|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
12.12.2006 13:05:25   
Liona
pilotgirl, potem pa tudi jaz še stiskam pesti. Go girl!!!! user posted image user posted image user posted image

Romed pa jih večina kritizira, če se prav spomnim. Jaz ga nisem nikoli uporabljala. Probaj z BC mini. Meni so kar kul.

Jaz pa sem danes dopoldan spet imela "ribice" v trebuhu user posted image . Zdaj grem pa z mojo user posted image  malo na sprehod.

čau

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
12.12.2006 13:12:40   
lana38
Romed meni tudi ni bil najbolj všeč. Zdaj delam vedno BC mini, če sploh pridem do tega, da delam test.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
12.12.2006 21:24:05   
pilotgirl
No moje user posted image  še vedno ni,mal me jajčniki bolijo drgač druzga pa nč. Bom probala v petek kerga druzga kupit.sploh pa sem prvič tak test delala. Maš neko kapalko in z njo morš kapnit 5 kapljic urina v neko okence,nato čakaš 5 minut in to je to. Eh karneki.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
13.12.2006 7:23:42   
tinaaja
Jutro,
Pilotgirl - se dva dni do petka, pa naj ti test pokaze user posted image user posted image  user posted image  

Jaz imam ludilo do kraja v sluzbi, ful pomembne projekte za furat, ki pa jih bo nadaljeval nekdo drug.. Pol se mi mal ne da, po drugi strani pa nocem izpast neresna, da ne delam OK, ker odhajam.
Moja pika se je zgleda nekako obrnila, da jo ful manj cutim, pa mi to sploh ni vsec. Na sreco ene 2x na dan nekaj podivja user posted image , da vem, da je se not user posted image  
Zdaj grem dat urin za test za bakterije, upam, da bo bp - je nek 24 urni test, tko da naj bi rezultate izvedela sele jutri.

