|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
13.3.2007 20:34:09   
tinaaja
Moj CTG je bil super, UZ tud, zrelost posteljice pa je II/III, tko da je kar zrela. Ampak je rekla G, da sem na meji za sprozitev, da se nikamor ne mudi user posted image Da naj se pac jaz odlocim in se ne znammmm.... Babca in teta, ki je neonatolog, sta za to,da se pocaka naraven zacetek, da je edini + tega, da grem jutri, da dela moja G.
Sonchek, ja cakam na jutri.. se bom zjutri odlocala user posted image zdaj sem cist prevec nafilana z mnenji, informacijami,...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
13.3.2007 21:49:41   
ElaM
Sonchek, čestitke za user posted image . Srečno do konca.user posted image
Tinaaja, ti pa brž rodit, da spoznaš tole svojo podnajemnico. Srečno!user posted image

:)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
13.3.2007 22:19:43   
Anonimen
Lana, čestitam tvojemu sinčku za super uvrstitev.

Tinaaja - jaz bi se na tvojem mestu odločila za sprožitev - posteljica je že kar fajn zrela. jaz sem 9 dni čez PDP imela II. Sam sem bila tako blazno tečna, da so me kar vzeli.user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
14.3.2007 6:49:20   
krtekxx
To mi je pa izjemno všeč, da pogovor teče o skorajšnem porodu in o novi srečki nosečki.

Sonchek user posted image user posted image user posted image za user posted image .

Tinaaja, pa smo skoraj tam. A se ti mogoče kdaj zazdi, da vse skupaj sanjaš? Kakorkoli že, zagotovo je najlepše zbuditi se iz sanj z detecem v naročju.

Ostale, pogumno naprej!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
14.3.2007 7:02:39   
lana38
tinaaja, glej da nam javiš, kako si se odločila,user posted image  da bomo stiskale pesti, da tvoja princeska čimprej prikuka na ta svet.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
14.3.2007 7:15:18   
tinaaja
Ostajam in cakam.
Sem sla brat tole o zrelosti posteljice in je samo 1 pokazatelj, ostali so CTG, gibi, UZ in ti so taki, da se nikamor ne mudi. Jaz pa bi res zelela videti, kako gre naraven porod. V petek imam itak kontrolo. Poleg tega je se en drug dejavnih, mislim,d a mi je sel cep - nisem ziher, ker je naredila tak pregled vceraj, da imam krvav/rjav izcedek,ampak zjutrja je bila ena sluz pomesana z rjavo + strjena kri. Take sluzi prej nisem imela kot izcedek, tko da ce je to to, bomo itak v parih dneh sli na hotelske usluge na zalosko user posted image

Zdaj pa sibam na sprehod,pol po rozice v semenarno, pa tko.. Gibat, gibat, gibat, da bo cim prej potrkala pikica na vrata user posted image

Krtekxx - da sanjam, to ne, bolj je problem dojemanja,da je dejansko res, da bomo kmalu videli nas zakladek, da je res tukaj...

No v upanju, da se bo cimprej zacelo in da bo vse OK, vam posiljam poljubcke in pozdravcke in se itak se javim...

Aja sonchek - a se spomnis, da sem jaz naredila 3 teste, ker nisem mogla verjet, da je res user posted image IN da sem bila kar v nekaksni fazi zanikanja oz tezko verjetja, da je res do prvega pregleda  user posted image Tko da - je normalno, da tkole dvomis user posted image Se malo pa bos imela UZ za dokaz user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
14.3.2007 7:49:24   
Špela100
SONCHEK BRAVOOOOOO  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako sem vesela, da bi kar vriskala, no pa imamo zdaj že kar nekaj nosečk na naši strani. Super nam dajete upanje in voljo, da upamo naprej....
Sonchek verjamem, da se z veseljem meša tudi strah in to moraš vzeti v zakup, tako je če se ti zgodi kaj takega kot se je nam...Vendar nas tukaj toliko drži pesti....da bo 100000%%% vse ok..... še enkrat čestitam....

