|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 11:25:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu incabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 11:26:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
   RE: SEPTEMBERKE 2006
15.2.2007 11:47:49   
julam
ojla, pri nas je ful gužva - je moj valentinček že cel teden na službeni poti user posted image . Naš user posted image je okupiral dnevno sobo, ker nismo imeli kam dat posteljice (trenutno je sicer v prenosni, predno kupimo pravo). Ampak vsaj malo bolj komot je, revček.

Incabinca: ne vem, zakaj vsi toliko govorite o uvajanju pop spanca user posted image ? Dojenčkov ritem se spreminja iz meseca v mesec, pravo pop spanje pa pride šele kasneje, vsaj pri našem prvem je bilo tako. Jaz nikoli nisem uvajala, ko je otrok zaspan, gre pač spat.  Naš user posted image ima trenutno potebo, da spi dop ok 10.30 in pop ok 14h. Seveda čas variira. Če smo v tem času zunaj, spi v vozičku, če ne, doma v posteljici. Tudi čas spanja variira. Edino, kar se mi zdi, da mu je treba pomagat, je, da ga naučiš, da sam zaspi. Pri prvem sem se tega zavedla malo pozno, ok 5m in je bilo potrebno malo več truda. Pri drugem pa že od kar so minili krči in nam gre kar ok. Predvsem sem hvaležna za zvečer in ponoči, da zaspi nazaj sam, če je treba.

No, to je pač moja izkušnja...

Šibam, prihaja veliki bratec domov in bo danes še zelo pestro.

Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.2.2007 11:51:50   
Tejcha
Soncica, ravno prebiram današnje reklame. Med njimi je tudi letak Varie (www.varia.si) in imajo delno razprodajo (tudi do 50%)... po moje se splača  pogledat (beri: js bi kej našla zase).

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.2.2007 13:11:22   
žiža
pozdravljene damice
Četrtek je moj najljubši dan v tednu. Moj mož ima namreč ta kratek šiht od 12.30 do 15ih user posted image user posted image user posted image
Imamo dopolden ponavadi tako družinsko zabavo user posted image  V miru ( kakršen koli že je)pozajtrkujemo in spijemo kavico. sara zdej pije z nama "kavo" - kakao in se ji tko fino zdi ko sedi za mizo in pije iz kavinih šalic. Midva zraven reklame pa cajtenge prelistava, sara pa knjigico "prebere".  Urban se med tem časom pod mostičkom igra al pa pri meni v naročju kraljuje. Naredili smo en krog do trgovine pa mimo igrišča. Zdej pa tamala dva spita, mož je šel na šiht (tud mal počitiuser posted image ) jaz pa počivama za računalnikom user posted image  Za kosilo bo danes en narastek iz makaronov pa solata, tako da imam par minut za pripravit pa par minut za pospravit user posted image
Kar se tiče popoldanaskega spanja sem pa popolnoma enakega mnenja kot julam. Ko je zaspan ga dam spat pa ni važno koliko je ura. Zadnje dni imava nekako tako poštimano da se zjutraj zbudi okoli 8ih, potem zaspi okoli 10ih če smo doma kar v ležalniku, za cca. pol urce. Če smo pa zunaj pa v vozičku. Odvisen od dolžine tega spanja je tudi opoldanski počitek. Danes je recimo brez problema zaspal pred parimi miutami v svoji posteljici. Lepo sva se podojila potem pa sem ga položila v posteljico in sladko spi. Popoldne bo pa spet za kakšne pol urce mrknil. če bomo šli ven bo to v vozičku drugače pa li v ležalniku ali pa v posteljici al pa v najini postelji... ni pravila. Redno opoldansko spanje pride do pomena takrat ko začenjo opuščati dopoldansko spanje pa ko so čez dan že bolj aktivni ( se plazijo,hodijo...) in imajo že mal večji red pri hrani. No vsaj pri moji taveliki se je tako izkazalo.
Jah, včerajšnji valentinček je bil pri nas bolj žalosten. No sej moj dargi je bil čist Ok. Mi je prinesel eno rožico pa sari en šopek iz marjetic. Jaz sem mu pa kupila tisto kar bi mu ne glede na valentinovo. Dvojne boksarke, ker je čisot na psu z njimi.
Bolj žalostno je bilo, ker smo izvedeli, da se je očetov rak razširil tudi na kosti, kar me je popolnoma potolklo. Sej to, da upanja na ozdravitev ni sem vedela, samo vsaka nova stvar me še bolj postavi pred dejstvo. Hudo mi je ker vedno bolj trpi. Hudo je tudi meni, ker sem razdvojena med mojo družino in starešem. Ne morem se pretvarjati pred otrokoma. V glavnem sem čist na tleh in si želim, da bi bilo tega trpljenja  (očetovega in našega) čim manj.
Oh spet bluzim še vam, ampak mi tako pomaga, da dam na vsake toliko časa to bolečino iz sebe. Pa še tako pusto vreme je danes, ker zadnje čase tud name presneto močno vpliva.
Sicer pa ima danes  ati rojstni dan, tako da bomo popoldne naredili eno mini praznovanje. mami, mi štirje in sestra z družino. Upam, da ga bomo malo razvedrili in pregnali bolečino vsaj za eno popoldne.
Tako sem se vmes že razjokala in sedaj vidim da je že eno preč.
moram še mail pregledat pa ene zadeve poslat, tako da kr šibam
fajn se imejte

