tinkamiška
|
Hojla Ja, hvala za pohvale Sva se zdejle matrali, da je zaspalo revše, tako je bila utrujena, ampak zaspat pa ne, ko sem jo položila v postlco, hop na noge in gremo afne guncat. V naročju so ji pa kr očke skupaj lezle, no sem jo pustila, ker ni nič jokala in je š nekaj mrmrala in sama sebi afne guncala, zdej a upam, da spi... Ovnivca, a takšna rekcija je po tem cepljenju? Mi smo ga prestavili in smo dobili po pošti en kartonček, na katerem piše kdaj imamo posvetovalnico, spodaj pa podčrtano z rdečo in klicaj zraven, da je cepljenje obvezno po zakonu, kot, da se izmikamo! Me je razjezilo in če bojo nalsednjič samo siknili kaj, se bom razpištolla, ker ne mislim smrkajočega in kašljajočega otroka dat cepit. No, važno je, da je za vami, ampak da tako dolgo traja vročina, mi smo se je komaj rešili od vseh teh viroz in nas zgleda spet čaka. Renan Eros, res lepa torta ČESTITKE KLAVDIJI ZA PRVI ROJSTNI DAN Šmarnica, ma mi vsi smo zaljubljeni v našo pupo in jst se je ne morem nagledat, nasmejat, ker je tak posrečen otroček, seveda me kdaj tudi razjezi, ampak tudi tega je včasih treba Shooo, tašče ja, vedno se bi dalo kej povedat. No moja ni tako nadležna, ampak mi tako podtalno včasih kakšno navrže, ampak nisem preveč fina, povem kar mislim, včasih se tudi zadržim, ker se mi zdi, da nima smisla se z njo ubadat, pa je drugače tudi fajn človek, dobra, zna bit pa tudi hinavska in obrne situacijo tako, da ona izpade vredu in boga...znam pa jst tudi bit lisica in to včasih fino izkoristim pri njej...Važno, da se zmažeš... Ampak po porodu te pa zelo razumem, da te je nervirala, jst sem bila takrat zelo občutljiva, moji hormoni so noreli in grozno bi mi bilo, da bi me nekdo prepričeval, da ja z mano kaj narobe. Nežiki ste torto pojedli?! Še dobro, da je tako majhna, če bi bila starejša, bi vam fino zamerila Moja Iza se je pa prej vsega tako najedla, da je pljuvala, ko sem ji jo dala v usta in se mrščila in obrnila krožnik na katerem je bil njen košček No, dan prej, ko smo praznovali z družino se jo je pa najedla Danes nam pridejo kuhinjo do konca zmontirat...končno, ne vem zakaj mora bit to standard pri naših kuhinjah, da vedno nekaj zasračkajo in potem traja, da vse naredijo tako kot je treba A pri vas tudi dežuje? Kje pa je sneg? Lepo se imejte! Tinka