|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
21.1.2007 15:34:09   
Anonimen
NAJA, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEVEDA ENAKO ŽELIM TUDI MOJI ŠPELI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke!user posted image

Tinka
, kako čudoviti slikici! A se ti mogoče tudi kaj s fotografijo ukvarjaš? Ker tvoje slike so res vedno nekaj posebnega. Ampak sem se pa nasmejala, kako Iza žveči svoj copat. Ta je res nora na čevlje in copate, skoz si jih tlači v usta.user posted image
Aja, oreški - ti, ki sem jih jaz kupila, se imenujejo Ritha. Pa saj če rečeš za himalajske pralne oreške, bo tudi dovolj. Ti jih bom pa v soboto za eno rundo pranja dala, da jih sprobaš.

Jaz bom upam da uspela zvečer ali pa pač kasneje napopat slikice gor, kakšna je bila ob rojstvu in kakšna je danes.

Torta je pa super uspela! Za mojo prvo torto sploh v življenju moram rečt, da je celo lepa.user posted image Bom tudi magari slikico potem prilepila gor, čeprav pred kakšnimi bobikinimi tortami se pa moja ziher lahko skrije.user posted image Je pa dobra. Špela se je tako zagnala vanjo, da sem se ful smejala. Je s prsti kradla kremo dol in jo prav na hitro jedla, da ji ne bi kdo kaj vzel.user posted image Jo imam slikano, kako je vsa čokoladna in kako jo je. Bom še to dala gor.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 5276
21.1.2007 17:08:54   
Anonimen
Nekaj minut po rojstvu:

user posted image

Prvi poskusi sedenja pri 6 mesecih:

user posted image

5 dni pred 1. rojstnim dnem:

[/link]

Špelina prva torta:

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=17150&photoid=70238]

Njam njam:

[/link]

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=17150&photoid=70240]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5277
21.1.2007 17:11:46   
alenkica
Živjo!

Jaz pa vam pišem iz naše zelomeglene in deževne vasice.
Grozno je. Nedelja je in še tako vreme user posted image .
Prava groza. Pa da sploh ne napišem, da nam prenvaljajo kanalizacijo in vodovod. Vse je blatno, ampak res vse. Ni ene čiste ceste (tiste ki so ostale), drugo pa je vse razrito. Tako da ko grem na sprehod z user posted image , grem najraje po stran poteh, kjer ni kopačev, traktorjev.

Jure je neki siten danes, veretno zaradi vremena. Stalno hoče, da sem zraven njega, in ne pomaga če je kdo drug, samo jaz moram biti, tako da nisem danes čisto nič naredila.

Upam da bo jutri bolje.

Uzivajte bolj kot jaz!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
21.1.2007 17:15:34   
XXYY
Dober dan!

Kako ste? Mi smo super user posted image  user posted image  user posted image  . Lara je zdaj full vesela, ker sva zdaj z atijem prišla domov iz službe in se malo lovita po stanovanju, potem pa še jaz pridem zravn user posted image  .

BOBIKA: seznamček definitivno BOOOOOOOOO konec meseca. Si bom probala takrat čas uzet. Jaz si pridno pišem vaše podatki, ki jih zasledim. Trenutno jih imam od:
AJDA (Lonja), VLADIMIR (Renan), TIN (Ovnica78), LOVRO (AjdaN), PATRICK (MatMaj), ANŽE (Srečica) in naše LARE, ki ima bogih 8500g in velika 75cm pri 12 mesecih.
Če ima katera nove podatke za 12 mesec naj sporoči. Če želi seveda.

Nč, lepo se imejte in se upam slišimo kaj kmalu. Grem k atiju in Lari user posted image  .

Čao.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
21.1.2007 17:17:09   
XXYY
NAJA in ŠPELA vse naj naj za 1 svečko na tortici user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
21.1.2007 17:49:09   
Anonimen
Pa kaj mi je zdaj to s slikami naredilo.user posted image  Kar neki linki, pa do svojega lastnega albuma zdaj kar ne morem...user posted image user posted image

Bom še enkrat probala na malo drugačen način.

