dalin
|
Evo mene,KONČNO.Kaj pa se dogaja tukaj gor,je tako zatišje .V glavnem,tudi mi smo zboleli.Naš Žanči je imel bronhiolitis.Sem upala,da se bo on izognil tej bolezni,pa se ni,tako kot dvojčka ne.Izognil se ji je samo najstarejši sin .Pa hvala Bogu ni bilo tako hudo(trkam).Sem se pa presekirala 300 na uro . Tevža jaz imam sedež od CONCORDA.Od 0 mesecev naprej.Sicer je res 60.000 sit (starih),ampak služil bo pa dolgo.Zdaj je zaenkrat še obrnjen tako,da gleda nazaj in če zaspi med vožnjo,ga z ročko,ki jo ima,daš v čisto ležeč položaj.Ampak res v čisto ležeč.Krasna zadeva. Naslednjič bom pa tudi jaz poskusila s tako kremo kot ti.Mogoče pa se izognemu čemu hujšemu.Sicer imam od JUSTA kremo in tavečje mažem z njo,če kašljajo,Žan pa je še premajhen.Sicer pa mi je ena rekla,da ga sploh ne smem mazati s kremo od justa,ker ne vem če je asmatik in da bi lahko zadevo samo še poslabšala.Ne vem,mal se mi zdi vse skupaj čudno. Rose 22 jaz imam podoben voziček kot ti,no ja skoraj isti,barva je druga,pa firma tudi.Kar pa se ostalega tiče,je pa enak. No ja,moram povedati,da smo v nedeljo imeli tudi krst,čeprav bi jaz najrajši vse skupaj odpovedala,ker je bil Žan bolan ,pa so me domači preglasili.Mater,sem bila tako jezna,da sem mislila,da bom eksplodirala .Sva ga pa z našim atijem res prej peljala k zdravniku na inhalacije,tako da je nekako šlo čez. Aja pa še praznovala sem v nedeljo.Rosnih 29 . Kje pa sta Tanyka in Dajanax??????? Kar pa se goste hrane tiče,mi smo še vedno samo na joški in nič drugega.Se mi še ne da,pa tudi ne kaže potrebe po čem drugem.Tudi mi še nimamo ustaljenega ritma spanja,edino ponoči je priden.Kar spi,ne čuti nobene potrebe po hrani.Za čez dan je pa drugače.Si ne morem čisto nič planirati,saj ne vem kaj bo mali gospod delal takrat.Ali bo spal,ali bo tečen,ali bo lačen,ali mu ne bo nič po godu,..... Kupila sem tudi tisti stolček,BUMBO,pa se pri nas ne obnese.Ga ne mara,tuli kot sirena v njem.Hoče biti samo na rokah,pa nič drugega .Bo treba mal bolj na ostro z njim. OK,dovolj sem čvekedrala.Dajmo,punce pišite,sem opazila da nas oktoberke zelooooooo prehitevajo,pa so za nami rodile(ha,ha) .