Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 12.12.2006 13:05:25
|
|
|
|
Liona
|
pilotgirl, potem pa tudi jaz še stiskam pesti. Go girl!!!! Romed pa jih večina kritizira, če se prav spomnim. Jaz ga nisem nikoli uporabljala. Probaj z BC mini. Meni so kar kul. Jaz pa sem danes dopoldan spet imela "ribice" v trebuhu . Zdaj grem pa z mojo malo na sprehod. čau
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 12.12.2006 13:12:40
|
|
|
|
lana38
|
Romed meni tudi ni bil najbolj všeč. Zdaj delam vedno BC mini, če sploh pridem do tega, da delam test. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 12.12.2006 21:24:05
|
|
|
|
pilotgirl
|
No moje še vedno ni,mal me jajčniki bolijo drgač druzga pa nč. Bom probala v petek kerga druzga kupit.sploh pa sem prvič tak test delala. Maš neko kapalko in z njo morš kapnit 5 kapljic urina v neko okence,nato čakaš 5 minut in to je to. Eh karneki.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 7:23:42
|
|
|
|
tinaaja
|
Jutro, Pilotgirl - se dva dni do petka, pa naj ti test pokaze Jaz imam ludilo do kraja v sluzbi, ful pomembne projekte za furat, ki pa jih bo nadaljeval nekdo drug.. Pol se mi mal ne da, po drugi strani pa nocem izpast neresna, da ne delam OK, ker odhajam. Moja pika se je zgleda nekako obrnila, da jo ful manj cutim, pa mi to sploh ni vsec. Na sreco ene 2x na dan nekaj podivja , da vem, da je se not Zdaj grem dat urin za test za bakterije, upam, da bo bp - je nek 24 urni test, tko da naj bi rezultate izvedela sele jutri. JAz komaj cakam praznike, da bom doma uzivala, na izi, , pa smrekca juhuhu Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 9:11:58
|
|
|
|
teri
|
Lep pozdrav vsem! Jaz pa sem danes vstala iz pojstle normanlo,zdej pa čutim da se me neki loteva.Mislim,da imam malo vročine.Bomo vidli kaj bo še iz tega ratalo,upam da ne zbolim glih zdej pred prazniki.Sploh pa ne smem zbolet,ker greva v pet. po jelkico in pol bova malce okičila stanovanje !Pa še beli tok imam zelo povečan. Mislim,da bi mogel bit samo ko imaš O povečan,al ne?Če se mi bo to nadaljevalo tudi po (čeprav upam da ne pride)bom šla do g,ker je moteč občutek.Moram imeti stalno dnevni vložek.nimam pa nobenih simptomov. Kot berem ima vsaka nekaj pred ,jaz pa čisto nič.Tako da se pripravljam na razočaranje -tako ne bo prehudo ko se bo vlila.V sob zvečer bom samevala,ker ima moj fešto s firmo in pred jutrom sigurno ne bojo doma. Tinaaja:sigurno bo vse bp! Liona:bravo za NS!Zdej pa res lahko začneš uživat v .Tako sem tudi jaz razmišljala,če bi bli rezultati NS bp,bi pol začelo uživat in šele takrat bi vsem povedali.Prej pa čisto nič,ker nočem da se zgodi kot zadnjič. Pilotgirl:tako močno stiskam pesti na rokah in na nogah,da me je danes ponoči zgrabil krč na prste na nogi-od bolečine sem se prav zbudila.Ampak res Lana38:kaj pa ti?Imaš kake znake,glede na to da čakamo ta mesec skupaj al al ?
