Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 13:41:43
|
|
|
|
tinaaja
|
Krtekxx ... sem ze malo bolj glede vremena.. sneziiiii oz nekaj poskusa v tej smeri Jaz sem cist za sneg, seveda pod pogojem, da je komunala pripravljena Ampak dez pa... ne hvala... Gremo skupaj ... Sivi oblaki na nebu, jasno nebo so zastrli, bela snežinka, ki pada, glej, prvi sneg. Sneg je, glej zunaj sneg je, morda se spomniš še enkrat na me.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 14:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Lana 38 - držim pesti, da BT ne pade.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 14:34:49
|
|
|
|
teri
|
Pri nas tudi vsake tolko pade kaka snežinkica,čeprav imamo morje čisto zraven.Škoda,da ne zapade tako kot lani.Verjetno za vas,ki ste navajene snega bi vam bila naša lanska količina snega smešna,ma nam je bla prav všeč.Po službi smo se šli kepat in drugi dan jih pol ni prišlo v službo. Ker pri nas niso navajeni da zasneži ceste in naše cestno podj. ni navajeno na pluženje.Zato mi je sneg še tolko bolj všeč,ker ne gremo delat!!! Za božič pa greva k tašči in tastu v CE tako da upam,da vidim ta pravi sneg! SM10:za bezgavke pa obvezno obišči tvojega zdravnika-se ni za hecat. Tinaaja:sem si jo zapela .Še dobro da si ti načela,ker mi prav manjkajo te pesmi.Veš, v službi nme smem imet radia.Mi tako manjka.Tako da zapoj kaj večkrat !
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 14:42:35
|
|
|
|
Klarissa
|
punce lepo pozdravljene, krtexx, kaj si genetik in ginekolog ne strinjata? kaj se dogaja? tinaaja, brez panike. še čisto malo -čeprav bo dolga, in imela boš svojo pikico. joj kak si lahko srečna, da božaš bušija;) mene je pa ful strah ponovno (3.) zanosit. študiram, da bi šla bioenergetičarki, da mi da top mogoče malo upanja. resno razmišlajm, da bi šla preden ponovno zanosim. ta mesec se mi zdi, da si oba še ne upava probat. joj, ne vem....
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 15:05:34
|
|
|
|
tinaaja
|
Ja Klarisa, fuul sem srecna, res. Vsakic, ko malo zamiga moja pupa, meni zaigra v srcku In kmalu boste vse ve sledile in boste ravno tako srecne zaradi tega. Ful ti verjamem, da te je strah in ce menis, da ti bo pomagla, pojdi, kaj se cakas. Morda pa je kaj na tem. Meni ni zal denarja za take zadeve, pa tud ce so samo za duso in bolje pocutje. Poklici cim prej, pa se naroci.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 15:12:17
|
|
|
|
teri
|
Klarissa..kot da poslušam sebe.Jaz sem šla k bioenergetičarki pred ta zadnjo ,ki sem jo imela.Ne vem če mi je kaj pomagalo,ker zdej sem trenutno v čakanju na ali .Ti bom poročala.Po njenih besedah me je očistila Takrat sem mela tudi cisto na desnem jajčniku.Ko sem šla čez 1t na UZ,je ni blo več.Zgleda da je počila.Ne vem-mogoče mi je res bioenergetičarka pomagala.Takrat sem jo vprašala,če si ,če tudi lahko hodiš k njej,pa mi je odgovorila da ja.Tako,da ko izvem da sem grem malo k njej na obisk-oz.pride ona k meni:Upam,da bo to kmalu in da mi pomaga rodit zdravega . Čuj vse za pa če pomaga al ne! Tudi naju je blo strah probat.Mene je prepričalo to ,da ko vidim druge oz. je želja še močnejša!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 18:29:04
|
|
|
|
andreja2000
|
Vse prisrčno pozdravjene. Pri nas ni nič novega in trenuto čakamo na O,ki bi naj bi bla enktat te dni.Seveda pa že pridno teri in lana38, stiskam pesti za . Vsem pa pošiljam veliko sončka v vaše srčke
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 18:47:57
|
|
|
|
lana38
|
