Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 11:02:08
|
|
|
|
lana38
|
Hvala za čestitke mojemu sinu. Pri nas je še sonček. verjetno pa bo tudi tu kamlu izinil, ker se že neki oblaki zbirajo. Mislim, da je danes popoldan in jutri celo dež napovedan. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 11:07:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38,tvojemu sinu vse naj,naj ob praznovanju.Naj se mu uresničijo vse skrite želje. LP Mojca
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 12:26:23
|
|
|
|
monikap
|
lana za tvojega sinka vse naj naj in eno za poslatkat. raho ti pa hitro po test me že pesti bolijo kako močno jih stiskam zate še malo sreče ti pošljem
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 13:37:23
|
|
|
|
aljaža
|
Lana38 - vsenajboljše tvojemu sinčku . raho - hitro po test, držim pesti za + .
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 14:19:25
|
|
|
|
Špela100
|
Lana38 dej tvojmu sinčku anga lupčka od mene. Sonchek jaz sem se komaj na pregled naročila, kerje že eno leto od čiščenja, pol pa naprej...verjetno mi sledi slikanje maternice, pa malo informacije zbiram, vnaprej, da se v glavi pripravim.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 14:25:57
|
|
|
|
Špela100
|
Joj posluši mene anga lupčka, kot da sem iz enih rovt...ha, ha....ENGA LUPČKA......lahko tud dva....
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 14:49:05
|
|
|
|
lana38
|
Špela100, mislim, da po 30 letu bi lahko tudi prej šla na kakšen pregled, ne šele po enem letu. A si se že naročila pri G? Saj dnevi kar hitro grejo. Meni se je najprej zdelo, da je 26.3. še zelo daleč. Zdaj pa je manj kot 20 dni še do takrat. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 16:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
lana38 - BT povišana (pojma nimam kako dolgo) - nisem si pisala . Pred dvema tednoma - 36,4 ali 36,3. Sedaj - pred 3 dnevi 36,5, včerja in predvčerajšnjim 36,6, danes 36,7. Pa ja nimam zdaj O. Ja - pa tvojemu sinku vseeee naj, naj.... 10 svečka!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 19:23:37
|
|
|
|
lana38
|
raho, potem pa šibaj po test, pa boš videla, kaj bo pokazal. Sem mislila, da si natančno vodiš gibanje BT, potem bi ti lahko kako pomagala. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 7.3.2007 21:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Šla po test - kupila 5 testov (le čemu) . Prvega naredila pred 10 minutami. Jaz ne vidim ničesar, moj trdi, da je čisto rahla črtica, vidna pri močni svetlobi. Jaz ne verjamem. Razmontiram celi test (da vidim, kaj se skriva pod njim - radovednost, pač) - pa res ni pod testom ničesar (sem mislila, da je narejen tako, da se kaj vidi). Torej - če sem res odkrita - neka rahla, rahla črtica je (komaj vidna). Ne vem, kaj to pomeni. Nočem se veseliti, da ne bom potem razočarana. Znaov, da prihaja nobenih. Enako znakov, da sem . Nobenih. Evo, zdaj sem popolnoma zmedena in ne vem, kaj naj si mislim. No, malo sem vam zatežila Počakam do nedelje in če ne bo, ponovim test (dovolj jih imam na zalogi). Ja - delala sem pa s first sign. A mogoče katera ve, če je zanesljiv?
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 7:02:51
|
|
|
|
lana38
|
raho, morda pa bosta v nedeljo močni . S temu rahlimi ne vem, kako je. Jaz sem jo imela v januarju, pa ni pomenila nič. Delala pa sem BC mini. Drugače nikoli ni bilo čartice druge, če nisem bila . za močne črtice v nedeljo. Se vidi, da sem bolj zgodnja, ker grem v službo. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 7:37:01
|
|
|
|
tinaaja
|
Lana, za vceraj cestitke tvojemu sinetu Raho, morda bi morala zjutraj delati ? Drzim pesti, da se ti uresnici zelja Cestitke ob dnevu zena Jaz sem ze malo navelicana, bi sla kar iskat pikico, moj tud, ampak nic ne kaze, da bo sla na svoje, tko da ... Sva skoz mislila, da bo prej, mami me je pa hecala, da jo bova kar cakala se po pdp. Upam,d a ne, ker bom pol res ta prava MAh, sam da bo vse OK..
