|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.1.2007 21:05:57   
@lina
Altati, pozdravi se čimprej...smo bili na istem en teden nazaj, vem kako je...

Mis, res krasno ustvarjaš, pardon ustvarjata...jaz sem tudi mislila, da si tudi kreatorka blazine...user posted image  Blazina je tako luštna, se bo naš mali kar malo povabil k sosedici Tini na pomenkovanje user posted image

Frrrr, takega medveda mamo tudi mi doma, ga je moj dragi dobil, zdaj mi pa gužvo dela v spalnici... saj ko bomo v svoji hiši, bo našel svoj prestol v otroški sobi, gotovo...

Arabela, tudi naš se tako pokaka, da ga moram vedno komplet preoblečt... najprej krivim plenice, zamenjala vse od DM znamke, Muller znamke, pampers... ne zaleže... ko prileti bomba v plenico, ta popusti - če leži na hrbtu, pride na hrbet, smo pa imeli tudi že pri stopalčkih sračko, če sem ga ravno pokonci pestovala...

Lepo počivajte!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
9.1.2007 21:09:10   
@lina
Aja, Pikabu, hotela sem ti še to napisat: mali damici povej, da je sedaj to fulll moderno da ima pod krilcem tudi hlače oblečene - tako bo imela krilce po svoji želji in zeblo je ne bo (po tvoji želji)...user posted image  

Sicer pa o mrazu bi lahko razpravljali - ko sem se danes ob 19.30 domov peljala, mi je kazalo zunanjo temperaturo 8 stopinj... Saj se ne pritožujem, krasno je ko imamo tako lepo vreme, samo malo bi pa tudi snega, naš starejši smrkolin je lani tako užival, ko smo se kepali...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
9.1.2007 21:24:16   
Lu
Živjo!

Najprej Tinkari in Jaši čestitke. In seveda tudi mamicamuser posted image user posted image

Altati čimpreje se pozdravi. Ja tile prehladi so nadležna reč. Naša Maja že nekaj pokašljuje in samo upam, da ne bo spet kaj prinesla iz vrtca domov, ker potem vsi obležimo. Razen malega. Trkam.

Pikabu tale vaša princeska je pa dobra. Nas vse to še čaka.

vava najlepša hvala za DVD. Zdaj pa veselo na delo. Čeprav sem včeraj telovadila in trebušnjaki na tleh mi res ne grejo. Še. Je pa še možek zraven delal.

Danes dop. mi je babi malega ven peljala na sprehod, ko je bil še sonček in je spal samo 10 min. Čedalje manj spi čez dan. A je pri vas tudi tako? Potem ob 14 ko sva šla po Majo v vrtec mi je pa zadrnjohal za cca 1 urco. Bolje kot nič.

Zdaj mi pa oba že lepo spita, dragi je šel še malo delat, kuža čaka za ven, mami pa klepetauser posted image

Jutri sem imela iti namen v LJ pa se mi kar ne da. A gre katera v čet. v City Park? ZAse grem za kakšne hlače pogledat, pa kaj za user posted image user posted image nabavit. Se ne bom mogla upreti h&m-u, pa še na Mobitel moram da mi uredijo Mobo. Saj veste Euriuser posted image

Zdaj grem pa malo pred Tv.

