bo čas kljub temu,da nimaš doma dragega hitro minil.
Meni gredo dnevi neznansko hitro,pa sem brez službe in imam sedaj manj časa,kot takrat,ko sem bila v službiuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
9.3.2007 16:46:48   
lana38
Seveda bo čas hitro minil. Danes vozim sina na plavanje. To je samo skaknje sem in tja. Če je gužva na cesti, se lahko z enega konca Ptuja vozim celo 30 minut, kot bi bilo velemesto. Potem ko prideva domov, je pa tako že večer in po večerji spat. Jutri pa dopoldan letanje za torto in nabava za fešto. Popldan fešta. Ko otroci odidejo in vse pospravim, pa spet že spat. Ponoči enkrat pa user posted image  že domov pride. Njakasneje v nedeljo zjutraj. To bo minilo kot bi mignil. Sina pa ni bilo 7 dni. Tisto pa se je zelo vleklo.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
9.3.2007 21:22:40   
HEL36
VEČER!

Upam, da ste včeraj lepo praznovale, nisem uspela prit do PC user posted image  , da bi vam še jaz voščila za praznik. Vam pa zdaj pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj jih je včeraj najbrž kaj blo user posted image  .

Lana38, tvojemu sineku želim vesele, razigrane dni, pa lepo praznovanje user posted image user posted image , čeprav malo pozno.
Saj bo hitro minilo, da se user posted image  vrne!

Men kar cajta zmanjkuje, sploh zdaj ko mam ta malega do torka doma, je pridelal gips na roki user posted image . Zdaj se pa mal pusti razvajat user posted image . Pa do včeraj smo mel tak lep sonček, sva bla več zunaj.

Aja, pa to sem še hotla, se mi zdi da je že ena pisala o tem, sam se ne spomnim kera. Tista Nia z mame (pod junij) je rodila punčko Pio v šestem mesecu (730 g?), zaenkrat se pogumno drži in bori.
Upam, da vas nisem zamorila, ker mislim, da je boljše če nas več moli zanjo!

Lep vikend želim user posted image user posted image user posted image

LP, H.

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
9.3.2007 21:32:14   
mala pikica
RR-ovke pozdravček! Najprej user posted image   za včeraj za vse nas. Upam, da ste lepo preživele dan, čeprav katera brez dragega (naša draga lana). Lana tvojemu sinku želim lepo praznovanje jutri, pri otrocih je to vedno veselje. Se spomni, kako je bilo pri meniuser posted image  Oh, kje so tisti časi....

Mimogrede, kako je kaj z našo Tinaajo? Se že kaj veselijo?

Sicer pa moram še nekaj svojega veselja delit z vami. Danes sem bila pri g na pregledu po ss. Je rekel, da je vse super, da lahko spet pridno user posted image . Ko pa sem bila že pri vratih, pa je rekel, da se kmalu vidima, ker bo menstruacija izostalauser posted image user posted image user posted image  Ko bi le... Iz njegovih ust, v božja ušesa... Mi pa bomo danes zlo pridni doma, se že veselim user posted image user posted image user posted image

Če nismo ta mesec zamudili o, potem user posted image  ne čakam 25.marca. Držite pesti, da uspe. Bi bilo skoraj prelepo, da bi v prvo po ss uspelo. Mislim tudi na vse druge, ves čas, čeprav ne pridem pogledat vsak dan.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
9.3.2007 21:33:31   
lana38
Super, da je s Pio od Niie vse OK. user posted image Bo že nadoknadila na teži in velikosti, samo da je preživela in se lepo rodila.
Ja, se vidi, da sem sama brez user posted image , ko sem tako pozno še tukaj na RR. Drugače smo mi3 tak čas že v postelji. Sin spi, mi2 pa uživava. Če ne v user posted image , pa tudi v user posted image , kadar sva zaspana in utrujena.
LP

lana38

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
9.3.2007 22:00:10   
andreja2000
Mi pa smo s prakar vrnili iz MB.
Danes pa bomo začeli slončkat (mi smeškoti ne delajouser posted image ), ker se je naša user posted image  poslovila.Juuupiii,kako sem srečna ko je ni več,pa upam,da je dooooolgooo ne bo nazaj,ker je izjemno tečna in se mi je ne ljubi več gledat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
10.3.2007 8:52:49   
lana38
andreja2000, kako je pa tvoj bivši, kaj? A mu je kaj bolje?

