|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
17.2.2007 20:02:18   
alenka11
Ojla

Tukaj je naša mala maškara, mali gusarček.
LP

user posted image

< Sporočilo je popravil alenka11 -- 17.2.2007 20:05:36 >

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
17.2.2007 20:05:30   
alenka11
Joj kako velika slika user posted image , sem pozabila pomanjšat.
Bomo imele vsaj malo več strani na forumu.
A se da to kako zbrisat?

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
17.2.2007 20:07:22   
alenka11
No sem že uredila. Sem najprej prilepila eno ogromno sliko zdaj sem pa že zbrisala. Grem ker same neumnosti delam.

Pa pa

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   [Brisano sporočilo]
17.2.2007 21:05:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
17.2.2007 21:13:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
17.2.2007 22:38:26   
Dajanax
Oj ženske!!
Evo mene po kratkem času, saj berem vas redno, ampka saj veste... Ene smo enkrat bolj pridne, druge drugič.

Joj kakšenga gusarčka imamo!!! Zdaj sem se pa kar malo zamislila, ker jaz za našo nič ne mislim zrihtat. Letos bo kar Vita za pusta.

Avtosedež: sem imela tud jaz namen Tobija kupit na spletu (BC), ampak sem bila prepozna...Le kdo ga je sploh kupil?!?!

Te dni pa že cele večere surfam za kakšnim kulskim apartmajem na morju. Moje huuude zahteve: soliden apartma (beri: pohištvo ne sme bit iz leta 70), mivka, blizu plaže (do 500m), plaža po možnosti s senčko, ne preveč gužvasto, dlje od Zadra ne bi šli. V ožjem izboru imam: Nin, Sabunike, Zaton, Pag-Stara Novalja, Rab-Lopar. Imate kaj izkušenj?!?! Oddaja katera kakšen dober apartma???

Naša škatka je imela te dni takooo vneto ritko in to po "vrhunskih" pamperskah - grrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image  Kupila sem enkrat za spremembo Active Baby, samo dve sem dala gor, pa je rita vsakič bolj rdeča izgledala... Danes po treh dneh se je stanje končno normaliziralo. Bomo kar pri Aktiv fitkah ostali.

V četrtek smo imeli drugo cepljenje! Nismo imeli nič reakcije, jupiiiii! Je pa težka 7400 in velika 68 cm (porodna 3300, 51). Raste kot konopljica.

Še tole: ugotovila sem da je občutljiva na Johnsonsove izdelke! Po J oljčku je dobila fuuul pikic, pa še velike rdeče lišajčke tudi - predvsem po vratu in za ušeski. Je P rekel, da zelo veliko otrok ne prenaša J izdelkov. Pa tako lepo mi diši J oljček...

Te dni je mala bolj razdražljiva: ker se je zobek najavil! Ima že kr precej nabreklo dlesen spodaj, s prstom pa že malo špičko čiutim pod tkivom! Jupi hrustali bomo!! Samo ne moje još...

Dalin pozdravi fantiče, pa vse najboljše!!

Ostale: lep pustni pozdrav, brez maškaric!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
18.2.2007 12:49:44   
žiža
še moj pustni pozdravček!
Včeraj smo za en teden spet ostali sami. Če se teden po prvi noči pozna lahko napovem katastrofalno stanje. Oba sta mi celo noč težila 100/h. Že zvečer smo imeli boje da sem jih spravila, ponoči je bila pa kriza. Okoli polnoči sta oba pristala v moji postelji, vsak na eni strani. Urban je tuli kot živala, če ni bil priklopljen na zizo. sara je pa tulila, da naj jo božam in pojem pesmice... Se v dveh letih ni niti enkrat zgodilo, da bi jo morala božat, da je zaspala user posted image
oh bomo že preživeli.
Zdele mi pa Urban spi, Sara pa telebajske gleda, tako da imam mal časa poklepetat.
dajanax, ko sem prebrala tvoje sporočilo o rdeči ritki, sem takoj pomislila na reakcijo od cepljenja, potem pa ko si omenila zobke pa še na to. Je čist možno, da niso pleničke krive. naša je tud dobila ful rdečo rito, ko so ji zobki začeli ven lezti.
joj ti dve tragediji malih fantičkov sta pa mene tud zelo pretresli. Groza ne znam si predsatvljati kakšne grozne trenutke preživljajo ubogi starši. In nenazadnje tudi nesrečni vzgojiteljici. Sočustvojem s starši, ki sem jim je sesul svet. res je žalostno, ko veš, da bi bilo potrebno tako zelo malo, da do teh strašljivih tragedij nebi prišlo. Včerja ko smo bili na pustni zabavi, mi je prišlo namisel, kako sta mamici sigurno imeli pripravljena kostumčka za maškare...  Čim več miru želim vsem, ki so izgubili svoja sončka user posted image  
jaz sem sploh vsa jokasta, ko slišim take in drugačne tragične zgodbe. Kakšen das se tako dobro pučutim in pozabim kaj vse se doma dogaja, kakšen dan se pa začne in konča s solzami in tistim večnim nerazumljivim vprašanjem ZAKAJ ????????
Pa ne bom zamorila še enega dne.... Danes gremo tudi mi trije na pustni sprevod. Smo pa tri čebelice. Bom probala kakšno slikco gor dat, če mi bo ratal, ker ne znem iz telefona na računalnik prenest slikc. Če bosta zvečer kmalu zaspala se bom malo poglobila v zadevo. A si moram tisti cd, ki sem ga dobila zraven telefona, na računalnik naložit? a samo usb kabel priključim pa prenesem. No če ktera ve se priporočam za ena najbolj simpl navodila.
OK drage maškare, fajn rajajte pa kakšen krof si privoščite user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
18.2.2007 12:52:21   
incabinca
Žiža - odvisno, pri enih je treba iz cdja najprej program instalirat, ri drugih je dovolj samo usb.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
18.2.2007 19:31:16   
incabinca
Ja kje pa ste vse??????

