|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
19.2.2007 22:26:01   
dalin
ČER,kako kaj.Mi smo fajnuser posted image .Vsi zdravi,hvala Bogu.Ja, jutri je pust krivih ust.Tamale dva se ful veselita zabave v vrtcu,Rene pa je kar malo žalosten,saj so ta teden počitnice in se ne bo mogel pokazati v šoli.Za pusta pa ninje želve,itak.To je sedaj najbolj popularno pri njih.No ja,popoldne jih bo naš oči mal okrog popeljal.
Dajanax kaj je z najino kavo?user posted image
Pa še nekaj me zanima,upam da me ne boste imele za slabo mamo.Ali mogoče katera kadi,sedaj ko doji?Jaz sem med nosečnostjo nehala,sedaj me pa ful mika da bi pa se kar nekako zadržujem?PRAVIJO DA NI DOBRO KADITI DOKLER DOJIŠ.Ampak saj veste:želja velika moč umikauser posted image .

Žan 27.09.2006

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.2.2007 22:43:58   
dalin
Še nekaj ZA LINO:Sem malo brala stare poste in sem zasledila ko si enkrat januarja napisala za dihanje v spanju.Torej:frekvenca dihanja pri otroku se meri ENO URO PO TISTEM,KO GLOBOKO SPI,PREJ NE!Najbolše je če parkrat šteješ dihanje v globokem spanju takrat,ko je zdrav,nato to deliš z minutami in dobiš neko povprečje.Ko je bolan in če kašlja in se frekvenca dihanja poveča za 20% je treba k zdravniku.Seveda pri težkem dihanju moramo biti pozorni še na vgrezanje medrebrnih prostorov,ugrezanje jamice pod vratom,širjenje nosnic v spanju,plitvo dihanje in stokanje pri izdihu v spanju.
Pred tem pa moramo upoštevati tudi vročino,saj zaradi nje otrok prav tako hitro diha in pa zaradi zabasenega noska tudi.Torej ,ko je vročina zbita,nosek čist takrat štejemo dihanje,saj tudi vročina in zabit nos povečata število vdihov.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.2.2007 22:52:54   
dalin
user posted image KAJ SE DOGAJA?ŽE VSE SPITE,SAMO JAZ BLUZIM TLE GOR?

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.2.2007 23:42:26   
žiža
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zdej sem pa tko jezna da se ne grem več. Dvakrat mi je že vse zaštekalo na temle RRju. Pa kva mučkajo. Ko ima človek že vse napisano pa bez kakršnega koli opozorila zablokira.
Torej hotla sem povedat, da sem čist zmozgana. Tamala dva me preizkušata 100/h. Pomojem prav zanalašč, ker vesta da bomo cel teden sami.... možek pa lepo uživa in mi za rajc pošlje takle mms

user posted image

Ah saj bo. Jutri je pust in ga grem spet malo biksat. Tole vreme nam gre tako zelo na roko,smo bili danes cel dan zunaj in je šel dan tako hitro mimo. Zdele se mi pa že ostelja prikazuje pred očmi in samo upam še da bo tale noč vsaj malo boljša kot prejšnji dve. Da bi vsaj Sara spala, če že Urban ne bo. On se bo itak hotel vsaj 2x dojit.
Rose, ful mi je hudo zate. Pa kaj je zdaj z desci. A jim malo na možgane kaplja, da se delajo iz razočaranih mamic norce. Želim ti da se pogumno pobereš in greš pokončno in ponosno naprej. NISI OGOREK!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ogorek je tisti, ki drugemu povzroča gorje! Ti si pa ena super mamica. kar pogumno!
Upam da bom jutri kaj več časa imela in da me računalnik ne bo zaj...
Mi tako paše klepetat, ampak zdele je že ful pozno in grem res spat.
Nočko!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
20.2.2007 7:59:20   
tevža
Rose - glavo pokonci in naprej. nihče ni toliko vreden, da bi bila tako zelo žalostna in na tleh. verjamem, da je težko, a usmeri energijo v svojega sončka in bo takoj lažje.