JAz komaj cakam praznike, da bom doma uzivala, na izi,
user posted image , pa smrekca  user posted image  juhuhu Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
13.12.2006 9:11:58   
teri
Lep pozdrav vsem!
Jaz pa sem danes vstala iz pojstle normanlo,zdej pa čutim da se me neki loteva.Mislim,da imam malo vročine.Bomo vidli kaj bo še iz tega ratalo,upam da ne zbolim glih zdej pred prazniki.Sploh pa ne smem zbolet,ker greva v pet. po jelkico in pol bova malce okičila stanovanjeuser posted image !Pa še beli tok imam zelo povečan. Mislim,da bi mogel bit samo ko imaš O povečan,al ne?Če se mi bo to nadaljevalo tudi pouser posted image (čeprav upam da ne pride)bom šla do g,ker je moteč občutek.Moram imeti stalno dnevni vložek.nimam pa nobenih user posted image simptomov. Kot berem ima vsaka nekaj pred user posted image ,jaz pa čisto nič.Tako da se pripravljam na razočaranje -tako ne bo prehudo ko se bo vlila.V sob zvečer bom samevala,ker ima moj fešto s firmo in pred jutrom sigurno ne bojo doma.
Tinaaja:sigurno bo vse bp!
Liona:bravo za NS!Zdej pa res lahko začneš uživat v user posted image .Tako sem tudi jaz razmišljala,če bi bli rezultati NS bp,bi pol začelo uživatuser posted image in šele takrat bi vsem povedali.Prej pa čisto nič,ker nočem da se zgodi kot zadnjič.
Pilotgirl:tako močno stiskam pesti na rokah in na nogah,da me je danes ponoči zgrabil krč na prste na nogi-od bolečine sem se prav zbudila.Ampak resuser posted image
Lana38:kaj pa ti?Imaš kake znake,glede na to da čakamo ta mesec skupaj aluser posted image al user posted image ?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
13.12.2006 9:58:28   
lana38
Dober dan!
Nič znakov še ni. Pa saj je treba počakati še cel teden. To pa je v tem primeru še zelooo dolgo. Nikamor ne mine. Jaz tudi komaj čakam praznike. Bom doma od 23.12. do 3.1., če bo vse po sreči. Če pa zagledam 24.12. še user posted image , bo pa super. takrat bom delala test, če še ne bo user posted image . Ampak to je še celih 11 dni. grozno dolgo.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.12.2006 10:56:38   
nemrak
Pozdravljene!!!user posted image
No, pa se vam bom še jaz pridružila, če me seveda sprejmete me vas.user posted image  
Z nekaterimi se že "poznamo" s KLOMIFEMK.
Ss sem imela 14 dni nazaj. Hvalabogu brez čiščenja. Tako, da grem že kar ta mesec v nove boje. Nič ne bom čakala, ker nisem nikoli zanosila takoj.
Je pa G povedal, da je že vse OK. SS sem imela v 8 tednu. Ne vem, zakaj je prišlo do njega in kdaj je pikici nehal bitiuser posted image .
Je bilo pa to še toliko težje, ker sem konec januarja bila na UPN v 20 tednu zaradi kromosomske napake.
Ampak sem se odločila, da se še ne dam.
Kar nekaj dni sem vas prebirala in ugotovila da ste vse prave user posted image .
Želim vam vsem en topel objem in čimveč user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
13.12.2006 11:09:18   
lana38
Pozdravljena, nemrak!
V šoku, ki ga je povzročil tvoj ss, sem ti takrat pozabila napisati, da se nam lahko tukaj pridružiš. se bomo pa od zdaj naprej skupaj borile za user posted image  in se medsebojno spodbujale.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.12.2006 11:14:04   
teri
Nemrak dobrodošla med nami.Čeprav vem, da bi se raje spoznale vse babe tukaj v čisto drugih okoliščinah. Ampak nimaš kaj, življenje je povno vzponov in na žalost velikokrat tudi padcev. Če pa se znamo pobrat tako kot ti ,je pa že pol zmage naše!user posted image Sem brala tvoj post na ss in sem spremljala tvojo zgodbo pri klomifenkah.Sem bla vesela zate,da ti je uspelo pol pauser posted image za grdo novico.Čeprav se ne poznamo,ampak sočustvujem z vsemi vami,ker sem se navezala čisto na vse.user posted image
Upam, da se ti ne ponovi zgodba pri naslednji user posted image .To so seveda želje zame in za vse tukaj.Sploh pa ta strah,ki ti ostane,ko si ponovnouser posted image .To je najhuje,ker ne moreš uživat 1000%user posted image .Seveda to lahko tudi vpliva na user posted image .Upam,da bomo vse dovolj močne in da bomo lahko naslednjouser posted image pripeljale do konca in seveda brez črnih misli!!!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
13.12.2006 14:45:56   
meli23
Živjo punce!
Redno spremljam vaše pogovore in končno sem se odločila, da se vam pridružim. V mesecu maju sem že pisala o mojem ss. Takrat sem v 23 tednu izgubila mojo deklico. Oktobra sem imela odstranjen septum maternice. V januarju z mojim možekom načrtujeva začeti na novo. Mislim, da sem nekako prebolela mojo izgubo, čeprav je bolečina še vedno prisotna.
Lep pozdrav vsem, upam, da sem dobrodošla. meli23

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
13.12.2006 15:00:07   
lana38
meli23, pozdravljena!
Jaz se te spomnim. Mislim, da sem te že povabila sem k nam takrat.
LP

lana38

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
13.12.2006 17:22:40   
andreja2000
nemrak in meli23,
Obema topel pozdrav .
Želim vama,da se vajine sanje res čim prej uresničijo in da vse skupaj prav kmalu doživimo srečo user posted image  in zdravega user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
13.12.2006 22:17:18   
Milamay
Nemrak in meli23 - pozdravljeni na tem forumu!
Tukaj smo res zbrane vse, ki smo dale nekaj groznega skozi, a se nismo vdale. Se kar vsak mesec tolažimo in spodbujamo, da končno zagledamo user posted image  in da postanemo mamice malim navihanim otročičkom.
Seveda sta obe dobrodošli, čeprav si vse želimo, da bi se spoznale na kakšnem drugem forumu. A nič ne moremo, takšna ej bila usodna in tkao jo moramo vzeti.

