|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
5.2.2007 12:12:39   
bobika
Hej!
Upam, da mi uspe kaj napisati user posted image
Ovčka: ti si pa kar sama strigla tamalo? Ja fajn! Mi jo tudi moramo počasi peljati k frizerju (moji sestri), ker se ji že vozlajo ob uhicah in od zadaj.
Rija in Rahelca: predobro vem kako je ko otroci kašljajo (že 3x je imela bronhitis). Pri Manci full pomaga vlaženje sobe z čajem materine dušice in mazanje s kremo materine dušice. Kamilice sem ji tudi dajala gor, samo se mi zdi, da jo je še bolj dražilo. Pri bronhitisu je kašelj zelo suh, verjetno zaradi tega, ker kamilice sušijo. V glavnem je najpomembneje, da otroku greješ prsni koš (namažeš z maslom in segreješ pleničko) in mu velikokrat masiraš plučka. Lahko tudi rahlo vdarjaš po hrbtu, da se lažje izkašlja. To so vse nasveti naše p.
Za sirup pa je nam rekla, da ji ga ne smemo dajati, saj za majhne otroke ni priporočljivo dajati sirupa za lajšanje kašlja. S tem zaviraš izkašljevanje, ki je pri malčkih pomembno (ker se ne znajo še pravilno izkašljati) in lahko pride do dodatnega vnetja pljuč (plučnica). Lahko pa daješ kakšne sirupe smrekovih vršičkov ali domači slez.
Tudi glede tega so mnenja različna. Ker mi kolegica ni "verjela" je vprašala še eno pediatrinjo in odgovor je bil enak kot sem ga dobila jaz. Spraševala je pa za dvoletno hčerko.

Pouch: drage moje jaz poucha še spoh nisem videla v živo user posted image  Tako, da sem tega zase naredila po občutko. Lahko pa brez problemov kateri sešijem tako narejenega kot ga imam jez.
Tašonka: kroj sem dobila iz interneta in ga je precej enostavno sešiti. Če znaš vsaj malo šivati ga imaš v pol ure narejenega. Zato mi ni jasno od kot tako velika cena za njih. Meni se tudi zdi zelo velika cena.
Nannn: tudi sama sem najprej želela sprobati, potem pa sem se kar odločila in ga sešila. Po nasvetu Shooo in Tinkamiške, ki sta mi veliko svetovali sem se odločila zanj.

Mi je uspelo nekaj napisati,

lep sončen dan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5501
5.2.2007 15:15:27   
Ovnica78
Ojla!

Končno sem našla nekaj časa za napisat par besed.

Vsem bolančkom pošiljam eno veliko vrečo sončnih žarkov, da bodo čim prej ozdraveli. Groza, koliko vas je bolanih. Saj tudi v šoli manjka ogromno otrok. Jaz moram kar potrkati, da smo za enkrat še zdravi.

Ovčka user posted image  za seznam. In user posted image  za Larino novo frizurco.

Nekaj sem videla, da ste se pogovarjale glede pusta. Tin bo čebelica, ker sem podedovala obleko od nečakov. A se vam zdi ta maškara bolj primerna za punčke??? Moj dragi je namreč izjavil, da Tin ne more bit čebelica, ker je to za punčke.user posted image  

Hodimo tudi že vsak dan bolj, čeprav nas še večkrat vrže na rit. Ampak je vsak dan bolje.

V službi je tečno. Komaj čakam na počitnice!

Počasi razmišljamo o poroki, ki bo junija. Bo treba počasi it gledat obleke. Prstane sva že nekaj gledala.

Drugače pa vse po starem.

Lep dan vsem skupaj!!!!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5502
5.2.2007 17:52:57   
rija
Pupe hvala za nasvete glede kašlja....jutri greva definitivno do P....me briga, če si bova dala stalni naslov tja napisat....user posted image  ampak ima da ga pogleda....in zopet se je pokazalo, da P delajo po neenakih teorijah user posted image  Meni je P napisala panatus user posted image  
Je pa bogi, ker danes ni spal skoraj nič, ker ga kašelj zbudi. Zanimivo pa je, da kašlja le, ko spi user posted image

Sicer pa je pravi mali razbojnik! Vse ponavlja za nami, tak, da moramo fejst, fejst paziti, kaj delamo pred njim.

