|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
10.1.2007 15:08:44   
mis
še to. jaz tino občasno primem za roke in jo poskušam dv ignit v sede. je to kaj nevarno za vrat ali hrbet če se ne dvigne in ji glava na tleh ostane. sej ko vidim da ne gre glava gor ne dvignem več. ne vem

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
10.1.2007 15:19:45   
Pikabu
Pri nas je danes tudi katastrofalno. Sem ko en zombi, pa vsa crknjena. user posted image Smo se ponoči najprej dojili na dve uri. Po drugi rundi sem zaspala in je tako ostal pri meni v postelji, se čez dve uri zbudim, vsa polomljena, koleno me je tako bolelo, da se ga komaj premaknila. Sem gledala na uro, če bi ga prestavila v košek, pa sem se odločila, da ga pustim, če bo mogoče dlje spal in sem zlezla k možu na njegovo stran, mali pa ene pol ure kasnje že vklopi alarm. Potem se je pa od štirih naprej tudi hotel dojiti na eno uro. Sem po šesti uri "popenila", ga dala v košek in košek pripeljala čisto do svoje postelje, se ulegla in z eno roko držala v košek Maksu dudo. Tako je uspelo spati do ene pol osmih, potem pa konec. Spet je bil nazaj pri meni, pa kar nekaj je tečkal. Potem mi je okoli pol destih ga uspelo uspavati, sem uredila Emo, pa pojedli sva, pol ure kasneje je bil že buden. Sem ga na hitro še enkrat podojila in smo šli ven. Med sprehodom je pridno spal, ko smo pa domov prišli, je pa kar v spanju nekaj jokal, da nisem vedela ali naj ga dvignem ali pustim. Potem je na srečo nazaj zaspal za toliko časa, da sem Emo spravila spat, ampak danes sva spet šli brez plenice (po dolgem času, vmes nisem več zmogla), pa je spet bilo na pet minut lulat, pa kakat. Potem se je pa dokončno zbudil in ko sem ga podojila, je bil zelo dobre volje, zdaj pa spet nekaj tečka nazaj. Mož pravi, da je tak zaradi cepljenja. Srčno upam, da je res samo to in da bo jutri bolje. GAYA, kako je pri vas? Da malo skupaj jamramo...

@lina, naša se med igro spomni, da bi se preoblekla, pa gre sama iskat. Svoja oblačila ima v svoji sobi, oblačim jo pa tudi jaz še vedno na previjalni. Enkrat se ni mogla odločiti, kaj bi oblekla, mi je iz predala vse majčke in puloverje zmetala ven.user posted image

Drekec:
pri nas pride ven na hrbtu, če je plenica prepolna. To se zgodi občasno zjutraj, ob robu pa nikoli. To zdaj res opazim, ker smo končno začeli uporabljati vijolične pamprske, da super zdržijo.

mis, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da pali za spanje ista fora kot pri nas. To je predvsem dobro za deževne dneve, ko ne moreš ven, da takole zaspi. Našedva sta res veliko navajena spati v vozku (no Ema je bila, zdaj gre spat v posteljo in ni težav).

Arabela, saj je res luštno, ko je Ema že tako velika, ampak ful uživaj zdaj, ko si doma in je še tako majhna, vse prehitro mine. Jaz si sedaj pri Maksu prav dopovedujem, da moram uživati, ker ne bo nikoli več tak, pa da bo prehitro minilo.

Maxica,
naš se tudi tako dere, če je zaspan. Jaz ga pa včasih nosim, včasih se uležem z njim na kavč, ga privijem čisto k sebi in nežno tresem, včasih pa za ven in v vozek naštimam, da zaspi. Odvisno, koliko energije imam sama. Glede M je pa še nimam, ampak se mi zdi, da se najavlja. Glede na opazovanje sluzi, bi morala priti ta vikend, če sem pravilno opazovala, sicer pa sumim glede na svoje razpoloženje, da imam kakšen PMS. Bomo videli, sicer pa ni čudno, da je Maks siten, če sem sama tudi, očitno še na njega prenašam, oz. drug dtugega nervirava. Za božič sem imela pa neke čudne izcedke, pa sem mislila, da se bo ulilo, potem pa ni bilo nič. user posted image Drugače je pa druga res prišla točno tri tedne po prvi, zdaj tretjo pa čakam, če pride ta vikend, bo to po petih tednih. Če že mora biti, si ful želim, da bi se uredilo, ker me živčno dela to, da je enkrat tako pogosto, potem je pa ful dolgo ni.