Pridne bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
9.1.2007 21:28:25   
Maxica
Altati, upam, da boš čimprej ok, nič ti ne zavidam. Mi smo ravno nekako preboleli ta hujš, še vedno pa kašljamo, smrkamo, no, ampak smo boljše. Edino mož jo je tokrat unesel, srečko.
Pikabu, le poslušaj Emo, je že prava modna poznavalka.user posted image  Sta se pa dobro zmenili, da se je lahko potem brž, ko sta prišli domov, oblekla nazaj v krilo. Sem pa lih prej brala na forumu, ne vem, katera je že jamrala, da si deklica sama hoče izbirati oblekce, ne pusti več mamici to čast.
Evo link http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1263349 
morda ste v taki fazi, tako da se kar sprijazni.user posted image
Mis, res sta dobra, da tako ustvarjata. Jaz pa nimam kakšnega posebnega smisla za kaj takega, niti se mi ne ljubi, če po pravici povem, tako da smo kar redni obiskovali Baby Centra, pa tam puščamo preveč denarja za igrače, kaj čmo.user posted image
Mojceca, jaz sem pred dvema letoma tudi imela zamašitev mlečnih vodov, sem si verjetno "prehladila" dojko. Bolelo kot satanuser posted image , dojka trda kot kamen, priteklo pa nič. Sem kar pristavljala Maxa, da je vlekel, magari v prazno, pa dajala sem si vroče obkladke, pa pod tuš sem šla ene parkrat, in je šlo. Brez zdravil. Se pa ni za hecat, brrr, se ne smem spomniti, upam, da me tokrat ne doleti kaj podobnega.user posted image
Pliškote, take in drugačne, tudi tiste z uspavankami na poteg, jaz vse perem v stroju, na 30, tudi na 40 stopinj. Dam v kakšno prevleko za blazino, pa operem in vedno je vse ok.
Muuuukiiiii, kje si, si kaj zapravljala? Še namesto mene, kot sva se dogovorili???user posted image
Pri nas je bil sicer današnji dan precej manj naporen kot včerajšnji. Lan se je dojil skoraj na vsako uro, ker je sam tako želel. Ga nisem nič sama pristavljala in ga silila. Ampak, Pikabu, očitno pri nas še ni tista faza, ko se hitreje naje, saj se je dojil tudi po pol ure.user posted image  Pol pa vedi. Ne vem, jaz se nočem več obremenjevati s tem dojenjem, ampak kaj ko me to njegovo dretje v joško tako zživcira. Pojma nimam, zakaj mi to dela. No, danes je šlo fino, upam, da bo tudi jutri podobno.
Čestitke vsem za super kilažo in super dolžine. Ste že pravi korenjaki.user posted image
Pa upam, da ne bo nobenih reakcij na cepljenje. Uf, nas še čaka, še ene štirikrat v enem letu vsaj, bomo o tem debatirale.user posted image user posted image
Našemu Maxu pa še ena petica rine ven, ni čudno, da noče jesti (ja, še z enim takim se moram ubadati), pa malo tečko je, ampak bomo že. Saj se mi prav smili. Je res pozen s temi zobki. Je tudi prvega dobil šele pri 11.mesecih (Tasha23, orng ste nas prehiteliuser posted image ) in tudi ostale zelo počasi in postopoma dobiva. Ima zelo lepe, ampak pravijo pa, da so potem pa dlesni že tako zelo utrjene, da zelo boli rast zobka. Bomo videli, kako bo pa pri Lanu.
Toliko za danes, lahko noč.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
9.1.2007 21:38:02   
Pikabu
Pri nas je mlajše dete že v pozi za spanje, samo mora še malo čvekati, mami pa dežura, da dudo popravlja, starejše dete bo zdaj dobilo sirup, potem gre pa tudi v ležečko.

Sem pozabila Arabeli napisati: nič se ne sekiraj, ker imate tako zgodnji termin za plavanje. Verjetno ste prva skupina. Kar se čistoče vode tiče je to najboljše. Ker ste prvi, je voda najbolj čista. Nam so prav to rekli na uvodnem sestanku. Pri nas je bil pa najbolj naval ravno na to prvo skupino. Super vam bo šlo. Mi bomo pa pri Maksu raje sami večkrat se šli kam kopat. Midva sva se že kot par veliko hodila kopat, pa potem z Emo in zdaj že komaj čakam, da bo Maks toliko star, da bomo lahko šli. Sem pa danes že vse raziskala za Žusterno, zdaj se morava samo z možkom dokončno vse dogovoriti. Načeloma gremo.

@lina, hvala za nasvet. Ji bom povedala, samo naša ima en čisto svoj okus za modo, moje nič ne velja. user posted image user posted image user posted image

Mraz: meni je zeeeeelooooo všeč takole kot je. Mojemu možu tudi, ker če bi bil sneg, bi bil kar ubogi, je veliko za kidat, ampak če pomislim, kakšne posledice vse to lahko ima in kaj nas čaka.... user posted image

Gaya, mi pa zdaj nismo imeli več problemov. Prej se je igral pod mostom, pa držal je Nodijev balon in brcal in mahal in se smejal zraven, edino pri njem sem morala biti, če sem šla stran, je takoj protestiral. Zdaj je pa zaspal tako kot vsak veče
r.

