Tejcha
|
Sončica, kaj je zdej s temi rožami, si jih dobla al ne? Js imam raje lončnice, pa še tiste do nedavnega pri meni niso imele na vem kako dolgega življenja. Dokler sem bila med tednom še v Mbju in med vikendom leteča od doma do , niti niso imele nekih fajnih pogojev. Tiste par ur, ko sem prišla domov, pa je blo itak treba dugim stvarem posvečat ne pa zalivanju rož. zdej je drugače. Odkar sva na svojem, mi je crknala božična zvezda in ena lončnica, ki so jo zgleda prehladili med prevozom, ker je že drugi dan začela kazat, da nekaj ne bo ok. Sam da povem, da smo imeli zadnjha dva dni tudi pri nas malo probleme z mlekom in flašami... in pred eno uro mi je uspelo pogruntat, da je treba samo flaško zamenjat... Čaj je namreč ves čas brez problema in z velikim veseljem pil, mleka ne... Čaj ima namreč v eni fuuul luškani flaški z žirafo (mislim, da od Preety baby in ima gor tak socialen cucelj, da sem v štartu razmišljala, da bi ga fliknala stran, še preden bi mu ga sploh dala za probat), pa sem malo zamenjala. No, mali je takoj stankal 200ml, zadnja dva dni pa iz aventove flaše (z novimi!!! cuclji št.3), pa naenkrat ni šlo več kot 100-120. Aja, da o tem, da je včeraj sfrezal tamalo hippovo korenčkovo kašico do zadnje žlice... Očitno se mu je aventov cucelj zameril in je že tolk brihten, da se ne bo pustil vozit na limance... in nas bo pač naučil, kak je treba... mulc!!! Glede šuma pa: hvala, punce, ste me ful potolažile! Sem kar boljše volje in tudi kardiologa me ni več (toliko) strah. Sedaj čakam, da me pokličejo. Midva sva si pa včeraj privoščila savno. Po letu in skoraj dveh mesecih se je prav pasalo malo skuhat, čeprav me danes malo sumljivo boli glava, pa ne vem, če se za prvič nisem malo predolgo... Varstvo se je dobro obneslo in tudi večer je bil v nadaljevanju naravnost super. Se strinjam s princes, da je tule gor postalo precej žalostno. Js upam, da se boste z otročki čimprej pozdravile, poštimale vse obveznosti in spet začele polniti tole temo, ker drugače.. Tilen ima dovolj blazine... Papa