|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
1.3.2007 12:05:50   
Liona
Micla, BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  zate in za tvojo pikico!!! user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
1.3.2007 13:11:40   
andreja2000
micla user posted image user posted image user posted image  ,sem vesela zate in za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image

HEL36 ,Hvala glede mame.Ja,bom poizkušala ostati močna.

Lana38 tukaj vse mislimo nate,srečno !

Z mano pa je tako,da sem zravenv seh močnih znakov za user posted image ,danes opazila čisto rahel rjav madež,ko sem se obrisala user posted image . BT,je bila še sicer danes povišana,celo narasla je malo,vendar mi tale madež ni prav nič všeč,saj se vedno pojavi pred user posted image   user posted image .Bomo videli kako bo jutri,a verjetno bo treba v nov krog.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
1.3.2007 13:30:03   
krtekxx
Zdravo vsem!

M I C L A user posted image user posted image user posted image iz srca. Držim pestke, da se tako nadaljuje do konca.
Lana, Špela - vse najboljše za rojstni dan. Moja želja je vajina želja: da bi ob naslednjem rojstnem dnevu pestovale.
Jaz veliko premišljujem o vsem, kar se mi dogaja, oz. se je dogajalo in se počasi pripravljam na nov poskus. Zato sem danes pisala Pušenjaku in na kratko dobila njegovo mnenje na forumu med.over.net. Preberite si, če katero zanima ...

Lepo se imejte, jaz grem pa domov, ker me mal en virus zdeluje.
P.S.: Mislim in držim pesti tudi za tiste, ki jih nisem posebej omenila.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
1.3.2007 18:39:03   
lana38
miclauser posted image  bravo za user posted image .

andreja2000, user posted image  morda pa je madež vgnezditvena, če je BT še povišana.

Ravnokar sem prišla domov iz bolnice in sem šla najprej k vam. Sem pa user posted image . V maternici imam na desni strani kar precej velik izrastek. Za katerega je G rekel, da bi to naj bila prirojena napaka, ampak v tem primeru ne bi mogla biti že 2 x user posted image . Tako da niti njemu ni nič jasno. Za nameček, pa tega izrastka na slikah HSG iz leta 1996 ni. Potem pa mu še bolj ni bilo nič jasno, ko sem mu to omenila. Znanost namreč trdi, da so vse pregradeipd. prirojene, da ne zrastejo kasneje. Pri meni to očitno ne drži. Čez en mesec imam kontrolo.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
1.3.2007 18:50:17   
Liona
Lana38 user posted image . Kaj pa so rekli? Bodo pregrado oz. izrastek odstranili?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
1.3.2007 20:48:19   
tinaaja
Micla, ful sem vesela, da je vse OK user posted image Jaz sem tudi kar na oblakih priletela v cakalnico po pravem pregledu, kjer me je moj cakal. Mu je bilo po nasmehu jasno, da je OK.

Lana, kaj pa ce je to posledica abrazij.. Sonchek, kako se temu rece - Ashwinov sindrom? Na MONu je mislim da napisenega nekaj na to temo.  Vse bodo spedenal user posted image Bos vidla in pol bos se bolj mirna nosecka. Jaz bi skoraj rekla, da je to posledica abrazij.

Krtekxx - odgovor pusenjaka je ... diplomatski, kar je nekako pricakovati, ker si kar dobro zakompliciran primer in je tezko reci na uč brez pregleda. Torej, bosta zacela delat na novem ali ze delata? A na OBMP so pa vaju cist zavrnili al kako je bilo s tem? Ali lahko kakorkoli prideta do PD postopka?

Grem naj nazaj v horizontalo, tezka noc je za mano - migrena, bruhanje,.. groza, ampak gre na bolje na sreco.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
1.3.2007 21:04:04   
andreja2000
Lana38 pozdravljena spet doma.Tvoja novica me je kar šokirala in mi je res žal. user posted image    Ampak tudi meni ni nič jasno,ko pa si že 2 krat zanosila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
1.3.2007 22:07:17   
aljaža
Sm se res razpisala, pa se mi je vse zbrisal user posted image .
Zato samo na hitro.
Lana 38 - ne obupat, jest jim pri takih rečeh ne zaupam več!!! Tudi če imaš prirojeno nepravilnost, ki je morda prej niso opazili - že imaš enega otroka, kar pomeni da boš lahko imela še kakšnega. Sicer pa upam da ti bodo lahko pomagali, da čimprej postanešuser posted image .
Lana a se ti mogoče dopisuješ tudi na drugem forumu, pod drugim imenom?
Micla-  čestitke, želim ti srečo do konca user posted image in zdravegauser posted image .
Meli23, Andreja 2000 - no jest mam tud karnaprej mami za vratom, pa sm tud hotla bit tiho da sm zanosila, pa sm potem mela ss, pa sm potem kr slabo vest mela, k ji nism povedala.

