|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.1.2007 9:21:41   
mis
aja, še to. na sliki se vidi blazina, ki sem jo kupila ta vikend. v baby cxentu stane 16000 sit, v avstriji pa 7200 sit. je pa fina, ker je bolj debela, mehka, tiste krone šumijo in velika je 100x135.

še čestitke jaši in tinkari za 3 meseceuser posted image  kako čas leti

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.1.2007 9:38:32   
@lina
dobro jutro - vidim da je altati z nami?user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.1.2007 9:46:26   
@lina
ne smem hvalit da smo lepo spali, ker se bo pokvarilo - samo prišepnem vam, da smo se dojili le ob 2h, zaspal je ob 21h pa do 7h, nato sva pospremila očija in bratca na šiht (izpod kovtra) in oba zaspala nazaj. Jaz sem se zbudila pol ure nazaj, on pa še spi.user posted image

Čestitke za 3 mesece Jaši in Tinkari!user posted image

Nam so povedali da bo pri 3 mes. cepljenje... imamo pa 30. pregled, čeprav bo jutri 3 mesece, ampak so imeli vse polno že, ko sem ga naročala po telefonu... Mi je pa fajn, ker ima zdaj še občasno malo zamašen nosek, kar je pokasiral od nas - novoletnih bolnikov, pa upam da se bo do takrat fejst pozdravil.

Lucika, kar se igrač tiče, je naš isti - no mogoče zadnji teden mu je ful postal zanimiv most, pa ful tolče po vlakcu ki se obrača okoli svoje osi... ampak to je zanimivo za max 10 min. Enako ležalnik - max 10 min... predvsem želi da se z njim pogovarjamo, se smeje nazaj na vsa usta, pa zunaj je fajn, pa naga rita in frej nogice so fajn...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.1.2007 9:53:47   
Maxica
user posted image user posted image user posted image Čestitke Tinkari!
user posted image user posted image user posted image Čestitke Jaši!

WB Altati.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.1.2007 9:56:08   
Pikabu
O, altati nas bere. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa ravno hotela sms poslati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.1.2007 10:03:53   
Pikabu
NAAAAAAAAA POOOOOOOOOMOOOOOOOOOČ!!!!!!! Ema je slekla hlače dol, da ji niso všeč in da bo oblekla kiklco za na sprehod. Ima že oblečeno. Pa ji sploh ne morem dopovedat, da jo bo zeblo. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.1.2007 10:26:29   
gaya

Ema povej mamici da je sonce zunaj user posted image  in posledično se nosi kiklce user posted image . Jst se bom pa zdaj pospravila omare in premajhne obleke, pol pa greva mal vn. Sonček kliče user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.1.2007 10:44:14   
vava
Hej!

Danes bi morale dobiti DVDje - končno, tiste ki ste mi ga naročile. So imeli samo take velike kuverte, upam, da boste našle vsebino. Boste imele pa več tistih zračnih mehurčkov za stiskat in pokat, ko bo kdaj prišel trenutek slabosti. Pomaga pri sproščanju!
Jaša, Tinkara, Altati in Beki - čestitke za tri mesece!!!
Mis user posted image user posted image user posted image  za domačo kreativnost.
Frrr Jaša je pa že od rojstva tako lep (ga ne bom nikoli pozabila kakšen frajer je bil pod lučko)
Pregled pri treh mesecih (in očitno tudi ceplejenje) imamo mi v petek. UZ kolkov pa čez 10 dni.
Pikabu vzemi s sabo še hlače pa pojdite na sprehod v kiklici. Boste pa kasneje (do)oblekli. če bo malo damo zeblo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.1.2007 11:28:00   
frrrr
a ste zihr altati opazile?