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 7:50:44
|
|
|
|
sonchek
|
V E S E L D A N Ž E N A
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 10:45:10
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38,čestitke tvojemu sinu,ter veliko uspeha v šoli,zdravja in sreče mu želim.Želim mu tudi,da čim prej dobi bratca ali sestrico. raho,stiskam pesti za v nedeljo. tinaaja,ja tole čakanje je res mučno.Jaz sem sina rodila 3 dni pred rokom,hčero pa kar teden dni po roku.Želim ti vse lepo. Vsem pa želim lep in vesel dan žena,drugi smeškoti pa spet ne delajo,zato vam še rožic ne morem poslat.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 11:11:02
|
|
|
|
lana38
|
tinaaja, še manj kot 10 dni, pa bo tu. Tudi jaz vam želim lep dan lena. lp
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 12:29:40
|
|
|
|
sonchek
|
Raho...probaj s prvim jutranjim urinom.... ...sam jaz kr mislim, da je to to!!!!bravo... čestitam....!!!!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 12:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, še vedno ni.... Pojma nimam, kaj naj bi to bilo . Danes je 30 dan, sem jo pa sedaj že 2x po abraziji dobila točno na 28 dan. Bomo videli. Mah, mešani občutki. Po eni strani juhej, če sem res , po drugi strani pa me je že sedaj groza, da bo spet šlo kaj narobe. Mah, kaj vas bom morila... Želim vam prelep praznik, lepo ga praznujte . Rahela
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 15:53:36
|
|
|
|
Lusa
|
No pa sem se je dočakala , mislim.Sem komaj čakala!Sonchek ,danes je bil 38 dan.Samo ,da je.Upam ,da bo v bodoče prihajala"normalno"še par mesecev.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 18:14:47
|
|
|
|
lana38
|
Lusa, tudi mene bi zelo jezilo, če bi zafrkavala, če že mora priti. Dobro, da si je premislila in se pojavila. Čez par mesecev pa naj izgine, da boš končno srečna . LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 20:35:22
|
|
|
|
micla
|
Ejla punce, najprej čestitke ob prazniku. Sama sem dobila mimozo od tasta in tašče in je, takoj ko sta šla, bila prestavljena na terso, ker enostavno nisem prenesla vonja. Lana - me veseli, da si spet v akciji (služba, rojstno dnevna zabava, nadaljni načrti o ). Raho - držim pesti, da bo črtica samo še močnejša. Tinaaja - zdrži še malo. Kmalu boš zaslišala jok tvoje pikice. Če bo čez rok, bo pa mali ovenček - tudi sama sem oven - trmasta, a vztrajna in korajžna. Špela, Andreja, Sonchek, krtexx, pilotgirl, Milamay..... želim vam, da kmalu dosežete tisto, kar že predolgo čakate. Sicer pa so moje slabosti malo ponehale, se je pa pojavila UTRUJENOST - vsak popoldan prespim, od 2 do 3 ure. Skratka, samo spim in od mene ni nič. Zgleda, da mi ne bo prišparana prou nobena nosečniška težavica. Ma, bomo že preživeli. Mejte se in lahko noč,
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 8.3.2007 20:49:23
|
|
|
|
andreja2000
|
micla ,super,da slabosti pojenjajo.Če ti pa paše spanje,pa si ga kar privošči.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 9.3.2007 7:05:14
|
|
|
|
lana38
|
micla, jaz pa navijam za ribico pri tinaaji. Dajmo tinaaja, a že treniraš kaj dihanje. Lep pozdrav tudi ostalim. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 9.3.2007 8:32:40
|
|
|
|
tinaaja
|
Jaz sem tud za ribico, bi sla mislim da bolje k levu in raku.. Ceprav mi je en znanec astrolog reku, da bi bi bil oven tud super za naju.. Ma bi ribico, ker bo prej Nekako bi midva ze sla iskat naso kengurujko, ampak nic ne kaze na to. Tko da sem se odlocila, da neham razmisljat o tem in da zivim day by day in da se malo poglobim v fax. Micla, ti sam spanckaj Jaz sem hodila spat pred 8 zvecer in spala do zjutraj.. In bil je cisti uzitek Petek je in vikend je par ur oddaljen - jah tud jaz se veselim tega, ker v bistvu bit sam doam cele dneve ni tok lustno, sploh ce si malo neokreten, ne mobilen Ampak sem se naucila dobro zabusavat Lepo se imejte punce!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 9.3.2007 11:29:05
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,punce,petek je in vikend pred vrati. Naša se je poslovila,pa upam,da je odšla na daljši dopust. Punce,a katera ve kje je teri ,nekam dolgo se že ni javila?
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 9.3.2007 11:56:09
|
|
|
|
lana38
|
Meni se zdi, da je teri rekla, da bo šla malo na OFF. Izklopila je se mi zdi. Se bo že javila. Morda pa s kakšno dobro novico. Jaz pa sem zdaj 2 dni sama s sinom. Moj je šel na izlet v Nemčijo preko OZS. Danes ponoči je odšel. Tako je bil poln pričakovanja kot kakšen otrok. Najprej ni mogel spati, potem pa je že ob 2h hodil po stanovanju. Odšel je šele 15 minut do 3h. Potem pa jaz nisem mogla takoj nazaj zaspati. Zdaj sem pa čisto , Komaj sem pokonci. Res dobro, da je vikend pred nami. Sicer bomo praznovali, ampak to je že bolje kot služba. LP
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.