Ker me je videl, da sem metala umazano posteljnino čez ograjo galerije v pritličje, on zdaj meče vse kar mu pride pod roke z galerije....danes je mel namen vreči celo svojo flaško....user posted image  
Pa dva nova zloga ve: tou....po prekmursko to...in zraven kaže s prstkom...pa Maaaaaaaa....to pa je naš kuža Max user posted image   Oba sta zaljubljena eden v drugega, vendar omejujem druženje, ker ima mali še smeraj pikice, ki so prešle v lišaj...moram jutri res P vprašat, če je to od kužka....sicer pa bomo videli naslednji teden, ker gre Maaaaaaaa nazaj za ljubljano....user posted image user posted image user posted image

Uh, pa še nekaj se je naučil danes: piti na slamico user posted image

Ovnica: po moje je komot čebelica. Jaz sem našemu tudi našla en fajn kostum preko spleta, samo ne vem, če bi ga pravočasno dobila...in bil bi prav luštna čebelica. Meni je to super. Bo pa drugo leto.....valjda, da ne bo nek spajdermen....naš bo pa tigrov mladiček user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 5.2.2007 17:55:20 >

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5503
5.2.2007 19:54:12   
KatjaD
Uf, sem en teden brez interneta, pa se je full nabralo. Najprej hvala za čestitke. Ovčka - podatke javim jutir, ker imava šele jutri dopoldan posvetovalnico (sem vedno pozna, ker smo rojeni zadnjega v mesecu).
Vidimo, da vas je ogromno spet bolanih - mi držimo vse pesti pa še pasje tačke zraven, da boste čim prej OK!!!!!
Matic pa hvala bogu ni praktično nič bolan. Do zdaj smo imeli samo 2x po 2 tedna zamašen nos, pa še to brez vročine ali kakšnih drugih zapletov.
Midva uživava na soncu vsak dan kaki 2 ali 3 ure, kolikor imam jaz živcev letat za njim. Ko se namreč odloči, kar odmašira po svoje. Sploh uzdaj, ko nam po ulici še kar koplejo in gre gledat tovornjake in bagre. Sva lahko potem kar 2 uri tam parkirana...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5504
5.2.2007 22:40:26   
renan
dober večer!

kako ste bolančki? kornelija, vajina zgodba je pa res šokantna. tolaži se s tem, da bo po tej virozi verjetno aleks izjemno odporen. vsaj pri nas je bilo tako. po tisti izkušnji z bolnico in vročino 40 stopinj je naš mali že skoraj dva meseca zdrav kot dren. še prehlada ni staknil od punčk, s katerima se je igral. moram potrkat na les..
je pa tudi naš mali pravi vragec in izjemno nevaren zase in okolico. zadnjič mi je odprl vrata od pečice, splezal gor, se vsedel kot frajer in  seveda padel dol na glavo. me je skoraj kap, tako sem se ustrašila. prve korake smo poskusili, zdaj pa smo še vedno raje na vseh štirih. zgleda, da našega miška še ni dosegla novica o evoluciji...user posted image
drugače pa uživamo v lepih dneh in v čistem zraku sto na uro. jutri se  odpravljamo še v zg na obisk k babici..

POUCH: jaz bi ga tudi imela, a mislim, da ga  ni tako trpežnega blaga, ki bi našega korenjaka zdržalo. težek je tako, da ga še komaj prenašam...

lep večer vsem in lahko noč...

renan

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5505
6.2.2007 9:34:42   
tinkamiška
samo na hitro vaju pozdraviva z izo

najprej rahelca, hvala za cd in želim vama z saro, da se hitro pozdravita!

lifsci, vse najboljše za rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image

korelijauser posted image tudi vam želim, da se hitro pozdravite!

