|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
15.3.2007 15:38:56   
julcy
Punce, res najlepša hvala za vso podporo. Veliko mi pomeni, da so ljudje, ki me razumejo. Sama sem sicer v šoku, danes sem se prebila skozi šiht, ker nočem jemati bolniške, jutri in verjetno v ponedeljek imam dopust. Nočem vprašanj, vprašujočih pogledov, raznih teoretiziranj...Zadnjič se mi je zgodilo, da me je bližnja sorodnica vprašala: "Ja kaj pa si delala, da se ti je to zgodilo?" No comment...Upam lahko samo, da bodo jutri dobro opravili...

Krtekxx, prosila sem že za genetske preiskave, vendar, dokler se ne ponovi še tretjič, je to zgolj naključje! Citiram Pušenjakov odgovor dekletu v isti situaciji kot sem jaz: "Po dveh splavih pred 10. tednom ne delamo preiskav in pika. Ko se zadeva ponovi 3x ali več pa ste do preisakv upravičeni. Verjetnost spontanega splava brez sistemskega razloga je cca. 8%, ponovitev pač 8% na kvadrat, kar je 0,6% in kot vidite je tudi to še kar pogosto, mar ne?"
Upravičena sem do ultrazvoka, če mogoče pregrada ne bi bila dobro odstranjena in to je to. Upam samo, da bo osebna zdravnica razumevajoča in mi omogočila preiskavo ščitničnih hormonov! In če bo vse to OK bomo morali še tretjič igrati igro na srečo za novo življenjeuser posted image

Še enkrat hvala in objem vsem! Upam, da ko se ponovno beremo, bo z nami že prva forumovska krščenkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
15.3.2007 16:11:47   
tinaaja
Julcy, ampak tebi da lahko tvoja G napotnico za dolocitev kariotipa ali kaksno drugo nadaljno preiskavo. Morda jo lahko se povprasas.

Glede sluzbe je tezko, ker jaz tud nisem hotla nic govort. Drzi se jutriin cez vikend,pa le javi se, ko ti bo tezko. Res mi je zal, da se ti zgodba ponavlja,ampak verjeti moras, da bo naslednjic OK in ti to od srca zelim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
15.3.2007 16:49:42   
krtekxx
Julcy, ti nisi nič kriva za to, kar se je (spet) zgodilo. Narava je tako hotela, ona je tista, ki se odloča, kdo je za na ta svet in kdo ne. Glede Pušenjakove statistike ... več splavov kot je za tabo, večja je možnost, da tudi naslednjič ne bo OK. Oprosti za to kar sem napisala, vendar je to resnica. Zato moraš v akcijo: kariotipa tebi in partnerju po 2 SS zanesljivo ne bodo delali, mogoče pa lahko ta plod pošljejo na genetiko in na histologijo. Vendar moraš pred abrazijo sama zatežiti za to. Pa še tako boš težko dosegla to. Ginekologu nujno reči za napotnico za endokrinološko ambulanto - tako in tako tam čakaš 3 mesece preden prideš na vrsto. pa za napotnico za antifosfolipidni sindrom, čeprav naj bi ta ne povzročal težav do 12 tedna nosečnosti, ko se zarodek "prehranjuje" še iz rumenjakovega mehurčka.

Zadnja stvar pred jutrišnim posegom, ki ti jo MORAM povedati: ne se delat pogumno in po dveh dneh doma v službo. Ostani doma vsaj nekaj dni, čeprav se boš odlično počutila!! Tvoja maternica bo po posegu dovzetna za razna vnetja, zato se čuvaj. Tvoja maternica mora ostati zdrava za tisto bitjice (ali pa več), ki bodo v njej domovali 9 mesecev in te potem razveseljevali celo življenje.

Pa srečno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
15.3.2007 22:07:22   
Špela100
Julcy zelo, zelo ,zelo mi je žal, tudi jaz sem šla skozi to 2x in
od zadnjič je že eno leto in še nisem noseča.
Bodi močna, kmalu bo mimo in boš lahko začela nov boj.
Ne vem zakaj se to dogaja, ker vse skupaj nima smisla.

