Milamay
|
Pozdravljene vse skupaj! Kar nekaj dni vas nisem brala in sedaj toliko informacij - dobrih in slabih ... Julcy - hudo mi je zate. Hudo, d amoraš toliko pretrpeti. Drži se! Sonchek - tako potihoma sta se prikazali dve ! Super! Res sem vesela, da is noseča in upam, da nas kmalu še katera razveseli s takšno novico. Tinaaja - ja tudi meni se zdi, da si nam pred nekaj dnevi povedala, da si noseča. Zdaj pa boš že res kmalu držala v rokah novo malo tvoje bitje. Ne morem verejti! Drži se na porodu! Micla - no, vsaj tista huda slabost je za tabo. Vse bo pa dobro, boš videla. MORA BITI!!!!! Andreja - fajn, da je bivši že malo bolj pri močeh. Lepo je tudi, da se je njegova punca končno oglasila. Mora pa biti vse skupaj res hudo. Držim pesti tudi za tvojo mamo. Pri nas doma pa nič novega. Zdaj sem se malo odklopila od vsega, ne razmišljam več toliko o plodnih in nepoldnih dnevih, ne merim si več BT ... skratka, morala sem se malo odklopiti od tega. Prejšnji vikend je moj dragi zbolel, med tednom je en dan kuhalo še sina, včeraj pa je še nekaj začelo mene loviti. Pa se ne dam! Čeprav me boli glava, iz nosu mi grozno teče, grlo me boli ... No, torej najino stanje ni nič kaj pri volji do . Škoda! Pa saj bo. Moram gledati naprej. Če ne bo ta mesec, bo pa drug .... v maju pa imam pregled v ambulanti za neplodnost. Bova takrat videla, kaj se bo pokazalo. Verjetno pa so nam res te UPN pustile kakšne posledice. Saj ni čudno, ko pa se takrat vse tako na silo konča. Aja, še mimogrede, sem oddala glas na tisti peticiji. Saj res ni logike, da nas tako doglo pustijo čakati na umetno oploditev, po drugi strani pa se čudijo, da ni več otrok v SLO. Pa naj še kakšna dodatna sredstva raje namenijo za to, pa se bo verjetno rodil še kakšen prebivalec. Torej, punce drage, imejte se lepo, uživajte še v tem lepem vikendu, saj nam za drug teden baje obljubljajo sneg?!
|