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 9:58:28
|
|
|
|
lana38
|
Dober dan! Nič znakov še ni. Pa saj je treba počakati še cel teden. To pa je v tem primeru še zelooo dolgo. Nikamor ne mine. Jaz tudi komaj čakam praznike. Bom doma od 23.12. do 3.1., če bo vse po sreči. Če pa zagledam 24.12. še , bo pa super. takrat bom delala test, če še ne bo . Ampak to je še celih 11 dni. grozno dolgo. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 10:56:38
|
|
|
|
nemrak
|
Pozdravljene!!! No, pa se vam bom še jaz pridružila, če me seveda sprejmete me vas. Z nekaterimi se že "poznamo" s KLOMIFEMK. Ss sem imela 14 dni nazaj. Hvalabogu brez čiščenja. Tako, da grem že kar ta mesec v nove boje. Nič ne bom čakala, ker nisem nikoli zanosila takoj. Je pa G povedal, da je že vse OK. SS sem imela v 8 tednu. Ne vem, zakaj je prišlo do njega in kdaj je pikici nehal biti . Je bilo pa to še toliko težje, ker sem konec januarja bila na UPN v 20 tednu zaradi kromosomske napake. Ampak sem se odločila, da se še ne dam. Kar nekaj dni sem vas prebirala in ugotovila da ste vse prave . Želim vam vsem en topel objem in čimveč !!!!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 11:09:18
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljena, nemrak! V šoku, ki ga je povzročil tvoj ss, sem ti takrat pozabila napisati, da se nam lahko tukaj pridružiš. se bomo pa od zdaj naprej skupaj borile za in se medsebojno spodbujale. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 11:14:04
|
|
|
|
teri
|
Nemrak dobrodošla med nami.Čeprav vem, da bi se raje spoznale vse babe tukaj v čisto drugih okoliščinah. Ampak nimaš kaj, življenje je povno vzponov in na žalost velikokrat tudi padcev. Če pa se znamo pobrat tako kot ti ,je pa že pol zmage naše! Sem brala tvoj post na ss in sem spremljala tvojo zgodbo pri klomifenkah.Sem bla vesela zate,da ti je uspelo pol pa za grdo novico.Čeprav se ne poznamo,ampak sočustvujem z vsemi vami,ker sem se navezala čisto na vse. Upam, da se ti ne ponovi zgodba pri naslednji .To so seveda želje zame in za vse tukaj.Sploh pa ta strah,ki ti ostane,ko si ponovno .To je najhuje,ker ne moreš uživat 1000% .Seveda to lahko tudi vpliva na .Upam,da bomo vse dovolj močne in da bomo lahko naslednjo pripeljale do konca in seveda brez črnih misli!!!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 14:45:56
|
|
|
|
meli23
|
Živjo punce! Redno spremljam vaše pogovore in končno sem se odločila, da se vam pridružim. V mesecu maju sem že pisala o mojem ss. Takrat sem v 23 tednu izgubila mojo deklico. Oktobra sem imela odstranjen septum maternice. V januarju z mojim možekom načrtujeva začeti na novo. Mislim, da sem nekako prebolela mojo izgubo, čeprav je bolečina še vedno prisotna. Lep pozdrav vsem, upam, da sem dobrodošla. meli23
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 15:00:07
|
|
|
|
lana38
|
meli23, pozdravljena! Jaz se te spomnim. Mislim, da sem te že povabila sem k nam takrat. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 17:22:40
|
|
|
|
andreja2000
|
nemrak in meli23, Obema topel pozdrav . Želim vama,da se vajine sanje res čim prej uresničijo in da vse skupaj prav kmalu doživimo srečo in zdravega
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 13.12.2006 22:17:18
|
|
|
|
Milamay
|
Nemrak in meli23 - pozdravljeni na tem forumu! Tukaj smo res zbrane vse, ki smo dale nekaj groznega skozi, a se nismo vdale. Se kar vsak mesec tolažimo in spodbujamo, da končno zagledamo in da postanemo mamice malim navihanim otročičkom. Seveda sta obe dobrodošli, čeprav si vse želimo, da bi se spoznale na kakšnem drugem forumu. A nič ne moremo, takšna ej bila usodna in tkao jo moramo vzeti. LP
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 7:14:49
|
|
|
|
tinaaja
|