dajanaxuser posted image  za toliko ur spanja. sicer pa tui mi že nekaj časa spimo v vreči, a ni takšnega učinka kot pri vas. ga pošljem k tebi v šolo user posted image  

dalin - sama sicer ne kadim, a moja dobra prijateljica je kadilka in ni nehala kaditi ne v prvi ne zdaj v drugi nosečnosti. je samo zmanjšala. in njen prvi sin je imel čisto povprečno porodno težo in tudi zdaj je zdrav triletnik, pa čeprav je kadila tudi med dojenjem. je pa tudi res, da ona poje velikooo sadja in zelenjave (če to kaj odtehta user posted image  ). toliko o moji "izkušnji", se boš pa sama najlažje odločila. po mojem pa zaradi tega mamica ni nič slabša od nekadilk.  

lep dan vsem in čim več sončka! user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
20.2.2007 9:27:22   
Anonimen
dobro jutro vsem mamicam in njihovim srčkom,

Rose-jojoj sorrrryyyyy - nisi ogorek a je prav ? Ma desci so res za en drek. Jest sploh ne zastopim, kako se lahko tako trapasto obnašajo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Dalin-hvala za nasvete! Si moram kar nekam zapisat, da bom naslednjič obvladala.

Kje pa večino noči vaši user posted image  prespijo ? A v svoji postelji al pri vas ?

Naš zvečer tako lepo zaspi ( sam ) v svoji postelji. Ko pa midva prideva v spalnico pa takoj začne piskat in ne da miru dokler ne pride k nama. In tako spimo vsi v taveliki postelji. Pa poslušam nasvete???!!! da ga ne smem tako navajat in da bom imela potem cel hudič. Ampak meni pa to sploh ni tako grozno. Jest mislim, da dokler vsi spimo je to OK. Je pa tako, da so otročki itak samo enkrat in da bo še prehitro minil čas, ko bodo hoteli biti že v svoji sobi in ne samo v postelji......

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
20.2.2007 13:21:28   
žiža
kaj je zdaj a ste vse v maškarah? Mi trije smo glih dobro notr prišli, se najedli zdej pa vsak po svoje počiva. tole je naša čebelja družina
user posted image
pa še najmanjši trotek user posted image
user posted image
a katera ve kje se danes še kaj dogaja za otroke. Jaz bi kar šla še malo na kakšno zabavo.
tako zdej grem brž kosilo skuhat potem bomo pa videli kaj se bomo zmenili.
fajn se imejtze.
aja spali smo danes bolj. Samo ni mi jasno kako je Sara okoli dveh prišla v mojo postelj. Ali je splezala čez Urbana, al pa čez svojo ograjo in čez mene na drugo stran postelje user posted image
No od 4ih naprej smo pa vsi trije v taveliki postelji spal in jutro potegnili skoraj do 8ih user posted image  Lina pri nas je isto. Zaspi v svoji postelji ko pa začne čivkat ga pa k sebio vzamem in je mir. Vsi epo spimo. tamasli se vsake čase mal na jošk prilima, pa nič zato. Samo, da je mirna noč.
zdej pa tres šibam
čao-čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
20.2.2007 15:24:12   
princes
Ola..

No zdaj pa vidim, kolk jih šele ostale crkljate..user posted image

Ja je tud Lia začela protestirat pri popoldanskem spanju,  je boljše v tavelki postelji, pa še jaz se morem zraven uležt..Sam sem rekla, da jo ne bom preveč na to navajala..user posted image

Žiža kok ste hudi..Res je carski tamavček..
Pa slika od tvojga  user posted image , res ti doma 24 ur na dan zaposlena, on pa tkole..Ja prav fino se ima...user posted image

Zdej mi je pa žal, da jo nisem še jaz kaj napravla..user posted image

Rose 22, zdej me pa res zanimajo novičke...user posted image Da ga gremo  user posted image , se norca dela iz mladih mamic...

Midve sva hotli it malo ven, pa je zdaj itak zaspala, pol bo pa že prepozno, pa mami šiba na fitnes, midva se še kar diete drživa... user posted image , dej no bom že čist preveč lepa za poletje... user posted image

Ok grem mal pojest, kolk zdej denarja prišparava, k mava skoz prazen hladilnik..  user posted image

Lep dan..