andreja2000! Preden sem šla na RR, sem razmišljala, da ti že kar nekaj časa nisi nič napisala. Bila sem zelo vesela, ko sem videla, da je zadnji post tvoj. Vidva samo lepo , sploh če je O blizu. Morda Božiček poskrbi za . Ti stiskam pesti, tako kot ti meni. Moram priznati, da sem že kar nestrpna, kaj bo jutri zjutraj z BT. No, pa to sploh ni nič novega, saj se mi vsak mesec ponavlja isto. Najprej sem vsa polna veselega pričakovanja, potem pa sem in . Čas bi že bil, da je enkrat malo drugače. Sploh zdaj pred prazniki. Drugače sploh ne bom imela tistega čarobnega občutka, kot mi ga je do sedaj vsako leto pričaral ta čas ob Božiču in Novem letu. Prav strah me je, kako bo, če spet pride . Ne bi rada še svojim domačim pokvarila praznikov s svojo otožnostjo. Vsaj sin zna poskrbeti za praznično vzdušje. Še kar verjame v te dobre može, čeprav že malo sumi, da ni vse ravno čisto pravljično, ampak mu kar pustimo, naj še bo malo v otroškem svetu. Danes nam otroci tako še prehitro odrastejo. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 18:59:16
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 Veš,si veliko v mojih mislih in običajno je tako,da ko jaz čakam O,ti čakaš . Vem,kako ti je danes in poznam strah,pri merjenju BT.toda,jaz tako zelo navijam zate in ti tako zelo privoščim . Za rečo
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 18.12.2006 20:35:41
|
|
|
|
lana38
|
Hvala andreja2000! lp
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 19.12.2006 7:02:48
|
|
|
|
lana38
|
Dobro jutro! Rezultat je takšen, da ne vem pri čem sem. BT povišana, test negativen. To se mi je dogajalo tudi letos poleti. No, sicer je danes tako še prezgodaj za neko sklepanje, ker bi danes naj prišla . BT lahko tudi jutri še pade, pa še bo vse v mejah normale. Tako napišejo na izvid. Bomo videli, kaj prinesejo naslednji dnevi. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 19.12.2006 7:03:30
|
|
|
|
krtekxx
|
Dobro jutro! Lana38: a si nardila test? No? Punce, kako nor je ta predbožičnonovoletni čas...skoz je treba nekaj nazdravljat pa darila menjavat...pa bit dobre volje in najbolj hecno je da SEM zelo dobre volje. Mal se me je kar prijelo to vzdušje. Tinaaja, men je včerajšnje "slabo" vreme zelo prov prišlo, ker sem lahko brez slabe vesti, da zapravljam čas po štacunah (tak občutek me daje ob lepem vremenu), nakupila darila. Klarissa: ginekolog in genetik se ne strinjata v tem ali se gre za mozaicizem ali ne. Genetik pravi da ja, ginekolog pa je rekel, da je težko, da bi ti padel na glavo kamen 5x iz Lune . Za crknt, se kar mal nasmiham. Bo, kar nam je namenjen, dali omo pa vse od sebe. Sicer pa imamo na CSD-ju tudi vlogo za posvojitev. In koneckoncev, pred kratkim sva "posvojila" 3 mlade črne mucke...
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 19.12.2006 11:45:25
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 Ves čas sem mislila nate in komaj čakala,da pogledam tu gor kako je s teboj.No,zaenkrat je še vse odprto,pa upam seveda,da tokrat res zagledaš tisti dve sijoči . Vsem skupaj lep dan,če prav je vse sivo in mrzlo,upam,da pa vam je v srčkih toplo.
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 19.12.2006 12:05:27
|
|
|
|
teri
|
Lep pozdrav prav vsem. Tle pri nas je mraz.Zdej morem it na malico,ker če ne bom umrla od lakote,samo mi je groza ker zunaj je tako kot da bo konec sveta!No da vam poročam moje stanje,kot veste sem na čakalni listi .Jaz testa ne mislim delat vsaj do petka,čeprav jo imam za dobit od danes naprej.Me že od včeraj vse boli-jajčniki,ledvice,vrti se mi,v glavnem sem švoh.Po vseh teh bolečinah imam občutek da se mi bo glihkar vlila.Seveda moje želje so da je ne bi vidla naslednjih 9m,ma kaj čmo.Kar bo,bo .Po eni strani,če jo dobim bom seveda žalostna,če pa mi test pokaže +,pol pa bom vsa na trnjih do obiska g.Ah,ženske smo čudne. Lana:zate pa držim pesti,mogoče je še prezgodaj za test !¨ Kaj pa druge?