Jaz sem dala ravno Lovra spat, pa še neki protestira, čeprav je že zaspan da komaj še žvi! ;) Je že začel tiste fore - ga dam v posteljico, on seveda ne bi spal, se začne jokat, potem neha in posluša ali bomnazaj prišla, ko me ni se še bolj začne dret.... no, saj veste kako je... ampak mene to preveč ne gane, če vem, da mu nič ne manjka, da je zaspan, ga pač pustim da kakšno minutko pojoka, pa babyphone na potihem pa je user posted image

Druagače je pa tudi že začel s svojimi fintami - ko prideva med tuje ljudi, najprej 10 min nikor ne šmergla, ignorira vse po vrsti, šele potem se normalno razživi, joka pa zaenkrat ne.

Ok, vidim da ga bo treba še malo pomirit, spet se je začel oglašat.....

Oglaste se kaj!!!!!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
18.2.2007 21:55:36   
žiža
user posted image
No da vidim, če se je moj trud obrodil sad user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1535
18.2.2007 22:00:56   
žiža
o yes, spet eno novo stvar znam. Tole je naša Sarica. Tista slika ko sem Urbančka slikala se je pa po pomoti izbrisala user posted image  Še dobro da pusta še ni konec. Itak s telefonom ne morem ne vem kaj slikat. Je bolj za silo. Je pa stric z ornk aparatom poslikal naše maškare tako da dobim slike v prihodnjih dneh.
danes grem po hitrem postopku spat, ker sem čist hin. Pa prosim vse dobre duše tam gor, da mi naklonijo dolgo noč brez zbujanj.
Jutri se pa spet kaj oglasim.
lepo nočko tudi vam.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.2.2007 5:37:14   
ajne
hojla,

mi imamo zadnji dve jutri spet zgodnje rajanje... ob pol peth... jooooooooooj, mi učki kar skupi padajo, ajdica pa čeblja, da je veselje.
žiža, kok luštna maškarca... tudi naša ta velika je letos čebelica...
sicer pa smo ta vikend koooončno preživeli kolikor toliko spodbno. v soboto smo bili v LJ na "karnevalu"  z naš čebelico, potem pa še pri babi na rojstnem dnevu. včeraj pa smo smučali na bodentalu (žiža, poznaš? to je tam v vaših koncih). tako mini smučišče, kot pokljuka, za otročke učit smučat je enkratno. naša tavelika raztura. se vozi in pluži, da je veselje... tko da bomo letos pa tud brez vajeti lahko čist normalno smučali. midve z ajdico pa sva mal vozičkali. pa sonček je bil in je bilo res lepo.
jutri imava posvetovalnico, pa mislim, da ne bo cepljena, ker inkubacijska od noric še ni mimo, tko da se mi zdi, da pol ne cepijo. bomo vidli, jo bodo pa samo premerili...

joj ajdica, kaj ko bi ti še mal zadremala, a? jest bom glih kar pod mizo zlezla...

čau

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.2.2007 8:01:27   
incabinca
Dobro jutro!

Jaz se moram pa pohvalit, da je Lovro ravnokar kar sam od sebe ful lepo začel sedeti, dejansko se v sedečem položaju lahko premika in ne pade takoj.... kako lepo je svojega otroka gledat ko napreduje!!!!

