Pikabu
|
Lu, smo mi tudi dobili ta katalog, ampak je moj možek malo alergičen na te stvari, če kaj kupuje, kupuje kao kavlitetno,(idejo za to sva dobila v Hoferju, ker so tudi imeli, pa se nikakor ni strinjal, da bi tam kupili, pa še cel kup zahtev ima, kaj hoče, da to kolo ima), se norca dela, da če bi tam kupil, da bi lahko rekel, da je kupil pri mesarju. Pri nas v Merkatorju imajo namreč določene stvari res nastavljene tik pred mesarjem in se moj vedno norca dela, da to pa lahko kupiš kar pri mesarju. Verjetno bova šla gledat v Intersport ali Hervis. Hvala ti za skrb, da si povedala. Evik, nisem zasledila, da bi kje napisala, da že bereš knjigo. Super, da jo že imaš. Glede pokončnega pestovanja sem samo hotela povedati, da ni nič narobe, ker je ena enkrat pisala, da bi naj do 6. meseca samo ležal, oz. smo se več pogovarjale okoli tega. Jaz ga tudi že dolgo samo pokonci pestujem, razen če je zaspan, ga leže, pa k sebi ga obrnem, da se zarije vame in ga tako uspavam. Ga imam tako, da je z glavo naslonjen, čeprav tudi že ni več, ker se sam tako odrine, da sam drži glavo in gleda naokoli. Dvigovanje s previjalne: primem ga za obe roki in potegnem v sedeč položaj. Ko sva začela s tem, sem ga dvignila le toliko, da sem videla, kako mu gre glava. Na začetku jo je držal precej nazaj, še ni imel dovolj močnih mišic, da bi jo lepo nesel s seboj, potem sva pa postopno prišla do tega, da sem ga potegnila čisto v sedeči položaj. Zdaj pa v tem neizmerno uživa. Zelo je rad nagec in se strašno pritožuje, ko ga oblačim nazaj, ko ga pa primem za rokici, se mu pa kar zasmeji, pa že sam se začenja odrivati od podlage, da bi prej vstal. Sem šla prav v knjigo gledat, če je kakšna slika in sem jo našla, na str. 52, zgornja slika, pa si lahko ogledaš. Glede spanja pa mi že dolgo to prakticiramo, da gremo kar v vozek. Naš je na srečo tako narejen, da je dovolj, če je oblečen in v vozku, pa že zaspi, če pa to ne pali takoj, se pa zapeljeva po dvorišču in zaspi. Jaz mu nikoli nisem morila (niti Emi), da bi moral doma zaspati v posteljici. Ema se je navadila, da je šla tudi čez dan sama spat v posteljico pri enem letu, ko sem šla v službo, brez problema. Mi smo tudi zvečer imeli malo težav, da ni hotel zaspati in da je zelo jokal, pa sem ugotovila, da je le premalo jedel. Tako se sedaj zvečer podojiva na obeh straneh (sicer se vedno le na eni) in je bil čisto umirjen, zelo dobre volje, čisto drugačen. Tako da je očitno prejšnje večere bil lačen, da je bil tak jok. Sem ga res težko umirila, pa sploh nisem razumela, kaj mu fali. Revež moj je pa mogel iti lačen spat. Ni čudno, da se je tako hitro spet zbudil. Upam, da danes ponovi prejšnjo noč in spimo vsaj 7 ur v kosu. Evik, upam, da se je vama dobro uspelo danes zrihtati. Jaz grem pa še telovadit. Danes sem samo zjutraj počepe, trebušnjake in eno vajo na žogi. Zdaj me čaka kolo, še erkrat trebušnjaki in zasuki. Nama z Maksom ni zneslo, pa tako uživa v tem. Potem pa mogoče še kakšna druga telovadba... Še nekaj mi povejte. Me res skrbi, kaj je z altati. Jaz imam številko, samo se ji kar ne upam moriti, a mislite, da bi ji vseeno poslala en sms, da mislimo nanjo? Grem telovadit, pa pridem kasneje še pogledat, če ste še bile kaj pridne. Danes smo res spet ogormno napisale. za nas. Vas je tako veselje brati.