mojceca, glede vročine je tudi meni rekla, da naj mu dam če pride do 38.5 in mi je kar recept za svečke dala, je pa rekla, da je možno, da ima vročino kot reakcijo na cepljenje, samo da je to redko, sploh pri prvem cepljenju. Ema je imela vročino kot reakcijo samo pri zadnjem cepljenju, pri letu in pol.

Mi je uspelo tole skupaj spravit. Vmes sem ene trikrat še Emo dala lulat, ene desetkrat sem šla Maksu dudo dati, zdaj grem pa lahko še sama malo spat, da nadoknadim od ponoči.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
10.1.2007 15:27:03   
Pikabu
Mis, po loki tudi naš zdrži zelo malo časa, če sem pa zraven, pa da ga animiram, pa dlje. Glede dvigovanja: jaz sem tako počela, kot si ti napsiala. Nič ni narobe, vidve kar telovadita. Jaz sem ga dvignila toliko, kot je še nesel glavo, potem sem ga pa spustila dol. Zdaj se pa lepo dvigne že vse do sedečega položaja.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
10.1.2007 15:28:57   
Pikabu
Punce, a ima katera te vaje za telovadit od Vzajemne? Jaz jih imam še od Eme, se bom spravila en dan pogeldat, če je kaj uporabnega.

Gaya, vidim, da si gor, napiši kaj, za spodbudo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
10.1.2007 15:29:42   
Pikabu
Eh, Gaya je ušla, pa drugič. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
10.1.2007 15:36:29   
gaya

Oj,

Pikabu,  sva vas z Gajo dons vidle, sva trobili, pa si pomoje bl pozn reagirala user posted image . Skoda k smo e falili, midve sva bili pri abanki, pa pol nazaj k mercatroju, pa še v hoferja sva skočili, pol pa hitr domov, ker se Gaji kr nekaj dogaja user posted image . Tak kot mate vi danes, smo mi imeli včeraj. Ponoči danes je bila ok. Dopoldne vsa dobre volje, v vozku je nekaj hotla jokcat, pa je dobila dudo in zaspala. KO sva se domov peljali se ji je pa odtrgalo, je tko tulila, da sem se skor zaletela. Oa je mela dudo v ustihuser posted image . Doma sem jo hotla podojit, pa je 2krat potegnila in zaspala za eno uro. Zdaj je pa spet kr dobre volje in debatira sama s sabo user posted image . Sam jst mislim, da se je Gaja spremenila po cepljenju. Ker prej ni nikoli kr neki za brezveze jokcala, vedno je mela en razlog. Pa v lupinci in vozku je tud vedno bolj uživala, zdaj pa tole. Kr neki. Upam, da čim prej mine. Gremo zdaj popoldne v Kranj pa bomo vidli kako bo preživela vožnjio.

Dajte mi nekaj povedat. Recimo k gremo v Kranj danes, pa bo samo v avtu, pa pol v trgovini, pa spet avto in domov. Ali naj jo oblečem v kombinizionček, al je dost če ma sam ta debele hlače čez kompletek, pa bundico, sam ma na bundici rokave štrikaneuser posted image , nč mi ni jasno. Ker itak bo ful mal zunaj, ko jo bom pa prenašala bo pa itak v dekco zavita, da bi bla pa v kengzurujčku pa v trgovini skoz v kombnizionu mi je pa kr mal hudo.