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
15.2.2007 15:23:08   
ajne
hojla,

sploh si več ne upam napisat, da smo ok, ker kadarkoli to napišem, potem nekdo v naši familiji zakuha. ampak, smo res kar ok. ta velika je prestala norice kot carica. vse skupaj je pri njej trajalo le slabih 5 dni... zdaj samo upam, da ajdica ne bo česa dobila...

tudi pri nas ni nobenega uvajanja opoldanskega spanca. ajdico dam spat, ko je zaspana. to je ene pol urce dopoldne, ene dve urci okoli poldneva (po navadi na sprehodu) in ene pol urce popoldne.  ampak to res samo, ko vidim, da je zaspana. je pa precej večja zaspanka kot je bila ta starejša. spi pa v prenosni posteljici, ki jo imamo v dnevni postavljeno, da mi je ni treba gor v njeno sobico nosit. in je ne moti noben ropot in šunder. vsaj za enkrat ne.

ajdica ni nek poseben jedec (še), zato ji dam sem in tja mal korenčka, pa mal jabučka, ampak temu jest ne bi rekla uvajanje. konkretno se bomo tega lotili po 6m. se strinjam z žižo, da mi je preveč komot takole z dojenjem, da bi se prehitro v tole GH spuščala. bo že čas tudi za to. še prehitro.

danes sem nabavila letne karte za zoo, tko da sem pripravljena na kako srečanje septembrskih mamic v LJ ZOO user posted image user posted image ...

sicer pa moramo preživet še naslednji teden, potem pa upam, da nas čaka nepozabna smuka v Altenmarktu. Pa še apartma mamo toooook super...

sirenaaaaaa,

čau

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 16:16:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
15.2.2007 18:45:11   
rose22
Sončica firbec babjiuser posted image user posted image
Ja nč posebnega se ne dogaja zaenkrat.user posted image je rahlo prehlajena,mami tudi,ampak ni nč hujšega.Tko da smo vseeno igrivi,nasmejani...
Ja s šoclom sva pa zmenjena za naslednji teden da greva za cel dan nekam na izlet.Seveda more absolutno it user posted image zraven.On zahteva.Tko da punce prosim nasvete kam it.Jaz nimam prav nobene ideje.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.2.2007 20:35:41   
tevža
hojla!

glede opoldanskega spanja pa sem jaz mnenja, da je fajn če imajo otroci nek določen ritem, saj tudi ko gredo v vrtec, hodijo ob določeni uri spat. s tevžem zdaj to prakticirava cca. 14 dni in nama uspeva; malo mu zatemnim sobo, položim v posteljo in odidem iz sobe. kakšnih 10 min se še "igra in pogovarja" potem pa sam zaspiuser posted image . ostale dremeže čez dan po približno pol urce pa prespi v dnevni sobi, ko jaz delam ostale stvari (sesanje, kuhanje...). kako je priden tale moj fantek!user posted image

no, se pa strinjam, da vsaka mamica najbolje pozna svojega otroka in družinski ritem.

sva pa prehlad (kašlanje in smrkanje) pregnala v 2 dnehuser posted image user posted image . očitno je kremica FITOBALM res pomagala in seveda fiziološka pa pumpica. zato bi vam to kremico toplo priporočala; sem jo kupila v lekarni.

me pa zanima ali že katera mogoče razmišlja o nakupu vozička marele za poletje oz. dopust ali boste kar uporabljale zdajšnje vozičke? in kako ste kaj z lupinicami - v bližnji prihodnosti načrtujet nakup avtosedeža?