Jaz tudi že komaj čakam, da nam tinaaja sporoči, da že ima user posted image . Zdaj pa res ima samo še en teden do PDP.
Jaz sem pa že bila pridna danes. Sem že bila v trgovini in user posted image je že tudi doma.user posted image  Še francosko solato naredim, potem pa greav s sinom v knjižnico in na pizzo. Danes ne bom kuhala, ker tako imam polno dela s praznovanjem. Jutri pa pridejo še sorodniki na praznovanje, tako da bom cel vikend v gibanju. Ampak jutri bo že user posted image  doma in bo tudi on sodeloval in se gibal okrog gostov.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3633
10.3.2007 9:21:32   
tinaaja
No tkole, nasa podnajemnica se vedno izkorisca brezplacne storitve user posted image Nic ne kaze na kaksne premike, tko da bova se malo skupaj vandrali po svetu.  Vceraj smo bili na praznovanju, kjer je bila pikica itak najbolj ogovarjana osebica, in ene milionkrat sem izrekla besede: se malo... user posted image Se mi zdi, da so vsi okoli bolj zivcni. Mami se nekaj poskusa pogumno delat, pa imam obcutek, da jo akr zvije, tasca pravi, da celo noc ni spala, ker je name mislia.. mi3 pa gremo naprej user posted image
Na sreco se mala tok premetava, da sem jaz psihicno pomirjena, da jo veliko cutim - mislim, da bi ona ze prisla, ampak stalno poskusa najdet izhod na desnem boku, kar pa zal ne bo slo.. user posted image Moj je tud malo nestrpen, vsak dan parkrat vprasa, kdaj jo bomo sli iskat user posted image Pa mu vsakic znova povem, da naj se kar dol s trebuhom zmeni, da jaz nimam nic zraven.
Tok pa komaj caka, da bom sibala okol z vozickom, da si malnoge pretegnem. Se spomnite mojega plana glede maratona... no zima je bila idealna za tekace - pa ne da se pritozujem, valda je nasa pikica najbolj pomembne, ampak ko spremljam svoje sotekace, se mi kar sline zacnejo cedit. Pogresam mal svicanje... Ampak se malo a ne, pa bomo svical cele dneve.

Liona, si doma? Sem videla na mami, da si v bolnici.. Imas kar malo smole, da si tok notri, ampak se par mesecev, pa bos vse pozabila. Pa kot je napisala Hel36 - super glede Niie in Pie user posted image

Lana, danes bo pa pri vas divje, imam obcutek, da bos zvecer samo dol padala user posted image

Andreja, ja, nic vec ne napises, kako je bivsi, je se na oddelku, je kaj napredka? Pa mama?

Hel36, kaj pa je mali delal,da si je pridelal gips?

Raho, a jutri delas test? a se (ne) cakas user posted image ?

Ostala dekleta, lep vikend vam zelim z velliiiiiiko cartanja user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
10.3.2007 10:09:52   
lana38
Pravkar sem dobila odpustnico iz bolnice, skupaj z izvidom HSG. In dočakala sem še eno neprijetno presenečenje. V desnem delu maternice so zarastline, to že vemo, ampak na levi strani pa so zarastline v trebušni votlini in (tako jaz to razumem) bi naj ovirale levi jajcevod.user posted image  Tako da sta leva in desna stran v bistvu nekako zaraščeni. Po tem sklepam, da bo verjetno potrebna tudi LSC in ne samo HYSC. No, to je samo moje ugibanje. Bomo videli, kaj bo rekel G. Moram priznati, da sem bila kar šokirana, ko sem brala.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
10.3.2007 18:37:19   
andreja2000
Lana38 oh,presneto,res mi je žal za te tvoje novice,ki res niso dobre,a upam,da bodo to čim prej pošlihtali.

tinaaja
Ja,nekih sprememb pri bivšem ni in je še v bolnici.Govori sedaj že skoraj normalno,kot sem že pisala tudi požira in sveda je lahko vso hrano,pa diha sam.Sedaj čaka na rehalibitacijo v Soči,a je tam vse zasedeno,ker je taka gužva.
Ja,novo pa je to,da ga je končno prejšnjo nedeljo obiskala njegova punca.

Mama pa je zelo slabotna po kemoterapiji in težko govori-hrpiavo in tiho,ker ji te povečane bezgavke pritskajo navzgor.
Je pa zato moj ati pohvale vreden,saj ves čas skrbi zanjo in ji kuha-tega namreč nikoi prej ni počel.
tinaaja,sedaj bo pa res vsak čas tvoja pikica v tvojem naočju,joj,kako lepo.user posted image

