Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 11:05:40
|
|
|
|
lana38
|
Dober dan! Pri nas je še pa vedno megla in nič sončka. Bo prej tema, kot se bo tamegla razkadila. pilotgirl, jaz sem v obeh imela občutek, da se bo ravnokar prikazala, ko je bil tisti čas, da bi morala priti. No, ker sem merila BT, sem vedno vedela, da je ne bo. Test pa je potem moja pričakovanja samo še potrdila. Upam, da si in stiskam pesti. jaz pa moram čakati še kar dolgih 12 dni, predn bi lahko zagledala , če ne pride že čez 8 dni ali pa BT pade. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 13:00:52
|
|
|
|
pilotgirl
|
Ne vem punce če bi sploh delala test ker me neki tko črviči ku da bi dobila. No ja bom vseeno,vam sporočim rezultat.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 13:11:35
|
|
|
|
tinaaja
|
Pilotgirl, drzim pesti
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 13:17:47
|
|
|
|
andreja2000
|
milamay ,ja ,saj ta leta tudi mene pošteno skrbijo,saj je tveganje res vsako leto večje.Moja UPN je bila ravno zaradi te kromosomske napake in sedaj pa že celooo večnooosssttt ne zansim,leta in čas pa gredo. pilotgirl upam,da ne pride ,držim pesti za ! Lepo se imejte,veliko se smejte in uživajte vsak dani trenutek!!
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 13:59:34
|
|
|
|
micla
|
Pozdravljene sotrpinke, tudi jst vam pošiljam en zimsko sončen pozdrav s severne primorske. Končno je malo ohladilo in bom lahko le oblekla bundo kot zgleda. Na momente sem že hotela spet poletno ven privlečt, saj so se šer nekaj dni nazaj sprehajali komarji po stanovanju. Upam, da kmalu katera pošlje kakšno kepo snega z bolj "gorenjskih krajev", saj naš božiček, ki nam mora vsem darila prinest (sej veste in ) rabi sneg, sicer se s sankami ne bo mogel pripeljat do nas. Da ne boste mislile, da sem pozabila na vas. Redno vas berem, oglašam se pa bolj malo, ker nimam kaj povedat, sploh pa zdej, ko sem malo na stranski tir dala vse te zadeve, čeprav v podzavesti pa je še vse zelo močno prisotno. ah, s časom bo bolje, človek se vsega navadi. Pilotgirl držim pesti ; poročaj novice. Sem radovedna, bolj kot če bi šlo zame Liona čestitam za NS. Vse ostale..... sem v mislih z vami in upam na izpolnitev vseh želja. Eno za vse nas. PA PA,
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 14:51:09
|
|
|
|
pilotgirl
|
Punce jst sovražim cel svet in mojo . Spet ni nič. Prekleto vse skupaj.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 15:07:57
|
|
|
|
lana38
|
pilotgirl, !
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 15:11:12
|
|
|
|
andreja2000
|
pilotgirl ,ah,ko bi ti le znala pomagat,pa kaj,ko še sebi ne znam.Ti se danes kar razjezi na ves svet,na to tečno ,samo da bi ti bilo lažje.Čez nekaj dni,bo gotovo bolje,vem pa,da je danes zate ena sama tema-vsaj tako vidim jaz,ko ugotovim da spet ni bilo nič.Vendar bo tudisonček posijal in nam svojo srečo pripejal.
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 15:18:04
|
|
|
|
teri
|
Pilotgirl:se podpišem pod Andrejo. Drži se!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 15:29:41
|
|
|
|
pilotgirl
|
Hvala vam punce,hvala bogu da mam vsaj vas.Žalostna sem res.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 15:48:51
|
|
|
|
Špela100
|
Joj pilotgirl, pa tako sem ti držala pesti in upala... Mah morda pa je danes prvi dan tvoje nosečnosti , vrži čez ramo žalost in se veseli decembra...praznični dnevi prihajajo. Boš videla, da nam bo vsem leto 2007 prineslo radost in veselje, hvala bogu, da se to leto končuje, ker ni bilo dobro...vse bomo mamice ali pa vsaj v prihodnjem letu. Pošiljam ti en . Jutri bo bolje, saj sama veš.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 16:28:03
|
|
|
|
micla
|
Pilotgirl....... . En ti pošiljam. Kot so rekle punce. Danes se kar lepo zjoči, v prihodnjih dneh pa znova v boj.