Tinaaja ne  morem verjet, da bo tvoja pika že prišla na svet, tako je hitro minilo...vsaj meni....tebi bo pa verjetno eno veliko olajšanje ko jo boš imela v rokah...samo, da bo mimo...držim pesti za čim lepši in lažji porod...

Liona držim pesti, da se posteljica dvigne in da bo vse ok.

Lana38 čestitam tvojemu sinku...super je....
Andreja2000 držim pesti za tvojo mamo, za tvojega bivšega in zate...pošilam ti pozitivno energijo in user posted image .

Micla upam, da si ok in da ti ni slabo.

Tudi mene zanima kako je Bety.

No in še to punce, da je danes eno leto od mojega drugega čiščenja, takrat sem se tolažila, da bom čez eno leto morda imela že dojenčka v rokah, no in danes je eno leto...jaz pa niti noseča...ne vem kako naj se tolažim naprej. Potrta nisem, ker sem se že navadila na vse te obletnice in predvidene pdp-je
in en in isti krog, Muser posted image ,Ouser posted image ,Muser posted image ,Ouser posted image .....ZDAJ SEM V FAZI user posted image user posted image ....

Imejte lep dan...in vsem pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
14.3.2007 10:56:31   
lana38
Špela100, jaz imam pa danes eno leto od sprožitve UPN. Jutri pa bo eno leta, kar sem svojo user posted image  "rodila". Dejansko sem jo morala "roditi" in tudi sodelovati, da je šla ven.user posted image  Sem pa kar žalostna že nekaj časa, od kar sem izvedela za izvide HSG. Prav zaprav se niti jokati več ne morem, v takšni fazi sem. No, medicina bo to verjetno vse poštimala, upam.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
14.3.2007 11:04:53   
andreja2000
Punce,samo na hitro vas pozdravim,ker me boli glava in vas tudi nisem natančno prebrala,si pa bom vzela čas,ko me tale glavobol mine.
Sedaj še šibam v trgovino in k mami,vas pa prav vse lepo pozdravljam.

tinaaja,še mal pa bo pupika s tabo,drži se in vse lepo ti želim.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
14.3.2007 16:40:09   
julcy
Tinaja, srečno!
Sonchek iskrene čestitke in držim pesti za USPEŠNO NOSEČNOST. Prosim te, če lahko še enkrat popraviš mojo "statistiko" - ponovno missed Ab 9 teden, ni utripov v petek me čaka abrazija. Pozdrav vsem

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
14.3.2007 17:14:21   
lana38
julcyuser posted image , ne morem verjeti, da se ti je to še enkrat ponovilo. Res mi je žal zate. Sploh si ne znam predstavljati, kako hudo je, če te takšna žalostna usoda doleti več kot enkrat.
Upam, da bo tudi tebi nekega dne uspelo postati srečna user posted image  in mamica zdravemu user posted image . Bodi močna.
LP

lana38

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
14.3.2007 17:59:25   
andreja2000
julcy  user posted image  ,tako žal mi je,drži se!
Rožice zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
14.3.2007 20:04:50   
sonchek
julcy...tako mi je žal....user posted image user posted image user posted image
...pa saj ne morem verjet...da se to res dogaja...

Drži se punca...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3688
14.3.2007 20:52:51   
monikap
julcy zelo mi je žal zate ujemiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
14.3.2007 21:18:06   
sonchek
DEJMO PUNCE...SAMO NE IZGUBIT UPANJA....

UPANJE PO SPLAVU:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
.. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image  

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006  user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image ...FANTEK BOuser posted image !!!user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...MISLIM da ne čaka na user posted image
user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
-ima sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.
...1.3. na HSG-ju našli neke izrastline..ČAKA...

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
Mogoče bodo poskusili spet!!!! DRŽIMO PESTI, da tokrat ratauser posted image

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko
NE ČAKA user posted image

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   3.3....

