|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
15.12.2006 8:43:58   
nussy
Cau punce!

Tudi meni se je konec 6. tedna zgodilo tisto, kar si nihče ne želi. user posted image  Za mano je žalosten teden, ampak verjamem, da pred mano pa boljši časi, ki mi bodo slej ko prej prinesli kaj lepega.(user posted image )

Čez 14 dni imam G, ki bo pogledala ali je vse OK, potem pa, upam, lahko z dragim spet začneva upati na user posted image .

En velik poljubček vsem tukaj, ki lahko razumete, kako se počutim in kaj preživljam.
Rada vas imam!user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
15.12.2006 8:44:20   
teri
En lep user posted image pozdrav!Tukaj imamo spet sonček.Bi šla raje pohajat,kot pa da sem za user posted image v službi.Sej bo kmalu vikend.Jaz se danes veliko bolje počutim.Vročine ni več in tudi uho me ne boli več.Še user posted image za malico pa user posted image da se zbudiste.Kam ste pa šle vse?user posted image Kje boste preživele novo leto?

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
15.12.2006 8:46:44   
teri
Nussyuser posted image user posted image user posted image
Upam, da na pregledu ti bo g rekel da lahko takoj spet poskušata.
Za srečouser posted image in ramo za se zjokat,pol pa v nove bojeuser posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
15.12.2006 10:13:17   
lana38
nussy, pozdravljena!
Želim, da bi čimprej lahko začela delati na user posted image  in čim prej zagledala user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
15.12.2006 13:03:20   
Liona
nussy, pozdravčki še od mene. Žal mi jeuser posted image , ampak kot si že napisala, za dežjem vedno posije sonce. Včasih malo traja, ampak posije pa vedno. user posted image

pilotgirl, še nisi delala testa???? user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
15.12.2006 14:09:12   
teri
Ja,Pilotgirl javi, ker zgleda da smo me bolj nestrpne kot tiuser posted image
Jaz imam pa eno vprašanje za vas.Mogoče se vam bo zdelo smotano,mogoče boste mislile da preveč opazujem svoje telo.Ampak vseeno,edino vam se lahko popolnoma zaupam,ker vsaj do zdej ste bile razumevajoče.Pri moji 1.žal neupešni user posted image sem opazila,da imam levo stran spodnjega dela trebuha-pri levem jajčniku malo večjo kot desno.Sej ne ogromno,ampak jaz opazim te spremembe.Pa me zanima,če je mela katera podobne izkušnje.Oz.če katera ve ali se lahko začne prej "širit"ena stran kot druga.
Prosim ne me imet zauser posted image
Hvala!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
15.12.2006 14:21:39   
tinaaja
Ojla vsem, nussy welcome, pa upam,d a cim hitreje zagledas user posted image .

No, jaz imam doma padlega borca (beri mozeka) - polozila ga je neke vrste trebusna gripa. Upam,da se se ne nalezem cesa.