Vsem lep pozdrav in lep sobotni večer.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
11.3.2007 9:17:26   
Anonimen
Sam na hitro. Test je negativen, ampak hudi... user posted image  še vedno ni.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3637
11.3.2007 9:24:04   
lana38
rahouser posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
11.3.2007 9:31:37   
lana38
Proslavo rojstnega dne s sošolci smo preživeli. 2x sem malo morala povzdigniti glas, pa je kar šlo.user posted image
user posted image  pa je tudi že včeraj pred 21h bil doma. Nekam zgodaj so prišli. Bilo pa mu je zelo lepo. Samo zdaj na koncu jih je v Salzburgu sneg in veter preganjal. Rekel je, da je bil pravi snežni metež. Pri nas pa je tako lep sonček, samo veter pa piha, uh. No, če gledaš skozi okno, je super. Mi smo že pozabili, kako sneg izgleda. Danes odpravimo še sorodnike, potem pa do novembra mir z rojstnini dnevi pri nas doma. Vmes samo še hodimo na proslave drugam, seveda če nas povabi kdo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
11.3.2007 10:07:01   
florita
Lana38 kako si ti pa ugotovili da imaš zarastlinje, ali to ne ugotovijo samo z laparo.....in ti jih takar tud odstranijo?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
11.3.2007 17:47:36   
Anonimen
No, pa je prišla user posted image  - s 5 dnevno zamudo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
11.3.2007 17:58:39   
tinaaja
Raho user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
11.3.2007 18:03:32   
andreja2000
raho user posted image  ,žal mi je,a upaj naprej !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
12.3.2007 10:51:04   
andreja2000
Ja,kje pa ste vse danes?Običajno vsaj Lana ka napiše,mi je kar malo čudno,da se nobena ne ogasi.user posted image user posted image

No,jaz sem si skuhala čaj plahtice,in ga sedaj lepo po požirkih pijem,nato pa grem k mami,da greva skupaj v trgovino in sprehod,ko pa tako lepo sonce vabi z svojim nežnimi žarki.

Vsem lep sončen pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3644
12.3.2007 11:01:35   
lana38
florita, na izvidu og HSG so napisali, da so zarastline tam.

Evo me. Včeraj sem imela še obiske od rojstnega dne. Danes pa ni bilo časa še. Nekaj mi ne štima v službi, pa sem iskala. Zdaj pa je malica in sem se malo javila. A vidite, kako je žalostno, ko vas ni tukaj? Ko jaz včasih berem samo to, kaj sama napišem.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3645
12.3.2007 11:47:57   
andreja2000
j,prav imaš,Lana,res je žalotno,ko nobene ni tukaj.
Jaz sem se že vrnila iz trgovine,ker je mama takoj postala utrujena in je šla domov počivat.Kemoterapije dobiva vsaki teden in jo zelo izčrpajo.

Vzunaj je pa res tako prijetno in toplo,pa danes je gregorjevo ko se ptički ženijo.Jaz imam doma kar dva Gregorja-sin in moj dragi.  user posted image user posted image

uživajte in se smejte,pa lepo imejte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
12.3.2007 12:19:03   
sonchek
Ojla...regle...žabe, čuser posted image veke..
Zunaj je tako lep dan in mi imamo kr dost dela v službi...
...kot ponavada, pa se čez vikend ne javljam, ker nimava še interneta na dolenjskem...

Raho...žal mi je da je pršlauser posted image ...
Lana38....KVA????user posted image ...madona kakšni izvidi...sam škoda k nisi že prej šla...ampak pri vas verjetno ni take dolge čakalne vrste, kot pri nas v LJ???
Andreja2000....Drži se!!! in pogumno...

...itak pa nimam kej novga povedat...
...če pa kero kej zanima, pa naj vpraša...user posted image ...lep dan!!!!

Pa srečno....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3647
12.3.2007 12:21:47   
tinaaja
Ti Sonchek, a zdaj si oznacis kje imas zadnji seznam user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
12.3.2007 14:02:45   
sonchek
Pa si me dobila...user posted image user posted image user posted image
...poglej v mojmu podpisuuser posted image user posted image user posted image
....user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
12.3.2007 16:51:12   
lana38
Ne, pri nas nič ne čakaš. Ko se G odloči za poseg, npr. zdaj sem imela user posted image  21.2. in sem 22.2. poklicala k njemu, sem šla še isti dan tja na pogovor, da sva določila datum. Predvidevam, da se bova zdaj, ko imam 26.3. pregled, tudi dogovorila, kdaj bi naj bila ta HYSC, zdaj bo verjetno še LPSC zraven. V bolnici mi je sicer nekaj omenil, da bi 3 mesece počakala, da se ne bi preveč pogosto širil maternični vrat, tako da jaz mislim, da nekje v začetku junija bi to moralo že biti za mano. Maternični vrat lahko postane ohlapen, če se preveč pogosto širi, da ni nič presledka vmes, kar pa ni dobro za morebitno user posted image . Samo ta user posted image , to se mi zdaj zdi vse skupaj tako daleč, da sploh ne vem, če bo letos. Če ne pridem v ta čas pred dopusti na HYSC in LPSC, potem verjetno do jeseni ne bo nič. Pri nas v službi bi tudi jamrali, če bi nekam šla, ko imajo drugi dopust. Pa jaz bi tudi rada šla na dopust, pa G ima dopust. Tako da res upam, da to rešim v začetku junija.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.