Špela 5 dni pred 1. rojstnim dnem:

user posted image

Špelina prva torta:

user posted image

Njam njam:

user posted image

user posted image

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 5281
21.1.2007 17:52:30   
Anonimen
Zdaj pa ne štekam, zakaj so tako velike, če sem jih pomanjšala na manj kot 100 kb.user posted image  Jaz sem totani antitalent. Predam se. No, vsaj vidijo se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5282
21.1.2007 19:33:59   
KatjaD
Tašonka - ni panike, so pa prekrasne... Pa torta izgleda za obliznit dobra. Jaz sem se tudi odločila, da za 1. rojstni dan, bom pekla, pa če zgleda ful grozno, ni važno. Ker pa imamo 2 žurki, bota potrebni 2 torti - uh!!!

ŠPELI IN VSEM OSTALIM ZA NAZAJ VSE NAJ NAJ ZA 1.SVEČKO!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5283
21.1.2007 19:34:39   
KatjaD
A ja, pa še to - zdej se moramo pa nujno že videt - kako je Špela že velika, se je kar nisem mogla nagledat!!!!!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
21.1.2007 20:19:18   
renan
pozdravljene!

najprej cestitke klemnu in speli za 1. roj. dan!

tinkamiska in tasonka:
slikice so prekrasne. prave kandidatke za snahe..user posted image

rija: povprasaj p glede zobozdravnika, ko bosta sla na pregled. meni ni nic omenila...

lp, renan

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
21.1.2007 20:23:04   
bobika
Dober večer!
In končno je naših praznovanj konec! user posted image

Tinka: Iza je pa taki cukerček. Na sankah je kar podobna naši Manci user posted image . A je toliko snegeca na Rogli. Bomo mi tudi mogli malo iti pogledat v hribe, da bo vsaj malo na snegecu. Prosila bi te za geslo za album.

Ovčka: naše mere so 8200g in 71,5cm Sta z laro med bolj šlankarcami. Manca je 14 dni kot uš, potem pa 14 dni skoraj nič.Že zdaj gleda na linijo user posted image  Vsaj nekdo v naši familiji user posted image

Tašonka: Tudi Špela je pravi sladkorček. Kakšne modre očke!!!! Se vidi, da ji je torta prav teknila. Je pa zelo lepa. Ne moram verjeti, da si jo prvič delala. Pa nič se ne skrije pred mojimi. Ko jih boš naredila toliko kot jaz bodo pa tako in tako svetovne.user posted image user posted image

VSEM SLAVLJENČKOM VSE NAJBOLJŠE!!!! 

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
21.1.2007 20:46:06   
bobika
Še naša torta in slavljenka, ki je vse začudeno opazovala:
user posted image
Več slik pa bom dala v album, ko zberem iz vseh fotoaparatov. Še sedaj sem jezna, da sem našega uničila user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
21.1.2007 21:20:07   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Sva se zdejle z možekom tako napokala, da grem kr nazaj pred TVuser posted image

Taši, hvala za pohvalo za slikice. Se zdej z fotografijo ukvarjam samo ljubiteljsko, sem pa delala diplomo iz fotografije, mogoče bom kdaj še kej ustvarjala, zdej pa ni časa za to... Tudi tvoje slikice so lepe, Špela na njih pa prava princeska, taka kot tiuser posted image Se kr potopim ve te učke, ki tako prijazno zrejo vame...
Torta je superuser posted image user posted image user posted image user posted image verjamem, da je bila tudi dobra, Špela že veuser posted image

Alenkica, zdej napovedujejo sneg, mogoče bo pa zasul vso to packarijo, ki so jo nardili pri vas...

Ovčka, mi imamo posvetovalnico šele 2.2., ker smo jo prestavili zaradi Izinih virusov, tako, da ti bom takrat posredovala podatkeuser posted image Seveda vaju je vesela vajina Lara, ko prideta domov. le uživajte skupaj kolikor se dauser posted image

KatjaD, tudi jst pravim, da bi se morale kmalu kej videt, če ne drugače na kakšnem srečanju, upam, da nam bo ratalo se kej dobit.

Renan, ati pazi na Izo kot sokoluser posted image

Bobika, eh snegca je bolj malo, ampak za naše malčke dosti...a da je anci podobna?user posted image user posted image user posted image   Ja Manca je tud pravi sladkorček, punčka za gledat!user posted image

Zdej grem pa pred TV, potem pa sančkat...

