tinkamiška
|
Hojla Najprej ČESTITKE NEŽI IN ZOJI ZA PRVI ROJSTNI DAN! Ovnica, upam,da bo pri nas tudi šlo dobro skozi tole cepljenje, ne vem jst mam kr en odpor do vsega skupaj, imam deljeno mnenje in se nikakor ne morem odločit al je prav, da jih cepimo ali ne Berem veliko takih zgodb, kot jo je napisala Šmarnica... Srečica, lepe slikice Alenkica, le napopaj slikice, da jih bomo lahko občudovale Glede snega imaš pa verjetno prav, pri nas še vedno dežuje Mi se tudi smejimo kadar Iza poka friseke, se potem sama reži, ker se ji tako dopade, da mi pokamo od smeha Nannn, si se le malo oglasila Ja, tudi meni ne gre v glavo, da je gre čas tako hitro...vsak dan nas presenetijo z čim novim, prej, ko so bili še dojenčki(2-3m) smo komaj čakali, da se nam nasmehnejo, ali pokažejo, da so nas prepoznali, pa je trajalo in trajalo, zdej pa kr naprej izumljajo nove finte...Aja tukaj je internetna stran, kjer smo naročili sanke, mislim, da stanejo okoli 4.000sit, ne vem točno, ker jih je dobila za darilo od babice in dedija...http://www.sun-fun.si/slo/katalog/zima.htm (mi noče nardit aktivne vrsite, pojma nimam zakaj ) Sem si ogledala slikice v albumu, lepe! Ela je res lušna punčka! AjdaN, tudi jst sme glasovala in si ogeldala tudi ostale sobice in se mi vaša res dopade Joj Shooo, pri vas se je pa zdej en usedu al kaj?! Naj gre hitro stran, kr naprej vam nekaj nosi k hiši, ššššc virusi, bakterije in ostala nadloga! Mi nismo imeli teh težav, tu in tam se ji je vnela ritka, ampak je šlo hitro na boljše...Upam, da se boste hitor rešili zdravil in bakterij in izpuščaja. Renan in MatMaj, pri nas samo dežuje No ti MatMaj ga lahko greš vsaj k možeku gledat Pikica* lepe slikice, jst jih tako rada gledam in kako zanimivo je opazovat kako se spreminjajo naši otročki, pa kljub temu ostanejo določene podobnosti... Lepo se cartatjte! Rahelca, tebe sem tudi pogrešala....Jst imam Izo še vedno pri sebi, sem doma ostala in nisem sprejela službe... Pa bolani sta in črevesni virus vama nagaja, upam, da bo kmalu boljše, menda traja 2-3 dni? A je fejst hudo? Upam, da bosta kmalu boljše. Jst se tudi pripravljam, da bo Iza enkrat šla v vrtec in sigurno mi bo hudo, čeprav upam, da bo njej veliko manj in da bo rada hodila k otročkom. Lepo rajajte čez vikend! Iza je šla danes prej spat, ga nekja spet ponoči sračka, se zbuja že tri dni in potem se je danes še prej zjutraj zbudila in sem jo dala zdej spat, ker je bila utrujena, upam, da bo spet spala tako kot ponavadi, da se spočije in bo potem dobre volje. Tako, zaenkrat nič novega, se bom verjetno še kasneje kej oglasila. Lepo se imejte! Tinka