ajne
|
hojla, evo še en report od zombija (pa nisem bila maškara). mi še vedno ne spimo. sem jo včeraj pustila pokonci do osmih, k sem mislila, da bo vražiček potem kaj dlje spal. ma jok. tkole je bilo... prvič se je zbudila ob pol enajstih, potem ob enih, pa ob treh in ob štirih! potem je do pol šestih gledala v luft in se pogovarjala sama s seboj in ob pol šestih jo je zmanjkal do pol sedmih. in zdejle tukaj zraven mene še vedno tako veselo brca in se zabava, da bo naslednje spanje pomojem šele okoli desetih... jest pa čist neprespana... sicer pa sva imeli včeraj posvetovalnico, sva dobili drugo pikico in še proti rota virusu sem jo dala cepit... velika pa je 65 in težka 6800. Gre po svoji krivulji lepo gor... tudi že zelo lepo sedi, kako minutko ji uspe, potem ponavadi pikira na glavo, ne v stran . rose, drži se, vse se bo tako izteklo, da bo za vse najboljše, boš videla... držimo pesti za našo mamico alenka, bravo za prve zobke. naših ne pričakujem še pol leta, glede na prvo pupo, ki je prej hodila kot pa imela prvi zob ... žiža, ej si carica s temile kostumčki. naša je bila tud čebelica, pa se niti slučajno nisem sama spravila zraven, da bi ga šivala. ajdica pa je bila tak improviziran klovenček, sem ji na pajacka tri cofke našila, čist tko, za filing. sicer pa jaz nisem nek fan maškar, tko da se gremo tole zdej res samo zaradi otrok... tevža, kje pa ti delaš podiplomca? se splača porudit, k je pol tko dober filing, ko je enkrat za tabo. se moram spravit in tale kup literature v kabinetu enkrat presortirat in v smeti vržt... kok bo fino... lina welcome to the club utrujenih zombijev. jest sploh ne vem več kje se me glava drži. če bi bil vsaj možek kaj doma, pa je moj tud tkole leteč kot tvoj. pa tud ko je v LJ ga ni nič doma. tko da je kar kriza. sem ravno včeraj popi*****, k sem se kooooooončno za petek zmenla, da gremo z puncami na čvek in na drink, pa mi moj dragi pove, da gre jutri na češko in se vrne v soboto zgodaj zjutraj. in je šel moj čvek po gobe... pol mi pa pravi, da moram kaj zase narest. ja za boga, kdaj pa?? uf, ko pomislim na to, pa res postanem jezna... in da je mera polna, bomo šli v soboto potem kar direkt na smučanje, tko da bom še sama pakirala kompetno familijo. z dvema pupama v naročju... eh, bom nehala jamrat, k res ratam slabe volje... sončica, kdaj se selite? ko te takole berem se spominjam najinih štosev, ki so bili zelo podobni vajinim... pa kuhna, pa štrom, pa en majster pa drugi, joj... ampak, ker veš za kaj gre, je vse skupaj precej lažje. tkole, na hitro od mene, se še kaj javim, k danes bo bolj slabo vreme in bomo očitno bolj doma... čau
|