Lahko noč vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5288
21.1.2007 22:15:32   
Anonimen
Hvala za pohvale za torto! Pa za Špelco tudi seveda.user posted image No, če pa bobika, ki je majster za torte, reče, da je res lepa, potem pa verjamem, da se tudi drugim zdi taka.user posted image   Je pa Manca tudi lepotička! In krasno torto si naredila. Jaz se sploh ne bi spomnila enega medvedka takole. Še danes sem čisto po trenutnem navdhu metala stvari na torto, tega nisem imela zamišljenega vnaprej.

Katja, skoz mislim na vaju in kdaj si bom utegnila vzet čas. Bova prileteli eno dopoldne malo do vaju. Tudi jaz žedolgo nisem videla Matica in me zanima kakšen je. Bo mogoče Špelo opogumil za samostojno hodit.user posted image

Sva jo pa danes tehtala in merila, da veva, koliko je pridobila po točno enem letu. Težka je 8.900 g in velika 74 ali 75 cm (to je nisva mogla tako natančno zmerit).

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 5289
21.1.2007 22:23:40   
ajdaN
NAJA in ŠPELA vse najboljše!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5290
22.1.2007 8:46:44   
Ovnica78
Ojla!

Smo preživeli en naporen vikend. Tin je že v četrtek zvečer zakuhal in imel povišano temperaturo vse do nedelje (razen takrat, ko sem mu jo zbila s svečkami). V soboto sem ga tudi peljala k dežurnemu zdravniku ampak nič ni bilo videt. Tako, da mislim, da je šlo samo za reakcijo po cepljenju, saj se je vročina pojavila ravno po 7 dneh od cepljenja. Skratka včeraj je bil že ves živahen in je moral nadoknadit še vse za nazaj. Ni več vedel, kaj bi še ušpilal.user posted image

Ajda N mi smo bili pri zobozdravniku že pri 7 mesecih. Dobili smo fluorove tabletke. Je bil pa ta prvi obisk  predvsem namenjen temu, da zobozdravnica staršem malo razloži stvari. Lovrova soba je enkratna user posted image . Sem glasovala.

Bobika te čisto razumem glede fotoaparata, ker je tudi naš crknil (tudi zaslonka, Canon) ravno med božičem in ga tudi še za Tinov rojstni dan nismo imeli. Je bil še v garanciji tako, da smo ga poslali nazaj in sedaj ga tudi že imam in zopet veselo slikam. Je pa tudi mene ful jezilo, saj ga imam nonstop v roki in kar naprej slikam, potem ga pa na najbolj pomembne dneve nisem imela. Sem tudi jaz nato druge prosila, da so mi slikali, tako, da imam vseeno fotke.

Tašonka bravo za uspelo torto user posted image . Res zgleda slastno.

Čudovite fotke ste zopet prilepile user posted image user posted image user posted image !!!

KLEMEN, NAJA, ŠPELA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

SINDROMI: če že ima Tin katerega bo potem to sindrom deda. Saj sta oba dedana zakon. se je že večkrat jokal, ko je moral od njiju k meni. meni je pa bilo potem tako hudo user posted image . Tin že ve kje ga razvajajo, kje ga nosijo po rokah in mu vse ustrežejo.user posted image

Zdaj pa šibam v službo!!!! Lep dan želim vsem skupaj!!!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
22.1.2007 9:12:34   
nemsis
KLAVDIJA VSE NAJ NAJ OB PRVEM ROJSTNEM DNEVU

Minilo je leto, nama z atijem pa se zdi,
da si komaj prišla v najino življenje.
S svojim prihodom si nama dala nov
smisel življenja.