Aja    ČESTITKE VSEM TROMESEČKOM IN PA SEVEDA MAMICAM!!!!!user posted image

No evo spet je začela sitnarit, moram it, ker me je že ornk okregala user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
10.1.2007 15:40:39   
Arabela
Poročilo s pregleda: težki smo 6500g. veliki 62cm... Mala se je na začetku tako tako tako dddddddddrrrrrrrrrrrllllllllllllllllaaaaaaaaa, da je bilo joj... je bila zaspana ker ob 12ih sva ponavadi medve ali na telovadbi kjer spi ali pa se vozičkama... je zdravnica sploh ni hotela cepiti ker je tako jokala.... pa sva šli v čakalnico, sem jo malce podojila da se je umirila nato pa smo jo cepili... dobro da je bil ati zraven in jo je ves čas gugal v naročju.. sploh ni fejst zajokala... Dobila sem recept za svečke v primeru vročine, mi je pa rekla naj ji dajem na mesto pikeca kamilične obhladke...
Nato sva malecko peljala k babici in jo je peljala na sprehod in jo pripeljala domov... in mala še vedno spi že od 13ih...sedaj jo imam na hodniku in odprta vrata da prihaja notri sveži zrak.. uboščica se je res zmatrala na pregledu..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
10.1.2007 15:48:56   
Arabela
Gaya, brez kombinezončka, saj je zunaj še vedno kar toplo... sploh pa če ne boste zunaj hodili...

Danes sem pri pediatru videla malo pupo staro 1mesec, je imela 3500g... se mi je zdela tako micena, je moj rekel da naša pa že ni bila tako mala.... hahhaha.. pa je bila... kako hitro rastejo ti naši oktobrčki...

Sva bila z dragim v Europarku, si je moral kupiti srajce in kravate.. jaz pa namesto da bi gledala zase, hitro na otroški oddelek ZAre... in sem malecki kupila tako luštkana bodija, enega belega drugega pa živo rdečega... pa štramplčke... zdaj ji bom kupovala samo štramplčke, ker mi je tako sladka v njih, bi ji njene mišelinkice na nogah kar pojedla...

Pikabu, zdaj se ven ne sekiram zaradi zgodnje ure plavanja... takrat mala še ni zaspana in bo super... ker okrog 12ih pa je že pravi mali tečni zombi... komaj čakam na torek...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
10.1.2007 17:06:34   
mtina
Hej!   Po dolgem času.

KAKO NAS OVIJAJO OKOLI PRSTA TILE NAŠI MALI FALOTKI!!! user posted image    Mi je kar lažje, ko berem in vidim, da so vsi isti in da smo me vse na istem.   user posted image    user posted image     user posted image

Naja  Koliko  kdo spije je odvisno od vrste mleka, ki ga dodajaš. Na enem piše tako,  na drugem drugače. Pediatri pa pravijo: 120-180 na kg telesne teže razdeljeno na 5-6 obrokov.  Pa ne sekiraj se!!! Kaj pa če želi mali prej jest kot v treh urah? Ali ga pustiš dret? Midva tega ne počneva več in če joče, mu dava tudi po dveh urah in pol, saj enkrat na dan zdrži brez tudi po pet ur. Ali ne? Ti mu kar daj ko je lačen. NAš niti poliva ne, če dobi pred tremi urami.

Lp, Tina  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
10.1.2007 18:11:34   
beki24
evo, prebrala sem vas, zdaj se grem pa končno učituser posted image

Arabela: jst vas berem vsako jutro, najprej malo nahranim, potem si moram pa še mleko načrpati- vmes pa poste beremuser posted image - potem grem pa običajno še malo spat!

Mi imamo cepljenje 18.1- in močno upam, da ne bo hijših posledic!!

Naša je pa tako zoprna postala, da tudi v dnevni ne zaspi več in se samo dere in pritožuje. Pa sem danes probala in jo dala v posteljico- tam nekaj časa gleda vrtiljak, potem pa zaspiuser posted image - brez pritoževanja! Samo upam, da mi spet ne bo zamenjala dan in noč!! ter da bo ponoči tudi lepo spala!

