Pikabu
|
Pa sem končno spet tukaj. Sončka spita, pospravljeno imam za silo vse, zdaj me pa takoooooooo boli glava, da ne vem, če ne bom šla še sama spat. Naša Ema: sva se potem diplomatsko pogovorili, da gre ven v hlačah, je pa hotela ene druge obleči, je rekla, da jo pri tistih, ki sem ji jih jaz dala, gumb peče , to pomeni, da jo tišči, boli. Ko smo pa domov prišli, se je pa takoj slekla, pa oblekla kiklco in bila vsa presrečna. Uvav, Frrrrrr, takega medveda sem pa tudi jaz imela. Pa ga nisem takoj preselila v svoj novi dom in ga je moj brat podaril sestrični. Sem bila kar malo žalostna. Od vseh plišastih igrač, ki sem jih imela, sem si najbolj želela tega obdržati, ampak če priznam, bi bila kar kriza, kje bi ga imeli, tako da je vseeno bolje, da je šel, pa še sestrična se ga je zelo razveselila, si ga je že dolgo želela. Telovdba: vse vaje so že za mano, edino zasuki, čakam Maksa, ker uživa, če ga držim v naročju. Zvečer pa še ena runda. Sladkarija: bom raje tiho. mojceca, hitro se poštimaj nazaj. Lucika, si me spomnila, da moram jaz tudi še album urediti, da ne govorim, za koliko nazaj moram še komentarje napisati. [sm=smiley13.gif] mis, res vama super uspeva. Krasno zgleda. Blazina mi je pa tudi takoj padla v oči. Sem mislila, da sta jo tudi sama naredila. Altati: poslala sem ji sms, je zbolela, ima vročino, grlo boli, prehlajena. Nas je brala, do pisanja še ni prišla, čim bo boljša, se nam spet oglasi in vas vse lepo pozdravlja. Altati, pazi nase, pa pozdravi se čim prej, ker te pogreeeeeeeeeeeeeeeešamoooooooooooooo. Zate, da boš prej dobra: Zdaj me je pa glavobol minil, grem pa res lahko album urediti.