|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
11.2.2007 22:07:18   
alenka11
Ojla

Ajne, Julam, Princes sem zelo vesela, ko vidim da nisem samo jaz cele noči pokonci user posted image . Zadnji teden hodim okoli ko en zombi user posted image . Tudi mi se zbujamo skoraj vsako uro ampak ne za hranjenje - samo nekaj se premetava in se zbudi pa ga malo nosim z dudo in zaspi nazaj. Smo že skoraj pozabili na dudo, zdaj je pa spet čedalje bolj v uporabi. Je na 3-5 ur, odvisno kolk se prebudi. Sem že misla da je kriva GH, da je preveč za prebavilauser posted image . Ima zelo rad vse kar mu ponudim, jaz pa sploh ne smem nič k svojim ustom nosit, ker hoče vse tudi onuser posted image .
Čudežni lonček pri nas bolj laufa kot grizalo in bolj malo za pitje user posted image .

Dojenje - samo na eni strani po 7 - 10 min. Čez 2-3 ure pa na drugi strani.

Soncica mi pa pri kopanju uporabljamo tri račke in ravno tako uživa v špricanju kot je v videu user posted image , samo bolj brca in se ne smeje tako naglas. Malo se jih je že naveličal tako da bo treba kaj novega kupit.

Zdaj bo treba v posteljo, da vsaj malo spim. Pa pa

P.S. Tanja kje se skrivaš?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 12:10:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
12.2.2007 13:01:05   
Tanyka
Ojle
No, da se na brzino javim,..........
Včeraj smo praznovali Larin 4. roj. dan.Smo imeli, kar nekaj obiska, čeprav sem vsem povedala, da bo torta na krstu, in seveda tud praznovanje.
Tako, da sem za včeraj torto pekla sama, in seveda sem morala tud nekaj pripravit,.-
Ja mamike, meni se zdi, da mi je dan z6a par ur prekratek zvečer ko bi pa lahko kaj postorila, pa sem itak še samo za v posteljo.
Imamo pa zdaj že ful priprave za krst, danes gremo po oblačila,............
če bom sploh kaj pametnega našla zase.
...
.........
..
Maladva sta zdravat TRKAM.
Rene ponoči še zmeraj lepo spi, enkrat se še zbudi, pocuza flaško in potem dalje spi do kakih 8.
Gh lepo papa,........
No upam, da bom imela kaj več časa, ko bo krst za nami, zdaj niti prav ne vem o čem je govoro, saj nekaj berem, ampak nikoli si ne vzamem zares časa.
Edino to se spomnim, da ste imeli težave s hranjenjem-SONČICA KAKO JE ZDAJ?
ok mali že sitnari-čez dan hoče bit nonstop na rokah-uuuuuuuuufffffffffffffffffffffffff
NI NAM LAHKO

ČAČ ČAO

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
12.2.2007 14:18:26   
rose22
Ojla babe.

Evo midve z user posted image sva imele danes težek dan.Najprej sva imele FTH,sva spet pridno telovadile in potem še bolj pridno spale.Sva šle za eno urco domov in spet ponovi postopek za na cepljenje.Kljub temu,da nama malenkost teče iz noska sva dobile drugo pikico in nisva prav nič zajokali.
Sva pa drugače že pravi babi, glede na to da sva bile tolk drobčkene na začetku.Imava 6875g in 62cm.user posted image user posted image
Zdaj jo grem pa cartat k je bila tolk pridna.Pa mal grem pojest da kile ne bojo šle preveč doluser posted image user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
12.2.2007 15:25:45   
princes
Ola..