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.2.2007 7:06:36   
incabinca
Dobro jutro!
Midva zdaj že dva dni ob petih zjutraj vstajava user posted image user posted image user posted image Danes se je zbudil in ful začel jokati, sem se kar malo prestrašila, ker se nikoli ne zbudi v joku, običajno samo nekako opozori da je zbujen, da mu prižgemk lučko, potem se pa po svoje še nekaj časa zabava. Danes ga pa sploh nisem mogla pomirit. Po moje ga ful zobki dajejo, ker ostalo se mi zdi vse v redu. Ga tolk srbi da je čisto živen, ne ve kaj bi še v usta dal.

Tevža, se strinjam s tabo, jaz bi mu rada samo en ritem uvedla, recimo da se gre po kosilu (ko ga bo dejasnko imel) spat oz. počivat v svojo posteljico. Ker v vozičku res ne bo mogel v nedogled spat.

Voziček-marela: jaz imam že kar nekaj časa ogledanega! In sicer ZAPP-a (quinny). Ful mi je svetoven. Res je dražji kot običajne marele, ampak se mi zdi ful praktičen. pa všeč mi je ker se ful zloži. Sem opazila da ga folk kar kupuje.
Tudi avtosedež imam že in sicer od bebe-comforta, bi ga lahko že naštimala v avto, ampak je lupinica takooo praktična. Je pa mojemu Lovru že skoraj premajhna, nogoce mu že ven gledajo, pri glavici ima pa še kakšne 2 cm fore. Tako da bo res treba končati z lupinico.

A vaši user posted image kaj kričijo? Lovro je zdaj izumil kričanje v enih nenormalno visokih frekvencah in zdaj ga je povsod slišati...

ok, sirena, kasneje.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.2.2007 8:27:07   
tevža
incabinca, tudi jaz sem za en ustaljen urnik, saj mislim, da si kasneje tako lažje organiziraš življenje (izleti, kosila, ....).

je pa tudi meni zapp všeč (zdaj imamo buzz-a), a je za marelo kar drag. sicer si še ogledujem in čakam na kakšno akcijo user posted image . sem pa gledala tudi od chiccota in se mi zdi fajn. vsekakor pa mora imeti dober naslon in obvezno strehico. no, pa saj imamo še nekaj časa.

tudi naš matevž že nekaj časa spušča visoki C in je prav luškan. očitno so septembrčki ugotovili, da se slišijo user posted image .

boste imele sedež na isofix ali pripetega s pasovi?

hitro kuhat kavico.....

Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.2.2007 8:53:15   
incabinca
Kolikor sem jaz razumela ima moj možnost obojega, ampak ne me držat za besedo... nimam pa sploh pojma kaj je to iso fix, tako da jaz bom kar s pasovi.
Zapp je res drag, ampak kaj ko je pa tko simpatičen ;) Trenutno imajo v Pikapolonici akcijo, je 33.000 starih tolarjev.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.2.2007 9:20:54   
rose22
Ojla babe.

Sam na hitr ker pol šibam h kolegici.
Jaz že imam voziček marelo in sicer Chicco ct 0.4 pa ga že zdaj uporabljam,ker gle naklon skoraj do ležečega.Pa fajn zimsko vrečo ima zraven.Evo še slikca kakšen jeuser posted image
Je točno takšne barve in sem ful zadovoljna z njim.Sem ga pa v A kupla.Pa je ista cena kot pri nas,če se bo katera odločla za njega.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.2.2007 9:39:08   
tevža
isofix je sistem za pripenjanje sedeža in sicer direktno na karoserijo avtomobila. novejši avtomobili imajo to že vgrajeno. zgleda pa tako, da so v sedežu (v "reži" med sedalom in naslonjalom) vgrajeni zatiči na katere priklopiš sedež. so pa ti sedeži kar primerno dražji od "navadnih". kakšne imate izkušnje tiste, ki že imate starejše otroke? jaz se v bistvu ne morem odločiti, saj eni pravijo, da je isofix bolj varen user posted image user posted image , drugi, da je brez veze....user posted image

no, zdaj se bova pa počasi oblekla in šla malo ven.

lep dan!user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.2.2007 10:13:39   
princes
Dobro jutro...