Rada te imava princeska.

user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
22.1.2007 9:16:43   
nemsis
Ojla

Tudi za nami je že praznovanje. Sem pa tudi sama naredila tortico.

user posted image

Evo, takšno je imela. Bila je pa dobra.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
22.1.2007 9:25:55   
renan
Klavdija dobrodosla v klubu enoletnikov!user posted image

torta je profesionalna. si jo ti eros sama naredila? ste mi vzbudile slabo vest s svojimi kuharskimi mojstrovinami. bom morala tudi jaz vaditi za naslednje leto, ker takrat bo vladimir verjetno ze locil lepo torto od diletantske.user posted image

Tinkamiska: vladimir bo ze okrog prinesel izinega ocka. njegovi glavni lastnosti sta namrec prebrisanost in vztrajnost.user posted image

Manca: user posted image za lepe ocke.user posted image

Lep dan vsem,
renan

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5294
22.1.2007 10:00:37   
nemsis
ja, renan, sama sem jo naredila

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
22.1.2007 11:54:15   
šmarnica
Tinkamiška in Tašonka - kako imata pa vidve lepi deklici  user posted image user posted image user posted image user posted image . Se ju sploh ne morem nagledat. Lepotici!!!!!! Upam, da sta tudi pridni tako. 

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5296
22.1.2007 12:30:29   
shooo
bravo za lepotičke!vse tri, spela, iza in manca so cukri.user posted image
pa se bravo za torti! nasa je bila taksna kot pri tasonki, odspodaj lesnikovo testo preko pa ferrero rosche krema, in okrasena kar z cokoladnimi srcki. nic je nismo fotografirali ker smo jo zamazali dokler je nezika spala (sramota!)
ali kaj ces, dopoldansko spanje je od silnega razburjenja (baloni, darila, obiski..)kar preskocila in ko je bil cas za torto je bogo revce zaspalo. samo sva stople v spalnico , je ze naslonila glavo na mojo ramo in spala...
je pa pridelal busko na celu! prijateljici je sedela na kolenih, nezka se je prpognila ker je opazila nekaj pod mizo i je tresnila z glavico v rob mize. vsi so totalno zapanicarili.dete se je jokalo, sem jo vzela nesla v kopalnico (ker je tam mir) in sem jo tolazila ko so vsi prileteli za nami. "daj ji obkladek" "mokro cunjo"...joooj, nezka ne mara suhih cunj ne pa da bi ji celi razburjeni tisala mokro , mrzlo cunjo na celo....sem ji namazala s hepan gelom in v minuti in pol se je ze smejala (balonu)...
moja tasca (ki je panik posebne sorte) pa sploh ni nehala pogrevat...cez ene pol ure je zacela"meni se pa zdi nekam strasno bleda. ne? ines?a ni?."haloooo. otroku nic ni! in to ji ni ne prva ne zadnja buska!(itak je nima) pa potem se naprej" se se ne gre za busko, lahko ji kaksna kapilara poci v mozganih, lahko si jih preterese..blah blah..." same grozote...
da vam pa ne omenjam da je celo zabavo sploh ni pocartala (heh, lahko bi se njej zgodilo da se nezka bucne v mizo..)...
zvecer je spet klicala ce je z malo vse ok, pa da jaz sploh slabo zgledam in da si ne bi smela toliko kuharije zadati....
dobra ko kruh ali tezi 100 na uro...
jezi me da je mt(moja tasca) tako obcutljiva da  v trenutkih ko bi jaz rabila malo podpore(ali pa vsaj mira) moram v bitvu jaz njo tolazit in mirit. v zivlljenje mi vnasa totalni nemir. (ah, se sreca imam vas za tolazbo).
po porodu je bila neznosna.z vso silo me je htela prepricati da imam poporodno depro (sama jo je imela in je podozivljala obcutke) in ko sem se najbolj matrakla z dojenjem in ko sem bila full utrujena me klicala po 10krat na dan in mi tezila naj priznam, kaj je z mano narobe..a bila sem samo fizicno utrujena in res nisem rabila taksnih neumestnih debat po telefonu  (a nezika se doji, ziza ji ven pada....) ah, brezveze gledati nazaj...
evo, pa sem se zjamarala...sori za teznje...
no, pa se nezka se je zbudila
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
22.1.2007 14:02:47   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Ja, hvala za pohvaleuser posted image

Sva se zdejle matrali, da je zaspalo revše, tako je bila utrujena, ampak zaspat pa ne, ko sem jo položila v postlco, hop na noge in gremo afne guncat. V naročju so ji pa kr očke skupaj lezle, no sem jo pustila, ker ni nič jokala in je š nekaj mrmrala in sama sebi afne guncala, zdej a upam, da spi...