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image ---->user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKAuser posted image ...PDP 11.10.2007user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image ----->  Bety ali Bety upa,   srečka user posted image ,PDP???

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
               -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
               -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
                spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

< Sporočilo je popravil sonchek -- 14.3.2007 21:19:17 >

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3690
    15.3.2007 7:24:57   
    tinaaja
    Julcy,  user posted image tok mi je zal.. Pa kako pustijo tok casa cakat na abrazijo,a ne morejo tega narest takoj user posted image Drzi se!

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3691
    15.3.2007 9:23:43   
    andreja2000
    Punce,pozdravljene!

Ja,tole čakanje na abrazijo je zelo nerodna in boleča stvar.Tudi mene so enkrat pustili čakat in stvar res ni prijetna.

Pri nas doma pa trenutno ni elektrike,se pa nahajam v knjižnjici in se vam oglašam.Potem pa grem na banko,pa v trgovino,pa kuhat,no potem pa že pride moja nečakinja za njo pa še moja sestra,potem pa že hčerka.......uh,sploh nam ne bo dolg čas.user posted image

Vsem lep pozdrav,pa naužite se toplih sončkovih žarkov.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3692
    15.3.2007 9:27:50   
    lana38
    Danes je točno eno leto, od kar sem se poslovila od svoje user posted image . Točno ob 10.22 me je zapustila.user posted image  Kar naprej razmišljam o tem in sem spet zelo user posted image .
    LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3693
    15.3.2007 9:38:39   
    sonchek
    Ja...Lana38...tile datumi...so res hudičevi, ko se jih spominjamo za nazaj...user posted image  in tele obletnice so res boleče...

ampak,tko ti bom povedala...treba je gledat naprej...in se veselit življenja...madona, sej nas skoz pa tudi ne morejo spremljati same slabe stvari...
    ...verjamem da ti je hudo...in tudi meni je ko vidim da ljudje trpijo....

...naj vam še nekaj povem kar se tiče obletnic....jaz imam PRVI PREGLED 27.03...točno na isti dan pred enim letom sem zvedla pri moji G., da moji pikici ne bije več srček...
    ...sej ne vem, kaj naj si mislim...in morm povedat da me je hudičevo strah tega datuma....ampak res...kako se lahko nekaj poklapa....mogoče bo pa to moj srečni datum od letos naprej...UPAM...oziroma Želim si....

lep dan...

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3694
    15.3.2007 9:41:51   
    perlica
    julcyuser posted image user posted image user posted image user posted image !Mi je zelo žal,da se je moralo tak zgodit.

No,jaz pa še vedno čakam in čakamuser posted image  pošto za IVF.Upam,da pride čimprej.
    Držim pesti za čimvečuser posted image user posted image .
    Lepo bodite
    perlica

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3695
    15.3.2007 11:27:01   
    andreja2000
    Lana38 vem,kako ti je pri duši,vem kako boli.Maja bo že dve leti,kar nas je zapustila naša pikica in jaz še vedno nisem user posted image .Vendar sonchek ima prav moramo gledati naprej,če prav je res,da nas nekateri datumi pa vendrle potrejo,drži se in rožice zate in tvojo punčko -ojoj,spet mi smeškoti ne delajo.
    sonchek ,res neverjeno,kako se ti datumi poklapajo,a vrjemi zdaj bo to datum sreče,mora bit tako.
    perlica zate pa držim pesti,da pošta vsak čas pride.

(odgovor članu perlica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3696
    15.3.2007 11:43:35   
    micla
    Julcy  user posted image    žal mi je, da se ti je to ponovno zgodilo.  Tudi sama sem že dvakrat občutila to bolečino, zato sem sedaj v tretje toliko bolj napsihirana. Bolj ko se bliža datum NS, bolj se mi iz podzavesti porajajo razne grozne misli. Hkrati pa vem, da če ima kaj bit narobe, je bolje tako, da se stvar pravočasno reši. Vsekakor si vsaka od nas želi zdravega otroka, je tako?