LP

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.12.2006 7:14:49   
tinaaja
Nemrak, Meli user posted image    user posted image    user posted image
Meli, so pri tebi ugotovili, kaj je bilo? Takrat si se cakala na izvide, ko si se javila na forum ss.
Nemrak, sem ti ze napisala drugje, da bi jaz na tvojem mestu pocakala vsaj do prve M. Matenicna sluznica se mora obnoviti po ss in za to je porebna M.  
Obema pa zelim, da cim prej zagledata magicni dve crtici in da se naslednja nosecnost konca z eno lustno user posted image
Pupe, jaz mislim, da je mene zacelo (koncno) razetezat v trebuh. Do sedaj ga nisem imela velikega, zglda da nosim bolj zadaj, zadnje par dni, sploh vceraj pa se mi zdi, da se obcutno zadeva spreminja. Cist napet trebuh, obliko spreminja, pa kriz me mal zeza - verjetno je to tudi vzgrok, da sem zadnje dni drugace cutila pupo.
No vceraj smo imeli eno sluzbeno vecerjo, danes imamo drugo user posted image  Z mojim se vidiva kaksno uro na dan user posted image  ker pol sibava vsak na svojo stran. Komaj cakam vikend, da se bom naspala juhuhu
se danes in se 6x v sluzbo do praznikov user posted image user posted image user posted image
user posted image  rudolf je v nizkem startu, user posted image  darila zavita,  user posted image  bozicek pregleduje se zadnje podrobnosti --> samo se pripraviti je treba doma user posted image  in akcijaaa user posted image  hehehehehe

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.12.2006 8:17:17   
Špela100
Tinaaja joj kako imaš ti vedno lepe slikce...hi, hi...tako lepo zrihtaš tvoje poste, da mi je užitek brat.
Kje pa dobiš vse te slikce???

Meli23 in Nemrak z veseljem vas sprejemamo v naš krog, čeprav so punce že povedale, da bi raje kje drugje klepetale, ampak vseeno...dobrodošle in upam, da čimprej zagledate user posted image user posted image .
Tukaj si zelo rade olajšamo kakšno hudo minuto, ki kar hitreje mine, če malo poklepetaš.

Zdaj pa mislim, da je res čas da dobimo kakšno novo nosečko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lana38 ti vem, da ne čakašuser posted image , a je še katera, ki ne čakauser posted image ??
Pilotgirl ali boš kaj poguljufala in že danes naredila test???
Držim pesti za vse. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.12.2006 9:39:22   
teri
En lep dober dan vsem skupaj!
Kaj je tudi pri drugih danes RR menjal barvo. Pri meni je moder.Mi je prav čudno,ker sem navajena na roza barvo!
Ja, Špela tudi jaz jo ne čakam isti datum kot Lana.Sva skupaj na čakalni listi pa mislim da še nekdo.Jaz sem že od včeraj malo slaba.Grozen pritisk v glavi in vročino samo 37 a počutim se zelo švoh in vrti se mi vsake tolko v glavi.Ne vem kaj je to,ker po navadi dobim vročino -ta pravo in al bi bla prehlajena al bi me pa še kaj druzga bolelo tako da res ne vem kaj je to.Nočem zbolet,ker v primeru da sem user posted image ,ne bi radauser posted image izgubila zaradi tega.Tako da mislim da bom dobilauser posted image ,ker s takim počutjem se user posted image ne obdrži-no vsaj jaz tako mislim.Če pa katera kaj več ve o temu,pa prosim naj mi svetuje!Ne jemljem pa nobenih tablet,niti lekadol.Pa glih zdej me je mogla ujet ta smotana viroza-vsaj mislim da je touser posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
14.12.2006 10:13:21   
tinaaja
Teri, trenutno so na pohodu razni virusi, tko da lahko da si kaksnega ujela.
Viroza lahko al pa tud ne vpliva na plod, jaz sem ze 3x bila prehlajena,mal vrocine pa je bilo vse OK. Zato ne razmisljaj o tem, da bi eventualno bilo kaj narobe. Ce bi sla vrocina cez 38°, pol le vzami lekadol. Drugace pa veliko caja, pa mandarin, vitaminckov, pa bo bolje user posted image  
Mimogrede: moj test za baketrije v urninu je negativen user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
14.12.2006 10:27:33   
Anonimen
Aloha!

