tinaaja
|
No tkole, nasa podnajemnica se vedno izkorisca brezplacne storitve Nic ne kaze na kaksne premike, tko da bova se malo skupaj vandrali po svetu. Vceraj smo bili na praznovanju, kjer je bila pikica itak najbolj ogovarjana osebica, in ene milionkrat sem izrekla besede: se malo... Se mi zdi, da so vsi okoli bolj zivcni. Mami se nekaj poskusa pogumno delat, pa imam obcutek, da jo akr zvije, tasca pravi, da celo noc ni spala, ker je name mislia.. mi3 pa gremo naprej Na sreco se mala tok premetava, da sem jaz psihicno pomirjena, da jo veliko cutim - mislim, da bi ona ze prisla, ampak stalno poskusa najdet izhod na desnem boku, kar pa zal ne bo slo.. Moj je tud malo nestrpen, vsak dan parkrat vprasa, kdaj jo bomo sli iskat Pa mu vsakic znova povem, da naj se kar dol s trebuhom zmeni, da jaz nimam nic zraven. Tok pa komaj caka, da bom sibala okol z vozickom, da si malnoge pretegnem. Se spomnite mojega plana glede maratona... no zima je bila idealna za tekace - pa ne da se pritozujem, valda je nasa pikica najbolj pomembne, ampak ko spremljam svoje sotekace, se mi kar sline zacnejo cedit. Pogresam mal svicanje... Ampak se malo a ne, pa bomo svical cele dneve. Liona, si doma? Sem videla na mami, da si v bolnici.. Imas kar malo smole, da si tok notri, ampak se par mesecev, pa bos vse pozabila. Pa kot je napisala Hel36 - super glede Niie in Pie Lana, danes bo pa pri vas divje, imam obcutek, da bos zvecer samo dol padala Andreja, ja, nic vec ne napises, kako je bivsi, je se na oddelku, je kaj napredka? Pa mama? Hel36, kaj pa je mali delal,da si je pridelal gips? Raho, a jutri delas test? a se (ne) cakas ? Ostala dekleta, lep vikend vam zelim z velliiiiiiko cartanja
|