Vidim, da se tukaj gor nič ne dogaja, bom zjutraj kar s kavico prešaltala na 24ur.com...user posted image

Lia zdele pančka, tko da ma mami mal frej...Zdej jo nesem kar v svojo posteljico, da se lepo spočije, in spi kar ene 2 uri tkole popoldan...user posted image
Ponoči pa tudi že 2 noči nisem vstala za hrano, samo kdaj ji dudko potisnem..
Se pa ful preobrača pa rokce cuza, tko da jo bom pomoje kar v svojo sobico prestavla, brezveze sam jaz ne spim, k jo skoz poslušam...user posted image
Mal bom še počakala, če pa ne bo več hrane zahtevala, pa gasa v svojo sobico...
Upam...user posted image

Drugače pa mi tudi lepo papamo GH, sicer malo zmrdovanja je, pa kdaj se ji tko mal dvigne, drugače pa kar gre po žlički...
Danes sem ji skuhala in spasirala cvetačo...Kako pa ve zmečkate hrano, z vilicami ali je kakšen palični v igri...user posted image
Jaz zaenkrat kar z vilico, morem nabavit paličnega..Sem ji danes dala cvetačo pa ni bila dobro pretlačena se ji je kar malo zaletelo...user posted image
Tko da šibam jutri po paličnega, pol bom pa s tem čarala...user posted image

zdej grem pa hitr mal pospravit, pa cune v sušilca dat..

Lep dan...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   [Brisano sporočilo]
12.2.2007 15:50:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
12.2.2007 16:19:00   
Tejcha
Midva sva pa ravno z 2. cepljenja... Mali spet pogumno sprejel pikico, tokrat še pisnil ni in je zaenkrat prav dobre volje...

Sem pa toliko bolj sesuta js... Dobili smo namreč napotnico za kardiologa, ker naj bi P slišala nek (baje mini šum)... Sama sebe tolažim, da če bi bla kakšna panika, bi ga tak al tak že takoj poslala naprej na preiskave... Kar slabo mi postane in na jok mi gre, ko se spomnim... ima katera izkušnje s temi zadevami? čist sm adijo in kr ne vem, kam naj se dam. Pa že odkar smo šli iz ZDja mi gre po glavi Šifrerjeva Šum na srcu... user posted image user posted image user posted image Pa sploh ne vem, kaj to je...

Veliki smo pa 66cm in težki 6400g.

Grem lumpu tud js privoščit cvetačo... upam, da bo dobro sprejeta..

papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 1482
12.2.2007 19:07:23   
ajne
hojla,

pri nas smo imeli čez vikend (predvsem včeraj) bolnišnico na koncu mesta... še najboljš se je držala tavelika z noricami... midva oba gripozna (s hudimi glavoboli), ajdica je mal zakuhala... ampak, tko zanič k je blo včeraj sploh ne more več bit, torej gre lahko sam še na boljš user posted image .

princes, mislim (glede na info na njihovi spetni strani), da je kar redna cena letnih kart v ZOO taka, tko da mislim, da ne moreš zamudit...

a ja glede dojenja, midve se dojiva 5-7 minut in samo na eni strani...

za kopanje pa imamo pri nas poleg fliperja še eno tako družino hobotnic (mislim, da jih je osem), ki na veliko špricajo... podobno kot delfinček ali račke.

eh, me spet začenja bolet glava, grem kar proti postelji počasi...

čau

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
12.2.2007 19:10:12   
ajne
a ja, tejcha, kolikor jaz vem, je 95% teh "šumov", ki jih slišijo pediatri, popolnoma nenevarnih (btw. tudi pri meni so ga slišali, ko sem bila dojenček, pa je vse ok z mano). jaz vsekakor držim pesti za vaju!!!! DRŽI SE! 

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
12.2.2007 22:59:38   
princes
Hvala ajne..

Sem že preverla včeraj na njihovi strani..

Super, potem se nam ne mudi kupit...user posted image

Mirno nočko...

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
12.2.2007 23:20:59   
alenka11
Ojla

Tejcha mi imamo tudi šum na srčku. Je pediater slišal pri prvem sistematskem pregledu. Tudi baje čisto nežen šum. Smo tudi dobili napotnico za Pediatrično. Pri prvemm pregledu so naredili EKG, so nas naročili na drug pregled - UZ srca. Oba pregleda je smo imeli pri dr. Vesel Samotu (ful prijazen zdravnik, nas je zelo potolažil). UZ naj bi delali tako da otroka malo uspavajo zato si sprejet na oddelek samo našega niso uspavali, se je zdravnik odločil da bo probal brez uspavanja in je hvala bogu uspelo.
Imamo zelo potrpežljivega sineka in je bil zelo priden pri pregledu. Naj bi imel majhno luknjico v srčku, ki se po porodu (pri prvem vdihu zraka) ni zaprla. Pri 4 letu starosti moramo na kontrolo. Je rekel, da se luknjica mora zapreti. Če se ne bo sama od sebe bo verjetno potrebna operacija. Jaz sem optimist in upam na najboljše.
Ti priporočam dr.Vesela če se boš naročala na Pediatrični kliniki. 