Se grem učit, pa pa

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
10.1.2007 18:26:58   
Evik
čao - ja, pikabu, sem smotana, očitno ti nisem povedala, da sem koj naslednji dan naročila dragemu, da mi jo je šel iskat v knjižnico pa še eno podobno knjigo sem vzela : dr. MIriam stoppard, kaj zmore vaš otrok - podoen sistem razlage pa še od žorža o razvajenosti, ki je pa še nisem začela brati...

drugače pa ga danes pa tudi včeraj full pogosto dojim -mama je rekla, kaj če imam premalo mleka pa zato tako pogosto, samo potem bi verjetno po dojenju jokal ali kako? tako pa se sam odstavi. včasih samo malo popije, kot za žejo včasih se pol ure crklja včasih pa ornk potegne pa je hitro sit ampak joče pa ne, tako da predvidevam da imam zaenkrat še dovolj mleka. kaj pravite ve - izkušnje? sicer je pa en dan tako drugi drugače, no zdaj že dva dni res pogosto dojim - ponoči na tri ure podnevi pa kdaj celo na eno uro... bolj točno pa na uro in pol. dajte me prosim pomirit, ker kljub temu da vem, da imam verjetno prav, me vseeno zmoti če mi mati kaj takega reče. saj vas vedno samo izkoriščam z vprašanji ko pridem na forum, zato vam že vnaprej hvala upam, da bom zdaj utegnila prebrati kaj ste napisale.

jogi sem pa včeraj kupila - ni čist kokosov ampak je z lateksom ali s čim pa malo kokosa notri... bila je ta varianta pa tista s fedri, ki pa meni ni potegnila.

drugače pa zadnje čase ni več tako mirnih večerov, da bi od osmih imeli mir... pa kar gre, čeprav sem premartrana, sem vendar dobre volje - pomlad je v zraku

jaz imam neko novo energijo, še posebej zdaj ko je videt da bom že kar malo delala... zdaj moram pregruntat organizacijo, saj krize ni - netto sem odsotna največ urco, toliko bo tamauček že počakal z dragim, samo morala bom se naučit dojit ne samo leže ali bom pa na mizo v pisarno legla... pa verjetno si bom za vsak slučaj malo načrpala vnaprej. moram se še enkrat poučit o črpanju in shranjevanju mleka.

drugače pa - kako kaj zabavate tamale da jim ni dolgčas, naš je kar nekam zahteven, ali se pa meni ne da enega in istega ponavljat pa se mi zdi, da bi morala več mu nudit...

no zdaj pa upam, da vas bom utegnila še kaj prebrat...

hvala punce, da ste tukaj!!!user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
10.1.2007 18:35:18   
frrrr
js vas tut prebrala... in zdej se NE grem učit... bo kmau treba Jašo spat spravit...

evo, pa se je zadeva rešila... sem klicala v ZD, če bi lahko prestavila pregled - ne bi ga rada še z vožnjo obremenjevala in izpostavljala kakorkoli... pa je rekla sestra, da me jutri pokliče setra Jaševe pediatrinje, ker mi itaq more prestavit termin, saj je na bolniški njegova user posted image

zdej grem pa enkrat za spremembo čez dan perilo obesit user posted image pa posteljo boš še preoblekla, preden gremo na kopanje...

papa

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.1.2007 18:38:03   
frrrr
Evik, js sm si dans ponovno pogledala uno knjigo Igre z dojenčkom... si jo dobila v porodnišnici v paketu? drugače mislim, da jo je Maxica ponujala...
dojenje... midva se tut na uro dojiva čez dan... ne vem a nej mu omejim, al kaj... user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.1.2007 19:20:42   
mtina
dojenje... midva se tut na uro dojiva čez dan... ne vem a nej mu omejim, al kaj... user posted image

Bom mogoče grdo komentirala, samo: ali bi mu vsako uro dale flašo, če ne bi dojile? Tukaj je točno določeno koliko obrokov po koliko ...