rija, tudi iza je začela kašljati in ji dajem slezov sirup, ki ga delajo v lekarni. ne vem če kej pomaga, poleg tega ji mažem prsni koš z eno kremico, ki em jo kupila v eni bio trgovini in ji vlažim prostor z kapljicami istega proizvajalca. ponoči lepo spančka, malo pokašlja, ampak spi naprej. lepo, da se tilček še naprej razume z kužijemuser posted image

moram nehat, je iza sitna in se morava it igrat. danes ne bova šli nič ven, ker zelo piiiiihaaauser posted image

lepo bodite

tinka in iza

aja bobika super pouchuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem navdušena

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5506
6.2.2007 10:22:31   
Rahelca
Midve poleg vsega pijeva tudi čaj iz slezovih korenin. Proti kašlju. Je pa čudno, da so si pediatrinje tako različnih mnenj. Kot da bi bilo več ved pediatrije!!!
Potem pa bodi pametna in delaj najbolje... Sara tako kašlja, da vsak dan vsaj 2x izbruhne hrano. Pa nič noče jest. vsaj pije.
Sva pa včeraj bili na pregledu (čakali sva 3 ure!!!!!), sem se hotela prepričati, če ima Sara kaj na pljučih, ji je pa ugotovila vnetje ušes! Sej to ne more bit res. Ji je dala Hiconcil. Mogoče bo po antibiotiku kaj bolje. Hudo mi je, da je tako majhna začela z antibiotiki.....

Sem mislila, da bo naša telebajsek, pa ji bom najbrž v Mercatorju kupila kakšno čebelico ali muco..Če bo sploh še zdrava in šla v vrtec.....

Imejte se in pozdravite se!!!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5507
6.2.2007 12:13:45   
KatjaD
Jaz samo na hitro sporočim mere, ker Matic vriska na tleh zraven mene: 79 cm in 11.800 g!

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5508
6.2.2007 15:46:25   
zaspanko
hai januarčice..

mi lahko katera pomaga pri iskanju posteljnega varovala za user posted image . Iskal včeraj po Baby in Pikapolonici, a so vsa varovala narejena za sistem, da stranica postelje sega samo do spodnjega roba vzmetnice.
Potem kao zatlačiš del varovala pod jogi, del pa je gor in varuje pred padcem.

Postelja od malega princa pa ima stranico do vrha roba vzmetnice. Zato rabim varovala, ko se nekako pritrdi na rob stranice postelje ne pa pod vzmetnico.

katera kje videla tako varianto???

thanks vnaprej

zaspanko

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5509
6.2.2007 15:58:31   
alenkica
Mi smo v redu, vidim pa dqa vas je še vedno nekaj bolnih.

Kornelija: ful mi je hudo zate in za tvojega Alexa, upam samo da bo od zdaj naprej zelo, zelo zdrav. Držite se!!!

Pouch: ne predstavljam si našega korenjaka v tisti cunjici, po moje bi vse strgal. Sploh pa sene mara preveč pestvat. Zadnje čase se raje usede zraven mene na divan in se potem stisne k moji roki, včasih pa mi da glavo na noge. user posted image

Ne vem česem povedala, da se nam je prikazal že 6 zobek. Zdaj imamo tri zgoraj in tri spodaj user posted image .

Še ne hodi, sem pa opazila da se že spusti za kako sekundo. ampak se ne sekiram zaradi tega, saj je itak znano (baje) da močnješi otroci pozneje shodijo.

Uživajte z vašimi srčki!

(odgovor članu zaspanko)
Neposredna povezava do sporočila: 5510
6.2.2007 16:15:52   
mayflower
Na hitrco pozdravljene!

Moja diagnoza: zdravljenje ščitnice z radioaktivnim jodom.
Odziv tamalega: Ko me je prvič po dveh tednih videl, sploh ni prišel k meni in se je tiščal v tateka. Mamice s podobno izkušnjo so mi povedale, da se otroci tako odzovejo. No, mož je šel zdaj na službeno pot, tako, da je bil hud jok, ko je Aleksej pogruntal, da tatu ni doma. Ma na srečo je v 10 minutah pozabil in se zdej mene drži ko klop. Je pa problem, k zdej bi moral bit še dva tedna na razdalji en meter proč od mene. Ponoči spi moja mama pr njem. Čez dan pa je po par uric v varstvu pri sestrični oz pri moji mami.