Jaz sem pa tako čudno utrujena, pa vsa brez volje. Malo sumim, da se M bliža, lahko me to iz tira meče. Grem zdaj še potelovadit, potem pa spat. Jutri bo spet nov dan, pa nove priložnosti, da bom imela več volje in da se bom lažje držala zastavljenih ciljev.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
9.1.2007 21:48:43   
frrrr
bogice vse, ki imate user posted image upam, da ga čimdlje pr nas ne bo...

drgač pa mi povejte ali Jašo razvajam?, ko ga čez dan pristavim kadarkoli se mu zahoče... včasih se mi zdi, da vsako uro jeva... bo treba začet mal evidence vodit, da nek ritem vzpostaviva, al kako vam uspeva? se veliko igrava, pojeva, pleševa, hodiva k babici na obisk.... ampak vseeno veliiiko jeva
no, o kakanju... naš si je zadnje dneve mau spremenil ritem in okrog 20ih že spi... ob 24ih sem ga zadnja 2 dni nahranila, potem zjutraj okrog 5:30... in danes je naredil tako štalo v plenico, da sva ga takrat tudi morala previti -> 5:30 -> ob 8:20 smo se spet previjali in je bilo potrebno celega preobleči, ker je šlo vse skoz in je bil do vratu pokakan... včeraj pa previjanje ob 8ih, 10ih, 11ih - men se mau preveč zdi, ampak je bilo pa tik na tem, da gre vse skoz, ker je bila plenica že nabita... tolk je al kaj?

slike za razvit sm že izbrala... zdej morm pa še v Sparov programček poklikat...
NOČKO!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
9.1.2007 21:56:23   
Pikabu
Maxica, sem brala tisto temo. Je pri nas to kar pogosto na sporedu in tudi rešujemo, da ji ponudim dve stvari, ampak zdaj je začela sama vlačit stvari iz omar ven, si sleče, kar ima oblečeno in se sama obleče v tisto, kar je izbrala. Danes si je celo žabe preoblekla. user posted image Lu, prav kmalu se bo začelo, kar pripravi se. Ampak so pa kljub vsemu luštni. Najbolj mi je bilo hecno, ko sem bila v porodnišnici in je moža hotela okoli prinašati. Je hotela obleči eno majčko s kužkom, ta je pa poletna, na naramnice in ji je mož komaj dopovedal, da to ni za takrat. Potem je pa izbrskala ene debele žametne hlače s kužkom, pa en debel poluver, pa tisto majčko je hotela obleči čez in taka je hotela priti k nama v porodnišnico. Bi me kap zadela. Verjetno bi se tako smejala, če bi ju gledala, kako sta se prerekala in pregovarjala. user posted image user posted image user posted image Že zvečer, ko izbira pravljico, jaz zgubljam živce, ker pol ure traja, da ona izbere, pa ko ji da že v radio, se ona spomni: "To pa meni ni všeč." In ati hitro zamenja. Jaz ji dam tisto, ki jo prvo izbere in ni debate, pa točno ve, da nima kaj, ampak atija pa navija okoli prsta. Edino danes pa ni bilo tako. Ga je nekaj zjezila, mislim, da mu je sirup pljunila ven (pa ga ima drugače zelo rada, ampak probava meje) in sta se zmenila, da ati izbere pravljio in konec. Potem je bil pa jok in je klicala mamiiiiiiii, da bi pri meni poskušala, če bi ji jaz dala drugo pravljico. Tiste, ki imate toliko stare kot je Ema, že veste, kako je to, ostalim sem pa napisala, da boste vedele, kaj vas čaka. user posted image user posted image user posted image

Maxica, te čisto razumem s tem dojenjem. Jaz zdaj pri Maksu sploh nočem nič razmišljati, pa najprej me je panika, ker sem ga zvečer začela priklapljati na obe strani, da bo ponoči imel premalo, pa da ne vem, na katero naj ga potem ponoči pristavim, ker čez dan se samo na eno stran dojiva, pa delam čisto po občutku. Fant se normalno redi, če bo lačen, bo pokazal. JAz sem za našega danes prav na uro gledala, 5 minut je, potem spusti in se obrne proč. Če ga tišči, podreva kupček, sicer se mi pa začne smejati, pa se zgovarjati in ni šans, da bi mu še lahko porinila nazaj noter. Držim pesti, da se vama čim prej uredi.

