|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
11.12.2006 11:05:40   
lana38
Dober dan!
Pri nas je še pa vedno megla in nič sončka. Bo prej tema, kot se bo tamegla razkadila.
pilotgirl, jaz sem v obeh user posted image  imela občutek, da se bo user posted image  ravnokar prikazala, ko je bil tisti čas, da bi morala priti. No, ker sem merila BT, sem vedno vedela, da je ne bo. Test pa je potem moja pričakovanja samo še potrdila. Upam, da si user posted image  in stiskam pesti.user posted image
jaz pa moram čakati še kar dolgih 12 dni, predn bi lahko zagledala user posted image , če user posted image  ne pride že čez 8 dni ali pa BT pade.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
11.12.2006 13:00:52   
pilotgirl
Ne vem punce če bi sploh delala test ker me neki tko črviči ku da bi user posted image  dobila. No ja bom vseeno,vam sporočim rezultat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
11.12.2006 13:11:35   
tinaaja
Pilotgirl, drzim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
11.12.2006 13:17:47   
andreja2000
milamay ,ja ,saj ta leta tudi mene pošteno skrbijo,saj je tveganje res vsako leto večje.Moja UPN je bila ravno zaradi te kromosomske napake in sedaj pa že celooo večnooosssttt ne zansim,leta in čas pa gredo.

pilotgirl upam,da ne pride user posted image ,držim pesti za user posted image !

Lepo se imejte,veliko se smejte in uživajte vsak dani trenutek!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2779
11.12.2006 13:59:34   
micla
Pozdravljene sotrpinke,
tudi jst vam pošiljam en zimsko sončen pozdrav s severne primorske. Končno je malo ohladilo in bom lahko le oblekla bundo kot zgleda. Na momente sem že hotela spet poletno ven privlečt, saj so se šer nekaj dni nazaj sprehajali komarji po stanovanju.
Upam, da kmalu katera pošlje kakšno kepo snega z bolj "gorenjskih krajev",   saj naš božiček, ki nam mora vsem darila prinest (sej veste user posted image  in user posted image )  rabi sneg, sicer se s sankami ne bo mogel pripeljat do nas.

Da ne boste mislile, da sem pozabila na vas. Redno vas berem, oglašam se pa bolj malo, ker nimam kaj povedat, sploh pa zdej, ko sem malo na stranski tir dala vse te zadeve, čeprav v podzavesti pa je še vse zelo močno prisotno. ah, s časom bo bolje, človek se vsega navadi.
Pilotgirl držim pesti user posted image ; poročaj novice. Sem radovedna, bolj kot če bi šlo zame user posted image
Liona čestitam za NS.

Vse ostale..... sem v mislih z vami in upam na izpolnitev vseh želja. Eno user posted image  za vse nas.

PA PA,

micla

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
11.12.2006 14:51:09   
pilotgirl
Punce jst sovražim cel svet in mojouser posted image . Spet ni nič. Prekleto vse skupaj.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
11.12.2006 15:07:57   
lana38
pilotgirl,user posted image !

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2782
11.12.2006 15:11:12   
andreja2000
pilotgirluser posted image  ,ah,ko bi ti le znala pomagat,pa kaj,ko še sebi ne znam.Ti se danes kar razjezi na ves svet,na to tečno user posted image ,samo da bi ti bilo lažje.Čez nekaj dni,bo gotovo bolje,vem pa,da je danes zate ena sama tema-vsaj tako vidim jaz,ko ugotovim da spet ni bilo nič.Vendar bo tudisonček posijal in nam svojo srečo pripejal.

Neposredna povezava do sporočila: 2783
11.12.2006 15:18:04   
teri
Pilotgirl:se podpišem pod Andrejo.user posted image Drži se!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
11.12.2006 15:29:41   
pilotgirl
Hvala vam punce,hvala bogu da mam vsaj vas.Žalostna sem res.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
11.12.2006 15:48:51   
Špela100
Joj pilotgirl, pa tako sem ti držala pesti in upala...user posted image

Mah morda pa je danes prvi dan tvoje nosečnosti user posted image user posted image , vrži čez ramo žalost in se veseli decembra...praznični dnevi prihajajo. Boš videla, da nam bo vsem leto 2007 prineslo radost in veselje, hvala bogu, da se to leto končuje, ker ni bilo dobro...vse bomo mamice ali pa vsaj user posted image  v prihodnjem letu.

Pošiljam ti en user posted image . Jutri bo bolje, saj sama veš.

Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.12.2006 16:28:03   
micla
Pilotgirl.......user posted image .

En user posted image  ti pošiljam. Kot so rekle punce. Danes se kar lepo zjoči, v prihodnjih dneh pa znova v boj.

micla

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.12.2006 16:33:48   
tinaaja
Pilotgirl -  user posted image

Zgodbica zate user posted image

user posted image  ->  user posted image  ->  user posted image  ->  user posted image  ->  user posted image  -> user posted image  -> user posted image user posted image  -> user posted image   

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 11.12.2006 16:38:16 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.12.2006 20:09:54   
Milamay
Pilotgirl - danes sem šla tu gor pogledat samo zaradi tebe. Tako mi je hudo! user posted image  Nekako sem upala, da nas boš vse razveselila z veselo novico. Vem, da te zdaj boli in da si jezna na ves svet. Usoda se res grdo igra z nami. Ti se kar razjezi, zakriči, se zjoči - karkoli kar ti pomaga. Je pa Špela fajn napisala, morda pa je to prvi dan tvoje user posted image . Nekako se pač moramo tolažiti, kajne?