Kašelj: Nam je pediatrinja svetovala Sinecod kaplice. Pomagajo. Jst sem tamalmu nekaj morala dat za kašelj, k sem mislila, da se bo zadušu. Sem pa šele zdej zvedl, da je mel tamali ob moji odsotnosti 40 vročine!!! Mož mi je po telefonu reku, da je mel 39! Pa še za en dan so mi zamolčali bolezen. Grrr!

Žal vas nimam cajat dosti brat, ker sem brez kompjuterja. Še vedno... DRugače je pa pr nas trenutno dež in mraz. Včeraj pa tak sonček...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5511
6.2.2007 21:27:34   
tinkamiška
Rahelca, sej je vseeno, če samo mlekec pije, vžano, da da nekaj v trebušček, bo že jedla, ko bo malo boljše, upam, da kmalu!

Zaspanko, bi ti rada pomagala, pa ne znamuser posted image sploh si ne predstavljam kako zgčedajo ta varovala, zaenkrat naša miš spi še brez problemov in se sploh še nisem poglabljala v ta varovala...upam, da bo katera zbala pomagat

Alenkica tele pouchi so kr fina zadeva in so zelo vzdržljivi, ampak je pa odvisno od otročka, če mu paše bit noter al ne, pa tudi teža je pomembna seveda, moja Iza je med lažjimi, pa me na koncu že vse boli, če grem na kak daljši sprehod. Za v trgovino in laufarijo po mestu(kjer so seveda same stopnice in z vozičkom nikamor ne pridešuser posted image ) je pa prav fino. Čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo še vedno brezuser posted image

Mayflower, to je moralo bit pa hudo, meni bi se srček trgal, ampak važno je, da sta sedaj skupaj, seveda mora bit še hudo, ker ne moreta biti še skupaj toliko kolikor bi rada, ampak upam, da bo hitro šel čas in boste spet skupaj...zdravi!

Bolančkom pikepoke, tazdravim, naj tako ostanejo, babe pridite kej počvekat...

Juti kej sporočite kje boste imeli sneg, pri nas samo dežek pada

Lahko noč!

Tinka

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 5512
6.2.2007 23:50:01   
rija
Zaspanko evo

user posted image

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=8&productId=71945&langId=-21&chosenPartNumber=30099293

stane pa 7,99 eur....

Drugače pa: naš mali ima po eni diagnozi (moj osebni zdravnik) bronhitis, po diagnozi dežurne pa vneto uho.....eden je rekel ne antibiotika, druga mu ga je napisala user posted image  naša P pa odsotna.....
Danes je bil bogi in je samo cmizral....cel popoldan....sem mislila, da se mi odpelje....samo potem pa pomisliš, kak je šele njemu user posted image

Kašlja pa hvala bogu ne več tak hudo....hvala za vse nasvete.

Mayflower: hudo, hudo, hudo....meni se res odpelje....samo kaj češ....

Tak, zdaj pa grem delat gužvo v posteljo in se stisnik k mojima dragima.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu zaspanko)
Neposredna povezava do sporočila: 5513
6.2.2007 23:51:08   
shooo
ojla
remember me?user posted image
pri nas je neka guzva. jaz sem custeno cist na tleh,. umrl je dober prijatelj in ljubezen iz predvojnih casov(zardi vojne sva se fizicno razsla)zadnjih par let se nisva srecevala ker je bilo za oba hudo..ah, tezko do konca.
nikoli se nisem cutila kaj taksnega.prav fizicne bolecine.
no, to je moje oparvicilo da vas zanemarjam. niti prebrati mi ni ratalo vsega. malo sem preletala in ugotovila da  se spet med nase vrste naselila bolezen user posted image , in to da si je bobika sesila pouchuser posted image .
a se dogovarjate kaj za srecanje?jaz sem kar za.
cim prej se pozdravite in lepo se imjete

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 5514
7.2.2007 9:14:36   
tinkamiška
O Rija, a takole zgleda zo varovalo, no mi imamo tudi posteljo na tak način narejeno in bom enkrat tudi rabila tako varovalo...Ikea je zakonuser posted image Tvojemu tileku pa pikepoke, da se hitro pozdravi o P-jih pa nimam besed, me tako jezi, da bom naslednjič, če me bojo dali k kakšni drugi P za posvetovalnico zaropotala, ker nočem it drugam, sem potem čisto zmedenauser posted image user posted image user posted image

