tinaaja
|
Ojla vsem, nussy welcome, pa upam,d a cim hitreje zagledas . No, jaz imam doma padlega borca (beri mozeka) - polozila ga je neke vrste trebusna gripa. Upam,da se se ne nalezem cesa. Takole, jaz pa sem vceraj po dolgem casu dozivela napad panike, ker prakticno cel dan ni bilo nobenega giba moje pikice. Valda, ne bi bila jaz, ce ne bi imela pred seboj ze crnega scnearija. Moj je bil na bondingu z bojsi, klicem mami, ki totalno ne panicari in me poslje na urgenco Pol sem se sele zasikirala. No pol sta oba priletela domov in sem se jokala, drla, skratka zgubila zivce. sem se umirila in sklenila, da bi sla danes k svoji G, ker ima ambulanto,ce ne bo spremembe. In probam se zadnji trik (po eni uri lezanja in cakanja, da se kaj zgane, malo spanca, telovadbi, cakanja na kavcu sede,.... ) - pojem dva cokoladna piskota in nisem mogla verjet: ta mala je podivjala, me zbrcala in pol se se eno uro nekaj kobacala. psihicno me je tok zmozgalo, da ni res. sita se sebe, da pomislim na najhujse, da ne zmorem enostavno verjet, da bo vse OK, in da me takole zlomijo taki dnevi. No skratka, tko je to... Teri, jaz se glede jajcnika ne bi sekirala, morda vprasaj G naslednjic, jaz sem imela prvih par mesecev skoz obcutek, da desnega cutim ful bolj (al pa vsaj nekaj na desni strani tam nekje kjer je jajcnik). Pa saj ves, da telo ni enakomerno, ce bi ga razdelil po polovici. Petek je!!!!!!!
|