Maxica
|
Altati, upam, da boš čimprej ok, nič ti ne zavidam. Mi smo ravno nekako preboleli ta hujš, še vedno pa kašljamo, smrkamo, no, ampak smo boljše. Edino mož jo je tokrat unesel, srečko. Pikabu, le poslušaj Emo, je že prava modna poznavalka. Sta se pa dobro zmenili, da se je lahko potem brž, ko sta prišli domov, oblekla nazaj v krilo. Sem pa lih prej brala na forumu, ne vem, katera je že jamrala, da si deklica sama hoče izbirati oblekce, ne pusti več mamici to čast. Evo link http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1263349 morda ste v taki fazi, tako da se kar sprijazni. Mis, res sta dobra, da tako ustvarjata. Jaz pa nimam kakšnega posebnega smisla za kaj takega, niti se mi ne ljubi, če po pravici povem, tako da smo kar redni obiskovali Baby Centra, pa tam puščamo preveč denarja za igrače, kaj čmo. Mojceca, jaz sem pred dvema letoma tudi imela zamašitev mlečnih vodov, sem si verjetno "prehladila" dojko. Bolelo kot satan , dojka trda kot kamen, priteklo pa nič. Sem kar pristavljala Maxa, da je vlekel, magari v prazno, pa dajala sem si vroče obkladke, pa pod tuš sem šla ene parkrat, in je šlo. Brez zdravil. Se pa ni za hecat, brrr, se ne smem spomniti, upam, da me tokrat ne doleti kaj podobnega. Pliškote, take in drugačne, tudi tiste z uspavankami na poteg, jaz vse perem v stroju, na 30, tudi na 40 stopinj. Dam v kakšno prevleko za blazino, pa operem in vedno je vse ok. Muuuukiiiii, kje si, si kaj zapravljala? Še namesto mene, kot sva se dogovorili??? Pri nas je bil sicer današnji dan precej manj naporen kot včerajšnji. Lan se je dojil skoraj na vsako uro, ker je sam tako želel. Ga nisem nič sama pristavljala in ga silila. Ampak, Pikabu, očitno pri nas še ni tista faza, ko se hitreje naje, saj se je dojil tudi po pol ure. Pol pa vedi. Ne vem, jaz se nočem več obremenjevati s tem dojenjem, ampak kaj ko me to njegovo dretje v joško tako zživcira. Pojma nimam, zakaj mi to dela. No, danes je šlo fino, upam, da bo tudi jutri podobno. Čestitke vsem za super kilažo in super dolžine. Ste že pravi korenjaki. Pa upam, da ne bo nobenih reakcij na cepljenje. Uf, nas še čaka, še ene štirikrat v enem letu vsaj, bomo o tem debatirale. Našemu Maxu pa še ena petica rine ven, ni čudno, da noče jesti (ja, še z enim takim se moram ubadati), pa malo tečko je, ampak bomo že. Saj se mi prav smili. Je res pozen s temi zobki. Je tudi prvega dobil šele pri 11.mesecih (Tasha23, orng ste nas prehiteli ) in tudi ostale zelo počasi in postopoma dobiva. Ima zelo lepe, ampak pravijo pa, da so potem pa dlesni že tako zelo utrjene, da zelo boli rast zobka. Bomo videli, kako bo pa pri Lanu. Toliko za danes, lahko noč.