Drži se jutri, držala bom pesti, da bo čimprej mimo in da ne bo hudo...
Glej samo naprej, naprej in nič nazaj...je lažje....
POŠILJAM TI EN OBJEMČEK

Res je kot krtekxx pravi, čuvaj se in vikend vsekakor ni dovolj za tako zadevo,
meni so obakrat padli "hormoni" šele 4. dan  in
sem jokala in jokala cel dan in celo noč in še naslednji dan....

drži se

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
16.3.2007 7:54:04   
sonchek
Julcy....danes mislimo nate in smo ob tebi...
Upam, da čim bolje opravijo svoje delo, da bo potem vse ok...
...resnično mi je hudo zate...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
16.3.2007 7:59:33   
aurora28
Živjo punce!!! Se me še spomnete??? Tinaaja šele zdajle sem videla, da boste zelo hitro zibali in to deklico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Iskrene čestitke!!!!

Tudi jaz vam sporočam dobro novico...še se spomnite, da sem imela 2X ss in da mi je moja osebna G rekla, da je vse ok in da naj še tretjič zanosim in da me ni poslala na nobeno preiskavo...samo zgubljanje besed user posted image ...Zato sva se z možem odločila, da greva sama poiskati drugo mnenje in tako sva šla v splošno bolnišnico Trbovlje. Tam so me zelo prijazno sprejeli, mi dajali napotne za naprej in najpomembneje me poslali na preiskave. Najprej so mi naredili Leetz, ker sem imela spremenjene celice na materničnem vratu. Po presikavi tkiva v Lj so ugotovili, da ni rakastno, ampak je nastajalo zaradi nenehtnega vnetja in brisa II, ki sem ga imela leta in leta II. Po leetzu sem po 2,5 mesecih šla zopet na pregled in so moža poslali na spermiogram, vendar nisva še dobila nobenih izvidov. Mene pa so poslali na HSG, kjer so ugotovili da imam ČEZ CELO MATERNICO PREGRADO V OBLIKI črke W. Me je skoraj kap, na en način od sreče, da so nekaj ugotovili in na nek način zaradi tega, da se to resnično meni dogaja. Potem sem še šla na histeroskopijo in laparoskopijo. Odstanili so mi pregrado, pregledali jajčnike in jajcevode in celotno maternico. user posted image Včeraj sem prišla iz bolnice in bom še nekaj dni v bolniški. Zdravnik mi je rekel, da naj čez 1 mesec že stopiva v akcijo in zanosiva. user posted image user posted image user posted image Trkam na les, da bo v tretje šlo rado in da bo vse ok. Držite mi pesti.

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 16.3.2007 8:09:34 >

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
16.3.2007 8:05:09   
aurora28
Julcy tudi meni je iskreno žal zate, drži se in misli pozitivno. Verjamem, da se vedno stvari uredijo tako, kot se morajo. Pušenjak ima svoja mnenja in tudi mnogi tako kot on enako mislijo, zato pa sem jaz zamenjala G in sem bila kar takoj upravičena za preiskave. Mogoče je dobro, če bi razmišljala v tej smeri. Meni osebno je tako bilo veliko bolje, saj sem v svojo staro G popolnoma izgubila zaupanje.

Sonchek čestitke za  user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 16.3.2007 8:08:46 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
16.3.2007 8:24:15   
lana38
aurora28, seveda se te spomnimo.user posted image  Dobro, da si šla po drugo mnjenje.
Jaz imam pa danes dopust, ker imam še 6 dni starega in to treba pokuriti pred koncem junija.
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
16.3.2007 8:29:22   
aurora28
Uživaj v dopustu Lana38 user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
16.3.2007 8:32:33   
tinaaja
Aurora, welcome back! Sem velikokrat mislila nate, kako si in kaj dogaja s tabo :)

Si kar veliko dala skoz, ampak vazno, da vse v pozitivni smeri in da so te lepo postimali user posted image Zdaj pa veselo na delo in cim prej upam, da porocas o user posted image user posted image user posted image
Kako kaj kuza?
Zdaj lepo pocivaj, se pocajtaj in le javi se se..
No jaz pocasi odhajam na kontrolo.. Nic novega, razen mislim,da se me nekaj prehlad loteva in nisemnajbolj srecna zarad tega user posted image Ampak se upiram!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
16.3.2007 10:22:19   
lana38
user posted image tinaaja le pogumno. Ne daj se zdaj nekemu prehladu. Zdaj si prišla že skoraj na cilj.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
16.3.2007 10:39:55   
aurora28
Tinaaja hvala, psička je super, veselo raste. user posted image Pravi cukr je. Kako kaj ti navajaš svojo na novega člana? Za bokserje je značilno, da so rojeni baby siterji-komaj čakam da to dočakam, da vidim, kako bo kaj naša mrcinica čuvala user posted image