Drži se!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
11.12.2006 20:11:52   
Liona
pilotgirl user posted image . Ampak ne obupat. Saj si še mlada. Mogoče je pa res tako kot je napisala Lana. Začel se je prvi teden tvoje nosečnosti. user posted image
No, jaz sem obisk pri svojem g "odrajtala". Po izteku bolniške, ki jo je določila komisija, gre mami skupaj s škratkom user posted image  v bušiju v službo. No, prav pasalo bo po skoraj treh mesecih.
Potem sem pa šla še v Baby Center in kupila žametne hlače in majčko od La Vie. Meni so se zdele najprej full smešne, ampak moj user posted image  pravi, da so kul in da mi pašejo.  Uf, sem se kar oddahnila.
PDP se je malenkost spremenil in je zdaj 20.6.2007. Nisem spraševala zakaj, ampak tako je. user posted image
Zdaj grem pa na Razočarane gospodinje h prijateljici. Vsak pon. se dobimo skupaj 4 babe in gospodinjimo. user posted image

Se beremo, pa-pa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.12.2006 20:55:11   
pilotgirl
Hvala punce. Sam se ne morem veselit da je to moj prvi dan nosečnosti,če pa še user posted image  ni. In tud nč ne kaže da bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
11.12.2006 21:05:43   
lana38
Zdaj pa nič več ne razumem. user posted image  A se ni user posted image  pri tebi že prikazala, pilotgirl? Ali si popoldan jamrala, ker je še ni?
Morda pa si že user posted image . Kako pa veš, da nisi, če user posted image  ni? Daj, malo razloži. A si test naredila, ali kaj?
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2792
11.12.2006 22:24:09   
Liona
user posted image user posted image user posted image  pilotgirl, to patudi meni ni več jasno. Sem mislila, da si user posted image  dobila, ko si napisala, da jo sovražiš... A je ni? Kje pa je potem problem? Kako pa veš, da nisi user posted image ?????
Razloži, plisssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
11.12.2006 23:26:00   
pilotgirl
Ja neeee nisem dobila user posted image  in sploh ne kaže da bo. Test sem delala pa je -.Bom v petek še enkrat poskusla.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
12.12.2006 7:02:45   
lana38
pilotgirl, potem pa mi še kar naprej navijamo in držimo pesti zate in za tvojega user posted image .user posted image  Morda je bilo še prezgodaj za test. Kateri test pa si delala? Malo bolj zmedeno si vse skupaj napisala več. Me smo verjetno vse mislile, da si dobila user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2795
12.12.2006 8:17:53   
Špela100
Joj pilotgirl po nagi riti jih boš dobila user posted image user posted image user posted image , morda pa boš v petek zagledala user posted image .
Kako pa buši?? Boli???

Me bomo še vedno držale pesti, ne punce???

Na pa moram spet obleči navijaško obleko, pa ravno sem jo dala prati za nov krog.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni važno vse zate pilotgirl !!!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
12.12.2006 9:07:08   
teri
Tudi danes vam pošiljam en lep sončen pozdravuser posted image iz Primorske.Sicer je malo hladno,ma paše za ta letni čas.Važno da je sonček.
Pilotgirl:ne obupat takojuser posted image !Mogoče je še prezgodaj za test.Lahko pa da ti pokaže v pet veselo novičko. Počakaj še malo!Sem prav user posted image nate,ker sem že mislila da si dobilauser posted image .Ne nas strašit.
V pet greva po jelko in nove okraske.Juhu!Komaj čakam!Kaj pa ostale kako ste kaj?user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
12.12.2006 11:41:51   
pilotgirl
Ja no mal zmedeno sem napisala sej vem.user posted image No moje tečke še vedno ni. Trebuh me nč ne boli,no nč me ne boli. Zato pa ne vem kaj se dogaja tam spodaj.Bom vidla v petek kaj in kako bo. Hvala vsem ki čakate z mano. Zelo cenim to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Aja pa romed test sem delala. A mislite da je kaj učinkovit?

< Sporočilo je popravil pilotgirl -- 12.12.2006 11:46:57 >

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
12.12.2006 11:47:34   
teri
Pilotgirl...boš vidla da bouser posted image !Samo pozitivno.Dokler ni user posted image je vedno upanje.user posted image Kje ste pa druge ,ste se zgubile vuser posted image al ste zasute z delomuser posted image ???

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
12.12.2006 12:07:29   
andreja2000
pilotgirl,aha,torej navijanje še velja-držim pesti,močno,močno za user posted image

Vsem ostalim pa prijeten dan.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?