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
20.2.2007 20:13:24   
rose22
Ojla babe!
Evo midva sva se pogovorila že včeraj,nekako dorekla stvari in vseeno šla na izlet.Bled je bil danes prav posebno lep.Tako toplo,sončno.Joj sva mislila it kar še en krog.
Glede njega je pa tako.Mal je prišlo do enga nesporazuma glede ene ženske.Jaz sem pa tud takoj stvar zagrabla.Seveda,če sem pa zdaj še toliko bolj previdna.V glavnem zaupanje je sicer malo porušeno,ampak bova poskusla nekako graditi naprej vsaj na prijateljstvu če ne drugače.So pa spet padali lupčki na koncu.user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
20.2.2007 20:37:27   
tevža
rose22 - ja, ženske znamo včasih (pre)hitro vse skupaj zaključiti. me pa veseli, da sta se pogovorila (saj je to v vsaki vezi, ne glede na "staus" zelo pomembno). kar pogumno naprej in juhuuu za user posted image .

Najin Tevž že pridno panča, jaz pa namesto, da bi pisala mag., raje na RR visim user posted image .

Grem se potrudit biti pridna...

Lep večer in čim mirnejšo noč (pa četudi v taveliki postelji user posted image ).

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
20.2.2007 20:49:04   
rose22
Evo še ena slikca kako zgledata skupaj

user posted image

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
20.2.2007 20:55:33   
Anonimen
čer babe,

mah jest vam bom spet mal pojamrala. Ampak sem enostavno tako utrujena, da bom zdajle samo sebe začela na vi klicat... pol pa namesto da bi šla v posteljo, kle gor visim.  Sem pa zares smotana.

V glavnem, dones sem v Mulerju nakupovala pleničke, mleko, kozmetiko, tko da če me je katera videla ( oz. me sploh ni mogla videti, ker sem imela poln voziček, da je kar čez gledalo ), se mi je zihr smejala....

Rose - bravo punca. Tko ja, nadaljujta s prijateljstvem. Te pa čist štekam, sem tud sama tko nezaupljiva, da me mora naš včasih kr mal nekam poslat. Sam kaj, ko so pa ženske res en sam user posted image . Ne vem, njemu še zaupam, ampak če bi pa katera okol njega skakat, bi jo pa na g........  sem bl take sorte hehehehe...tko da pazite se, da ne bo kera na našga navalila......

Žiža - a si to sama sešila ?

Princes - bravo za shujševalno. Meni to nikakor ne uspeva. Čez dan še nekam gre, ampak zvečer, pred TV ----mljask, to je pa najlepši del dneva. Končno se vse skupaj umiri, mali spi, pa kakšen dober film, kjer seveda paše zraven kaj dobrega in to je to. Sem včasih tako jezna, da se čez dan trudim, pol pa tako zvečer vse pokvarim....

Aja, mi imamo novo igračko user posted image . Od cotons - en tak napihljiv valjček, z kuglicami. Je čist navdušen. Ga dam v stajco, pa tole noter in meče sem in tja. Tko da - ruleeeeeeeeeee  !!!!

Nč, grem zdej res v mižule.....bom pa zjutraj kle gor strašila.......eno lepo nočko tudi vam !!!

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.2.2007 20:58:50   
Tanyka
Ojle
Naj se še jaz  na hitro javim.Smo o.k.
Pridno papamo, spimo še zmeraj lepouser posted image user posted image ,zaenkrat smo končno zdravi TRKAM.
Drugače pa sta bila tudi Lara in Rene danes maskirana
evo sličico-to je bilo slikano v nedeljo
user posted image

še nekaj sličic iz krsta.Smo se imeli enkratnouser posted image user posted image user posted image .Smo bili do 2.30 ponoči.Moja mama pa je šla z Renejem prej domov, zaradi preglasne glasbe.Ni in ni mogel tam zaspati.
Rene z mamico
user posted image

user posted image
družinica z "župnikom"
user posted image
tukaj pa še z botri.
user posted image
Je bila botrca že utrujena in je malo zadremalauser posted image user posted image

No to bo za danes vse upam, da mi bo sedaj uspelo vas bolj redno spremljat.Saj v bistvu berem vas vsaki dan le za pisanje ne najdem časauser posted image .Zvečer pa ko bi lahko se raje odpravim spat.Rene je kar precej zahteven user posted image .Samo na rokah bi bil in to seveda da stoji, kotali se iz trebuščka na hrbet in obratno brez vsakega problema.Ja pa tudi sedimo že-za kakšni 2 minutkiuser posted image user posted image .