eh, tolk časa sm vas brala, da je plenica polna.. kasneje kako rečem... vmes še na sprehod...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.1.2007 11:55:20   
Maxica
Ja, Altati je res bila prisotna, vendar ni nič napisala. Pikabu, kar en sms ji pošlji, kaj dogaja z njo.user posted image
Vava, hvala, hvala, hvala za cd.user posted image user posted image user posted image
Pri nas danes dojenje lepše poteka, hvala Bogu, sicer bi se mi res zmešalo. Hvala vsem za pomoč, upam, da bomo čimprej prebrodili to fazo.
Šibam zdaj, pišem še kaj kasneje.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.1.2007 12:13:51   
vava
Jaz sem tudi naročila fotke v Šparu (res se splača) Če bi jih še katera, naj pohiti, ker je akcija po takih cenah samo še danes. Lucika a si mogoče ugotovila v kolikem času jih dobiš oz. kdaj jih lahko prevzameš? Jaz sem jih kar po mailu vprašala in čakam odgovor.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.1.2007 12:34:25   
moci
mi smo tud dobili pikico!!!!!!! zdej pa čakamo, kaj bouser posted image
a se jih lahko kopa pa ven vozi?
je namreč ati peljal k pediatru, mami ma vročino. ne vem, al me je kaj napadlo al je od joške, se mi zdi da se je neki zabasala, ker je okrog mehka, notri pa trd. zvečer me je ful zeblo, pol sem pa ponoči vstala - 38.6 vročine. jaz je tok sploh nikol nimamuser posted image
zdej pa upam da čimprej mine.
drugač je pa naš tatek ful frajaru pri pediatru, menda je še mamice učil noska pucatuser posted image user posted image user posted image . ne morem verjet. zgleda jih je treba mal sama pustit,ane.
a je mogoče kera mela podobne težave z joški? a mam lahko zato vročino? ker nič ne smrkam pa kašljam sam glava me boli pa kuha me.
sem dajala vroče obkladke, pa je še zmer trdo. nekaj napumpam, vse pa noče venuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.1.2007 13:19:21   
lucika
vava, edino kar sem dobla po mailu, kaj je naroceno...pa link, da lahko vidis kak je z narocilom.kdaj pa bo, pa ne vem...kake tri dni racunam, kot  navadno v teh trgovinah...
sem si pa sla tudi po album. da se to naredim mal reklame...v hoferju so taki veliki za 1200; saj zdaj nisem ziher al je 300 ali 400 slik. meni se zdi super ugodno. zdaj pa samo se na slikce cakam. pa one taprve prestavim tudi v tale album,...pa bo. pa se on je, ko ima na notranji strani strani papir za komentarje pisat. ne samo ena vrstica, kot pri nekaterih albumih...
no, pa saj ste me ze spoznale, ni vazno tocno kaj je, samo da je v akciji!

kaj zaj, a je bila katera v h&m, imajo kaj za bibeke na razprodaji; v akciji seveda!

sicer pa bog ve, kaj bo nasemu sploh prav, ko se kombinezona resimo...

lp

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.1.2007 13:24:20   
lucika
mojcecsa, a si omenla tezave z joski? hehe, jaz, jaz!!!!!! jaz sem imela vse!
dvakrat je bilo tako. 38 vrocine, zeblo, koza bolela kot pri gripi...vse, samo joske nic. pa ponoci sem se zbudila tak premocena, da je se kovter bil moker, ne samo pizama... sem pa malega pristavljala, pa syntocinin sprey sem takrat ze imela. pa mislim da mi je to pomagalo. ze teoreticno: ce siri mlecne vode, do vnetij pa prihaja, ker se vod zadela. torej ce se potem razsiri, lahko one zameske naprej potisne,. pa niso vec zadelani... no, to je bilo to, pa je bilo naslednji dan ok...jaz sem po spray sla k osebni zdravnici, al pa ginekolog bi ti ga tud lahko dal...samo sem morala fuuul prosit...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.1.2007 13:37:39   
moci
hvala, lucika. bom telefonirala ginekolginji. so ful prijazne. sam težko mi je od doma ituser posted image
no, me vseen veseli, da so jški težava, ker me gripa nič ne mika.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.1.2007 13:47:09   
moci
evo, sem klicala pa so rekli da moram kar tja. zdej pa sam upam, da je to to. in da ni kakšna viroza.
ker pol bo pa kriiiiza.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.1.2007 13:55:07   
lucika
kr hitro..ce se ne ukrepa, pa si res lahk na aNtibiotikih. no, pa dsaj to sem zdaj jaz, pa tud ni panike:)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.1.2007 13:57:56   
frrrr
najprej čestitke beki in tinkari... altati in jašu... hitr gre čas...

