Tejcha
|
Rose, si me prehitela! Zgleda, da je sonček res sam pri nas, samo midva bova danes preskočila sprehod, ker mali ful kašlja. Sem ob pol šestih zjutraj šibala v lekarno po fitobalm. Se mi zdi, da je že bolje, vročine tako sploh ni imel, nosek ni zabasan (sem zrihtala s fiziološko), ima pa tak moker kašelj. Sem ga 3x namazala, pa dala čez toplo pleničko, pa spil je že dve flaški čaja... Zdej pa lahko samo upam na najboljše... Zdej pa mali spančka, js sm se pa lotila zlaganja plenic, pa pospravljanja. Rose, glede šocla se pa podpišem pod Linin post... Ja, pa tale izpeljava na Roziko je prav lušna, :) Alenka11, za zobke!!! Žiža, je cepljenje uspelo? Yennika, tale tvoj Klemen je pa pravi divjak!!! A se že plazi al se zvleče dol z blazine? Tilen je namreč pogruntal, da se da fino prestavljat po postelji tako, da miga z boki kot kaka ribica... Zraven pa cvili in maha kot za stavo. Si ga tud ne upam več pustit samega na postelji. Sedimo še ne in tud zobki še niso zunaj. Kolikor spremljam, tak ugotavljam, da se pri nas zadeve, ki so aktualne pri ostalih, zamaknejo za kak teden ali dva ali pa celo mesec. Se kar pozna, da je tazadnji septembrček. Sončica, nasveta glede stanovanja: vsepovsod bodi zraven... Midva sva se selila lani julija in sva takle čas imela tudi norišnico. Pa se je splačalo malo potrpet zraven majstrov...Pa račune shranjuj, ker se nemalokrat zgodi, da morš it kam kaj zamenjat (ber: pri nas sem kar naprej laufala nazaj v trgovine... grrrr... ) Me kar zmrazi, ko se spomnim. Glede Lost pa: a mi lahk prosim ena na hitr pove, za kaj točno gre.. gledala sem namreč skoraj vedno, pa sem še sedaj v megli. Ja, letalo strmoglavi na otok, ki naj bi bil nekje sredi ničesar. Izkaže se, da temu ni tako in da se na njem dogajajo čudne reči...Naprej? No, grem pospravit, preden pride domov, pa kosilo pripravit...