Lepe sanje

Sonce!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.1.2007 21:10:12   
Pikabu
Gaya, a si imela telefon v roki? Sem videla, samo ne tako razločno, da bi vedela, kdo je. Zdaj si bom pa avto zapomnila, pa bom naslednjič vedela. user posted image

Pri nas je se stanje malo umirilo. Sem se odločila, da gre Ema po dolgem času na telovadbo, ampak možička ni bilo domov, zato sva Maksa kar s seboj vzeli. Sem ga dala v kengurujček in je užival sto na uro. Mu je bilo vse tako zanimivo, je samo naokoli gledal, pa otroke, ko so se podili mimo. Doma je bil potem zelo dobre volje, samo samega ga nismo smeli pustiti, ves čas mora biti on v centru dogajanja, pa vse se mora okoli njega vrteti, pa je največji cuker na svetu. Zdaj zvečer je pa zelo hitro zaspal. Sem sama z obema doma, možu so se začele pevske, ampak je Emo on spravil spat. Zdaj ji moram edino dati še antibioitk, pa ne vem, če mi ni že zaspala. Navadno traja več kot uro, da ona zaspi, zato sem mu rekla, naj jo da kar v posteljo, če je pa zaspala, jo bom pa morala buditi. Je pa danes malo bolj utrujena, ker ne vem, če je popoldne sploh kaj spala, če pa je, je pa zelo malo. Zdaj pa samo še upam, da se gospodič odloči danes malo daljše runde spati, sicer dam odpoved. user posted image

Gaya, sem zdaj že prepozna, ampak za drugič.Jaz mu v takem primeru ne dam kombinezona gor. V avtu bolj na toplo naredimo, za tisto, kar ga imamo zunaj, ga zavijemo, pokrijemo z deko, potem je pa spet toplo. Zdaj pa tudi zunaj ni pretiranega mraza, tako da ni panike.

Evik, ni panike, važno, da jo imaš in da ti pride prav (knjigo mislim). Glede dojenja pa tudi jaz nisem več dosti pametna. Sem začela isto bluzit, ampak vedno, ko se dojiva, sam spusti, mu tlačim nazaj noter, da bi še jedel, ga dam na drugo stran, ker tako zelo hitro neha vleči, pa noče več jesti. On ima trenutno dovolj, pa potem očitno hitro spet nazaj lačen postane. Jaz mislim, da imaš mleka čisto dovolj. Mogoče kdaj poskusiš in ga ne pristaviš takoj, ko zajoka, morda sploh ni lačen, ampak potrebuje kaj drugega. To mi je prišlo na misel, ker si napisala, da včasih samo malo popije. Takrat bi verjetno čisto lepo zdržal, četudi ga ne pristaviš, ampak kako drugače zamotiš. Jaz sem poskusila že vse, od tega, da sem ga zabavala, da je dlje zdržal, do tega, da sem ga zelo pogosto pristavljala. Eno srednjo varianto moram najti. Mene edino to mori, ker se ponoči tako pogsto zbuja, ker vem, da sva se z Emo tak čas dojili samo enkrat na noč. Drugače se pa vidva dojita tako, kot vama paše. Sicer je pa tako, da če več dojiš, se ti tudi mleka več naredi, tako da če je kakšen dan vmes kriza, ker se bolj pogosto, ga je kmalu več in ni panike.

Mtina, res ne bi delale flaše vsako uro, ampak pri dojenju nimamo pregleda, koliko dejansko otrok poje, pa za crkljanje imajo tudi to radi in če želiš otroka pomiriti, ga najprej poskušaš na tak način, zato tako pogosto dojenje. Saj mogoče sploh ni toliko hranjenje kot je crkljanje.

Evik, si pa faca, da že razmišljaš o delu. Mene kar malo zvije, če pomislim. Samo je razlika med tvojim delom pa redno službo. Jaz bi tudi raje kaj takega počela kot ti... user posted image

Mislim, da bom danes tudi sama šla zelo zgodaj spat, to pomeni, takoj zdaj. Še eno rundo vaj naredim, pa grem. Glede sladkarije mi pa spet ni uspelo. A pa je hudo narobe, če pojem samo en čokoladni bonbon z dreveščka? Saj ga bomo kmalu podrli (ko bo imel možek čas), pa ne bo več skušnjav. Muki, kje si pa kaj ti? Kako gre tebi? Drugače sem se pa spomnila, kaj bi si še lahko delala, da bi jedla namesto sladkarij. V nosečnosti sem lahko kuhala puding, samo ne z navadnim sladkorjem, ampak s fruktozo. Verjetno si bom tudi sedaj tako, pa upam, da se na kilah ne bo poznalo.