VSI STE BILI LEPI PUSTI HRUSTIuser posted image user posted image

user posted image

Mirno noč vsem skupaj
ČAO ČAO Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
   [Brisano sporočilo]
20.2.2007 21:17:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.2.2007 21:36:45   
žiža
Čer, danes mi je pa ratalo user posted image user posted image user posted image
Od pol devetih oba spita... upam da bosta prvo rundo naredila čim daljšo. Magari da jutra, ne bom nič huda user posted image
Evo pa smo pokapali še enega pusta hrusta. Pospravili pa tud precej krofov. Še dobr da mi ni bilo na misel, da bi jih sama cvrla, ker bi jih potem imela za izvoz. Mi jih je že v soboto tašča dala, pa naša mami je naredila celo goro krofov... Sem jih za en lep čas sita.
Ja pustne kostume sem pa jaz sama naredila. Sem končno imela razlog, da se mal za šivalni stroj spravim. Pa ko sem blago iskala sem ugotovila, da imam en kup materiala za podelat, jaz pa prazno garderobno omaro. tako da se bom v kratkem vrgla v delo.
Tanyka tvoja sta tud luštni maškari. Midve sva bile s Saro lansko leto pikepoke. Kok ma ta velika čeden lase... ful luštno. A si rada frizure dela? Moja tamala je čist živčna če ji kaj pripnem v lase. Še za česat imava boje.  Na mojo veliko žalost bosta zgleda oba imela lase po meni user posted image  par štrenc, ki niso za nikamor user posted image
Krst ste pa ornk zastavili user posted image
Rose jaz ti ful želim, da se poštima. Kar počasi, pa bo tudi zaupanje vedno bolj rastlo. Sigurno je pa prav zaupanje tisto najtežje, ko imašp za sabo slabo izkušnjo. Prav luštna družinica boste.
Tisti cotoons valj je pa pri nas tud zakon. Sta oba čist nora nanj. Tako da ga moram včasih kar pospraviti. Zdej se je pri nas že začelo "to je moje" Sara mu igrače iz rok vleče, tamali potem tuli... cela norišnica
Da bi ve videle kako šele SAra tuli, če jo Urban malo za lase prime al pa za majico potegne... user posted image user posted image  Včasih se jima tako smejim user posted image user posted image  To bo še pestro, vsak dan bolj.
Jutri imava pa midva PRVO cepljenje. Upam da nama bo uspelo in da ne bo nobene reakcije.
Zdej grem pa možeka poklicat potem pa počasi v posteljo
Fajn se imejte

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.2.2007 21:52:08   
Tejcha
Ojla!

Pa še malo glasu od naju. Imamo se fino, redno vas čekiram, napisat se pa kar nekak ne spravim...

Smo imeli pa kar precej bizi dneve, tk da tak ni čudno, da sm čist adijo in me ponavadi zvečer ob kakšnem filmu kar zmanjka...

V petek smo se šli sankat na Kope in je blo fuuuul fajn.

user posted image

V soboto na en RD (fešta v maskah), ki je res fajn uspel:

user posted image
Smo bli vsi trije indijanci, sam še nisem prišla do družinske fotografije. Je pa zagotovo na nekaj fotkičih... sam na našem ne...

v nedeljo na krst (pa ne naš), včeraj na frjuks po trgovinah in danes na karneval v Mozirje.

Js sm ravno s plavanja in se samo še v pižamo preoblečem in zlezem pod kovter. (Ob torkih spravi Tilna ati pančkat)

Ste meli pa res same lepe maškarce!

Nočko!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.2.2007 22:21:34   
alenka11
Ojla

Samo na hitro sporočam, da imamo prve zobke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes sta pogledala na plano kot dva zvončka. Je bil že čas da nekaj pogleda ven, ker je bil mali že ful tečen, podnevi in ponoči. Upam, da bo danes boljše spal.

Jutri kaj več napišem, me user posted image  že preganja za spanje.
Lahko noč vsem skupaj.