Moram reči, da sem kar že nekaj dala skozi in moram povedati, da sta me dva ss zelo okrepila in mi pokazala, da moram s trezno glavo razmišljati in biti na realnih tleh, saj sem sama še posebej pri 1. user posted image mislila, da je to stvar, ki se jo da stresti z rokava in je potem vse ok in teče po ustaljenih tirih...pa sem se krepko uštela. Gra za veliko stvar, dosti samodiscipline je potrebne in še in še. Ko si enkar na tleh, gotoviš kaj je smisel življenja in kaj nam je priroteta v življenju. Odločila sem se, da se ne bom preveč obremenjevala kako bo s službo (namreč pogodba mi poteče konec maja letos) ali jo bom še imela ali ne...mi je vseeno. Moja pririteta je moj dragi mož, otroček, pes in srečna družina, zadovoljstvo... Če ne bo ta služba, bo pa neka druga...imam pa vsak izkušnje user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
16.3.2007 11:05:05   
sonchek
Aurora28...pozdravljena nazaj med nami...
..lepo da si se spet oglasila...in damo čakali s tabouser posted image user posted image ...

...res dobr si se odločila da si zamenjala G. in očitno je tole res pomagalo..pa se bolj samozavestna si, kaj?...tak občutek sem dobila....BRAVO zate....sem full vesela, da sta vse to opravila in v končni fazi je dost boljš, da so kej najdl....kokr nič...pa pol ne veš kaj bi bilo lahko narobe....
...zdej pa vsaj veš da je bilo to to....
....no zdej boš dobila verjetno user posted image ...in nasljednjo boš še počakala, ali ne....al bosta kar takoj stopila v akcijo user posted image ...
...jaz sem imela isto HSC in po enem mesecu...sva zagledala user posted image ...no, tudi tebi želim isto!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
16.3.2007 12:16:10   
andreja2000
aurora28user posted image  ,pozdravljena ponovno med nami .Želim tida ti čim prej uspe zanositi in se user posted image nosečnost konča z zdravim user posted image .

julcy        tukaj vse mislimo nate.
Se pa popolnoma strinjam z krtekxx ,ki ti predlaga daljše počivanje,kajtita ča po abraziji je resnično pomemben in ga velja resno vzeti in se paziti,da ne pride do kakšnega vnetja ali kake druge nevšečnosti.
Jaz sem po vseh mojih ss res pazila nase,zato ti tudi jaz priporočam,počitek,pa itak lahko dobiš teden dni bolniške.

Vsem ostalim lep sončen pozdrav in seveda lep vikent.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
16.3.2007 15:02:05   
lana38
julcy, tudi jaz mislim, da moraš dlje časa počivati. Poglej, jaz sem počivala in poslušala G, pa še ljub temu imam zdaj posledice po abrazijah. Kaj bi šele bilo, če ne bi odležala? Vse ima svoj namen. Misli na to, da si mora tvoja maternica res opomoči, da bo lahko prostor za novega zdravega user posted image . Želim, da čim bolje preneseš vse skupaj.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
16.3.2007 16:15:18   
aurora28
Hvala vam user posted image . Sonchek res sem bolj samozavestna in korakam z dvignjeno glavo. Julcy poslušaj ostale in počivaj, ker meni se je zgodilo, da sem po abraziji bila preveč korajžna in sem pospravljala in bila aktivna doma in v službi...dobila še vnetje maternice. Bolelo je noro, samo prst sem položila na trebuh in me je bolelo. Se ne splača noreti in iti v službo. Počivaj, da bo telo popolnoma okrevalo. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
16.3.2007 20:56:29   
Milamay
Pozdravljene vse skupaj!

Kar nekaj dni vas nisem brala in sedaj toliko informacij - dobrih in slabih ...

Julcy - hudo mi je zate. Hudo, d amoraš toliko pretrpeti. Drži se!