Grem spat. Uživajte. Lepe sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.1.2007 22:40:21   
Evik
V glavnem punce, sem pisala dve uri - k sreči nič pametnega pa zadnji hip pozabila kopirati in seveda nič ni prišlo
hvala za odgovore v zvezi z dojenjem. jah res ga pristavim koj ko zajoka - ker prej ko je zajokal in sem ga pristavila je jasno dal do znanja da noče pit in ga nisem pristavljala, zadnje čase pa vedno močno zgrabi. pol sem pa malo zmedena.
no zdaj pa tisto kar sem hotela napisat

ČESTITKE

BEKI IN TINKARI
ALTATI IN JAŠI
VAVI IN LUKI
LINI IN MATJAŽI
AMAZONI IN AJDI IZI
FRRRRRR IN JAŠI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KJE SO CAJTI KO SMO ŠE SPISKE DELALE, ŠE POMNITE TOVARIŠI

LAHKO NOČ, VAŠ STRAHEC

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.1.2007 23:15:06   
muki1
Evo mene.
Sem bila malo odsotna, nekak nisem sfolgala se še javljat, brala sem. Ampak imam občutek, da kar preveč pišete, če človek en dan sploh nič ne bere, se že skoraj izgubi.
Čestitke za obletnice user posted image , naš tretji mesec se tudi bliža.
VAVA, hvala za CD. Saj ga še sploh nisem utegnila pogledati user posted image .

Iva se je iz mirne punčke prelevila v prav zahtevno bejbo. Pa še njene driske so se vrnile in sva se šli kar lepo pokazat. ČREVESNA VIROZA user posted image  user posted image  user posted image

Mis, lep mostiček sta naredila z tvojim, bravo za ustvarjalnost. Pri meni se dostikrat začne in žal konča tudi v glavi. V rokah nimam.

Altati, sem se prav sekirala zate, da se ni z mehurjem kaj poslabšalo, pa si nam kje v bolnici pristala. Sem prav vesela, da je,,samo,, prehlad. Drži se.

Maxica, me veseli, da ste bolje. Sem gledala slikice, pa moram reči, da imaš prav očarljiva fantka, sicer pa to že sama veš, kajne user posted image . Kupila si nisem nič. Šele danes, ko smo bili v našem BTC-ju. sem si en tak prehoden žameten sako nagledala za 5 jurčkov. Čisto klasičen, športni model, za vozičkanje. Mislim, da ga grem jutri kupit. Sem pa odločena, da nič preveč ne bomo trošili, ker imava z možem ponovoletni ,,špar program user posted image ,,. Če bi se nam le izšlo, bi nam rada privoščila dopust v Grčiji. Je pa kar zasoljena ta Grčija in se moramo malo zracionalizirati. Prevečkrat namreč kupimo kakšen gvant, ki potem nenošen visi na obešalniku, večkrat zavržem kakšen jogurt, ki mu poteče rok, pa mleko se skisa, pa pašteta splesni ...brezveze res.

Pikabu, to z oblačenjem mi je znano. Naša Neža ima od jeseni minikrilomanijouser posted image . Komaj ji dopovedujem, da je v vrtec nesmiselno nosit minico, ker ni komot.

EVIK, a še sploh nisi probala sede dojit ali ne gre? Že zadnjič sem napisala, midve se res dojiva na vse možne načine, sem že tudi čepe, pa ni vrag, se bom poslikala, pa ti pošljem slike,samo da boš videla položaje. Res mi ni problem to narediti, samo da ne bo panike, ker ležanje na pisalni mizi je dosti težja varianta, kot sedenje v naslonjaču. Verjemi. Ti pa verjamem, da te prevzema adrenalin, ko se vračaš na delo. Jaz z veseljem grem kaj postorit, da vsaj s foha ne padem. V bistvu pa grem redko, da Iva res ne trpi. Na srečo vzame flaško, tak, da za hranjenje ni panike.

