tea
|
Sploh se ne bom več hvalila, z nobeno stvarjo več, ker potem takoj dobim bumerang. Danes se je zbudil najmanj desetkrat, potem sem nehala štet . Je na vsak način hotel imet zizo, ampak ker ni bi lačen se je samo cartkal. Im ker ima zobke, to zame ni nič kaj prijetno. Ko sem se mu pa umaknila, je bil pa jok. Potem sem ga imela ob pol štirih rahlo dovolj in sem se obrnila stran od njega in se zabarikadirala s svojim kovtrom. Nekaj časa se je užaljeno jokal, vlekel kovter stran in plezal name, ampak nisem popustila. Ko je videl, da ni uspeha in da je mama zaprla mlekarno se je zvalil na svojo stran postelje, še malo cmihal in užaljen zaspal . In spal do 9 . Tako da res ne vem kaj naj naredim. A naj ga vsako noč pustim, da joče? Mi je težko, ampak danes sem bila pa res že pošteno utrujena. Pa hvalila sem se, da bolje je. Je bilo včerajšnje kosilo bljak, tako da je pojedel samo par žličk, sadje za malico in puding je bil pa ok. Vsaj nekaj. Ampak bolje, da sem tiho in ne komentiram ničesar več. Je pa tudi naš mucek včeraj čez dan lepo pančkal. Najprej dobro urici doma, potem pa še 2 uri na sprehodu. Pa kako luštno je bilo včeraj zunaj, parv pomladno vreme. Upam, da se tale megla dvigne in bo danes nekaj podobnega. lana- bravo za "malo" Elo!! Po merah človek ne bi rekel, da je cele tri tedne prezgodnja. Pa iskrene čestitke mamici. Res lepo, da bo Filip imel družbo. petka- a še bruhate? Upam, da ni prehudo.Baje razsajajo eni virusi in potem se na veliko bruha in driska. Upam, da jo bolje odnesete. auoraa- mi smo tudi včeraj golaž pa polento jedli . Ampak sem bol komot in se kar k moji mami na kosilo naslikam lenika- hvala za informiranje. Gregiju do leta in pol nismo nič solili, pa je kljub vsemu vse pojedel. Ko je začel jest isto hrano kot vsi ostali, smo si drugi posolili na krožniku, pa je bilo. Ampak vsak otrok je pač poglavje zase in pri Jašeku zgleda ne bo šlo tako lepo. Moram pa reči, da je drugače zelo priden otoček, povsem nezahteven in zgleda da mora nekje pokazat, da ga imamo plavanje- kot že auroraa rekla, je v Trbovljah kar dobro poskrbljeno. Bazenček je res majhen, zato je naenkrat prisotnih samo pet otročkov in spremljevalci. Tudi naš Jaša strašno uživa v vodi in zato grem z veseljem na plavanje. Tudi midva sva hodila brez očija, ker nekdo pač mora pazit Gregija. Enkrat smo bili pa vsi štirje, vendar ni bilo ravno najbolje. Je Gregi predivji in je ves čas hotel skakat v bazen in noret po svoje Tako da greva z Jašekom jutri raje sama . Aja, da se lahko pa preoblečem, mi ga vedno popazi vaditeljica. Zdaj si grem pa en čajček skuhat, pa za kosilo pripravit, ker bova šla potem ven. Je treba poskrbet, da oči ne bo lačen, ko pride z dela. Ima sicer dopust, ampak moji mami na vikendu eno "škapo" zida. Sem res firbčna kako bo to zgledalo Lepo se imejete in pa-pa
|