Shooo, ti verjamem, da je hudo in da ti zdej hodi vse sorte po glavi...je treba dušo pozdravit in to traja, včasih potiskamo noter in mislimo, da je vse vredu, potem pa drugič ven butne še za vse nazaj...drži se(eno rožico zate)

tudi jst sme za srečanje, ampak glede na to, da je toliko bolančkov, nam nekaj časa verjento še ne bo ratalo se dobituser posted image hitro se vi bolančki pozdravite!user posted image

Lep dan

Tinka

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5515
7.2.2007 10:15:28   
liju
Lep pozdrav babike!
Malo da se vam javimma mi2 z mojim miškotom. Smo full v gužvi. Zdaj sem imela od prvega dopust, saj sem imela en izpit v ponedeljek in že grem jutri delat.user posted image

Drugače pa sem imela danes burno noč, saj sem celo noč prebruhala, nimam pojma kaj mi je bilo. Tak se mi je vrtelo, da sem imela občutek da bom resnično zgubla zavest. Res grozno.
Drugače je user posted image zdrav, vidim, pa da ste tukaj kar neklateri bolani. Zato za vse tiste veliko pikpok, da boste čim prej OK, da bomo lahko imeli kakšno srečanje!user posted image

Drugače pa ne morem nič kaj komentirat, ker sem bolj površna pri branju, resnično mi ne gre skozi.user posted image
Sem pa zelo vesela, da ene zelo vstrajno pišete in seveda tudi takšnih, ki se bolj poredko javite- tako kot jazuser posted image in poročate o kakšni novi vragoliji!user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, grem malo k mojemu miškotu pogledat v sobico, da ne bo kaj vštimal, ker je namreč vse tiho!

Lepo bodite in fejst se cartajte!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 5516
7.2.2007 14:42:57   
Rahelca
Hojla,
Shoo: mislim nate. Vem kako ti je. Približno. Drži se!

A ljubljančanke se bomo kaj srečale? Ja vem, v celem letu porodniške nisem mela časa, zdaj pa z bolnim otrokom težim.... Sara je bolje. Kašlja sicer še ampak upam, da se bo pozdravila.

Mislim na vse vas. Pozdravite se. Saj bo kmalu pomlad. Ha-ha.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 5517
8.2.2007 9:06:42   
nemsis
Rija a mi lahko prosim še enkrat poveš, kateri vlažilec zraka imate? Enkrat si mi že povedala, pa sem pozabila.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5518
8.2.2007 11:11:40   
rija
De Longhi iz Merkurja za 16 jurjev.....super zadeva.
Mamo tudi enega ultrazvočnega, s katerim pa nisem zadovoljna.

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5519
8.2.2007 11:59:43   
rija
Evo, pa še dve slikici na hitro

user posted image

user posted image

mali je že res pravi korenjak...pije ko hodi....pa sam se spravi na tale avtomobilček....ja, rastejo.....in to hitro.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5520
8.2.2007 12:14:59   
tinkamiška
Rija, lušne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image Koliko je velik? Takole zgleda kr dolgin, ko ima nogice do tal na traktorjuuser posted image

Naša miš pa pove, če hoče banano, reče nana in ko hoče mandraino, reče tata(to pa zato, ker sem si jo vedno na prst najprej napiknila in pela tatata in migala z njo, kot, da je možiceljuser posted image )

Sem jo pa včeraj dala v tisti avtomobilček, ki jih imajo v Intersparih in je bila čisto navdišena, je kričala in šofirala in mahala ljudemuser posted image

Se še oglasim

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5521
8.2.2007 12:18:38   
rija
glede na to, da sva midva bolj majhna, se mi zdi res velik 78 cm......user posted image

Tinka: naš tudi ful uživa v tistem avtomobilčku user posted image  ga sploh ne moreš več ven dobit.....