vava, hvala za komplimente... malemu je kr mau nerodno postalo, ko sm mu povedala user posted image se je pa zelo nagajivo nasmejal kot, da bi vedel, da je najlepšejši user posted image no, vsaj mamici in očku je user posted image

beki
- hvala za nasvete pri pranju plišastih ropotuljic... če vse še delajo, bom js kr sprobala v pralnem stroju oprat

pikabu
... midva nč igrač ne upava kupovat, ker bi ga sicer težko v sobi našla user posted image prvi vnuk po obeh straneh in prvi pravnuk na dveh koncih... pol je pa to tk, da reče moj brat: sej nism kaj takega kupil, pač neki malega - in rezultat:
user posted image
user posted image user posted image pol sedežne nam zasede, pa čist majčken je user posted image user posted image
mis, vidva sta pa res spretna in iznajdljiva user posted image luštno zgleda, pa tina tut navdušeno opazuje

arabela... men tut smrdiiiiiiiiii učenje
glede čokolade pa tako... včeraj zutr sm jo pojedla eno vrstico in bila prepričana, da se mi tekom dneva ne bo luštalo več -> res je, luštalo se mi sladoleda user posted image sm do večera 4 kornete pojedla user posted image iz ene odvisnosti v drugo user posted image

potelovadila sm dans že... pridna js user posted image tut kratek sprehod z arafatom v vozičku je mim - mu je bla prav všeč plenička čez nos in usta... je takoj zaspal

lucika - thx za info glede fotk
vava - tut tebi, da mau pohitimo... mau info vračam: js sm decembra naročila v sparu fotke po 24 sit na sliko, kar se mi je zdelo zelo poceni v primerjavi z ostalimi ponudniki... naročila sem jih v četrtek ponoči (sej veste moje ure...) in v ponedeljek zjutraj sm jih lahko dvignila... v soboto je bil že staus narejeno

cepljenje in počutja user posted image - je fejst hudo? midva imava namreč 19. cepljenje... potem smo nameravali it na koroško, zvečer pa sm js vabljena na prijateljičin rd... v soboto imava pa obletnico mature... hud vikend... poln žurov... jih bomo zamudili? verjetno, a ne user posted image no, sej za rd bi še šlo... obletnice mature pa ne bi rada izpustila...

grem zdej eno diplomsko kolegici obllikovat, potem pa slikice pregledat... pa učenje morm še nekam stlačit user posted image
še to... dans spet pridno plivit d3 dala jaši user posted image drgač pa sm začela prakticirat dojenje ob 24ih, ko se odpravim spat ... ga kr pristavim in lahko potem v kosu 5 ur spim user posted image prej spal od 20ih, 21ih do 2., 3. ure... zdej ob 24ih jeva in včer spala do 5:05, dans do 5:20 user posted image   potem pa dalje...

papa

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.1.2007 15:43:26   
gaya

frrrr kaj pa vem kaj bi rekla glede počutja. gaja je včer cel dan prespala, ponoč tud, se je seveda izborila ta velko postlo in se je mene tiščala, danes je pa tak sitek majhen, da sem jst že čist hin. Samo po rokah jo moram vlačit, bog ne daj da jo dam v ležalnik, ali v stajico pod most ležat, se ji odtrga user posted image , pa tko rada je bla tam spodaj. Pa jeva tud danes kr na 1,5 nimam pojma kaj ji je. Upam, da samo posledica cepljenja in da mi slučajno ne zmanjkuje mlekauser posted image , bomo vidli kaj bo ponoči.

Pikabu kako je pri vas danes z Maksovim počutjem po cepljenju?

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.1.2007 16:01:02   
Pikabu
Gaya, pri nas je precej podobno. Ponoči se je spet dojil na dve, tri ure, zjutraj se je pa eno uro zgovarjal v košku sam s sabo in svojimi medvedki in pikapoko. Zjutraj je bil še kar dobre volje, potem je postal zaspan in sem ga še enkrat podojila in kar dala v voziček spat, ker smo kasneje šli na sprehod. Ko smo prišli domov, se je takoj zbudil in sem vedela, da je lačen, potem je pa tudi kar nekaj sitnaril in sem ga po uri in pol še enkrat podojila in dala nazaj spat v voziček. Zdaj pa spet spi tam, s tem, da se vmes v spanju kar nekaj začne jokat, mu dam dudo nazaj, malo pozibam, pa spi naprej. Pojma nimam, a je to od cepljenja ali je kaj drugega. user posted image Drugače je pa na previjalni začel noro brcati, pa nimam občutka, da ga noga boli, se mu tako fino zdi in se reži zraven. Ga pa jaz zdaj načrtno čez dan več dojim, da bi mi ponoči dlje spal, pa ne vem ali mi uspeva ali ne. Danes ponoči mi spet ni. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.1.2007 16:08:45   
Pikabu
Pa sem končno spet tukaj. Sončka spita, pospravljeno imam za silo vse, zdaj me pa takoooooooo boli glava, da ne vem, če ne bom šla še sama spat.