Zdaj grem pa res spat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
9.1.2007 22:10:23   
@lina
Da ne boste mislile, da samo punčke tako zbirajo, kaj bodo oblekle... Naš je tudi začel s tem, da on pa ne bi te majčke, drugo, drugo.... In enostavno mu ponudim dve na izbiro in potem brez problemov izbere eno med obema. Da bi sam lezel v omaro to še ne, ker ga še vedno preoblačim na previjalni in ne more sam skakat gor in dol.

To sem nekje brala - otroku daš na izbiro med stvarema, ki tudi tebi  ustrezajo in sta tako oba zmagovalca - otrok, ker se počuti pomembnega, da je sam izbral in starš, ki mu je "podvalil" svojo izbiro.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
9.1.2007 22:51:25   
mis
@lina ni problem, samo povej kdaj prideta na čvekuser posted image

sem že mislila, da samo nam pride kdaj pa kdaj drekec čez. pa vidim da imate enake probleme. tako se pokaka recimo 1x na mesec. pa sem mislila da je to zato ker imam bombažne, pa vidim da se še bolje obnesejo...

Lu, glede spanja. Naša kot sem pisala najraje spi zunaj v vozičku. Noter sploh ne more čez dan. Zvečer ja. Čez dan mi je pa danes spala tako: ob desetih sem jo oblekla in dala na balkon v košari od vozička in je zaspala. Zbudila se je ob treh (to je bilo res dolgo 5 ur v kosu, ponavadi so 3-4). Potem pa sem jo še okoli 18h dala spet na balkon v kombinezonu, ker drugače ni mogla zaspat. In je spala ene 45 min. No zvečer je pa zaspala ob 9h.

Pikabu, pri dojenju je pa naša Tina ravno obratna. Vlekla bi in vlekla v nedogled, tudi če potem vse bruha, ker je bilo preveč.

nočko. upam na malo boljšo noč. naša Tina je spala tudi že po 8 ur v kosu prvo rundo, danes pa ga je sračkala. ajde da vidmo...user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
10.1.2007 6:16:25   
beki24
user posted image ČESTITKE LUKA IN VAVA ZA 3 MESECE!user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
10.1.2007 6:21:01   
beki24
user posted image ČESTITKE MATJAŽ IN @lina ZA 3 MESECE!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
10.1.2007 7:37:32   
Arabela
user posted image ČESTITKE LUKA IN VAVAuser posted image
user posted image ČESTITKE MATJAŽ IN @LINAuser posted image

Dobro jutro.. malce sem polomljena, ker je mala spet pri meni v postelji spala... ob 22.30 sem jo dala v njeno posteljico kjer je spala mirno do 0.45, ko je začela jamrati in jokati.. PA JE NE MOREM VEČ POSLUŠATI... kar slišim v njenem joku: Mami kje si?... potem sem jo vzela v naročje, se mi je nasmehnila in kar zaspala... ampak je spet brcala fejst vso noč in vlekla zizo..  Tako da je zmagovalka...

Kar se kakanja tiče.. Katarina kaka 1x do 2x na dan in takrat KONKRETNO... jo moram takoj previti, da ne gre skozi...

Mojceca, upam da so se ti dojke porihtale...
PIkabu... jaz komaj čakam da bo naša frčefela tako veika kot Ema... mora res biti veselje gledati te malčke kako nas ovijajo okrog prsta...
Beki... ti pa si vedno zgodnja...
Mis... super da Tina toliko spi čez dan... jaz sem si včeraj utegnila narediti le sendvič za kosilo, drugače pa sem imela malo ves čas v kenguruju.. sem tudi stanovanje tako posesala...