Evo Lia pančka svojih 30 min..user posted image Jaz pa mal na RR prečekirat, če ste kaj napisale..

jaz sem tudi začela uvajat popoldansko spanje v posteljici,  sem opazila da kar rabi en tak spanec miren..V vozičku itak ni tisti pravi spanec...Tko da ob ene treh ful zaspana rata, jo nesem v posteljico pa spi eno in pol do dve uri...user posted image
prej ko sem jo imela v stolčku je spala največ pol ure..pa je bila ful sitna pol..Tko se pa spočije pa je faca, pa tudi ponoči se mi zdi, da potem ful lepše spi..user posted image

Žiža tebe pa čist razumem, kako ti je..Tudi moj oče je imel raka user posted image , in roko na srce nobenemu ne privoščim takih bolečin, tako bolniku in ostalim user posted image groznooo..
Ti si kar olajšaj dušo, saj zato smo tukaj..user posted image

Voziček mamo mi buzz-a, tko da bo kar ta v igri poleti..
Avtosedež sva pa dobili za darilo ob rojstvu, mamo maxicosi...Pa pojma nimam, kašno ima zapenjanje, nisem še nič čekirala, pasove vem da ma, za isofix pa ne...user posted image

Ajne tud mi bomo kupili karto, potem se bomo pa lahko vozičkal, k bojo naši user posted image v službi...Nam bo pa fino minil dan..user posted image

Sončica tvoj Benjamin je pa pravi korenjak..user posted image

Zdej grem še mal kopalnico zdrgnt, včeri sem že kuhno pa dnevno, sem jo že učila kako mi bo pomagala, takoj ko bo stala na nogah...user posted image
Aja pa smrekco sva končno podrle..user posted image

lep dan....

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
16.2.2007 11:41:59   
incabinca
Sem šla mal tele vozičke-marele prečekirat... haha, kaj se bojo še spomnili: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170369

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
16.2.2007 11:43:04   
alenka11
ojla
Naš pikec spančka prvo kitico, sam sem ga očitno tako razcrkljala, da ne zaspi sam v posteljici. Sem se zdaj nekaj trudila pa ni uspelo, je blo treba na rokah zaspat user posted image . Tudi ponoči je raje v najini postelji. Jaz pa ponoči nimam volje in moči za navajanje na njegovo posteljo. Se potem tako zbudi, da je tudi 3 ure pokonci user posted image . Potem pa nobeden ne spi.

Glede avtosedeža sem pa ful jezna. Danes sem hotela v BC dnevni akciji naročit Maxi cosi toby pa je bil ob 9 zjutraj že razprodan user posted image . Ne vem al so mel samo 10 kosov al so vsi takoj po polnoči navalil in vse pokupili. Tako da bomo še malo počakali, če bo še kakšna akcija kje.

Lep pozdravček vsem

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.2.2007 11:45:15   
alenka11
Aja sem pozabila povedat še glede marelce. Jaz bi tudi kupila Zapp-a. Imamo že zdaj Quinny-a (freestyle) in sem zelo zadovoljna. Drugih pa še nisem nič gledala tako, da je vsaka informacija dobrodošla.
LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.2.2007 11:45:52   
yennika
Ojla babe,

evo me, pa samo na hitro ker potem pičiva na sprehodeka z letošnjo avgustovko in njenim Žanom, ki je btw tudi moja bodoča žlahtnica....potem pa šetava več kot urco in udariva ta pravi babji čvek,hehe.

Opoldansko spanje-ja prakticiram že kar nekaj časa...res da ni to vsak dan ob istem času, pač približno...in nama prav lepo gre od rok, no sva potem oba zadovoljna..prva kitica je ponavadi okoli 10ih dopoldan, druga je okoli 13ih-če sma doma v posteljici, zun pa v vozeku, potem pa še popoldan okoli 17ih...zvečer pa ponavadi okoli 21ih spat, do kakšnih 2-3 do joškolina.

