|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.1.2007 9:50:45   
tea
Sploh se ne bom več hvalila, z nobeno stvarjo več, ker potem takoj dobim bumerang. Danes se je zbudil najmanj desetkrat, potem sem nehala štetuser posted image . Je na vsak način hotel imet zizo, ampak ker ni bi lačen se je samo cartkal. Im ker ima zobke, to zame ni nič kaj prijetno. Ko sem se mu pa umaknila, je bil pa jok. Potem sem ga imela ob pol štirih rahlo dovolj in sem se obrnila stran od njega in se zabarikadirala s svojim kovtrom. Nekaj časa se je užaljeno jokal, vlekel kovter stran in plezal name, ampak nisem popustila. Ko je videl, da ni uspeha in da je mama zaprla mlekarno se je zvalil na svojo stran postelje, še malo cmihal in užaljen zaspaluser posted image . In spal do 9user posted image . Tako da res ne vem kaj naj naredim. A naj ga vsako noč pustim, da joče? Mi je težko, ampak danes sem bila pa res že pošteno utrujena.
Pa hvalila sem se, da bolje je. Je bilo včerajšnje kosilo bljak, tako da je pojedel samo par žličk, sadje za malico in puding je bil pa ok. Vsaj nekaj. Ampak bolje, da sem tiho in ne komentiram ničesar več.
Je pa tudi naš mucek včeraj čez dan lepo pančkal. Najprej dobro urici doma, potem pa še 2 uri na sprehodu. Pa kako luštno je bilo včeraj zunaj, parv pomladno vreme. Upam, da se tale megla dvigne in bo danes nekaj podobnega.
lana- bravo user posted image user posted image  za "malo" Elo!! Po merah človek ne bi rekel, da je cele tri tedne prezgodnja. Pa iskrene čestitke mamici. Res lepo, da bo Filip imel družbo.
petka- a še bruhate? Upam, da ni prehudo.Baje razsajajo eni virusi in potem se na veliko bruha in driska. Upam, da jo bolje odnesete.
auoraa- mi smo tudi včeraj golaž pa polento jedliuser posted image . Ampak sem bol komot in se kar k moji mami na kosilo naslikamuser posted image
lenika- hvala za informiranje. Gregiju do leta in pol nismo nič solili, pa je kljub vsemu vse pojedel. Ko je začel jest isto hrano kot vsi ostali, smo si drugi posolili na krožniku, pa je bilo. Ampak vsak otrok je pač poglavje zase in pri Jašeku zgleda ne bo šlo tako lepo. Moram pa reči, da je drugače zelo priden otoček, povsem nezahteven in zgleda da mora nekje pokazat, da ga imamouser posted image
plavanje- kot že auroraa rekla, je v Trbovljah kar dobro poskrbljeno. Bazenček je res majhen, zato je naenkrat prisotnih samo pet otročkov in spremljevalci. Tudi naš Jaša strašno uživa v vodi in zato grem z veseljem na plavanje. Tudi midva sva hodila brez očija, ker nekdo pač mora pazit Gregija. Enkrat smo bili pa vsi štirje, vendar ni bilo ravno najbolje. Je Gregi predivji in je ves čas hotel skakat v bazen in noret po svojeuser posted image  Tako da greva z Jašekom jutri raje samauser posted image . Aja, da se lahko pa preoblečem, mi ga vedno popazi vaditeljica.
Zdaj si grem pa en čajček skuhat, pa za kosilo pripravit, ker bova šla potem ven. Je treba poskrbet, da oči ne bo lačen, ko pride z dela. Ima sicer dopust, ampak moji mami na vikendu eno "škapo" zida. Sem res firbčna kako bo to zgledalouser posted image
Lepo se imejete in pa-pa

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.1.2007 10:38:02   
petka
mi še vedno bruhamo in po malem tudi drskamo user posted image . Vročine ni in mi je zoprno it k zdravniku sedaj ko vse nekaj razsaja, da se tam ne nalezeva še česa...
Upam da bo bo0lje, ga morm skos crkljat v naročju user posted image

_____________________________





(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.1.2007 11:32:52   
Kalina
Lana cestitamo za Elouser posted image

petka, ja ful je nekih viroz, vceri smo bili pri zdravniku, pa je bila polna cakalnicauser posted image Bogi revcki. Ja za naso so rekel, da ma virusno obolenje, da pucam nos in to je to. Je bil neki stari dedi, napol slep in gluhuser posted image Mu recem, ce mi prosim napise recept za svecke, ker imam samo se 2, pa mi kr ni hotuuser posted image Bedak. Jih bomo pac kupili.
Upam, da se tvoj palcek cimprej pozdraviuser posted image

Joj kako joka, spala bi pa nebi spala, se sama neve kaj bi, smotka mala, se grem kr ulezt k njej, mogoce bo prej.