P.S. Kakšne lepe čebelice in pikapolonice user posted image user posted image user posted image

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.2.2007 8:33:55   
ajne
hojla,

evo še en report od zombija (pa nisem bila maškara). mi še vedno ne spimo. sem jo včeraj pustila pokonci do osmih, k sem mislila, da bo vražiček potem kaj dlje spal. ma jok. tkole je bilo... prvič se je zbudila ob pol enajstih, potem ob enih, pa ob treh in ob štirih! potem je do pol šestih gledala v luft in se pogovarjala sama s seboj in ob pol šestih jo je zmanjkal do pol sedmih. in zdejle tukaj zraven mene še vedno tako veselo brca in se zabava, da bo naslednje spanje pomojem šele okoli desetih... jest pa čist neprespana...

sicer pa sva imeli včeraj posvetovalnico, sva dobili drugo pikico in še proti rota virusu sem jo dala cepit... velika pa je 65 in težka 6800. Gre po svoji krivulji lepo gor... tudi že zelo lepo sedi, kako minutko ji uspe, potem ponavadi pikira na glavo, ne v stran user posted image .

rose, drži se, vse se bo tako izteklo, da bo za vse najboljše, boš videla... držimo pesti za našo mamico user posted image

alenka, bravo za prve zobke. naših ne pričakujem še pol leta, glede na prvo pupo, ki je prej hodila kot pa imela prvi zob user posted image user posted image ...

žiža, ej si carica s temile kostumčki. naša je bila tud čebelica, pa se niti slučajno nisem sama spravila zraven, da bi ga šivala. ajdica pa je bila tak improviziran klovenček, sem ji na pajacka tri cofke našila, čist tko, za filing. sicer pa jaz nisem nek fan maškar, tko da se gremo tole zdej res samo zaradi otrok...

tevža, kje pa ti delaš podiplomca? se splača porudit, k je pol tko dober filing, ko je enkrat za tabo. se moram spravit in tale kup literature v kabinetu enkrat presortirat in v smeti vržt... kok bo fino...

lina welcome to the club utrujenih zombijev. jest sploh ne vem več kje se me glava drži. če bi bil vsaj možek kaj doma, pa je moj tud tkole leteč kot tvoj. pa tud ko je v LJ ga ni nič doma. tko da je kar kriza. sem ravno včeraj popi*****, k sem se kooooooončno za petek zmenla, da gremo z puncami na čvek in na drink, pa mi moj dragi pove, da gre jutri na češko in se vrne v soboto zgodaj zjutraj. in je šel moj čvek po gobe... pol mi pa pravi, da moram kaj zase narest. ja za boga, kdaj  pa?? uf, ko pomislim na to, pa res postanem jezna... in da je mera polna, bomo šli v soboto potem kar direkt na smučanje, tko da bom še sama pakirala kompetno familijo. z dvema pupama v naročju... eh, bom nehala jamrat, k res ratam slabe volje...

sončica, kdaj se selite? ko te takole berem se spominjam najinih štosev, ki so bili zelo podobni vajinim... pa kuhna, pa štrom, pa en majster pa drugi, joj... ampak, ker veš za kaj gre, je vse skupaj precej lažje.

tkole, na hitro od mene, se še kaj javim, k danes bo bolj slabo vreme in bomo očitno bolj doma...

čau

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.2.2007 11:17:42   
Anonimen
dan dan dan, kako smo kaj ?

Mater kako žalostno vreme...za znoret, en sam dolgčas. Še dobro da imam tolikoooo dela, da me to sploh ne moti. Drugače bi skoz razmišljala kako bi bilo fino bi šla malo ven...

Alenka11 - bravo za zobke !!!  A ga je fejst matralo ? Naš jih ima že kar fejst zunaj, tko da lahko fino ugrizne. Po tej strani si pa mislim, da dobro da ne dojim, ker drugače bi pa piskala še jest....

Tejcha - krasne maškare !! A so se kaj ustrašili samega sebe tile vaši navihančki ???

Lost - zakon !!! Kako pa to loadade ? A je kakšen poseben program in ali moram imeti kakšno posebno opremo ???? 

Pa še nekaj, sam da se ne boste smejale. Jest našega učim govoriti besedo ''mravlja''''. Pa se mi pri tem tako smeji, dela pa potem samo tiste mmmmmmmmmmmm...No, prva črka je že. Mi je pa tašča zadnjič rekla, da je rekel ''mama'''. Verjetno je bilo to posrečen slučaj tistih cvilečih, grgajočih, smejočih se zvokov, tko da....