Nemrak, Meli Meli, so pri tebi ugotovili, kaj je bilo? Takrat si se cakala na izvide, ko si se javila na forum ss. Nemrak, sem ti ze napisala drugje, da bi jaz na tvojem mestu pocakala vsaj do prve M. Matenicna sluznica se mora obnoviti po ss in za to je porebna M. Obema pa zelim, da cim prej zagledata magicni dve crtici in da se naslednja nosecnost konca z eno lustno Pupe, jaz mislim, da je mene zacelo (koncno) razetezat v trebuh. Do sedaj ga nisem imela velikega, zglda da nosim bolj zadaj, zadnje par dni, sploh vceraj pa se mi zdi, da se obcutno zadeva spreminja. Cist napet trebuh, obliko spreminja, pa kriz me mal zeza - verjetno je to tudi vzgrok, da sem zadnje dni drugace cutila pupo. No vceraj smo imeli eno sluzbeno vecerjo, danes imamo drugo Z mojim se vidiva kaksno uro na dan ker pol sibava vsak na svojo stran. Komaj cakam vikend, da se bom naspala juhuhu se danes in se 6x v sluzbo do praznikov rudolf je v nizkem startu, darila zavita, bozicek pregleduje se zadnje podrobnosti --> samo se pripraviti je treba doma in akcijaaa hehehehehe
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 8:17:17
|
|
|
|
Špela100
|
Tinaaja joj kako imaš ti vedno lepe slikce...hi, hi...tako lepo zrihtaš tvoje poste, da mi je užitek brat. Kje pa dobiš vse te slikce??? Meli23 in Nemrak z veseljem vas sprejemamo v naš krog, čeprav so punce že povedale, da bi raje kje drugje klepetale, ampak vseeno...dobrodošle in upam, da čimprej zagledate . Tukaj si zelo rade olajšamo kakšno hudo minuto, ki kar hitreje mine, če malo poklepetaš. Zdaj pa mislim, da je res čas da dobimo kakšno novo nosečko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lana38 ti vem, da ne čakaš , a je še katera, ki ne čaka ?? Pilotgirl ali boš kaj poguljufala in že danes naredila test??? Držim pesti za vse.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 9:39:22
|
|
|
|
teri
|
En lep dober dan vsem skupaj! Kaj je tudi pri drugih danes RR menjal barvo. Pri meni je moder.Mi je prav čudno,ker sem navajena na roza barvo! Ja, Špela tudi jaz jo ne čakam isti datum kot Lana.Sva skupaj na čakalni listi pa mislim da še nekdo.Jaz sem že od včeraj malo slaba.Grozen pritisk v glavi in vročino samo 37 a počutim se zelo švoh in vrti se mi vsake tolko v glavi.Ne vem kaj je to,ker po navadi dobim vročino -ta pravo in al bi bla prehlajena al bi me pa še kaj druzga bolelo tako da res ne vem kaj je to.Nočem zbolet,ker v primeru da sem ,ne bi rada izgubila zaradi tega.Tako da mislim da bom dobila ,ker s takim počutjem se ne obdrži-no vsaj jaz tako mislim.Če pa katera kaj več ve o temu,pa prosim naj mi svetuje!Ne jemljem pa nobenih tablet,niti lekadol.Pa glih zdej me je mogla ujet ta smotana viroza-vsaj mislim da je to
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 10:13:21
|
|
|
|
tinaaja
|
Teri, trenutno so na pohodu razni virusi, tko da lahko da si kaksnega ujela. Viroza lahko al pa tud ne vpliva na plod, jaz sem ze 3x bila prehlajena,mal vrocine pa je bilo vse OK. Zato ne razmisljaj o tem, da bi eventualno bilo kaj narobe. Ce bi sla vrocina cez 38°, pol le vzami lekadol. Drugace pa veliko caja, pa mandarin, vitaminckov, pa bo bolje Mimogrede: moj test za baketrije v urninu je negativen
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 10:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Aloha! Najprej pozdrav vsem "novim", čeprav vem, kaj preživljate. No - pri nas je božično vzdušje že čito na fulu - s tamalim krasiva stanovanje, zvečer, ko piškot zaspi, pa gospa božičkova zavija darila . Sicer je danes božično vzdušje malce skazila moja . Pa je tok nisem čakala. Ampak (ne vem, katera je napisala to) - vsaka lahko pomeni 1. dan moje nosečnosti. Sam tok malce na hitro... Še vedno gužva pred golom. Vsem lepe pozdrave.... Pilotgirl - no, kaj je?