Mtina, ti je Pikabu že napisala. Če ne bi dojila, ji ne bi dajala ob vsakem joku flaške, ne. Ampak ker dojim, ji pač vsakokrat, ko je ne morem drugače potolažiti dam dojko. Ti si verjetno našla način, kako potolažit Žana, ko je žalosten in si želi tvoje bližine, verjetno ga potolažiš in pocrkljaš na edinstven način, ki ga imata samo vidva. Jaz pač imam za to dojko in jo Iva dobi kolikorat si jo zaželi. Če bo potrebno 20x na dan, ni problem. Pa ne me narobe razumeti, nič slabega nisem mislila.

Evik, ti mu kar ponujaj. Dokler tako lepo napreduje kot pišeš ima mleka dovolj, sem prepričana. Naše mame in tašče in tete so itak vse po vrsti prepičane, da nimamo dovolj mleka in šokirane, kako lahko otroci sploh preživijo na naših prsih tako dolgo. Seveda, če te le ne izčrpa preveč. Dojenje je najlepša popotnica za življenje, zato nikar tako ne razmišljaj, da imaš premalo, ker veliko jih ravno zaradi tega začne dodajati, potem otrok poštima, da je tako lažje in kaj hitro je z dojenjem konec.

Še moja mala zmaga.
Danes sem prvič po porodu zapela en bluđins user posted image , za katerega sem bila trdno odločena, da bom še dobila na rit. Sicer komaj komaj, ampak sem zapela.

Držite se punce.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
11.1.2007 0:30:03   
mis
Danes pa jaz strašim tukaj gor. BUUUUUUUUUUUU!user posted image

Naša Tina je ob 21h zaspala, potem pa ob 22h se zbudila in začela čvekat. Čisto budna in sem rekla škoda se matrat, gremo bit še malo pokonci. Je bla pol do 23h pokonci, hranjenje, previjanje... skratka, malo čez enajst rata tečna in rečem aha, zaspana, gremo spat. pa sem jo skoraj eno uro uspavala. Jok, dretje pa ne in ne zaspat. noro. Dobro da sem popoldan eno dobro uro spala.

Zdej grem pa res spat.

Aja, še to sem hotla. Mtina, jaz tudi mislim, da je umetno mleko bolj kalorično in dlje zdržijo. Dojit je treba večkrat. Pomoje po dojki tudi malo manj pojejo, ker je težje in se prej zmatrajo. Ne vem. Mogoče. Pa res se tudi zelo crkljajo. Sej so naši cukri ne? Ne vem, samo razmišljam.

Še čestitke vsem za 3 mesece! Seveda za tiste ki jih že imateuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
11.1.2007 7:39:26   
Arabela
Dobro jutro!

Midve sva včerajšnji dan po cepljenju kar zaspale.... sva se ob pol osmih skopali, ob devetih sva se igrali, nato pa obe padli v komo user posted image ... ni pa nikakršnih reakcij po cepljenju, ne vročine, ne rdečine na mestu pika user posted image user posted image

Kar se tiče dojenja sem tudi jaz nekaj časa kar pogosto dojila... zdaj jo čez dan zamotim s čim drugim, naprimer plešema ali se igrava, greva ven... zvečjer pa je še vedno ves čas pri meni in na dojki... sem jo pa začela zvečer leže dojiti in tako spokojno hitro zaspi ob meni...