Mi imamo pa danes cepljenje user posted image ... upam da bo vse ok... A to malecke res ful boli? Kam pa dobijo inekcijo? Eno ali več? Bom pa tudi končno zvedela koliko je mala zrasla... se mi zdi da se ni toliko zredila kolikor se je potegnla v dolžino...

< Sporočilo je popravil Arabela -- 10.1.2007 7:39:38 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
10.1.2007 8:31:40   
tasha23
Jutro,
preden pozabim: ČESTITKE VSEM TROMESEČNIKOM in NJIHOVIM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa vsak dan bolj tečni zaradi zobka, ki še vedno rine ven in noče pokukati zaprav, celo vročino malo kuhamo in kar je najslabše božček noče vleči z dojke, očitno ga dlesen boli in ko zagrabi, da bo jodel kmalu j izpusti in joče, ker je lačen in ga boli user posted image user posted image user posted image ... jaz sicer si potem spumpam joški, vendar me bradavice takooo skelijo pri pumpanju, da ne vem kaj naj naredim...

Joooj tako rada bi šla v šopping. iamamo pa tako grdo vreme na obali, da je katastrofa,... pa SLADKO se mi tako lušta, morda pa spet prihaja user posted image ,...user posted image  tako sem upala, da je še nekaj časa ne bom imelauser posted image ...

Mojceca upam, da si danes že boljša in altai želim, da se čimprej pozdravi.

Ojla eno vprašanje: kaj katera ve če je v Ljubljani trgovina Okaidi? Full lepe stvari za fantke in zdaj, ki so popusti se še bolj splača, saj je roba zeloo kvalitetna. Sicer pa če me pot zanese v LJ bi po vsej verjetnosti zavila v H&M in zapravila za našega miškolina, ki mu sicer nič ne manjkauser posted image

Kar se tiče pa kakanja je naš že profi: od 2-3X na dan napolne plenico, na srečo nam ne všlo samo enkrat, tako, da sem ga morala celega preoblečt. Je pa profi tudi v lulanju: zelo rad se polula ko ga slečem in stegnem roko po čisti plenici; do zdaj me še ni polulal, se vedno sam sebe in ko to naredi se tako sladko smeji, češ:'' Mama spet sem te zafrkniluser posted image user posted image user posted image ''

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
10.1.2007 8:31:57   
mis
čestitke luki in matjažuuser posted image user posted image user posted image

no naša je danes kar dobro spala, samo kaj, ko gre mami prepozno spatuser posted image  spala je od 21h do 3h, pol pa jedla še ob 5h in 7h, ob pol 8h sva pa potem vstali. podpišem še takšne noči, ampak prej spatuser posted image . je pa res, da je že večkrat kar do 5h potegnila prvo rundo. še bolš.

ugotovila sem kaj je narobe takrat, ko naša tako je, da spušča bradavico. zvija jo. vsaj mislim. revček moj. kdaj se bo to nehalouser posted image

danes grem mogoče v lj. ne vem še. se kaj javim, če ne prej pa zvečer.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
10.1.2007 9:04:12   
moci
na zdej sem začela z antbiotiki, namesto da bi prej prebrala vaše nasvete user posted image  me resno skrbi, ker piše da prehajajo v mleko in da jih dojenčki slabše izločajouser posted image
lu, jaz grem verjetno jutri v citya, če bova le obe ok.
pa seveda čestitke vsem trimesečnikomuser posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
10.1.2007 10:00:36   
Lu
Jutro!

user posted image user posted image Matjaž in Luka user posted image user posted image Čestitke za 3 mesece. Za mamice pa user posted image user posted image

mojceca ti kar jej antibiotike in si še dojko popolnoma sprazni, pa masiraj, tuširaj z toplim tušom pa bo. A se dobimo na kakšni kavici v Citiyu? No, sporoči.

Tasha23 ste pa res bogi, no. Mogoče bi mu dala malo Calpola, če ga tako močno boli.
Je pa pri Maji pokukala ven spodnja leva trojka. Je tudi 2 dni nazaj močno jokala. Prvi zobek je dobila šele pri 10 mesecih tako, da smo pri istem Maxica kot vi. Zobki ji rinejo zelo počasi ven.
Aja še trgovina Okaidi se nahaja v Sparu na Viču v LJ.