Toliko  za zdaj. Pri nas talko lepo dežek pada po strešnih oknih, da me je čist uspavalo in sem brez idej za kakšen pogovor (samogovor). Tejcha če te še kaj zanima vprašaj. Lepo noč in čim manj vstajanj.

LP

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.2.2007 0:43:43   
Tejcha
Alenka11,  a to je potem to? Do 4. leta nič drugega? Kakšni so pa lahko zapleti, posledice...
Vse sorte sem si namreč že prebrala. Od tega, da se otročki ne smejo razburjat, fejst utrudit, telovadit,... nikjer pa ne piše, kaj je lahko posledica tega šuma... Sej ni P hotela nič točno rečt, rekla je, da nekaj se sliši in da je verjetno to, da nam bo pa več  povedal kardiolog. Je pa napotnico poslala v Celje, tak da verjetno v Pediatrično ne bomo hodili, al je v vsakem primeru bolje, da se zmenimo za tja?

Držim pesti, da se Alekseju tole poštima samo od sebe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A se v kakršnikoli obliki- razen poslušanja, kar js niti pod razno ne vem, kako se sliši - pozna oziroma vidi, da je to to - obnašanje, spanje...?  Ker skor ne morm verjet, da bi našega živahnega fantiča kaj motilo.

Ajne, te držim za besedo, da so te reči nenevarne in smo, če smo, tudi mi v 95%... user posted image

Sončica, mi mamo tud tako lunico in sončka... .

Sej vam ne bom več morila s tem, bom počakala, da Tilna pogleda kardiolog in da pove, zakaj sploh gre... Do takrat se bom pa prepričevala, da je vse tako, kot mora biti..

Nočko!

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.2.2007 10:19:20   
alenka11
Oj

Tejcha nam so rekli, da z otrokom ni potrebno nič drugače ravnat. Naj ne bi imeli nič posledic. Pediater je rekel, da včasih sploh temu šumu niso posvečali večje pozornosti, ker ni bilo takšne tehnike. Zdaj pa se to samo nadzoruje in ukrepa po potrebi. Jaz mislim, da je odvisno od tega kolikšna je luknjica in na katerem mestu se nahaja. Tako, da boš šele na UZ videla kaj bo rekel kardiolog.
Šuma pa ti sama ne moreš zaznat oz. ugotovit na kakršen koli drug način kot s poslušanjem srca. Tudi EKG ne pokaže nič posebnega, ker zabeleži samo ritem srca - ta je pa običajno normalen. Pri nas je srček drugače zdrav in brez ostalih posebnosti.
Kako je z naročanjem za Pediatrično al za Celje pa jaz ne vem.

Tudi jaz držim pesti za Tilna, ti pa ne skrbi, boš videla kaj bo rekel kardiolog.

Aja še to: naš Aleksejči je zelo živahen podnevi in ponoči in nič ne izgleda da bi ga karkoli utrudilo. Čez dan spi 3 krat po slabo uro. Kako pa kaj Tilen?

Lep pozdravček

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.2.2007 14:11:26   
Tejcha
Alenka11, hvala za info.

Mi pa spimo: od 21-6:30, pa  od 10-11, 15-16, 18-18:30... pol ure gor ali dol... včasih ga tudi prej zmanjka... Če smo na terenu, se urnik tak al tak podre, ker v avtu večinoma časa spi in potem zvečer zdrži dalj časa...

Kje pa ste ostale?