(odgovor članu ajne)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.2.2007 12:08:38   
yennika
DA VAM POLEPŠAM DAN! 
Vojak je dobil pismo svoje punce, v katerem piše:
Dragi janez
Jaz ne morem več vztrajati v najini vezi. Ta razdalja, ki je med nama,
je prevelika. Prav tako ti moram priznati, da sem te štirikrat
prevarala odkar te ni. In vse to ni v redu za naju. Oprosti! Prosim,
pošlji mi nazaj sliko, ki sem ti jo poslala.
Pozdrav, Marina

Vojak, ves pretresen zaradi pisma, odide do svojih prijateljev in jih
prosi za slike njihovih deklet, sester, tet, sestričen,.., ki bi mu
jih lahko dali. Skupaj s sliko Marine vstavi vse slike lepih deklet v
veliko kuverto (skupaj 57) in zraven priloži pismo:
Draga MARINA!
Žal mi je, a ne vem več katera si ti. Prosim, poišči svojo sliko in jo
vzemi, ostale pa mi pošlji nazaj!

Pozdrav Janez

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.2.2007 12:18:22   
yennika
No, pa še nekaj slikic našega lumpa.

Tako ga najdem v posteljici...ko mislim kakao lepo mi še spi....halooo

user posted image

user posted image

tako pa mi ugre iz blazine dol....pol ga pa iščem...user posted image

user posted image

...tako pa se spravima v jajčko...

user posted image

Evo, pa sem malo napolnila našo temo...se pol kaj javim in kaj več napišem, zdaj šibava na sprehodeka.

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.2.2007 13:34:25   
Anonimen
O yennika, je pa prebrisan tale tvoj. Naš tudi spi ''pošrek''', pa ga zjutraj po postelji lovim.

Sem pozabla povedat, da smo imeli včeraj slikanje kolkov in da so OK. Ampak se je pa tako drl, kakor da bi ga s kože dajali. Mislim,da se je tako ustrašil, ker so ga tako hitro prijemale in metala kakor vreča krompirja. Joj, pol pa to ne umirit. Pa je že bilo OK, pa pride drugi otrok ven, pa tud joka, potem pa spet naš... Groza.....

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.2.2007 13:43:30   
rose22
Mi mamo pa sončeka.Vam ga pošiljam vsepovsod kjer ga nimate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.2.2007 14:06:45   
Tanyka
OJ
Mi imamo tudi sončekauser posted image user posted image user posted image .Smo ravno iz sprehoda.Rene spi, Lara pa se igra-kuhauser posted image .
Jaz pa sem si vzela čas za rr.

*Lina*- me veseli, da so kolki ok

Alenka 11-čestitke za zobke
Naš je tudi sitn, pa rokico si histerično tlači v usta,slini se kot polž-porabimo ful slinčkov čez dan, pa joče po 1 h skupaj,............
Zobkov pa od nikoderuser posted image user posted image user posted image
Bogi maliuser posted image user posted image user posted image

Rose 22-upam, da se ljubav pošlihtauser posted image

Sončica-ste že izbrali kuhinjo?Pripopaj kakšno fotkouser posted image user posted image -sem radovedna

Yenika-mali je pravi akrobatuser posted image user posted image
Kaj pa se tiče vojakauser posted image user posted image
Takšnega si jaz zagotovo ne bi želelauser posted image user posted image user posted image ,verjetno se kar strinjateuser posted image user posted image
Dalin-kajenje?Ne vem jaz sicer ne kadim,čeprav sem prejle kadila.Poznam jih kar nekaj, ki kadijo in dojijo.
Nekaj že škodi prav dosti pa po moje ne.
ODLOČITEV JE SEVEDA TVOJAuser posted image user posted image user posted image
Vidim pa da septemberke ne rade govorite o kajenju-sem že jaz spraševala, če katera kadi pa ni bilo odgovorauser posted image

Borovnička-mi smo pripravljeni za kofetek-reči kdaj?

Ok se beremo in pišemo zvečer, zdaj moram it skuhat, pride user posted image  domov ob treh.Danes bomo imeli osliča in krompir.

ČAO ČAO
TANJA

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 21.2.2007 14:15:30 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.2.2007 14:09:36   
maja81
Čao Septemberke!

Prav lepo vas vse pozdravljava! Danes sva prvič utegnile malo na forum pogledat.
Vidim, da se imate fajn in vaše maškare... sooo cute. user posted image

Naša je bila medi, nič nisva preveč komplicirale:

user posted image

user posted image

Papa & lep popoldne vsem skupaj!
maja

Pikica Lara Marie se je rodila 16.09.2006.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......