Sonchek - tako potihoma sta se prikazali dve user posted image ! Super! Res sem vesela, da is noseča in upam, da nas kmalu še katera razveseli s takšno novico.

Tinaaja - ja tudi meni se zdi, da si nam pred nekaj dnevi povedala, da si noseča. Zdaj pa boš že res kmalu držala v rokah novo malo tvoje bitje. Ne morem verejti! Drži se na porodu!

Micla - no, vsaj tista huda slabost je za tabo. Vse bo pa dobro, boš videla. MORA BITI!!!!!

Andreja - fajn, da je bivši že malo bolj pri močeh. Lepo je tudi, da se je njegova punca končno oglasila. Mora pa biti vse skupaj res hudo. Držim pesti tudi za tvojo mamo.

Pri nas doma pa nič novega. Zdaj sem se malo odklopila od vsega, ne razmišljam več toliko o plodnih in nepoldnih dnevih, ne merim si več BT ... skratka, morala sem se malo odklopiti od tega. Prejšnji vikend je moj dragi zbolel, med tednom je en dan kuhalo še sina, včeraj pa je še nekaj začelo mene loviti. Pa se ne dam! Čeprav me boli glava, iz nosu mi grozno teče, grlo me boli ... No, torej najino stanje ni nič kaj pri volji do user posted image . Škoda! Pa saj bo. Moram gledati naprej. Če ne bo ta mesec, bo pa drug .... v maju pa imam pregled v ambulanti za neplodnost. Bova takrat videla, kaj se bo pokazalo. Verjetno pa so nam res te UPN pustile kakšne posledice. Saj ni čudno, ko pa se takrat vse tako na silo konča. user posted image  
Aja, še mimogrede, sem oddala glas na tisti peticiji. Saj res ni logike, da nas tako doglo pustijo čakati na umetno oploditev, po drugi strani pa se čudijo, da ni več otrok v SLO. Pa naj še kakšna dodatna sredstva raje namenijo za to, pa se bo verjetno rodil še kakšen prebivalec.

Torej, punce drage, imejte se lepo, uživajte še v tem lepem vikendu, saj nam za drug teden baje obljubljajo sneg?!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
16.3.2007 21:11:02   
andreja2000
milamay ja,še malo,pa nastopi najin pregled v ambulanti za neplodnost.Jaz moram počakati še dober mesec in bomo videli kako in kaj.Morava zreti naprej z optimizmom,tako ti kot jaz in seveda vse ostale.Nočem več solz žalosti točiti,hočem solze sreče.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
17.3.2007 8:23:53   
aurora28
Saj bo Andreja! Veliko smo že pretrpele, nekatere mnogo več kot ostale, ampak upanje ostaja in tudi za vse nas sveti luč na koncu tunela user posted image . Tudi same bomo kmalu kot Sonchek in Tinaaja...sem mogoče še katero spustila...hvala bogu user posted image , da se število srečnic povečuje user posted image user posted image

Danes sem si snela obliže od operacije...šivi zgledajo kot večkrake zvezdice user posted image , Saj prenehalo me je boleti, malce je še na otip občutljivo, ampak ni panike. Ve ko ste imele ta poseg ali so vam šivi sami odpadli ali ste šle k zdravniku, da vam je dal šive ven?

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 17.3.2007 8:45:40 >

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
17.3.2007 8:37:26   
tinaaja
Helo,
moj pdp je tu, ampak akcije zgleda ne bo.  Pikica je se visoko, odprta 1 prst. Tko da v pon CTG, sreda pregled.. Ahhh jaaa,vsaj cas, da pocajtam svoj prehlad.

Milamay, dati zadeve na stran je po moje super, ker se je treba malo odpocit od lova na user posted image . Takrat ko sva midva zanosila se splohh nisem obremenjevala, pamislim, da je tokrat bilo s Sonchek enako user posted image Upam, da te bolezen ne podre in da se pocajtas.

Aurora, daj kaksno slikico pokazi od kuze user posted image Mi je vsec tvoje razmisljanje glede zivljenja. Nasa kuza se nic kaj dost ne navaja, ampak cuti pa, da se nekaj dogaja. zadnje dva eseca me konstantno zasleduje po stanovanju user posted image Pa nekako se bo ze morala navadit, veliko je odvisno od naju z mozekom, da se ne bo pocutila odrinjeno, ampak se vedno kot pomemben del druzinice. Zmeraj bo treba najprej njo pocartat, sele pol otroka, tko kot je bilo do sedaj. Ker mislim, da tko pol ne bo vecjih problemov. Bomo kmalu videli (upam..).