Js sm začela danes smrkati, glava me boli, na ustnici se mi je pričel delat herpes... nič dobrega se mi ne obeta...  Za jutri sva se pa odločila, da greva v savno. Samo upam lahko, da ne bom obležala...  se čajčkam na veliko... tudi mali je zjutraj pokašljeval, tako da sva danes z urnika črtala sprehod...   in zdej imam preveeeeeč časa, pa tule čepim...

No, lepo bodte, pa javite se kaj.

Papa

T&T

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.2.2007 20:00:47   
borovnička
Helou mamice!user posted image

Nisem nič pridna za pisatuser posted image ampak berem vas pa redno.user posted image Da sem na tekočem.user posted image

No, da vam mal povem kaj se pri nas kaj novega dogaja. Naš Nik še ne sedi sam, bi pa kar stal. Tako trdno stoji na nogicah, da če se prime za naslonjalo kavča, stoji sam.user posted image Pa še ne sme zaradi hrbtenice. Pravi lump je.user posted image

Drugač pa nisva samo pri kašicah takih in drugačnih, ampak veselo mažemo razne riževe kašice. Seveda vse na žličko. Danes sem mu pa prvič kupila tiste male skutice Fruchtverge (al kako se že napiše) in je eno pojedel. Pol pa še pol ure tako cmoka.user posted image

Zadnjič, ko sva midva jedla kosilo je tako cvilil in stegoval rokice, da sva mu dalo skorjico kruha in je mehko sredico celo pojedel.user posted image Pa kak piškotek dobi. Tisti od Hippa so super, ker so fajn trdi, da se ne odlomijo, ko pa pridejo v stik s tekočino, se pa takoj stopijo.user posted image

In najnovejša hrana... pomaranča.user posted image Nor je na pomarančo. Dam mu po dva koščka skupaj (da se skupaj držita in se ne more kak kos odtrgat). Potem pa tako dolgo sesa, da ves sokec ven povleče. Pa še paše mu, ker je fajn hladna, mi pa zobke čakamo in mu fajn dlesni hladi.user posted image Ko pa zmanjka, je pa tak jok.user posted image Ampak mu ne upam dat preveč, da ga ne bi kaj zvijalo.

No, ampak poleg vsej tej hrani, je ziza še vedno aktualna.user posted image Mleka imam še vedno ogromno. Tako zelo ogromno, da sem že 2x dobila mastitis in to vedno na desni dojki.user posted image Mama moja kako to boli.user posted image Si nisem mislila, da bom fasala mastitis po petih mesecih dojenja.

Tejcha, jaz sem Niku tud kupila tistega grickota in ga ma ful rad.user posted image Pa še fajn je, ker si ga ne more preveč v usta porinit, ker ima tisto zaščito.user posted image

Pa da ne pozabim... čestitke vsem petmesečnikom!user posted image user posted image user posted image

Tako, mal sem se vam že javila.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.2.2007 20:41:20   
tevža
pozdravljene, vse skupaj!

midva z malčkom sva prišla s počitnic pri babici in bilo je takooo zelo fajn. se pozna, da moja mami dela v vrtcu že celo večnost....ima zlate prijeme; za oba user posted image

drugače je pa matevž zdaj uvedel nov urnik spanja, ki meni zelo odgovarja in sicer: nekje med pol osmo in osmo ga spraviva v posteljo in spi do cca. polnoči, ga podojim in panča do cca. pol šestih, potem pa potegne pri meni v postelji do pol osmih. in tako sva oba! naspana...jupiii.

z GH smo pa tako daleč, da nekje opoldne poje kašico (mu skuham sadno ali zelenjavno) in se v tem obroku potem nič več ne dojiva. kako zelo ima rad žlico!! 

je pa tudi on danes ponoči začel kašljati, tako da sva s sprehodi bolj kratka. le toliko, da ga malo prezračim. sem ga pa danes po kopanju namazala s kremico fitobalm, ki je za pomirjanje kašlja. upam, da bo kaj pomagala. sporočim.... 

no, toliko za zdaj z moje strani...grem pridno pisat mag.
in seveda, vse čestitke naši MAGISTRI in vsem našim petmesečnikom user posted image user posted image

vam pa za jutrišnji dan pošiljam user posted image .
uživajte!