Pikabu tudi Maja okoli prinaša mojega. Je zvita kot presta. Kaj nas še čaka, če je že zdej taka.user posted image

Glede pranja igračk. Jaz sem jih tudi na 30° prala pa ni bilo panike. Eno račko sem po pomoti še posušila v sušilcu. Tista ki govori GA GA. No zdaj ne gagaga več.user posted image

Včeraj smo dobili posteljico za malega. Zdaj se je moram samo še lotit sestavit. Potem pa še kakšno lepo posteljnino kupit za malega in bo. Imam namreč samo roza.

Se beremo še kaj pozneje.

Greva z malim po opravkih, nato kuhat potem se vam pa zopet malo javim.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
10.1.2007 10:06:36   
moci
lu, seveda. če bova šli ti sporočim. na zs ti pošiljam telefonsko številko.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
10.1.2007 10:09:21   
moci
pozabla vprašat:
a so imeli vaši po cepljenju kaj vročine? naša je nekam vroča...
danes sprehod odpade.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
10.1.2007 10:47:19   
Maxica
user posted image user posted image user posted image Čestitke Luki in Matjažu že za tri mesece.user posted image user posted image user posted image
Mi smo sicer danes nekoliko slabše spali. Sem tudi jaz tako počela, kot ti Frrrr zadnje čase, da sem ga podojila tik preden smo šli spat, torej okrog 23h ali še pozneje, pa je potem spal prvo rundo tja do pol šestih. Včeraj se pa ni hotel več podojiti, pa zgleda da smo imeli precej suh zrak v spalnici, ker sem bila tudi jaz čisto izsušena, tako da se je zbudil ob 3h, pa ob 5h in nato spet ob 9h. Kr neki. Zdaj se je pa revež tako ihtinil in tulil, ampak sem ga že pogruntala - to je vedno, ko je tako zaspan, da nič več ne more in ga je treba nositi po stanovanju, da on lahko zaspi. Tako ga je mož razvadil, tako da ga kar njemu prepustim. Pol pa ga on meni da, da ga v spanju podojim. Kr neki, no.user posted image
Mojceca, vročina je čisto možna po cepljenju. Pri nas vedno, ko je cepljen, dajo še recept za svečke. Ampak malo vročine že ne škodi, tako da ni panike. To je samo reakcija telesa. Če se ti bo pa zdela ful vroča, ji pa le zmeri. Tam nekje okrog 38,5 stopinj pa že bolje, da zbivaš.
Antibiotike pa le jej. Saj načeloma naj bi take dali, da otročku ne škodujejo. Jaz sem jih tudi jedla, 14 dni po porodu zaradi ostale posteljice. Nimaš kaj, moraš najprej sebe poštimat, če hočeš, da boš lahko otroka pedenala naprej. Katere pa imaš?
Arabela, srečno pri cepljenju. Pri nas dajo eno injekcijo v stegence. Ampak po pravici povedano, še nisem gledala, kaj in kako. Meni to tako hudo naredi, da vedno stran gledam.user posted image
Kakanje - pri nas sedaj kaka nekako 2x na dan, pa kar precej, spušča pa morda samo ob strani, ni toliko panike. Edino če se pokaka samo enkrat na dan, takrat je pa to orng količina, pa še, če ga držim pokonci ravno takrat, v tem primeru pa je posran po celem hrbtu.
Pikabu, a ti pa spet user posted image ? Jo imaš pa res pogosto, al se pa samo meni zdi - morda gre čas tako hitro, pa se mi zdi, da jo imaš vedno, ko te berem.user posted image
NO, zdaj grem pa Lana prevzet, da mu poturim eno rundo dojenja v nezavednem stanju, pol bo pa že čas za potuhtat, kaj bomo kosili. Pravzaprav je Max pa šele pozajtrkoval, jaz pa šele kavico popila. Ah, bomo že, saj imamo cel dan čas. Cao.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
10.1.2007 13:26:08   
frrrr
čestitke Luku in Matjažu za 3 mesece + mamicam vavi in @lini!