Takole, jaz pa sem vceraj po dolgem casu dozivela napad panike, ker prakticno cel dan ni bilo nobenega giba moje pikice. Valda, ne bi bila jaz, ce ne bi imela pred seboj ze crnega scnearija. Moj je bil na bondingu z bojsi, klicem mami, ki totalno ne panicari in me poslje na urgenco user posted image  Pol sem se sele zasikirala. No pol sta oba priletela domov in sem se jokala, drla, skratka zgubila zivce. sem se umirila in sklenila, da bi sla danes k svoji G, ker ima ambulanto,ce  ne bo spremembe. In probam se zadnji trik (po eni uri lezanja in cakanja, da se kaj zgane, malo spanca, telovadbi, cakanja na kavcu sede,.... user posted image ) - pojem dva cokoladna piskota in nisem mogla verjet: ta mala je podivjala, me zbrcala in pol se se eno uro nekaj kobacala. psihicno me je tok zmozgalo, da ni res. sita se sebe, da pomislim na najhujse, da ne zmorem enostavno verjet, da bo vse OK, in da me takole zlomijo taki dnevi. No skratka, tko je to... user posted image
Teri, jaz se glede jajcnika ne bi sekirala, morda vprasaj G naslednjic, jaz sem imela prvih par mesecev skoz obcutek, da desnega cutim ful bolj (al pa vsaj nekaj na desni strani tam nekje kjer je jajcnik). Pa saj ves, da telo ni enakomerno, ce bi ga razdelil po polovici.
Petek je!!!!!!!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
15.12.2006 14:32:03   
teri
Tinaaja:vem da telo ni enakomerno.Prej nisem nikoli opazila kaj takega.Mogoče nisem bila nikoli tudi tolko pozorna na vse.user posted image Ampak zdej imam isto-levo stran malo bolj odebeljeno kot desno.Pa moj trebuh je zelooo napihnjen.Groza!
Glede na tvoje paničarjenje pa....te razumem.Sigurno bom jaz ista in kakšna tuki na forumu tudi.To pa je zato ker ne znamo uživat vuser posted image brez skrbi.Pač smo imele tako izkušnjo in je normalno da je tako.Nekdo ki ss ni doživel,tega ne more razumet.Praviš,da te jeuser posted image zbrcala poluser posted image .Po mojem ti je hotela rečt:"Mami kaj paničariš,sej veš da je vse ok z mano.In to ti bo zdej kazen,ker se že zdej preveč sekiraš zame"!user posted image Je že ena mala nivihanka-kaj šele bouser posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
15.12.2006 15:38:10   
tinaaja
user posted image  teri ja.. ze zdaj mi dela sive lase user posted image
verjtno si zdaj bolj pazljiva na dogajanje s svojim telesom, kar je normalno- jaz sem tud (prsi, brce, reakcije telesa...) da ne omenim se enega dogodka od vceraj - sem si nasla strijo, ki je potekala po celem boku in sem vse nekam poslala - nakar ugotovim zvecer, da v bistvu ni bila strija, ampak je tako le zgledala, bilo je od šiva na majici, ki je ozka user posted image  Sem si tud svoje mislila sama o seb user posted image  kokos user posted image  ni kaj user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
15.12.2006 21:52:27   
pilotgirl
Punce test sem nardila in je tko kot sem pričakovala -.Mam pa neki večji problem,a dela mogoče kera na banki?Če dela naj se mi prosim javi na zasebno sporočila,ker rabim nujno nekaj odgovorov. No tud katera od vas bi mogoče vedla,sam se javte na zS.Prosim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
16.12.2006 9:46:11   
meli23
Ojla!
Jaz mam delavno soboto. Tako mam vsaj dostop do interneta in do vas.
TERI:z mano je pa tako, da sem bila 1.user posted image , že 2003, takrat sem nosila dvojčke in v dvanajstem tednu sta oba srčka prenehala biti. Že med nosečnostjo je bila vidna pregrada. Po ss in abraziji sem čez nekaj mesecev imela histeroskopsko odstranitev pregrade. Takrat so mi jo odstranili le 80%. Gin., ki me je operiral je rekel da preostali del naj ne bi smel motiti naslednje nosečnosti in naj kar takoj zanosim. Jaz pa nisem bila pripravljena in sem čakala kar dve leti. No v prvem poizkusu sem zanosila, vendar se je zgodba ponovila, le da sem tokrat bila user posted image kar 23 tednov in nato je sledila nočna mora- ss in abrazija in ponovna resekcija septuma.
Še danes mi ni jasno kakšna je bila pregrada pred prvo op. če je bila zdaj odstranjena kar 3 cm.
Pa lep pozdrav.
Ps- midva sva kar včeraj že user posted image , ker se mi ne da čakat več. Kar bo pa bo, čeprav mam slabe izkušnje z začetkom v decembru.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
16.12.2006 15:54:15   
lana38
meli23, saj nikjer ne piše, da se bo vedno takoj prijelo. Lahko pa bo tokrat trajalo nekja časa, preden boš user posted image . Vidva kar veselo user posted image  in predvsem uživajta drug z drugim. Morda pa pride tudi user posted image  in tokrat zdrava user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
17.12.2006 13:45:47   
Milamay
Pozdravljene na to turobno nedeljo!

Oh, Meli, hudo mi je zate, a čutim, da je v tebi mnogo pozitivne energije in prav je tako. Vidva kar pogumno [sm=sloncek.gif" border=0>, res pa je malomožnosti, da bi kar v prvo ratalo.