pa-pa

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.2.2007 22:24:01   
žiža
ku-ku
se počutim, kot da bi bila nova tukaj gor. Meni dejansko ne znese niti deset minut  na dan preživet v vaši družbi. Se vidi, da Urbanček ni več zaspanček. Sicer je še vedno priden in ZELO potrpežljiv otrok. Tudi Sara je lar čez noč postala prava mala gospodičnica, ki čez poldne nebi več spala. Če pa že zaspi za kakšno urco imam pa zvečer žur do 10-11ih user posted image
Ufffffff! malo se mi že meša od tega tempa. Pa vse skupaj bi bilo precej lažje, če bi jaz ne imela takih težav z mojim nesrećnim zobom.
Jutri bo en teden kar mi ga je izruval mene pa še danes tako svinjsko boli. Vse se mi je vnelo, zateko user posted image  katastrofa. Danes sem dobila antibiotik. Jutri moram pa poklicat kirurga, ki mi je pulil, da bo povedal kaj je za storit.
Pa tako sem se veselila današnjega večera, ko bi šla z mojim ven jest. Evo pa mi tamaladva serjeta cele večere, da ju tud približno ne upam nikomur v varstvu pustit.
Tako da sva zdele z mojim pojedla en čist tekoč gres , ker grizenje pri meni ne pride v poštev.
Tejča res se ne obremenjuj zaradi  šuma. Te zadeve otroci običajno prerastejo. Če bi bilo kaj resnega bi sigurno pediater drugače ukrepal.
jao mi smo pa še kr samo na zizi in je tako fletno, da sploh ne vem če bom kdaj začela z GH user posted image  
ne sej bom, drug teden imava cepljenje potem pa pokličem patronažno, da pride malo povedat o najnovejših trendih uvajanja goste hrane user posted image . Jaz sem se odločila, da bom tega otroka prehranjevala tako kot pediatri svetujejo. Če bom s tem dosegla, da bo vsaj polovico bolj ješč kot Sara in imel pol manj težav z alergijami, bo trud tisočkrat poplačan. Malo za šalo malo pa zares.
Upam da nama bo v sredo končno ratal dobit PRVO PIKICO. Ga imam zavitega v vato, da ga ta teden spet kaj ne prime. Bi mi bilo prov nerodno, da bi spet prišla z zabasanim noskom.
Soncica, kako kaj kuhinja?
Grem danes prav po hitrem postopku v posteljo, ker sem čist izmučena pa še moj mi je namignil eno masažo... upam, da bo kaj iz tega.
Lepo se imejte

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   [Brisano sporočilo]
13.2.2007 23:03:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.2.2007 9:43:34   
princes
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 12:12:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.2.2007 12:29:01   
žiža
user posted image No jaz sem od kirurga. Ni nič zagnojeno, gre očitno za tako močno reakcijo user posted image . Pet dni moram še jemati antibiotik potem bomo pa videli.
Kakšen čudovit dan je danes. Sonce, toplo... res za idealni pogoji za ženit.
Moja dva sta še zunaj. Urbančku zgleda tako paše vozičkanje, da je še na lakoto pozabil. Je ob 8ih nazadnje jedel. ko bo domov prišel bo pa lačen kot volk. Moram biti v polni pripravljenosti.
DAnes moram začeti šivat za maškare. No sej za urbančka imam že, še zame in za Saro moram skupaj spacati. V soboto bova šli s tamalo v Ljubljano na pustno sobotno iskrico, menda bodo igrali Čuki. Naš oči pa itak v soboto spet za en teden gre. Bomo spet imeli pestro...
aha, zdej se pa nekaj sliši na hodniku... prihaja mala vojska....
se slišimo

Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.2.2007 21:50:39   
princes
Ja kaj pa je zdaj z vami punce..user posted image

Vsakič ko pridem sem sem bolj žalostna, nič za prebrat...user posted image

Kaj vse praznujete s svojimi user posted image .....