Letim po opravkih.
LP

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.2.2007 8:48:40   
princes
Jutro...user posted image

No pa sem le mal prebrala, pa kavico spila..user posted image
Midve sva ob sedmih vstale, zdej pa mal v stolčku brbra...
Morem tkole pol met kar mal vzgojnih, ker se čez vikend razvadi, valda oči..user posted image

V soboto sem jo dala v varstvo, da je šla mami mal po shopingirat, pa na čvekec..
Je bila pa pol tko zoprna čez dan, da nikol več..Sploh je nisem mogla pomirit, pa ni hotla zaspat, sam da je mene vidla da sem šla iz njenega vidnega polja v histeričen jok...user posted image A zdaj vidte mojo razvajenko..Zdej sem pa prilimana na njo..user posted image
Sploh ne zdrži v varstvu, je rekla tašča da je mela krizo, je jokala, pol so jo pa k nama gor nesli, da se je mal pomirila..In ko sem prišla domov je mela kar mal žilce popokane od joka...user posted image   Bogica..Pa jest sploh noče, če ji da kdo drug, raje strada..

Tko da najin enotedenski Balaton odpade..user posted image No vse za najino pikico, bomo potem skupaj kam šli...user posted image saj pomoje sploh ne bi zdržala, bi bil dvodnevni izlet..user posted image user posted image

Maškare mi nismo nič bili..Drugo leto, bom kar šivat začela, da bom kaj zašila do drugega leta...user posted image
Žiža zelo lepa čebelica...Alenka11, pa gusarček je tud car..user posted image

Sončica, user posted image za stanovanje, lepo bivanje v njem vam želim...user posted image

Mi že čakamo dva meseca te zobe, pa še nobenga od nikoder...user posted image user posted image

Ok zdej se ji pa grem mal posvetit..

lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.2.2007 10:47:28   
Dajanax
Ojla!
Žiža misliš, da je vneta ritka lahko rekacija na cepljenje?!?! No bom pa še eno pampersko AB gor dala da se prepričam...

Kakšen beden dan je spet danes...nč sončka. Naše dete zdaj spančka jutranjo rundo, potem pa gremo na potep!

Imejte čim lepši dan!!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
   [Brisano sporočilo]
19.2.2007 10:54:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.2.2007 11:36:53   
incabinca
Po moje da imajo naši user posted image zdaj tako obdobje.... tudi Lovro zdaj takoj opazi, če jaz zapustim prostor.  Mislim, da to ni razvajenost. Zna pa biti to zelo fino obdobje, da otroka res razvadimo. Jaz ga vedno potolažim če me začne pogrešati, mu dam vedeti da sem ob njem, ne vzamem ga pa vedno v naročje... Seveda v varstvu je pa malo drugače, jaz zaenkrat še nisem imela teh problemov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.2.2007 11:38:54   
incabinca
ali imajo vaši sončki radi glasbo? Moj Lovro zelo, očitno bo glasbenik po duši tako kot mami . user posted image user posted image user posted image
Trenutno je najbolj aktualna pesem od Steffy in Donald Trumpet - zadel si me v živo. :) (iz eme)

Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.2.2007 14:09:30   
Anonimen
dan ženkice, sem že dvakrat napisala cel roman, pa je potem elektrike zmanjkalo, tako da od tega ni bilo nič.

Vidim, da so kar razposajeni ti naši otročki. Včasih imam občutek, kot da ne bom zmogla tega tempa vzgoje. Se zgodi da sem zvečer tako utrujena, da niti s prstom na nogi ne morem pomigat.

Sicer pa teden dni počitnic uspel. Smo se nasmučali, nasankali, nadrsali, naplavali, nacortali - no ja, tega se še nismo naveličali, ker sva midva z user posted image  taka dva crkljančka....je pa naš oči danes že odšel v NY za en mesec, tko da sva tudi midva ostala sama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene pa čaka ena gooooooraaraaaaa pakiranjauser posted image user posted image user posted image .

Incabinca - glasba tudi našemu zelooo paše. Še posebej Raimond Lap. Je pa Lovro potem že car kaj, ko tako lepo sedi ?

Žiža - uaua  cotki maškara !!

Dajanax- J pa tudi nam ne paše, pa tako lepo diši ( verjetno je pa ravno to narobe ... )

grem,,,, alarm.......

Neposredna povezava do sporočila: 1544
19.2.2007 16:21:28   
tevža
Kako lepe maškarce so tile vaši "palčki"! Mi smo letos maškarce preskočili, ker moram piznati, da nisem ravno fan teh stvari. Vem pa, da bomo to od zdaj naprej tudi to nannašem urniku, zato sva se z mojim zmenila, da bo to službo vsako leto prevzel on. user posted image

je pa tevž ponoči malo zakuhal; smrka, kašlja, 37.5 - ni še nobene panike, a ker je to naša prva povišana temp., sem kar malo user posted image . bo že.....je pa zunaj tako lep sonček.