Bodte fajn.




_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.1.2007 11:40:53   
maya2
A se bliža polna luna ne? Mi smo tudi danes ponoči žurali, pa ker sem še vedno vztrajna user posted image   je nočem za vsako figo dvigovat in jemat k sebi, pol pa imamuser posted image  pol noči brez spanca.

Petka: ko ja Karin zadnjič bruhala mi je sestra rekla, naj ji dajem manj za jest pa pijačo po žličkah dokler se želodček ne umiriuser posted image , res pa je to trajalo le do popoldanske maliceuser posted image

Lana: čestitke! ko takole poslušam o novorojenčkih, bi kar še enega user posted image

LP

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.1.2007 14:02:46   
mojca75
Joj joj Petka ... držim pesti da boste bolje.

mi gremo danes na sistematski in upam da ne ujagamo kake viruse v ZD.

Se javim zvečer z novimi merami!!!!


(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.1.2007 14:24:04   
lenika
Lana čestitke za novorojenčico. user posted image

Vsi bolančki, upam, da boste čim prej OK.

Pri nas je te dni tako lepo, da sva večino časa zunaj. Bila sva skoraj celo dopoldne in potem sva zopet takoj po kosilu šibnila ven in sva se pravkar vrnila. Sedaj bo pa dovolj za danes.

Lepo se imejte.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.1.2007 20:08:23   
mojca75
Lana - čestitke, tudi mamici!

Sicer danes na pregledu, malo pred 9 meseci (se pravi mi smo 8,5).  Imamo 8.300g in 73cm (pa po moje en cm več, glede na to kako sva jo merili s sestro user posted image )

Hemoglobin OK, tud sicer Ok, mal mehka v nogah, ampak sej to vemo, zato hodimo na nft!

več jutri...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
   RE: Male majčice in majčki (2006)
31.1.2007 21:27:53   
F*S*M
kakor sem obljubila tudi slikica male navihanke
user posted image
Stara sem en dan ime mi je Ela


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
   [Brisano sporočilo]
1.2.2007 7:42:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.2.2007 8:12:58   
Kalina
Dobro jutro bejbe!

Smo pokonci, popapali flaso, zdej se pa igramo in kregamo z daljincemuser posted image
Do 2h je spala v pojstlci, pol pa pr namauser posted image Zgleda jo se kej buba, ker se je vsako urco budila z takim groznim jokom, da sm jo kr k nama uzelauser posted image No ja vsaj vrocine nima vecuser posted image

No tko,  ocka je sel na zapuscinsko razpravo (po mamini smrti), potem gre pa laufat okol za neke dele avte,  ker nas je uceri nekdo na parkingu kr ornk butnu v prtljaznik in zginuuser posted image user posted image Smo jeezni.

lana Ela je prava pupika, ma skor tolk lask kokr je nasa melauser posted image

mojci user posted image za kilce in cmuser posted image

Evo daljinc ni vec zanimiv, jo grem mal cmokat pa stiskatuser posted image


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.2.2007 8:51:44   
lenika
Hoj!

Ja februar je tukaj. Še dva meseca porodniške in user posted image . Sem bila včeraj kar malo depresivna ob misli, da Matic ne bo niko9li več tako majhen in da nikoli ne bom več toliko z njim kot bom teh prvih 11 mesecev. Ja tako pač je, naši sončki odraščajo, s tem se bomo morali sprijaznit in se nekako počasi ali pa hitro vklopit nazaj v stare tirnice dela. Seveda bomo pa sedaj še s toliko večjim veseljem šibale domov k svojim sončkom.

Kalina upam, da zrihtate fajn za avtomobilom. Ja mene to tudi razjezi. Nam se je pred kakšnim mesecem to tudi zgodilo, sicer ni bilo fajn opraskano, a vseeno sva bila full jezna, ker je bil avtomobil star 3 mesece.