Julcy, kako si? Objamcek zate!

Punce, uzivate lepe dneve cez vikend, vremenska napoved: "Freeze is coming" bi rekel A. Swarzenggeger user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
17.3.2007 8:55:27   
aurora28
Tinaaja! Na spodnji povezavi je naša psička. user posted image

http://www.ringaraja.net/portleti/albumi/resizeimg.asp?src=/lokalni/upload/albumi/1108343524/D9AF602400E7F4F334A5E3E947CB9993.jpg&w=284&h=226

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 17.3.2007 8:57:59 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
17.3.2007 11:12:29   
julcy
Punce, res ne vem kako naj se vam zahvalim za vso podporo. Iskrena hvala vsem in vsaki posebej!!!!

Poseg je za mano. Včeraj nas je bilo v Šempetru pri NG 13 na čiščenju od tega 8 ss! Ne morem verjeti! Po narkozi sem bila takoj OK, tako, da sem bila med prvimi odpuščena v domačo oskrbo, kjer se pustim popolnoma razvajati. Danes krvavitve skoraj ni več. Imam sicer "mačka" zaradi narkoze, bolečine niso niti tako hude. Na srečo sem ponoči dobro odpočila - sem nepretrgoma spala polnih 10 ur.
Psihično pa tako tako. Po dodatnem UZ pred posegom so spremenili diagnozo, ki je sedaj t.i. sneto jajce, torej to pomeni, da ploda sploh ni bilo. Verjetno je zdaj prva smiselna preiskava spermiogram in moje hormonsko stanje. Sicer pa s tem nameravamo ubadati čez kakšen mesec, zdaj rabimo odklop.

Krtekxx, Tinaaja, Sonchek, Špela100, Aurora28, Lana28, Andreja2000, Monikap, perlica, micla, raho...še enkrat najlepša hvala za podporo in nasvete.
Našim trem nosečkam pa šeuser posted image za srečen razplet, ostalim pa moč za nadaljnje boje! Lep vikend vsem.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
17.3.2007 13:06:57   
aurora28
Julcy tako se govori, potreben je odklop in vse stvari se bodo uredile. Bolje je, da gresta na preiskave, saj ti bo na nek način veliko lažje, če boš vedela, zakaj prihaja do tega. Moram reči, da meni se je zvalil kamen s srca, ko mi je G povedal, da je pregrada vzrok ss. user posted image Zdaj drugače gledam na vse to.

malce za šalo....Julcy Lano si pa pomladila iz Lane 38 si jo spremenila v Lano28. user posted image user posted image

Držim pesti zate user posted image

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
17.3.2007 13:33:55   
lana38
julcy, super, da je za tabo ta mučen špostopek. Zdaj si pa kar odpočij. Jaz sama sploh nisem opazila, da si me kar za 11 let pomladila. Ko bile imela to starost šele. Potem bi imela še veliko možnosti za user posted image  pred sabo. zdaj me pa EMŠO tako preganja.

tinaaja, če tvoja user posted image  ne bo pohitela, pa ne bo user posted image , bo kar ovenček potem.
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
17.3.2007 14:59:12   
HEL36
julcy, user posted image user posted image user posted image  res mi je žal in težko je kar koli napisat, mislim da smo vse tle to doživele in vemo kako ti je. Trpimo z vsako, ki se ji to zgodi, ampak sčasoma je lažje in v nas nastane novo upanje.

Sonchek, user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in želim zdravo in mirno nosečnost.

Tinaaja, sem mislila, da že pestuješ, ker me ena dva dni ni bilo gor, pa si še v enem kosu user posted image  , želim, da ti mine z čimmanjšimi bolečinami in hitro!

Andreja, upam, da se še naprej držiš tako pogumno in da je tvoji mami vsaj pikico boljše user posted image .

Dans bi mogla prit M, sam se mi je O za par dni zamaknila, tako da jo pričakujem v naslednjih dneh, me pa že neki špika.

Vsem želim lep vikend, veliko cartanja in sončka, čeprav obljubljajo sneg user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.