gaya
|
Jutro Najprej se pridružujem čestitkam, vsem ki imate danes magično tromesečnico . Resno razmkišljam, da si bom naredila seznam kako greste po vrsti, ker si vseh ne morem zapomnit. vem samo za Arabelo, pa Pikabu, ker sta okol mene , pa ne me kregat ostale, se bom poboljšala. Ej ena je že dala idejo, da bi naredili tak seznam, kot smo ga imele za porode, mis, ti si jih delala, a bi zdaj tud?? Aprila na srečanju pa te vse častimo s kavico, da ti bo srce odpovedal od tolk kofeta . Pikabu jap sem bla s telefonom v rokah, moja slabost . Kr zapomni si passata, ker te velikokrat vidim, ampak pozabim potrobit . Danes sem pa jst spala kot Gaja. Sem ob 21.30 z njo zaspala v ta veliki postli in sva kr spali skupaj do zjutraj. Ob 2 sva jedli, pa ob 5 sva jedli, pa pol je mala spala do 8.30 jst sem mal prej ustala in se počutim kot prerojena. Muki in kaj so ti zdaj dali kaka zdravila za Ivo? Božica mala. A si to ugotovila samo tko da se je fulkrat pokakala? Ker Gaja ma tud tekoč drekec pekec, ampak kaka samo 2 krat na dan v nenormalnih količinah , ponoči pa nikoli. altati včer smo bli v Kranju sem se prav nate spomnila, ampak ker si bolana itak ne bi mogli na kavico.Upam, da si že veliko bolje. mtina tudi pri nas je Gajo najlažje potolažiti z zizo. Včasih imam es občutek da se non stop dojiva. In ne, če bi bila na flaši ji ne bi vsako uro dala za jesti, ker bi točno vedela kolk je pojedla in da ne more bit lačna. Zdaj ko se samo dojiva ne vem in če je ne uspem potolažiti drugače, ji dam zizo. evik tudi meni se je to dogajalo kar ti opisuješ in ne definitivno nimaš premalo mleka. Se strinjam z muki, da ko mamice misljio da je premalo mleka in da je malček lačen dodajo, potem pa počasi zgubijo mleko in je konec dojenja. Kar vztrajaj, vmes se pa spomni da je nekje na gorenjskem še ena, ki ima maratonsko dojenje vsaj vsak mesec 2 dni kar pomeni da sva non stop priklopljeni. Mali paše, meni pa tud, ker se takrat brez slabe vesti uležem in z njo cel dan preležim . Vse za zdravje naših oktoberčkov. Ok zdaj grem pa na sonček. Se javim še kasnej. pa se opravičujem za napake, ampak hitim ker me Gaja spet krega