tinkamiška
|
Evo Shooo, spet si na seznamu - Tašonka - Rija(sem te kr napisala) - Liju(če bo lahko zaradi predavanj) - Tinkamiška(bova malo zamudili ,pa mogoče se nam še možek pridruži...) - Mmetka(sem te kr napisala) - renan(tudi trije) - Bobika - Rahelca(sem te kr napisala, upam, da vam uspe prit ) - Meta22( veš kaj jst sem te kr napisala, da sličajno ne bi pozabila prit ) - KatjaD - Shooo Glede potovanja z vlakom: Po mojem bi moral it kdo še s tabo, ker računaj, da ves čas pa tudi ne moreš met Nežike ob sebi, poleg tega, ji bo dolg čas in bosta morali malo šibat po vagonih, pa boš potem prtljago kr v "kupeju" pustila? Ne vem, jst sem pred mnogimi leti potovala z vlakom v Beograd, tudi okoli 12 ur in sva šla sama z očetom, sem bila pa že starejša kot je Nežika. Sva bila sama v kupeju in je kr šlo, ne vem pa kako je, če je še kdo zraven No, jst bi šla, če bi šel še kdo zraven, sama si pa še ne bi upala it...mogoče se pa motim in bi bilo čisto vredu... Bobika, a zato grejo tebi tako ustvarjalne reči od rok Kaj nikjer ne moreš prit zraven, da bi lahko delala tu in tam kakšne projekt? To bi bilo super, ker bi bila lahko vseeno z Manco, tu in tam bi si pa dala duška in še dinarčke zaslužila...to si jst želim, upam, da mi bo ratalo... Bombažke bi pa tudi jst mela, če bi jih lahko katera zrihtala sva včeraj naleteli samo na konec, pa je bilo Izi blazno vščeč... Lp, Tinka