Arabela, fajn uštimajte dans pri pediatru...

naš čez dan spi full malo... 2x po 15, 20 minut in 1x 2 urci...
kaka pa 2x dnevno fuuuull, dans že 2x preoblekli v celoti... je pa vsaka plenica še pokakana zravn

mis, sem že prejšnji teden razmišljala o tem, da te povprašam kako se obnesejo pralne plenice... očitno ste se dobro odločili

razprodaje... bo le treba mau okrog... zase ne rabim kaj, mož pa potrebuje nove smučarske čevlje + vezi + bundo in hlače... sm že mau hervisov prospekt gledala...

drgač smo pa dans imeli katastrofa noč... najprej sm se js do 3. zjutraj premetavala po postli in nism mogla zaspat... po 4. uri ga je pa Jaša začel sračkat in bi vsako uro jedel user posted image

Lu, si me nasmejala z uno račko, ki ne gaga več user posted image če mi bo katera igrača šla na živce torej v sušilca z njim user posted image

še popoldne kaj... z učenjem nism pridna spljoh... s čokolado tut ne... s telovadbo pa fulll user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
10.1.2007 13:38:26   
Lu
mojceca meni je zdr. rekla, da naj dam po cepljenju 1/2 žličke Calpola in čez 6 ur še enkrat. Mi ga je tudi predpisala.

Upam, da se jutri vidimo. Grem še za Majo po škorenjčke v MAssa. Imajo baje čisto iste kot v Cicibanu samo da ˝Ciciban˝ne piše gor in je 2000 sit ceneje. Bom videla če jih sploh še dobim.

Zdej grem pa posteljico sestavit.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
10.1.2007 14:42:58   
moci
no te pediatri so pa smešni... meni je rekla - sem telefonirala, ker je imela zoja 38.1 vročine - da ji do 38.5 ne smem nič datuser posted image
zdej sem jo slekla in dala obkladke. aja, pa rekla je tud da na cepivo ni reakcijeuser posted image
še dobr da imamo forume, ane? calpol sem kupila, brez receptauser posted image
če bo zoja jutri ok prideva. upam, da ne bo gneče. ker pol ne bom nič kupila. imam pa od rojstnega dne bon in verjeto ga moram zapravit, ker je v tolarjihuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
10.1.2007 14:46:57   
Pikabu
Čestitke za tri mesece:

user posted image Vavi in Luku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image @lini in Matjažu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
10.1.2007 15:06:40   
mis
sva s sprehoda. je spala 4 ure.

kolk časa vaši zdržijo pod lokom? naša ma hitr dost. me more skoz zraven vidit če čem da še mal zdrži.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
10.1.2007 15:07:30   
vava
No tako.
Luka spi, dragi dela, tašča odšla. Je bila pri nas od petka in smo se kar malo razvadili. Luka se je navadil še bolj po rokah nosit, meni pa ni bilo treba likati, pa tudi skuhala je in še kaj. Vsak dan smo šli na doooolg sprehod in kavico pa še naklepetali sva se za naprej in za nazaj (no saj se itak vsak dan po telefonu slišiva ). Ja tudi tašče niso več tisto kar so bile  user posted image user posted image user posted image  No razen od Altati. Take pa tudi morajo biti, da ne pozabimo, kakšno srečo imamo tiste, ki se tako dobro štekamo in da ohranjajo vice na svoj račun.user posted image
Danes ponoči se je moj dragi umaknil v dnevno sobo, da bi se naspal, ker ima danes veliko dela, midva z Luko pa sva kraljevala v ta veliki postelji. Do 5ih zjutraj. Potem je bilo pa dosti spanja. Se je začel na veliko menit in smejat, potem, ko se je najedel. Če sva bila že pokonci, sem mu še plenico zamenjala in potem sva dobro uro naokoli hodila in po šesti mi je zaspal na prsih. Niti ne vem kdaj sem ga iz sebe prestavila, ampak potem sva spala do 9ih. Hura.
Hvala vsem za čestitke.
Vsem, ki ste dobile cd-je: št. računa seveda ne bom naokoli  pošiljala. Ve samo pridno telovadite. Razen Altati, seveda. Ti pa naštudiraj vaje. Ko boš zdrava boš že vse nadoknadila. Jaz sem si vse 2x ogledala, 1x naredila, zdaj pa malce počivam user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?