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 10:41:03
|
|
|
|
lana38
|
Dober dan! Barva je pa zimska, zato je taka lepa modra. Prej je bila pa oranžna, ne roza. Ja, še 5-6 dni in bomo videli, če bo pod božičnom dreveščkom letos , ali pa spet pride grda . Komaj že čakam, da minejo ti dnevi in bom videla, kaj bo. Pa saj vse poznate ta občutek. Neznansko željo po , in zdravem . LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 11:45:07
|
|
|
|
pilotgirl
|
še ni,test bom pa jutri delala. Sam ne vem,mislim da nič ni,ker nimam nobenga filinga.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 11:52:54
|
|
|
|
lana38
|
pilotgirl, pusti filing, važno je, kaj je v trebuščku. Tudi jaz sem vedno čutila in jo čakala, v resnici sem bila pa . Držim pesti, da test pokaže in si srečka . LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 11:59:20
|
|
|
|
teri
|
Tinaaja:zaenkrat se mi vročina ne dvigne nad 37.Sigurno,če bi bla višja bi vzela lekadol,brez skrbi.Ah,sem smotana,sploh ne vem če sem pa se že sekiram.Vem,da ni prav tako.Bravo za izvide! Pilotgirl:nehaj s feelingom,ni vedno ta pravi! Držimo pesti!Pa jutri hitro javi! Raho:mi bomo pa okraševali jutri stanovanje,pa jelkico bova kupila,no vsaj upam,če ne zbolim za prav
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 12:51:15
|
|
|
|
meli23
|
Ojla. Vsem hvala za dobrodošlico. Jaz vse do danes nisem dobila izvidov obdukcije. Moja ginekologinja, ki dela specijalizacijo v Lj. je že večkrat vprašala za izvide, ampak ni nikoli dobila pametnega odgovora. Jaz pa si mislim, da je bilo s punčko vse ok., ker menda te v nasprotnem primeru obvestijo. Ginekolog, ki me je operiral pa je rekel, da je sigurno bil kriv septum-pregrada, saj je bila velika 3 cm. Upam, da je bil to pravi vzrok, saj imam potem mogoče več upanja za uspešno donositev . Lep pozdrav vsem, ki še čakate svoje nove pikice in tistim,ki jih že nosite pod srčki.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 14:47:30
|
|
|
|
Klarissa
|
pupe samo pozdravim vas. pri meni nič novega zato nič kaj ne pišem. vas pa berem in tinaaja ful lepe slikice-mam nasmeh na obrazu, pilotgirl: držim pesti vse ostale upanje nam ostaja, da bo kamlu vse ok. mi2 sva pa nehala pazit- pač enkrat not, drugič ven in bo ko bo. in ko bo, bomo videli kako bo. grem zdaj kr domov. papa
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 14.12.2006 15:53:00
|
|
|
|
teri
|
Meli 23:pa kaj te pregrade ti niso vidli nič prej? Mogoče,če bi bli bolj pozorni bi se situacija drugače izpletla,no ne vem samo vprašam. Klarissa:lepo da si se oglasila. Pilotgirl:ko sem 1. sem tudi imela feeling kot da bo prišla,pa sva zagledala +.In še nekaj tednov pol sem imela tak feeling kot da bo glihkar pricurljala. Lana38:nisem niti poštudirala da je barva modra,ker je zimski RR Sem že mislila, da mi moj računalnik spet nagaja Še 5 min pa grem domov počivat!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?