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 16:33:48
|
|
|
|
tinaaja
|
Pilotgirl - Zgodbica zate -> -> -> -> -> -> ->
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 11.12.2006 16:38:16 >
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 20:09:54
|
|
|
|
Milamay
|
Pilotgirl - danes sem šla tu gor pogledat samo zaradi tebe. Tako mi je hudo! Nekako sem upala, da nas boš vse razveselila z veselo novico. Vem, da te zdaj boli in da si jezna na ves svet. Usoda se res grdo igra z nami. Ti se kar razjezi, zakriči, se zjoči - karkoli kar ti pomaga. Je pa Špela fajn napisala, morda pa je to prvi dan tvoje . Nekako se pač moramo tolažiti, kajne? Drži se!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 20:11:52
|
|
|
|
Liona
|
pilotgirl . Ampak ne obupat. Saj si še mlada. Mogoče je pa res tako kot je napisala Lana. Začel se je prvi teden tvoje nosečnosti. No, jaz sem obisk pri svojem g "odrajtala". Po izteku bolniške, ki jo je določila komisija, gre mami skupaj s škratkom v bušiju v službo. No, prav pasalo bo po skoraj treh mesecih. Potem sem pa šla še v Baby Center in kupila žametne hlače in majčko od La Vie. Meni so se zdele najprej full smešne, ampak moj pravi, da so kul in da mi pašejo. Uf, sem se kar oddahnila. PDP se je malenkost spremenil in je zdaj 20.6.2007. Nisem spraševala zakaj, ampak tako je. Zdaj grem pa na Razočarane gospodinje h prijateljici. Vsak pon. se dobimo skupaj 4 babe in gospodinjimo. Se beremo, pa-pa
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 20:55:11
|
|
|
|
pilotgirl
|
Hvala punce. Sam se ne morem veselit da je to moj prvi dan nosečnosti,če pa še ni. In tud nč ne kaže da bo.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 21:05:43
|
|
|
|
lana38
|
Zdaj pa nič več ne razumem. A se ni pri tebi že prikazala, pilotgirl? Ali si popoldan jamrala, ker je še ni? Morda pa si že . Kako pa veš, da nisi, če ni? Daj, malo razloži. A si test naredila, ali kaj? LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 22:24:09
|
|
|
|
Liona
|
pilotgirl, to patudi meni ni več jasno. Sem mislila, da si dobila, ko si napisala, da jo sovražiš... A je ni? Kje pa je potem problem? Kako pa veš, da nisi ????? Razloži, plisssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 11.12.2006 23:26:00
|
|
|
|
pilotgirl
|
Ja neeee nisem dobila in sploh ne kaže da bo. Test sem delala pa je -.Bom v petek še enkrat poskusla.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 12.12.2006 7:02:45
|
|
|
|
lana38
|
pilotgirl, potem pa mi še kar naprej navijamo in držimo pesti zate in za tvojega . Morda je bilo še prezgodaj za test. Kateri test pa si delala? Malo bolj zmedeno si vse skupaj napisala več. Me smo verjetno vse mislile, da si dobila . LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 12.12.2006 8:17:53
|
|
|
|
Špela100
|
Joj pilotgirl po nagi riti jih boš dobila , morda pa boš v petek zagledala . Kako pa buši?? Boli??? Me bomo še vedno držale pesti, ne punce??? Na pa moram spet obleči navijaško obleko, pa ravno sem jo dala prati za nov krog. Ni važno vse zate pilotgirl !!!!!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 12.12.2006 9:07:08
|
|
|
|
teri
|
Tudi danes vam pošiljam en lep sončen pozdrav iz Primorske.Sicer je malo hladno,ma paše za ta letni čas.Važno da je sonček. Pilotgirl:ne obupat takoj !Mogoče je še prezgodaj za test.Lahko pa da ti pokaže v pet veselo novičko. Počakaj še malo!Sem prav nate,ker sem že mislila da si dobila .Ne nas strašit. V pet greva po jelko in nove okraske.Juhu!Komaj čakam!Kaj pa ostale kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 12.12.2006 11:41:51
|
|
|
|
pilotgirl
|
Ja no mal zmedeno sem napisala sej vem. No moje tečke še vedno ni. Trebuh me nč ne boli,no nč me ne boli. Zato pa ne vem kaj se dogaja tam spodaj.Bom vidla v petek kaj in kako bo. Hvala vsem ki čakate z mano. Zelo cenim to. Aja pa romed test sem delala. A mislite da je kaj učinkovit?
< Sporočilo je popravil pilotgirl -- 12.12.2006 11:46:57 >
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 12.12.2006 11:47:34
|
|
|
|
teri
|
Pilotgirl...boš vidla da bo !Samo pozitivno.Dokler ni je vedno upanje. Kje ste pa druge ,ste se zgubile v al ste zasute z delom ???
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 12.12.2006 12:07:29
|
|
|
|
andreja2000
|
pilotgirl,aha,torej navijanje še velja-držim pesti,močno,močno za Vsem ostalim pa prijeten dan.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?