Nakup vozička, ja sma ravno v tej fazi, ko se odločama kaj naprej.Sedaj imava sicr kombiniranega, je pa neka A firma in je res zeloooo nepraktičen...ko kupuješ za prvega otroka pač gledaš na lep izgled in ne toliko na praktičnost-pošteno?
No, zdaj bi pa jaz rada mela quinniya speedi sx...ga opazujem že cel teden.Stane nekaj čez 60 tisočakov....gledam pa tudi na to, da imam jajčko maxi cosi, potem za naslenjega lumpa.user posted image
Sem pa bila v pikipoki v mb in res imajo zappa za 33 tisoč.Jaz si tega za naš teren ne morem privoščiti!

Žiža, sočustvujem s tabo....sem tudi jaz ostala brez očetauser posted image ....in potem čez 3 mesece še brez taščice....user posted image ...zdaj je od tega minilo dobra 4 leta, pa mi je še vedno tako hudo kot takrat....moreš živet dalje, ni drugega...user posted image tako kot princes-ne morem se navadit, zame si še vedno urškamravljauser posted image  ,tega,te bolečine, ne privoščim nobenemu, pa res nobenemu na svetu, pa naj bo še ne vem kak sovražnik!user posted image

No, zdaj pa hitro na zizo in ven na lufteka, da spet zbistrimo misli in naberemo energijo za preostalek dneva!

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.2.2007 12:50:15   
x_srečka_x
Samo na hitro glede vozička---> midve sva že zdaj uporabljale marelo peg perego pramette ki je pa tko al tko od 0+.
Drugače pa ni nič novega tudi mi smo fasali prehlas in je prav bogica user posted image  Upam da res kmalu mine ta prhlad.
Vas še kasneje kaj preberem in napišem.

LP

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.2.2007 15:20:47   
tevža
alenka11 - tudi jaz sem hotela danes kupiti maxi cosi tobi, pa me je vse skupaj enako razočaralo kot tebe user posted image . zdaj bom čakala še kakšen mesec na akcijo, potem pa bo treba kar v nakup, saj nam lupinica počasi postaja pretesna....

upam, da bodo tudi zapp-a kaj znižali user posted image .

jutri pa greva z očijem v LJ, ker on predava, midva pa malo na potep,  z mojo prijateljico na kavico, pa tržnico.....upava na čim več sončka.

pozdravček za danes...user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.2.2007 23:10:16   
dalin
user posted image Evo mene,KONČNO.Kaj pa se dogaja tukaj gor,je tako zatišjeuser posted image .V glavnem,tudi mi smo zboleli.Naš Žanči je imel bronhiolitis.Sem upala,da se bo on izognil tej bolezni,pa se ni,tako kot dvojčka ne.Izognil se ji je samo najstarejši sinuser posted image .Pa hvala Bogu ni bilo tako hudo(trkam).Sem se pa presekirala 300 na urouser posted image .
Tevža jaz imam sedež od CONCORDA.Od 0 mesecev naprej.Sicer je res 60.000 sit (starih),ampak služil bo pa dolgo.Zdaj je zaenkrat še obrnjen tako,da gleda nazaj in če zaspi med vožnjo,ga z ročko,ki jo ima,daš v čisto ležeč položaj.Ampak res v čisto ležeč.Krasna zadeva.user posted image Naslednjič bom pa tudi jaz poskusila s tako kremo kot ti.Mogoče pa se izognemu čemu hujšemu.Sicer imam od JUSTA kremo in tavečje mažem z njo,če kašljajo,Žan pa je še premajhen.Sicer pa mi je ena rekla,da ga sploh ne smem mazati s kremo od justa,ker ne vem če je asmatikuser posted image  in da bi lahko zadevo samo še poslabšala.Ne vem,mal se mi zdi vse skupaj čudno.
Rose 22 jaz imam podoben voziček kot ti,no ja skoraj isti,barva je druga,pa firma tudi.Kar pa se ostalega tiče,je pa enak.
No ja,moram povedati,da smo v nedeljo imeli tudi krst,čeprav bi jaz najrajši vse skupaj odpovedala,ker je bil Žan bolanuser posted image ,pa so me domači preglasili.Mater,sem bila tako jezna,da sem mislila,da bom eksplodiralauser posted image .Sva ga pa z našim atijem res prej peljala k zdravniku na inhalacije,tako da je nekako šlo čez.user posted image Aja pa še praznovala sem v nedeljo.Rosnih 29user posted image .
Kje pa sta Tanyka in Dajanax???????user posted image
Kar pa se goste hrane tiče,mi smo še vedno samo na joški in nič drugega.Se mi še ne da,pa tudi ne kaže potrebe po čem drugem.Tudi mi še nimamo ustaljenega ritma spanja,edino ponoči je priden.Kar spi,ne čuti nobene potrebe po hrani.Za čez dan je pa drugače.Si ne morem čisto nič planirati,saj ne vem kaj bo mali gospod delal takrat.Ali bo spal,ali bo tečen,ali bo lačen,ali mu ne bo nič po godu,.....
Kupila sem tudi tisti stolček,BUMBO,pa se pri nas ne obnese.Ga ne mara,tuli kot sirena v njem.Hoče biti samo na rokah,pa nič drugegauser posted image .Bo treba mal bolj na ostro z njim.
OK,dovolj sem čvekedrala.Dajmo,punce pišite,sem opazila da nas oktoberke zelooooooo prehitevajo,pa so za nami rodile(ha,ha)user posted image .