Najprej pozdrav vsem "novim", čeprav vem, kaj preživljate. No - pri nas je božično vzdušje že čito na fulu - s tamalim krasiva stanovanje, zvečer, ko piškot zaspi, pa gospa božičkova zavija darilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer je danes božično vzdušje malce skazila mojauser posted image . Pa je tok nisem čakala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak (ne vem, katera je napisala to) - vsaka user posted image  lahko pomeni 1. dan moje nosečnosti.
Sam tok malce na hitro... Še vedno gužva pred golom.

Vsem lepe pozdrave....

Pilotgirl - no, kaj je?

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.12.2006 10:41:03   
lana38
Dober dan!
Barva je pa zimska, zato je taka lepa modra. Prej je bila pa oranžna, ne roza.user posted image
Ja, še 5-6 dni in bomo videli, če bo pod božičnom dreveščkom letos user posted image , ali pa spet pride grda user posted image . Komaj že čakam, da minejo ti dnevi in bom videla, kaj bo. Pa saj vse poznate ta občutek. Neznansko željo po user posted image ,user posted image  in zdravem user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.12.2006 11:45:07   
pilotgirl
user posted image  še ni,test bom pa jutri delala.  Sam ne vem,mislim da nič ni,ker nimam nobenga filinga.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.12.2006 11:52:54   
lana38
pilotgirl, pusti filing, važno je, kaj je v trebuščku. Tudi jaz sem vedno čutila user posted image  in jo čakala, v resnici sem bila pa user posted image . Držim pesti, da test pokaže user posted image  in si srečka user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.12.2006 11:59:20   
teri
Tinaaja:zaenkrat se mi vročina ne dvigne nad 37.Sigurno,če bi bla višja bi vzela lekadol,brez skrbi.Ah,sem smotana,sploh ne vem če sem user posted image pa se že sekiram.Vem,da ni prav tako.Bravo za izvide!user posted image
Pilotgirl:nehaj s feelingom,ni vedno ta pravi!user posted image Držimo pesti!Pa jutri hitro javi!
Raho:mi bomo pa okraševali jutri stanovanje,pa jelkico bova kupila,no vsaj upam,če ne zbolim za pravuser posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.12.2006 12:51:15   
meli23
Ojla. Vsem hvala za dobrodošlico.
Jaz vse do danes nisem dobila izvidov obdukcije. Moja ginekologinja, ki dela specijalizacijo v Lj. je že večkrat vprašala za izvide, ampak ni nikoli dobila pametnega odgovora. Jaz pa si mislim, da je bilo s punčko vse ok., ker menda te v nasprotnem primeru obvestijo. Ginekolog, ki me je operiral pa je rekel, da je sigurno bil kriv septum-pregrada, saj je bila velika 3 cm. Upam, da je bil to pravi vzrok, saj imam potem mogoče več upanja za uspešno donositevuser posted image .
Lep pozdrav vsem, ki še čakate svoje nove pikice in tistim,ki jih že nosite pod srčki.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.12.2006 14:47:30   
Klarissa
pupe samo pozdravim vas.
pri meni nič novega zato nič kaj ne pišem.
vas pa berem in
tinaaja ful lepe slikice-mam nasmeh na obrazu,
pilotgirl: držim pesti
vse ostale upanje nam ostaja, da bo kamlu vse ok.

mi2 sva pa nehala pazit- pač enkrat not, drugič ven in bo ko bo.
in ko bo, bomo videli kako bo.
grem zdaj kr domov.

papa

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.12.2006 15:53:00   
teri
Meli 23:pa kaj te pregrade ti niso vidli nič prej?user posted image Mogoče,če bi bli bolj pozorni bi se situacija drugače izpletla,no ne vem samo vprašam.
Klarissa:lepo da si se oglasila.
Pilotgirl:ko sem 1.user posted image sem tudi imela feeling kot da bouser posted image prišla,pa sva zagledala +.In še nekaj tednov pol sem imela tak feeling kot da bo glihkar pricurljala.
Lana38:nisem niti poštudirala da je barva modra,ker je zimski RRuser posted image Sem že mislila, da mi moj računalnik spet nagajauser posted image
Še 5 min pa grem domov počivat!user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?