Pri meni nič novega - danes je že 37. dan ciklusa, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif] ni, test je bil včeraj negativen ... Ne vem, kaj se dogaja. Še nikoli v življenju mi ni
Na www.fertilityfriend.com si vnašam temperaturo in tam ti kar program izračuna, kdaj naj bi bila O. Moj tokratni graf temperature je gor in dol ... tako da mi je sicer napisalo, naj bi O bila 5. dec, a ko sem včeraj vnesla podatke in to, da je bil test negativen, mi je napisalo, da O ni bilo. Jaz sicer nisem videla tega, da naj bi O bila, saj je bila povišana le 2 dni, potem je malo padla, pa se spet dvignila in dva dni padala, pa se spet dvignila ... res pa noben dan ni padla pod tisto T oz. tistim dnem, ki so ga oni izračunali naj bi bil dan O. Torej če je res bila O 24. ali 25. dan ciklusa, se potem še lahko zgodi, da bi bil test v prihodnjih dneh pozitiven?

Groza so ti tedni, meseci ... vsak mesec neko upanje, potem razočaranje ... Leta pa hitijo ...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
17.12.2006 13:46:38   
Milamay
Zakaj pa se pri meni ne pokažejo smejčki oz. tiste ikonice????

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
18.12.2006 6:41:44   
lana38
Milamay!
Jaz sem si dala v opis lilypie.com trakec, pa ga tudi ne kaže. ne vem, kaj je to.user posted image
Danes pa še kar naprej dežuje in bo spet vse sivo cel dan. Groza.
Jutri pa je moj dan D, ko bi naj vsaj približno videla kaj bo. Če bo BT ostala povišana, bom jutri naredila test. To sem rekla že prejšnji mesec, pa je potem bila BT nizka in naslednji dan prišla user posted image . Upam, da se mi tokrat nasmehne sreča in seveda user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
18.12.2006 6:46:45   
tinaaja
Jutro punce,
Lana z Lilypie moras skopirat link, ki je pod HTML Used for web, email and forums that allow HTML.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
18.12.2006 7:50:43   
krtekxx
Alo bejbe, mislim dobro jutro vse na forumu... Nič več nisem na tekočem, en teden sem bila lepo malo v bolnici malo doma, se fuuuuuullll naspala in spočila tako da sedaj lahko žuram na vseh zabavah ki me v teh dneh čakajo.
Imela sem histeroskopijo, najprej diagnostično, potem pa še ta zaresno, kjer so mi odstranili en majčken septum. Že drugič. In me nočejo dat na IVF+PGD! V glavnem: genetik in ginekolog se v marsičem ne strinjata, jaz sem pa med njima in res ne vem na katero stran naj stopim... No, nekaj je jasno, z mojim si bova privoščila ene super počitnice v toplejših krajih, pol dobim user posted image , pol bom pa poskusno spet noseča...
Uživejte v pričakovanju zime in Novega Leta.

Aja, sem pozabla povedat: jaz sem pa že smučččččaaaaallllaaa.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
18.12.2006 8:13:39   
SM10
Sem malo bolj površno vse prebrala, ker cel teden nisem imela časa.
Nussy žal mi je za tvojo pikico.
Res je nepravično, da je vedno večji ta seznam, ko bi nas moralo biti vedno manj tukaj gor.

Ima katera težave z bezgavkami? Namreč jaz sem v dilemi. Posumila sem malo na bezgavke, ker se mi po o že drugi mesec pojavi bunkica  pod brado na desni stani in v prsih pri pazduhu čutim rahlo skelenje. Moja o pa se je po ss spremenila, ker ne opazim več prozorne sluzi, samo neko mokroto in nato bt naraste. Kar iznenada se mi je spet pojavil nahod-samo za en dan in od smrkanja sem dobila še nek herpes pod nosom. Groza!!

Vsaka informacija mi bo prav koristila, ker ne vem al je to prehlad al so mi začele nagajati bezgavke.

Vsem pa želim najlepše darilo-user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
18.12.2006 9:34:16   
teri
Dobro jutro punce.Danes pa vam ne pošiljam sončen pozdrav,ampak deževen.Bljek!Sem prišla na pol mokra v službo.
Danes imava z mojimuser posted image obletnicouser posted image !!!!Komaj čakam da dobim darilouser posted image !
Kako ste kaj?Jaz sem na istem kot Lana v pričakovanju.S tem da jaz ne bom test delala že jutri,ampak če ne bo prišlauser posted image -upajmo,držimo pesti,ga bom delala v pet.Lahko bi bil + že če je pol božič.Tako za začet lepo drugo leto,ne?!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
18.12.2006 11:14:00   
Liona
teri in Lana38, vso srečo obema. user posted image  Upam, da končno ugledata user posted image . In seveda tudi vse ostale. user posted image  
Lana38, koliko dni je zdaj BT povišana? Joj, res ti iz srca privoščim srečo in zdravega user posted image . Naj ga prinese božiček!!!