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 5522
8.2.2007 13:34:56   
nemsis
Rija hvala, sem ga iskala po netu, pa ga nisem našla. V Merkurju ga očitno nimajo več (vsaj v njihovi spletni trgovini). Bo treba kakšnega drugega nabaviti.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5523
8.2.2007 14:27:55   
bobika
Dan!
Se vam malo oglasim, da ne boste skrbele, ker že 3 dni nisem pisala user posted image

Ovnica: super za poroko, kar poročaj kako in kaj se pripravljaš. Nas to še nekoč čaka. Čebelica, se mi pa tudi za fantka zdi ok. Je pač trot user posted image
Katere ste poročene in katere še na "koruzi"? Jaz sem ta srugo, skupaj sva pa že 8 let.

Rahelca: a sedaj pa še vnetje ušes ? tvoja Sara je pa res pravi bošček. Glede tega, da je tako mala na antibijotiki pa zadnje čase ni nič čudnega. Saj dajo antibijotik kar hitro. Je pa hikoncil zelo blag antibiotik in ponavadi otrokom ob kakšnem malo večjem vnetju sploh ne prime. Ga pa p najraje dajejo, ker je najcenjši.
Kako je pa z Aleksom?
mayflower: super, da sta zopet skupaj. Včasih je bolje, da ti malo zatajijo, da se ne obremenjuješ in živciraš še s takimi stvarmi. Saj če bi bilo kaj resnejšega bi ti pa zagotovo povedali.
shooo: iskreno sožalje in mislim nate. Ib težkih trenutkih se spomni na svojo sončico in verjamem, da ti bo topleje pri srčku. Kako je pa z Nežkino bakterijo?
rija: super slikice! Tudi jaz ne moram verjeti kako hitro odraščajo in kako ponavlja za nami. Še rečti več ne smeš kaj pa že ponovi (že sedaj, kaj še le bo), kretnje pa tak in tak kar hitro vse pobere user posted image .
Tinkamiška: sedaj pa boš pa točno vedela kdaj hoče banano in kdaj mandarino. Sem se pa nasmejala kako si jo zabavala z mandarino user posted image
V avtku se še ni vozila, moramo poskusiti user posted image
Včeraj sem se s sestro pogovarjala o neki odaji. In vmes je nanesel pogovor na radio gaga. Manca se je igral in kar naenkrat pride zraven in dela z rokico kot  dela račka s klunčkom (tako se je naučila). Frajla je točno vedela da je bilo omenjeno gaga in to dela račka user posted image
Včeraj je dobila tretji zobek (spodnjo enkico).
Z babico sta se sprehajali s pouchom in obe sta bile zelo navdušeni. Babica še pa najbolj. Zakaj nisem že prej tega naredila, me je vprašala. Danes pa sem jo jaz nesla do trgovine in je bilo super. Nazaj pa je Manca šla skoraj celo pot peš. Držala se je atija in mene in smo lepo hodili (300-400m). Meni se to zdi full dolga pot, saj hodi komaj dva tedna. Očitno ji je zelo všeč, saj se ji ni bilo za nositi.
Danes sem ji za foro poskusila dati sok na slamico in sprve je potegnila in lepo pila. Kar ne morem verjeti user posted image .
Kaj vaši tudi tako obožujejo dedke? Manca je čisto obsedena z njim. Sploh noče več k babici in k meni, če je pri njem. Se je tako jokala, ko je morala od njega.

Za srečanje sem pa tudi jaz za. Za kdaj se bomo pa zmenli?  
Dekleta kdaj vam odgovarja? Meni je vseeno, le 14 ne. Si bova privoščila kino za valentinovo. že tako dolgo nisva bila v kino, pred rojstvom pa zelo pogosto.

Tako lepo se imejte!

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5524
8.2.2007 17:08:57   
Rahelca
Hojla, midve sva malo bolje. Hvala bogu.
Bobika, hvala za obrazložitev. Se mi zdi, da ji je ob uporabi AB bolje, bolje spi, nič ne joka. Edinole jesti še vedno noče. Kašlja pa še tu in tam. Zdaj sem začela sama kašljati. Ne vem, kdaj bo konec teh viroz.
Tinkamiška: kdaj imata z Izo ponovni pregled? A je kaj bolje z njenim trebuščkom?
Ostalim pa en lep pozdrav.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?