tinkamiška
|
Rahelca, sej je vseeno, če samo mlekec pije, vžano, da da nekaj v trebušček, bo že jedla, ko bo malo boljše, upam, da kmalu! Zaspanko, bi ti rada pomagala, pa ne znam sploh si ne predstavljam kako zgčedajo ta varovala, zaenkrat naša miš spi še brez problemov in se sploh še nisem poglabljala v ta varovala...upam, da bo katera zbala pomagat Alenkica tele pouchi so kr fina zadeva in so zelo vzdržljivi, ampak je pa odvisno od otročka, če mu paše bit noter al ne, pa tudi teža je pomembna seveda, moja Iza je med lažjimi, pa me na koncu že vse boli, če grem na kak daljši sprehod. Za v trgovino in laufarijo po mestu(kjer so seveda same stopnice in z vozičkom nikamor ne prideš ) je pa prav fino. Čestitke za zobek mi smo še vedno brez Mayflower, to je moralo bit pa hudo, meni bi se srček trgal, ampak važno je, da sta sedaj skupaj, seveda mora bit še hudo, ker ne moreta biti še skupaj toliko kolikor bi rada, ampak upam, da bo hitro šel čas in boste spet skupaj...zdravi! Bolančkom pikepoke, tazdravim, naj tako ostanejo, babe pridite kej počvekat... Juti kej sporočite kje boste imeli sneg, pri nas samo dežek pada Lahko noč! Tinka