Neposredna povezava do sporočila: 3533
2.3.2007 8:19:49   
lana38
aljaža, na mamini čvekalnici sem mia38. Pravilno si pogruntala.

Trenutno sploh ne vem, kaj naj si mislim.user posted image Posledica abrazij, bi naj bile manjše zarastline. Imenuje pa se to Ashermanov sindrom. Moja predgrada, ali karkoli že je, pa je kar velika. Žal imam samo slike zdaj doma. Izvid pa pride po pošti z odpustnico. Tako, da bom takrat točno vedela, kako je to veliko. Tudi jaz mislim, da je to posledica abrazij.
Drugače pa je sam postopek bil kar za preživeti. Nič me ni boleleo, samo malo neprijetno je bilo. Zjutraj ob 7h sem bila v bolnici. Po sprejemu sem dobila injekcijo proti bolečinam. Ob 7.20 sem imela HSG, tako da sem bila ob 7.35 že spet v sobi. Potem pa cel dan ležanja. Po večerji so me pa končno spustili domov.
Moj user posted image  je kar šokiran. Skoraj bi ga spet morala tolažiti, tako kot takrat, ko sva izvedela za DS pri user posted image . On kar obupa, jaz pa se še vedno držim Anitkinega reka, da uapnje umre zadnje in grem naprej novim zmagam naproti. Prej sem že klicala G in imam pregled 26.3. popoldan. Do takrat pa malo počitka. Ko se odpočijem, pa seveda tudi nekaj user posted image , čeprav samo za užitek, ker verjetno nekega razultata v smislu user posted image  ne bo. Pa tudi to je fajn, če uživaš.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu aljaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
2.3.2007 8:22:05   
Sulfinija
Lana38,kako od rojstva prirojene pa dvakrat noseča nimam pojma kaj jim je no.Lana38 in kaj bodo sedaj bodo tole odstranili ali kaj?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
2.3.2007 8:23:47   
lana38
Upam, da bodo odstranili. Bom videla po pregledu pri G 26.3., kako naprej.
Lp

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
2.3.2007 8:47:04   
sonchek
Ojla punce....no pa je vikend pred vrati....

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Lana, kaj pa ce je to posledica abrazij.. Sonchek, kako se temu rece - Ashwinov sindrom?

Ja res je,...Tinaaja ima prov...glede na to da je stvar prov velika in da si že bila na HSG, zagotovo to ni pregrada, ker bi jo že ugotovil...pa čeprav si že normalno zanosila in rodila, bi to lohk tudi s pregrado...sej je velik možnosti...
Če so pa izrastline, pol je p ato to kar so meni najdl...posledica abrazije...zato se čim prej naroči na poseg in želim ti veliko sreče...če te bo pa še kej zanimalo...pa vpraši...

Krtekxx - odgovor pusenjaka je ... diplomatski, kar je nekako pricakovati, ker si kar dobro zakompliciran primer in je tezko reci na uč brez pregleda. Torej, bosta zacela delat na novem ali ze delata? A na OBMP so pa vaju cist zavrnili al kako je bilo s tem? Ali lahko kakorkoli prideta do PD postopka?

Krtexx...pomoje včasih tud ginekologi ne vejo in se vsi spretno izvijajo, tako da ti ne povejo ničesar določenega...vsaj jaz sem to pri sebi ugotovila...sej ne vem kaj naj ti rečem...če niso ničesar ugotovili...mah brez besed sem...user posted image

Grem naj nazaj v horizontalo, tezka noc je za mano - migrena, bruhanje,.. groza, ampak gre na bolje na sreco.