Žan 27.09.2006

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.2.2007 23:40:39   
Tejcha
Čer.

Za nami je ful uspešen dan. Smo se  saaaankali, na Kopah:) in tudi kostume za pusta imam že 90% fertik (BRAVO BABI!!!). Gremo jutr na en RD in bomo indijanci. Sam resice še nastrižem in še nekaj malenkosti prišijem, pa sem gotova.  Res imam zlato mami!

Kar naprej berem, kako so vaši user posted image odsotni, pa laufajo po Bruslju, pa predavajo... to so zihr hude pozicije... A slučajn ktera ve, da bi kje potrebovali kakšno "še daleč do diplome" pravnico? No, sej tk hudo daleč tud ni tole.. kakšno leto, leto in pol... Ful me je začelo špikat, kaj bom počela, ko ne bo več starševsega nadomestila. Mika me, da bi si poiskala delo preko študenta s polovičnim delovnim časom. Tako mi preostanejo dela recimo na kakšni blagajni, mogoče v proizvodnji... ??? Anketiranje in podobne priložnostne zadeve itak že ves čas laufajo...kaj bolj konkretnega si pa zaenkrat ne morem predstavljat...

Žiža, držim pesti, da čimbolje prebrodite. Vem, da je težko in da nekdo, ki ni v takšni situaciji niti približno ne more vedeti, kako...user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa čist izven konteksta, pa vseen... A kaj spremljate, kaj se je v zadnjem tednu zgodilo v naši preljubi državici? utopitev, podhladitev....GROZAAAAA!!!! Ostala sem brez besed.

Upam, da se me bodo danes more izognile...

Nočko!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
17.2.2007 9:44:38   
yennika
Živijo,

Oprostite, ker ž e nekaj časa nisem pisala, toda morala sem v avtopralnico, ker je bil moj jekleni prijatelj čisto zapacan. Pa so ga morali kar desetkrat ponovno oprati, ker so vedno pozabili kakšno packo. ..

Tako, če ne bo že kmalu kakšne moje pošte, veste kje me najdete. No, zdaj pa moram nehat, ker grem v avtopralnico! 

user posted image

Lp, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
17.2.2007 16:42:54   
x_srečka_x
OJLA user posted image

YENNIKA tele avtopralnice se pa ne bi branila user posted image  Samo povej kje se nahaja user posted image user posted image

Vesna pa ravno pančka svoje pov urce user posted image  
Najin nosek še ni nič bolje ga še kar veselo pucamo zraven pa tako user posted image  da še mene srce boli user posted image  upam da bo kmalu bolje.
Za mašakre bova pa midve letod kar mucek, je babi naštrikala tako fejst kapo z ušeki in bo mucek pa narisala ji bom brkice pa bo tak fejst muci. user posted image
Glede GH imava pa že dva obroka na dan, en obrok je sadje dopoldne za malico pa kosilo imava to je pa ponavadi kar krompir, cvetača in korenček ima pa vse rada. Pa tudi po žlici tako lepo že je user posted image
V vozičku jo imam pa napol sede ker tudi že sama lepo sedi brez opore.
Sva pa zamenjale mleko sva šle iz Novalaca na bebo nestle pa ga ima še rajši kot prejšenega.

No zdaj pa šibam---> sirenaaa user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......