Tudi mi še ne vemo kaj in kako z glavnim dopustom, gremo pa 1.maja v goriška brda k belici ali pa v kobarid v hišo franko; to bo dopust predvsem za očija in mami (dobra hrana, vino...)user posted image , tevža bova pa učila, kaj pomenijo gurmanski užitki user posted image user posted image  

Lina - naj vama "samski" dnevi čim prej minejo. še dobro, da je te dni dobro vreme, ne?! kdaj pa vidva odpotujeta?

Incabinca - tudi mi veselo prepevamo in poslušamo glasbo (od klasike pa tja leonarda cohena in plestenjaka) user posted image .

sedimo pa tako na pol...po kakšni minutki se prevrne kot napol prazna vreča krompirja. user posted image

zdaj pa hitim pripraviti kosilo, ker prihaja oči....
aja, sva pa na mizo namontirala stolček od chiccota in se tako zeloo dobro obnese. ko midva jeva, je matevž zraven in tolče s svojo žlico po mizi...seveda ga prej nahranim, da ni alarma user posted image

pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
19.2.2007 16:40:21   
Anonimen
O tevža, tebe pa tud neki časa ni bilo tukaj ?

Moram še jest mal našo maškaro kle gor prilimat....

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
19.2.2007 19:09:45   
tevža
ja, nekaj časa pa res. sva bila malo na počitnicah, ko je bil oči v bruslju. drug mesec pa se že odpravlja v talin, a spet ne moreva zraven. se bova pa najbrž poleti prešvercala k njemu  anglijo user posted image .

gremo v banjo...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
19.2.2007 20:18:40   
Anonimen
aja, sej res, vi ste tud bolj leteča družina.....

no, mi smo šli končno spat. Je mali pogruntal da je ležanje na boku krasno. Sedaj je dolgo časa spal samo na hrbtu, sedaj pa leži na boku in tako rine pod kovter da je kar malo smešno....

sem pa včeraj srečala kolegico, ki ima sineka starega pol leta in pravi ( glede GH ), da jesta vse. Njena mami je sestra v porodnišnici in pravi, da se toooo much komplicira. Ima pa 10 kil in je zares prav odrasel.

Kaj je še kaj novega ? Aja, v soboto bomo na hitro izvedli krst. Drugače so pri nas krsti vsako tretjo nedeljo v mesecu, ampak smo prosili za izjemo, ker drug mesec pa sam bog ve kje bomo....Tko da, čaka me pester teden. Sem danes oblikovala vabilo, jutri gre na printanje, pa v kuverte in na pošto. Botrco in botra smo izbrali, torto naročili, kosilo bomo pa imeli kar doma ( se je javila naša mami - bravo mami user posted image user posted image user posted image  ). So pa od moža starši rekli da jih ne bo, ker se pač oni svojim načelom ne morejo odreči ( so namreč v partiji - tako se btw. imenujejo sami ). Ah, kaj moremo - sej siliti pa itak ne morem nobenega !!!

Glede maškar - nimam nobene pametne slike, bom še jutri poskusila !!

Kje pa je naša Rozika ??? A se že ženi ???

Pa ''Skrivnostnega otoka ''' ni več user posted image user posted image  !! A ga je katera gledala ? Imam na DVD že novo sezono, tko da če katero zanima.....user posted image user posted image

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
19.2.2007 21:26:35   
Dajanax
Uauuuuuuuu še ena lost fanica!! Bravo Lina, sva že dve. Jaz sem prejšnji teden dobila DVD tretje sezone, do 6. dela, včeraj sem na www našla še sedemko, osmke pa še nimam!! Ta teden bo na ABC-ju devetka, tako da upam da kmalu najdem vir za spremljanje nadljevanja, ker bogve kdaj bo, če bo, POP odkupil nanizanko. BTW jaz sem čist notr padla, nič drugega ne gledam na Tv redno odkar sem zanosila, rodila... razen novice in LOST!

Danes sem pa jaz čist na off... Je bil dolg dan, sem se z eno alkoholno sladičko matrala popoldne, pa sem zdaj od gore posode in od šampanjca mal user posted image

Naše dete spet spančka 10,11 uric!!!!! JUPIIIIIIIIIIIIIi Rešitev: spalna vreča, zgleda da jo je res zebkalo ponoč, ko se je razkrila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
19.2.2007 21:34:53   
rose22
Lina vaša rozika se ne bo nič ženila.Sem ravno danes prišla na dno vsemu skupaj in lahko ta trenutek povem samo to,da se počutim kot ogorek,ki ga pohodiš.Povem podrobnosti čez kakšen dan,ko bom malo bolj pri sebi.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......