Bejbi upam da si že boljš...in da te bo nehala glava bolet...verjetno more bit tole res cel hudič...pa še s velikim trebuhom...drži se,,,
No..žabe...jaz grem pa mal delat...imamo kr pestro v službi tako da...
Lep dan vam želim...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
2.3.2007 9:49:00   
sonchek
Krtexx...
A nisi bla ti pr bioenergetiku???

Kaj so ti pa tam rekl???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
2.3.2007 11:01:15   
mala pikica
Punce, pozdravček,

nekaj dni me ni, pa rabim več kot pol ure, da vse preberem. Je kar težko sledit vsemu, toliko se dogaja.

Sonchek tudi mene lahko dodaš na seznam. Januraja 2007 sem imela ss v 7.tednu brez abrazije. user posted image  je že prišla, počakam, da izgine, potem na pregled naslednji teden h ginekologu, pol pa veselo na delo user posted image

Bi pa vas vprašala, če je že kje kakšna tema, v kateri bi kdo lepo razložil vse te kratice, ki se pojavljajo v perinatologiji in ginekologiji. Berem in berem vse teme, pa mi nič ni jasno, kaj je IVP, HSC, AR, ISCI, IVF.... Sploh ne vem, če sem vse prav zapisala. Saj vem, da sem user posted image , po drugi strani pa si mislim, da še dobro, da mi vsega tega že ni bilo treba slišat. Če bi imela podobne težave, potem bi že vedela, kaj vse to pomeni. Tako, da sem vesela, da vsega tega ne vem. Sem fejst zakomplicirala?

Lana38 nikar ne obupaj. Upam, da bodo kmalu ugotovili, zakaj v resnici gre. user posted image user posted image user posted image

Andreja2000 zelo mi je žal za tvojo mamo. Tudi za vaju user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa seveda veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa da čimprej razveselimo rr z novico, da smo user posted image !

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 2.3.2007 11:09:51 >

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
2.3.2007 13:08:25   
lana38
Na danšnji dan pred enim letom sem izvedela, da ima moja user posted image  DS. Včeraj pa za te zarastline.user posted image  Marec zame očitno ni več srečen mesec. Pa je bil leta 1997, ko sem 7. marca rodila svojega prekrasnega sinka.user posted image
Kje se pa skrivate danes, ko imam jaz čas na pretek? A ste že čisto vikend razpoložene, ker je petek? Ta teden je kar hitro minil. še 2 dni pa bo tudi moj sin že doma. Počitnice so pri koncu. To je pa res hitro minilo, čeprav sem mislila, da se bo vleklo.
LP

lana38

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
   RE: skupaj na poti do cilja
2.3.2007 13:24:46   
sonchek
Mala pikica takole:

UPANJE PO SPLAVU:
user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
.. ne čaka  user posted image   12.03... user posted image

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image
BROJI SITNO!!!!!

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006 user posted image user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...MISLIM da ne čaka na user posted image
    user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
-ima sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG. Ima Klomifen od 5. do 9. dne po 2 tableti.  S Klomifenom zaključila po 3. ciklusu. 1.3. gre na HSG, ...

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
      user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   3.3....

user posted image ---->user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006, februar 2006 user posted image , srečka user posted image ...PDP???

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka ....

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image ----->  Bety ali Bety upa,   srečka user posted image ,PDP???

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
                    -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
                    -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
                     spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

Tinaaja...ta mesec je tvoj mesec...držimo pesti, da ne bo prehudo in da bo vse ok (kar itak da bo)!!!
    Zdej pa s tabo čakamo in čakamo.....drži se!!!

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3541
    2.3.2007 13:27:47   
    sonchek
    Lana38...kokr je marec tvoj mesec, tako tudi ni...kaj pa veš...mogoče se ga že nasljednje leto razveseliš, če ne že prej seveda...
    ...sej veš da smo s tabo..tudi v tako žalostnih trenutkih....user posted image

...tudi pri meni bo letos 29.marca minilo leto dni kar smo bili na UPN-ju, se pravi tudi meni prejšnji marec ni bil usojen...tako da upam, da bo vsaj ta lepši...hihihiiiii
    Mogoče pa, kaj pa vem????user posted image

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3542
    2.3.2007 13:52:37   
    Liona
    lana38, mogoče je bil pa le začetek marca 2007 klaveren in bo zdaj bolje. Stiskam pesti! user posted image

Sonchek, pri meni lahko malo popraviš zadeve na seznamu. Imeli bomo fantka (dvakrat potrjeno), PDP pa ostaja nespremenjen.

