Barbs
|
Živjo... mi smo danes tudi imeli sistematski - Aleks ima 8 kil (par gramov manj) 71 cm in je zdrav in zadovoljen otrok. Pediatrija ga je zelo pohvalila, celo pocartala, ker ji je tako všeč, ker se nikoli ne dere... Špkazal je čisto vse kar zna, največkrat je zaploskal bravo, pa papa je dal, pa face pokal, ker so se mu ženske režale. Ko se je pediatrinja sklonila, ko ga je poslušala, ji je v trenutku uredil frizuro Kalina - zelo mi je čudno, da so ti rekli, da ima Kalinca premalo kil? Mi smo bili pohvaljeni, da je trden, lepo sedi, lepo že stoji ob opori ipd... resda ni nek bucko, mu pa nič ne manjka in sploh ni suh.. Tako da me resno čudi, da so tebi rekli, da imate premalo kil.... Midva se sicer še dojiva (zjutrja, zvečer, ponoči) poleg ostale hrane seveda, mi je pa odsvetovala, da bi mu recimo turala kako flašo z mlekom, tudi, če imam jaz že manj... Jerekla, da ni nobene potrebe, ker je tudi jogurte, pa skute, pa kislo smetano ipd... Najnovejše : Aleks je odkril, da lahko stegne tudi samo en prstek in zdaj kaže z kazalčkom na desni roki in se dere " to to to to to" .... Očitno nam želi vse pokazat Žlobudra še v spanju ( tatata, titit, lilili atatata), tako da ne vem, kdaj si bo povsem spočil.. Prebava mu pa tako laufa, da ni čudno, da nima kile več Imejte se