Lana Ela je prav luškana dojenčica.user posted image

Mojca75 user posted image  kilažo in višino. Mi imamo pregled šele čez 3 tedne. Po cm je naš Matic pomoje tudi okoli 75cm, a kilaža je po mojih meritvah blizu 10kg.user posted image  Bomo videli.

Auroraa naš Matic tudi zjutraj dobi flaško.

Lepo se imejte. Zopet se je naredil lep dan. Midva se greva še malo igrat, potem pomalicat in preobleč, ko pa se še malo otopli pa hitro spet ven.
Ja moramo priznat, da smo imele med porodniško resnično lepo vreme in se nimamo kaj pritoževat.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.2.2007 11:13:26   
tita2006
Hvala vam punce za prijazno  dobrodošlico.Pri  nas se trenutno ne dogaja nič revolucionarnega. Vadimo plazenje,predvsem pa veliko čebljamo. Sem strašansko ponosna na "mama", ki je na tapeti kar skoz in skoz. Danes bomo kmalu  kosili, potem pa gremo na sončka. Res nam je tale letošnja jesen ino tudi seveda zima z vremenom strašansko naklonjena. Punce srečo imamo, sicer smo si jo pa zaslužile-ha,ha. Cel dan v stanovanju si namreč zelo težko predstavljam...
Lana iskrene čestitkeuser posted image , vsem ostalim majčicam pa le še en lep 1.februarski pozdravček.

PS) kmalu začnemo slaviti 9.mesecev

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.2.2007 11:39:53   
lenika
Sva bila zunaj in je res lepo, sedaj pa Matic spi in poldne greva še enkrat. Je pa naš Matic tudi začel govorit mama. Sicer sem prepričana, da ne ve kaj govori, ampak sem vseeno ponosna. Ko se Matic zjutraj med šesto in sedmo zbudi za hranjenje, potem ostane kar pri meni, da še malo skupaj pospiva. No in ko se je včeraj potem okoli osmih zbudil, me je pogledal, se me dotaknil in mi rekel:"joj, joj, mama, mama". Da sem bila v devetih nebesih verjetno ne rabim posebej povdarjat.

Toliko zaenkrat.

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.2.2007 12:01:15   
mojca75
Kul Lenika... tale joj joj mama mama! Carsko!

Mojči sicer fuuuul čeblja, ampak najbolj razumljivo je pa nekaj podobno kot "A dej" oz bolj "A đej" In dudi dudi... včeraj maha z dudo in govori dudi dudi... ha ha in potem sem še jest cel dan govorila dudi dudi... user posted image

Zdej obadva spita, pol bomo šli pa malo ven, pol pa kosilo! rižota za vse tri!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
   [Brisano sporočilo]
1.2.2007 12:13:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.2.2007 12:29:24   
maya2
Tako me smo tudi že s sprehoda. Če bo takole ostalo bomo šle še enkratuser posted image  vreme kot naročeno!!

govorjenje: ja pri nas je tudi najbolj popularno a dej, dej, dej, dej pol pa jaz 'ne dam!'user posted image  
mama še nikjer! pa saj bo.
Bravo Maticuser posted image user posted image user posted image

Sistematski pri 9. mesecih: mi ga imamo v sredo. Sem ravno prišla s spreda z eno kolegico, previ da so pri 9. mesecih testirali še enkrat prijem rozine, potem če da ene kocke v posodo in pa če vrne žogouser posted image

Jaz pa Karin kuham tisto korenjčovo juhico - njamiuser posted image  za naju bom pa goveje zrezke in pa njoke. Včeraj je bila prvič z mano v kitajski restavraciji, je seveda morala mal probat tako da je jedla kitajsko user posted image (malo pčenega riža)user posted image

Auroraa: si spet nedosegljiva!!user posted image na msn in mobi!


LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
   [Brisano sporočilo]
1.2.2007 12:31:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.2.2007 8:03:45   
maya2
Dobro jutro!

a imajo vaši user posted image  tudi ninice? Tule je naša, tale kuži je zakon, brez njega po mojem ne bi več znala spatuser posted image  (rajši ne probam) a jo je katera že prala? mi jih je že kar nekaj reklo naj je ne peremuser posted image  ker je potem ne bo več maralauser posted image  ampak jo bom morala...

user posted image

veliko odštevanje se začenja, še točno dva meseca pa moram v službouser posted image user posted image user posted image  to je samo osem tednovuser posted image  ne morem pa koristiti dopusta, tako da bom očitno prva, ki bo šla nazaj v službouser posted image user posted image

vse do ponedeljka bo lepo vreme user posted image

LP




< Sporočilo je popravil maya2 -- 2.2.2007 8:04:57 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.2.2007 8:55:43   
lenika
Mija user posted image  za 9 mesecev.

Maya2 mi imamo ninico, ampak je to tamala tetra plenička, ki jo menjamo na vsak dan ali pa na vsake dva dneva, pa brez problema sprejme sveže oprano. Drugače pa, jaz sem v šolstvu in tudi ne morem koristit dopusta, tako, da jaz tudi 10. aprila zaštartam v službo, torej takoj za teboj.

Nič šibam, ker mu ni nič fajn več samemu se igrat.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.2.2007 9:50:54   
Kalina
Oj!

Uf sem se naspala, ustala pred 15minuser posted image Ceprov se je tamala zbudila ze okol 9h, sam se je sama igrala dokler se mami ni spomnla ustatuser posted image user posted image

Jah ob 11h mamo spet pregled pri dr, ker je uceri spet mela vrocino 39user posted image Pa kr ni hotla zvecer zaspat do 22h. Je jokala in jokala, pol sm jo kr pustila, k je zacela trmo dokazovat in kaj je bilo, tko me izsilila, da je kr bruhat neki zacela in sm jo seveda morala uzet, se prav je mami popustilauser posted image Joj joj, trma mala.

Cebljanje; ja nasa tud skoz neki govori, mamamama, tatatta, bababa, pa vcasih tko kej rece da se slisi a deeej, kaaaj itd,user posted image aja pa ce ji vcasih kej recem pa noce, kr z glavo dela neeee! hehe

Grem na hitrco kofe spit, pol pa sibamo, se javim kasneje.


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.2.2007 11:29:15   
pikicaa
Mija čestitke za 9. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.2.2007 11:44:47   
tita2006
Hojla,
najprej čestitke Mijiuser posted image , seveda pa tudi Maticu za "mama".
Kajne Lenika, kako se počutiš fenomenalno? Te kar razganja od ponosa, čeprav verjetno ne ve kaj beseda točno pomeni... 
Vse ostale majčice, ki še čakate na prvo mama-pa ne bodite prav nič žalostne, saj malček kar naenkrat to izusti. Eni prej hodijo, drugi prej čvekajo, vsekakor do 2.rojstnega dneva bodo že vsi carji.
Kalina- dobro zrihtajta pri zdravniku.
Maya 2- mi nimamo nobene ninice.Tudi mene začenja počasi trestuser posted image , ker se porodniška izteka. Jaz štartam službo 10.4..Povejte punce, kako si boste organizirale varstvo? Ali bo katera delala po 4 ureuser posted image ? Ali je to možno? Ali rabiš za ostalo bolniško?
Danes bomo jedli purana v omakci, pa malo polentice,zraven pa obvezno jabolko. Ni obroka pri nas brez jabolka... Popoldan pa šibamo na sonček, ki nas res super razvaja. Baje, bo lep še cel vikend. Ali boste kje pustovale? Pozdravček vsem

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.2.2007 12:19:17   
Kalina
user posted image Vneto desno uho mamouser posted image Smo dobili antibiotik. Bogica moja. Glede na vse je kr dobr razpolozena, jo grem mal cartatuser posted image

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.2.2007 13:12:54   
tita2006
Ful jo cartaj  Kalina in jouser posted image močno stisni še v mojem imenu.Hitro vrnitev zdravja želim.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
   RE: Male majčice in majčki (2006)
3.2.2007 8:12:17   
lenika
Ažbe in Aleks user posted image  za 9 mesecev.

Tita 2006, Matica bo čuvala od aprila naprej tašča, septembra gre pa v vrtec, ki je 10m od našega doma.

Kalina polubčkaj Kalinco.

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




V katerem poskusu?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?

Prvič (54%)

Drugič (10%)

Tretjič (7%)

Četrtič (4%)

Petič (1%)

Več kot Petič (24%)


Število vseh glasov: 484

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!