Naša Ema: sva se potem diplomatsko pogovorili, da gre ven v hlačah, je pa hotela ene druge obleči, je rekla, da jo pri tistih, ki sem ji jih jaz dala, gumb peče user posted image , to pomeni, da jo tišči, boli. Ko smo pa domov prišli, se je pa takoj slekla, pa oblekla kiklco in bila vsa presrečna. user posted image

Uvav, Frrrrrr, takega medveda sem pa tudi jaz imela. Pa ga nisem takoj preselila v svoj novi dom in ga je moj brat podaril sestrični. Sem bila kar malo žalostna. Od vseh plišastih igrač, ki sem jih imela, sem si najbolj želela tega obdržati, ampak če priznam, bi bila kar kriza, kje bi ga imeli, tako da je vseeno bolje, da je šel, pa še sestrična se ga je zelo razveselila, si ga je že dolgo želela.

Telovdba: vse vaje so že za mano, edino zasuki, čakam Maksa, ker uživa, če ga držim v naročju. Zvečer pa še ena runda.

Sladkarija: bom raje tiho. user posted image

mojceca, hitro se poštimaj nazaj.

Lucika, si me spomnila, da moram jaz tudi še album urediti, da ne govorim, za koliko nazaj moram še komentarje napisati. [sm=smiley13.gif]

mis, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res vama super uspeva. Krasno zgleda. Blazina mi je pa tudi takoj padla v oči. Sem mislila, da sta jo tudi sama naredila.

Altati:
poslala sem ji sms, je zbolela, ima vročino, grlo boli, prehlajena. Nas je brala, do pisanja še ni prišla, čim bo boljša, se nam spet oglasi in vas vse lepo pozdravlja. Altati, pazi nase, pa pozdravi se čim prej, ker te pogreeeeeeeeeeeeeeeešamoooooooooooooo. Zate, da boš prej dobra: user posted image user posted image user posted image

Zdaj me je pa glavobol minil, grem pa res lahko album urediti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.1.2007 17:19:58   
moci
evo me, ginekologinja me je prešlatala, sej sem že navajena in rezultat je 5 škatel antibiotikov z zagotovilom, da mali ne škodujejo user posted image
sem malo pomirjena, ker vem da bo kmal dobro. no, upam.
aja, pa rekla je da bo moja puščava kmal nazaj pogozdena in ne bom plešastauser posted image user posted image
sem si pa že lasulje ogledovalauser posted image
altati, drž se, pa porihtaj pol gremo pa na bled na veliiiiko kremšnito (kaj so diete proti bolezniuser posted image ) pa na en dolg sprehod, da ne bo preveč slabe vesti user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.1.2007 18:08:41   
frrrr
mojceca, čimprej se poštimaj... men tut lasje začeli odpadat - thx za info, da se vrnejo user posted image

altati, čimprej ozdravi, ker te pogrešamo...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.1.2007 19:46:31   
Arabela
mojcecajaz resila zamašene mlečnr žleze le z vročimi obhladki in lekadolom... obakrat imela vrčino 39 st., minilo v enem dnevu... bila sem fejst boga... sosti počivaj....

mala koncno spi v mojem naročju... danes imela pevske vaje v dm-u... sem pograbla le robcke, plačala in dirkala ven, ker se je mala konkretno drla...

se pa mala vsak dan tako pokaka, da vse ven pride user posted image .. Vanish je postal moj najboljši prijatelj... da pa je mera polna je še kužika pobruhala ves tepih, ker se je prenažrla... tepih je kar pri balkone vun letel...

lahko noč mamice, princi in princeske...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.1.2007 20:26:51   
gaya

Pol smo pa tm nekje Pikabu. Gaja je zdaj tko zaspana da je joj, ampak spat pa ne more. Takoj k zaspi in jo hočem odložit začne jokcat. user posted image Tega prej nikol ni počela.

Nč grem jo še mal nosit dokler ne padem doluser posted image .

Altati čim prej se pocajtej. Pa user posted image  zate

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?