Na sosednjem forumu je med junijkami 07 Niia.Ne vem, če ste kaj zasledile. Od nedelje je v bolnici, ker je dobila popadke, odteka ji voda tako, da samo še vprašanje časa, kdaj poči mehur in se bo deklica rodila.user posted image Noseča pa je le 6 dni več kot jaz. Upamo in molimo, da bosta zdržali še vsaj dva ali tri tedne... Res groza. Slaba novica, ki nas je vse pretresla. In prestrašila. Jaz zdaj zapaničarim ob vsakem manjšem špikcu, bolečini, zategu... In si ne morem pomagat! Najbolje bi bilo nič od tega vedet, ali brat... Samo prestraši me. Ampak kaj, ko sem prebrala in preučila že vse slabe stvari... user posted image

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3543
    2.3.2007 13:59:47   
    sonchek
    LIona bo imela FANTKA!!!!user posted image user posted image user posted image

UPANJE PO SPLAVU:
    user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
    .. ne čaka  user posted image   12.03... user posted image

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
    ..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image
    BROJI SITNO!!!!!

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
    1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
    ...Test 16.10.2006  user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image ...FANTEK BOuser posted image !!!user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...MISLIM da ne čaka na user posted image
       user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
    -ima sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.
    ...1.3. na HSG-ju našli neke izrastline..ČAKA...

user posted image  Krtekxx, 36 let:
    1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
    2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
    3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
    4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
    5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
    Mogoče bodo poskusili spet!!!! DRŽIMO PESTI, da tokrat ratauser posted image

user posted image  Špela100,33 let
    -1 ss november 2005 ( 8t5d)
    - 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
    ne čaka 8 M,
    - imam pa že 10 let staro hčerko
    NE ČAKA user posted image

user posted image  Klarissa, 26 let:
    pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
    1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
    jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
    2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
    sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
    V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
    1 ss1990  (10t)   Maribor
    1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
    1 ss 1991(5T)  Maribor
    1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
    1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
         user posted image  ima že hčer in sina
    Ne pričakuje user posted image   3.3....

user posted image ---->user posted image  julcy, 30let.
    1ss junij 2006, 10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006, februar 2006 user posted image , srečka user posted image ...PDP???

user posted image  Aurora 28, 28 let
    1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
    2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
    NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
    -1 ss v 8t, 12/04
    -laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
    in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
    - 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
    - 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
    Naslednje user posted image ne čaka ....

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
    sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image ----->  Bety ali Bety upa,   srečka user posted image ,PDP???

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
                       -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
                       -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
                        spet imamo enga user posted image  
    -v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
    - histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
    - odstranitev septuma 2005
    -SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
    Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
    -ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
    Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3544
    2.3.2007 14:01:52   
    lana38
    sonchek, tudi pri meni lahko napišeš, da je HSG pokazal zarastline.

Edino dobro pri vsem tem pa je, da so jajcevodi lepo prehodni. Morda pa si user posted image  izbere moj levi del maternice, samo vprašanje, če bi potem lahko donosila do konca.user posted image
    Liona, grozno, kar praviš o Nii. Ne smem niti pomisliti, na te grozne stvari. Koliko tednov pa je pravzaprav že user posted image ? Danes tehnika dela čudeže, morda bo njen user posted image  vseeno preživel, tudi če se tako zgodaj rodi.
    LP

lana38

(odgovor članu Liona)
    Neposredna povezava do sporočila: 3545
    2.3.2007 14:15:25   
    Liona
    Lana38, jaz sem danes vstopila v 25t, ona bo potem jutri v 26t (polnih 25). Res upam, da jima uspe!

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3546
    2.3.2007 15:23:22   
    andreja2000
    Pozdravljene

Joj,kako ste se razpisale in sem porabila kar neki časa,da sem vas prebrala.
    No,da vam povem,da je današnje stanje precej podobno včerajšnjemu,z to razliko,da se je BT rahlo spustila za 01,vendar pričakujem jutri konkretni padec in user posted image  saj me že vse boli.....

Imejte se lepo in lep vikend vam želim!