No midva sva večerjo prestavila na soboto, se nama ni dalo danes gužvat..user posted image
Sva se pa lepo obdarila, pa mal pocrkljala...user posted image

Pa dobili smo fliper, tko da smo se danes vsi trije kopali v bani, je še mal debelo gledala kaj je zdaj to, pol sva jo pa še mal ven dala, pa smo čofali..
Tko da se zgleda more še mal navadit...Je bilo pa res luštno skupno kopanje..user posted image

Papamo še kar nič ponoči, upam da tako ostane..user posted image
GH ji pa kar mal slabo gre, se kar zmrduje skoz pa noče ustk odpirat..user posted image
Unih narejenih kašic pa sploh ne mara...user posted image
Kašno čežanco, pa greskota zdaj jemo...Ostalo pa kar ji dam za papat je vse bljak..

Ok grem se zdaj še mal user posted image posvetit, zdej pride glavni del valentinčkanja...user posted image

Nočko...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   [Brisano sporočilo]
14.2.2007 22:24:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.2.2007 7:41:07   
Tejcha
Sončica, kaj je zdej s temi rožami, si jih dobla al ne? Js imam raje lončnice, pa še tiste do nedavnega pri meni niso imele na vem kako dolgega življenja. Dokler sem bila med tednom še v Mbju in med vikendom leteča od doma do user posted image , niti niso imele nekih fajnih pogojev. Tiste par ur, ko sem prišla domov, pa je blo itak treba dugim stvarem posvečat ne pa zalivanju rož. zdej je drugače. Odkar sva na svojem, mi je crknala božična zvezda in ena lončnica, ki so jo zgleda prehladili med prevozom, ker je že drugi dan začela kazat, da nekaj ne bo ok.

Sam da povem, da smo imeli zadnjha dva dni tudi pri nas malo probleme z mlekom in flašami... in pred eno uro mi je uspelo pogruntat, da je treba samo flaško zamenjat... Čaj je namreč ves čas brez problema in z velikim veseljem pil, mleka ne... Čaj ima namreč v eni fuuul luškani flaški z žirafo (mislim, da od Preety baby in ima gor tak socialen cucelj, da sem v štartu razmišljala, da bi ga fliknala stran, še preden bi mu ga sploh dala za probat), pa sem malo zamenjala. No, mali je  takoj stankal 200ml,  zadnja dva dni pa iz aventove flaše (z novimi!!! cuclji št.3), pa naenkrat ni šlo več kot 100-120. Aja, da o tem, da je včeraj sfrezal tamalo hippovo korenčkovo kašico do zadnje žlice... Očitno se mu je aventov cucelj zameril in je že tolk brihten, da se ne bo pustil vozit na limance... in nas bo pač naučil, kak je treba... mulc!!!

Glede šuma pa: hvala, punce, ste me ful potolažile! Sem kar boljše volje in tudi kardiologa me ni več (toliko) strah. Sedaj čakam, da me pokličejo.

Midva sva si pa včeraj privoščila savno. Po letu in skoraj dveh mesecih se je prav  pasalo malo skuhat, čeprav me danes malo sumljivo boli glava, pa ne vem, če se za prvič nisem malo predolgo... Varstvo se je dobro obneslo in tudi večer je bil v nadaljevanju naravnost super.

Se strinjam s princes, da je tule gor postalo precej žalostno. Js upam, da se boste z otročki  čimprej pozdravile, poštimale vse obveznosti in spet začele polniti tole temo, ker drugače.. user posted image user posted image user posted image

Tilen ima dovolj blazine...

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.2.2007 8:35:04   
incabinca
Hojla!
Danes pa kar dež... :(
Punce, eno vprašanje. Jaz sem ful v dilemi: ali uvajat popldansko spanje v posteljici ali ne... ker vem, da bo ful joka - sam v vozičku tud ne bo mogel vedno spat... kaj pa ko se bo začel obračat pa sam dvigovati pa plezati po vozičku?!? Samo po drugi strani pa mu ne bi rada popoldanskega spanja zamerila. Pa tudi ne vem, ali je že čas za uvajanje takega reda, v končni fazi je star šele dobrih pet mesecev. Res sem v dilemi!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Naj gre otrok v šolo?
Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......