Tinaaja, spomnim se, da si enkrat omenjala, da ti je okoli 13 t malo trebušček uplahnil. user posted image  No, meni se je zdaj v 14t to zgodilo. Slabosti skoraj ni več, močne napihnjenosti tudi ne, otročka zaenkrat še ne čutim... tako da vam moram priznati, da se v teh dneh sploh ne počutim zares user posted image . Upam, da je to normalno. Sicer so  tiste 3 kilce + ostale, ampak bi lahko rekla le, da sem se malo zredila.  user posted image

Grem naprej likat, se še beremo, pa-pa

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
18.12.2006 11:50:39   
tinaaja
Liona,
ja nekje v 13 tednu mi je cist uplahnil, preverila pri G je rekla, da se je crevesje sprostilo. Jaz se se zdaj vcasih sploh ne pocutim nosece, do 24 tedna pa sploh nisem imela filinga. Trebuha ravno nimam velikega, tko da se ta znak odpade. Zdaj ko se je azcel pojavljat, sem malo bolj okorna, ful hitreje se trudim, vsake tok me tisci, drugace pa po pocutju nic kaj dost noseca. user posted image  Jaz sem piko prvic zacutila pri 19t2d. Pol pa se od takrat dogaja, da kaksen dan ne (itak, da je panika user posted image , zdaj se smejim,ko tole pisem ja, pol ko pride tak dan, pa je user posted image user posted image user posted image user posted image )... vsak dan je drugace, kok se premika. zdaj je ze dva dni took pridna puncka, da se ful javlja, prejsnji cet pa sem sla skotaj na psihjatrijo, ker sem bila tok prestrasena user posted image  No tko, da je cist normalno - ce strnim, kar sem hotla povedat user posted image
Teri, Lana, zelim vama prav posebno darilo za bozicka user posted image
SM10 - nimam pojma kaj bi lahko bilo z bezgavkami.. Daj vprasaj zdravnika, je sigurno najboljs. Jaz mislim, da se po ss ful bolj analiziramo, da morda so bile dolocene zadeve ze prej prisotne, ampak jih sele zdaj opazimo. JAz pri sebi vidim, da to ful velja zame.
Krtekxx - ma saj nimam besed.. se ne strinjata user posted image  Svasta, res. A smucala si ze vazicka.. ja zame ta sezona odpade, pol bom pa mislim presla na tek na smuceh. Zelim vama, da rata en zdrav otrocek user posted image
PS: tole vreme ni za nikamor. Kje ga lahko reklamiram user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
18.12.2006 12:17:57   
Anonimen
Tinaaja - sedaj sem pogledala tvoj trakec. Samo še 89 dni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa boš mamica.

In kar se mi je porodilo: A je že tok od mojega SS?

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
18.12.2006 13:07:17   
krtekxx
Ej, kje je pa Sonchek? A sem kaj zamudila?
Tinaaja, nikar ne kritiziraj vremena, letos mamo že itak snežni primankljaj. meni je čisto všeč ko nekaj pada iz neba in vem da nekaj 100 metrov više pada v drugačni obliki.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
18.12.2006 13:27:52   
Anonimen
SM10 - pojdi k zdravniku - z bezgavkami se ni za špilat.

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
18.12.2006 13:37:25   
lana38
BT je povišana 12 dni. Vem, da je to še premalo in bi morala biti povišana najmanj 6 dni še, ampak jutri bi naj dobila user posted image  in če bo BT povišana, bom naredila BC mini. Ta je najbolj občutljiv in bi moral pokazati že par dni prej user posted image . Mislim, da je že nekaterim pokazal par dni prej. Bomo videli, kaj bo. Najprej pa seveda mora biti še BT dvignjena, drugače tako nima smisla testa delat in lahko samo čakam, kdaj pride user posted image , če mi bo BT padla.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?