(odgovor članu Liona)
    Neposredna povezava do sporočila: 3547
    2.3.2007 16:56:27   
    tinaaja
    Liona,
    ma ti tedni so bili pri meni usmerjeni samo v tisti 28 teden, ko naj bi otrocek brez vecjih problemov prezivel, seveda na intenzivni negi. Tudi pri 26 tednih prezivijo. Je par mamic tukaj na forumu, ki imajo otrocke rojene tok zgodaj in je vse OK.
    Poznam primer, ko je zenski zacela voda odtekat v 21 tednu, ko so jo ze pripravljali na spontani splav, ker otrok tok zgodaj nima moznosti prezivetja (no zadnji primer iz US dokazuje nasprotno). Ampak zgodil se je cudez, ruptura se je zarasla, ona je donosila zdravo puncko user posted image Je pa res, da je vsak dan pomemben. Zato pa je treba drzat pesti in upat, da cim dlje ostane v mama inkubatorju.
    PA se to -  do konca nosecnosti se bos se tokrat spasevala, ali je pritekel izcedek ali plodovnica. Jaz sem se ze 100x obremenjevala s tem. Pa se je izkazalo, da se mi je s 7 mesecem izcedek nenormalno povecal. Malo vnetje, malo hormoni in to je to. Ti predvsem lepo pocivaj in slej ko prej bos na mojem mestu in samo se cakala d-day.
    No jaz imam danes za sabo pregled, CTG super, pika brca ko za stavo, no brca ravno ne vec, se pa preteguje user posted image cez 10 dni pa imamo UZ,kjer po besedah G pogledamo stanje in se odlocimo ali je bebika dovolj zrela za porod al se malo cakamo.. tko da.. ja akcija bo - mi je kar tezko verjeti, da smo tako blizu in da nas caka porod in rojstvo user posted image Ni me strah poroda ali bolecin, res pa upam, da ne bo kaksnih komplikacij in da bo pikica zdrava.

Punce, lep vikend vam zelim, pa seveda upam, da vsaj kaksno preseneti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3548
    2.3.2007 17:25:37   
    lana38
    tinaaja, ti pa res zdaj že "sitno brojiš". 1,2,3 pa bo že prišel dan D. Neverjetno, kako je ta tvoja user posted image  hitro minila. Minila sem napisala, ker si tako rekoč že na konju.user posted image
    LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3549
    2.3.2007 18:58:41   
    Milamay
    Liona - kaj si napisala glede tiste malde mamice - ja, to je res hudo. Mogoče pa uspe tele še nekaj časa obdržati pikico v sebi, saj je v teh dneh vsak dan pomemben. Kot pa je napisala naša Tinaja, ki mimogrede res že broji sitno user posted image user posted image , medicina dela čudeže in seveda ima dete možnosti, da preživi in da se razvije v zravo punčko. Mislim pa, da ej čisto odvisno od vsakega otročička.

Lana - kaj naj ti rečem?! Po eni strani fajn, da so ti odkrili neko nepravilnost, da jo bodo sedaj lahko odpravili, po drugi pa ... kar ni konca težavam, ne? Mislim nate in držim pesti, da so bo vse dobro končalo in da boš končno zagledala user posted image user posted image .

Sonchek - 1 leto bo že od UPN? Mislim nate!

Pri meni pa nič novega - danes je 34. dan ciklusa, user posted image  še ni, današnji test pa je bil -. user posted image  Vam povem, da me zdaj vse že tako jezi. Res! Prav jezi! UPN sem imela lani junija, pa se mi M še kar ne uredi, tako čudno prihaja ... Pa pri vragu, da se ne more vsaj nekaj obrniti na bolje! Nekaj mesecev po UPN se mi je zdelo logično, da se vse skupaj še ureja, da je bila M enkrat na 33. dan, drugič na 35. No potem januarja je prišla po 54. dnevu, v jan. se jo imela na 28. dni, zdaj pa spet ... Moram priznati, da sem ta mesec na tihem upala, da sva kaj uštimala. Pa spet nič. user posted image  Jezi me pa res to, da se user posted image  ne prikaže in to mi nakako vsak dan daje lažno upanje, da morda pa le sem. Pa nič. 

OK. Sem se izpovedala. Zdaj pa ne bom več težila. Gremo spet novim zmagam naproti. Gor me drži le to, da sem maja naročena v ambulanti za neplodnost. Bo nama pa mogoče medicina pomagala.

Lep večer vsem

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3550
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.