ŽE zdaj je ful toplo zunaj, kaj bo šele čez dan... komaj čakam spet sprehod...
Telovadim tudi pridno... keksi so še vedno zakon zjutraj, čeprav mislim da sem od njih dobila mozolje... ej taka sem kot pubertetnica user posted image .. mozolj pri mozolju

Zdaj sledi telovadba, nato učenje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
11.1.2007 8:16:11   
mtina
Hej punce ... res so prednosti in slabosti tega dojenja - za pocrkljat pa verjemite iz izkušenj ni boljšega kot ziza; mamina ziza ob kateri se stiskam in stiskam ... user posted image    Meni bi včasih še vseeno kar prišla prav, posebej proti večeru ...user posted image     Čeprav Žan že nekaj časa ne ve kaj je to.

Mislim, da bomo danes maširale ven. pridne bodite ...

tina

Sonce!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
11.1.2007 8:18:35   
Lu
Jutro!

Danes sem pa jaz vstajala ponoči kar pogosto. Vam povem štorijo glede posteljice. Sem jo postavila. In je bolj mladinska kot prava otroška. Smo jo v bistvu dobili in je res za ponucat. In Maja zagleda to posteljico in reče, da bo ona ajala v njej. In jaz rečem ok. Še boljš, pa bo Tian v njeni. Pa še dno se da zvišat oz. znižat, kar mi dosti odleže, ker imam še vedno pokočo bolečino v hrbtu.user posted image In ko sem jo dala spat sem jo pokrila. Ona je še medvedke poslušala in ne in ne zaspat. Pa pridem nazaj, ji dam ograjco dol. Ah kje bi ona spala. Je bila že skoraj v dnevni. Jo dam spet nazaj v posteljo in jo oblečem v žakelj. In pade dol, ker ni mogla hodit. Potem me je še neki hecala in sem rekla. Nič. Spat greš nazaj v svojo prejšnjo posteljo. Jo dam not in je tulila kot zmešana. Se ji je ˝fržmagalo˝.Jo pustim malo da se zdere, pridem nazaj, ji rečem če bo v novi postelji ajala, je rekla, ja in tako spala do 5 zjutraj.user posted image Mali je spal v njeni in se je zbujal ob 1, 5, 6. Sem čisto neprespana, glede na to, da smo že spali celo noč. Danes grem kupit še kakšno jogi rjuho pa mogla bi še kupit kakšno otroško blago za obrobo. Maja je imela roza, pa da mali ne bi imel roza mu mislim samo oblečt v drugo blago to obrobo. Da bi pa spet dajala 15.000 sit pa ne dam. Ta obroba bi pa v omari ležala. Hec je pa v tem, da je za novo posteljico pa ne morem uporabit, ker je bistveno nižja ograjca. Tako je dogajalo ponoči.

mojceca jaz zdajle zrihtam tamalga pa pičiva proti LJ. Kako kaj kaže pri vas? Na z.s. ti pošljem mojo GSM cifro pa me magari pokliči.

Jaz nikoli ne vem kdaj ima kateri user posted image mali roj. dan. Vem samo za tiste, ki imate pod opisom napisane datume. Kaj pa če bi še ostale tako naredile? Samo predlagamuser posted image

Nič. Grem nafutrat Tiana, se oblečeva- tudi jaz ga ne bom dajala v kombinezon. Je res toplo zunaj.

Pa se beremo popoldne.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
11.1.2007 8:24:59   
Pikabu
Čestitke za tri mesecee:

user posted image Frrrrrrr in Jaši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Amazoni in Ajdi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
11.1.2007 8:26:15   
Pikabu
Se več javim kasneje. Noč malo boljša, pa še vedno ne v redu, danes se bova spet lovila s tem dojenjem, sem ga začela na obe strani pri enem podoju, bomo videli, kako bo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.1.2007 8:35:03   
moci
najprej lu: midve ostajava doma, ne upam je okrog vozit, ker je mela zvečer še vročino...
kaj pa vem. čeprav bi nujno morala v lj

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.1.2007 8:39:06   
moci
no pa še ostalo - mi smo imeli včeraj kar žurko. ker vročino merit je pa fuuul naporno!
jok in stok in jaz pol neham, ko joka. pol ja pa ati prevzel, on se ne pusti.
smo prišli do 38.6 pa do 37.1, pa nazaj. in to brez zdravil. kr neki user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?