Ovnivca
, a takšna rekcija je po tem cepljenju?user posted image Mi smo ga prestavili in smo dobili po pošti en kartonček, na katerem piše kdaj imamo posvetovalnico, spodaj pa podčrtano z rdečo in klicaj zraven, da je cepljenje obvezno po zakonu, kot, da se izmikamo! Me je razjezilo in če bojo nalsednjič samo siknili kaj, se bom razpištolla, ker ne mislim smrkajočega in kašljajočega otroka dat cepit. No, važno je, da je za vami, ampak da tako dolgo traja vročina, mi smo se je komaj rešili od vseh teh viroz in nas zgleda spet čaka.

Renanuser posted image user posted image user posted image

Eros, res lepa tortauser posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE KLAVDIJI ZA PRVI ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šmarnica, ma mi vsi smo zaljubljeni v našo pupo in jst se je ne morem nagledat, nasmejat, ker je tak posrečen otroček, seveda me kdaj tudi razjezi, ampak tudi tega je včasih trebauser posted image

Shooo, tašče ja, vedno se bi dalo kej povedat. No moja ni tako nadležna, ampak mi tako podtalno včasih kakšno navrže, ampak nisem preveč fina, povem kar mislim, včasih se tudi zadržim, ker se mi zdi, da nima smisla se z njo ubadat, pa je drugače tudi fajn človek, dobra, zna bit pa tudi hinavska in obrne situacijo tako, da ona izpade vredu in boga...znam pa jst tudi bit lisica in to včasih fino izkoristim pri njej...Važno, da se zmažeš...
Ampak po porodu te pa zelo razumem, da te je nervirala, jst sem bila takrat zelo občutljiva, moji hormoni so noreli in grozno bi mi bilo, da bi me nekdo prepričeval, da ja z mano kaj narobe.
Nežiki ste torto pojedli?!user posted image Še dobro, da je tako majhna, če bi bila starejša, bi vam fino zamerilauser posted image
Moja Iza se je pa prej vsega tako najedla, da je pljuvala, ko sem ji jo dala v usta in se mrščila in obrnila krožnik na katerem je bil njen koščekuser posted image user posted image user posted image No, dan prej, ko smo praznovali z družino se jo je pa najedlauser posted image

Danes nam pridejo kuhinjo do konca zmontirat...končno, ne vem zakaj mora bit to standard pri naših kuhinjah, da vedno nekaj zasračkajo in potem traja, da vse naredijo tako kot je trebauser posted image

A pri vas tudi dežuje? Kje pa je sneg?user posted image

Lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
22.1.2007 15:51:30   
renan
shooo: tvoja tasca je pa res tecna...enkrat, ko ti bo prekipelo, ji razlozi, kaj te moti. mogoce bo bolj pazila na to, kar govori. mene najbolj razjezi, ko mi kdo panicari glede vladimirja, ker se ze sama ful bojim zanj. moja tasca je drugace res v redu, ampak veckrat tudi predobra, kakor tvoja. neznansko me razjezi, ko mi da obcutek, da ne pazim dovolj na vladimirja. ona ga namrec nikjer samega ne pusti, vedno mu je za petami. ce vem, da ni nobene vecje nevarnosti, ga jaz ponavadi pustim pri miru, da sam raziskuje svet. za razliko od tvoje pa malega veliko carta in ga vcasih kar prevec razvadi.

snega ni se tu nic, niti dezja. sneg je napovedan za danes zvecer..

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5299
22.1.2007 17:20:50   
srečica
Tako, pa je praznovanje tudi za nami, moram povedat da je bilo super.

Hitro slikice kasneje pa še kaj več. Zdaj ne utegnem, ker je zraven anže.
Čestitke vsem za nazaj in za naprej.

Čudovite slikice. Bravo.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem delala sama torte. Kar 2. Evo slikice.

Lepo se imejte.

Darja

ANŽE STAR 1 DAN

ANŽE 1 LETO

PA ŠE SKUPINSKA

V NARAVI

PA ŠE TORTE
1. TORTA
[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=17170&photoid=70387][/link]

2. TORTA

upam, da niste hude ker sem dodala toliko slik.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?