Izjoči bolečino in ko bo čas, pogumno naprej. user posted image

Sicer pa je moje počutje počasi boljše - vsaj kar se slabosti tiče. Utrujenost je pa še vedno v polnem teku vsak popoldan. Včeraj se mi je tudi močno vrtelo - celo zvečer, ko sem šla v posteljo, sem imela občutek, da bom dol čofnila. Pa da vam ne povem, kako sem opletala do WC-ja. Kot kakšen kronik. Upam, da ni kaj hujšega, mogoče samo utrujenost in nizek pristisk.

lana - sej bo kmalu mimo. Povsem normalno, da si žalostna, danes si lahko. Jutri pa pogumno naprej, novim datumom in pozitivnim izkušnjam naproti. user posted image

Sonchek - misli pozitivno. user posted image Vse bo OK, ker mora bit tako, pa naj bo to tak ali drugačen datum. Včasih smo vse preveč obremenjeni z nekimi številkami, dogodki, simboli...in se psihiramo brezveze.

Tinaaja - jutri pa zares!!!!!  Srečno.user posted image

Špela100 - ti si pa itak zelo pozitivna oseba tle gor in sem ziher, da se že pogumno podajaš novim dogodivščinam naproti. Eno user posted image  za srečo.

Tudi ostale, ki vas nisem posebej omenila - mislim na vas in vam držim pesti.

Uživajte v sončku.

micla

(odgovor članu perlica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3697
    15.3.2007 12:03:22   
    lana38
    micla, slabost se bo zdaj počasi polegla. Utrujenost pa zna tudi še ostati. Pa važno, da slabost mine. Če boš user posted image , boš pač šla v posteljo in se naspala in spočila.
    Saj vem, da bo jutri že bolje, samo zadnje čase nisem nič kaj optimistična, ko pomislim, kaj vse je narobe in me še čaka preden bom sploh lahko spet upala, da bom zagledala user posted image  in bom srečka user posted image  in potem še mamica zdravemu user posted image . Bolje, da se prepustim, da gre čas naprej in ne razmišljam preveč.
    LP

lana38

(odgovor članu micla)
    Neposredna povezava do sporočila: 3698
    15.3.2007 12:09:34   
    krtekxx
    Julcy, user posted image user posted image user posted image . Drži se. Sedaj te bodo počasi začeli resneje obravnavati in že na sami abraziji začni tečnarit, spraševat, morit... če sama ne boš stvari vzela v svoje roke se bo težko premaknilo samo od sebe. 2 SS se meni ne zdita več ravno naključje, čeprav dohtarji pravijo, da do 3 to je.
    Kadar ti bo hudo kar mal pojamraj. Zato smo tu, da se v stiskah bodrimo, pa tudi osveščamo.

LP

(odgovor članu micla)
    Neposredna povezava do sporočila: 3699
    15.3.2007 12:32:17   
    Anonimen
    Julcy - tako žal mi je, da ponovno moraš skozi to. Kar zmrazilo me je, ko sem prebrala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vedi, da nisi sama. Me tukaj mislimo nate in ti pošiljamo pozitivne misli. Drži se, punca.

Lana38 - vem, da ti je hudo. Bliža se namreč tudi moj nesojeni PDP in sem zaradi tega vsak dan bolj potrta. Minilo bo že 9 mesecev, jaz pa niti noseča še nisem. Ampak jutri je nov dan, novo upanje, nova priložnost. In močno verjamem, da nam je usojeno, da tudi me zagledamo user posted image user posted image . Upanje nam dajejo naše nosečke - Tinaaja, micla, Liona, sonchek...

Punce moje, marsičemu na svetu se lahko izognemo, usoda pa je vedno nad nami in očitno nam je tako usojeno. Vendar vedite, da bo tudi za nas posijalo sonce. Trenutno je pač samo tak čas, da nas preizkuša in nas iz dneva v dan dela močnejše...

Lep dan.
    R.

(odgovor članu krtekxx)
      Neposredna povezava do sporočila: 3700
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
    Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.