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 19.12.2006 12:25:23
|
|
|
|
lana38
|
Ja, če ne bo do nedelje in bo BT še vedno povišana, bom v nedeljo naredila še en test. Do takrat pa pač čakam, kaj bo. NI druge. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 19.12.2006 12:44:43
|
|
|
|
sevenka
|
Tudi jaz bi morala M že dobiti, tudi čutim, da se mi bo vse skupaj ravnokar vlilo... V petek bom delala test, pa da vidmo, če ne pride prej Do takrat pa srečno tudi vsem ostalim! Čimveč v teh prazničnih dneh!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 19.12.2006 14:47:42
|
|
|
|
teri
|
Lep pozdrav sevenka. Kakšna pa je kaj tvoja zgodba,če seveda to ni skrivnost?! Mislim, da te nisem še zasledila med nami zato pa vprašam.Sej veš,babji firbec !Srečno za pa oglasise kaj!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 19.12.2006 15:05:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana tudi jaz držim pesti zate,da tvoja T ne pade in,da boš imela letos najlepše praznike kar se jih le da.Pa ne pozabi nam poročati o svojih . LP Mojca
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 19.12.2006 22:19:07
|
|
|
|
Milamay
|
Lana in teri in seveda sevenka- držim pesti, da končno zagledate . Zdakj pa res že komaj čakam, da katera od vseh, ki čakamo na , napiše veselo novico. Zdaj je res pravi časa za dobre novice. Pri meni nič novega - še zmeraj ni (39 dan), test pa je tudi negativen. Danes sem se razjezila in šla k svoji G. Napisala mi je Dabroston za 10 dni, potem pa bomo videli, kao in kaj naprej. Res je vse skupaj čudno, saj mi nikoli do sedaj še M ni toliko časa zamujala (no, razen ko sem bila noseča ). Se bom sedaj prepustila toku in skušala čim bolj vse odmisliti ... Ta tedn immao še NORO gužvo v službi, naslednji teden pa BOm uživala doma. Malo lenarjenja bo prav prišlo, pa tudi več časa bo naša družina skupaj - in to mi je najbolj pomembno. Lep večer
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 20.12.2006 7:00:15
|
|
|
|
lana38
|
Dobro jutro! BT mi je padla in zdaj lahko pričakujem samo še . Torej letos očitno ne bom . Tudi jaz bom drug teden doma. Delam samo še 3 dni in vsaj to je super. Potem pa dolgih 11 dni lenarjenja. Ampak po tem bo pa pravi cirkus zaradi eura. To že vem, da bo cela norišnica. Delam namreč v računovodstvu. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 20.12.2006 8:03:18
|
|
|
|
Špela100
|
Punce dobro jutro, ki zame ni dobro...včeraj namreč smo morali peljati uspavati našega 14 let starega štirinožnega družinskega člana. Tako smo vsi žalostni, da vam ne morem povedati. Ne morem verjeti, da ga ni več in počaščena sem, da sem lahko ob njem preživela toliko lepih trenutkov. Upam, da mu je zdaj odleglo, da ima svojo zvezdico in nas čuva od tam gori.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 20.12.2006 8:56:21
|
|
|
|
teri
|
Lep pozdrav vsem! Špela:te dobro razumem kaj misliš. Sem šla že 2x skozi to in vem kako ti je hudo,sploh če je bil 14 let z vami -groza.Je že en družinski član.Tako smo mogli dosti časa nazaj peljat našega in 3 leta nazaj pa .Takrat sem si rekla-nikoli več nobene živali.Ampak pol pa vidiš kolko ti manjkajo,ker jaz ne bi znala živet brez živalc.Ma verjemi mi,da če je trpel je boljše tako.Čeprav vem kolko ti je hudo in kolko ti bo manjkal. Prejšnji mesec smo imeli celo paniko z najinim .Je bil čisto na koncu,pa se je izvlekel.V pet ga peljemo nazaj na kontrolo.Mu bojo spet dali na analizo kri pa vodo,da vidijo če so antibiotiki kaj pomagali.Zdej je kot nov. Lana: Zakaj se nam mora to dogajat.Prav jezna sem.Poleg naših slabih izkušenj,straha v in pol še to da nam ne uspe! sem jezna!!!!Pri meni zaenkrat še nič novega.Jaz si ne merim BT tako da ne vem. Bi blo preveč lepo da bi uspelo. Sevenka:kaj pa ti?Kako kaže? Seveda tudi vsem ostalim ene lep sončen pozdrav!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 20.12.2006 11:27:38
|
|
|
|
Klarissa
|
punce, moram priznat, da me je spet zelo ruknilo-žalost po 2ss. bila sva v h&m-u, ker sem kupovala nekaj za sina mojega bratranca starega 2mes. nekaj časa sem lepo iskala, pol pa kriza. postalo mi je grozno vroče, dobila sem solzne uči, začela sem globoko dihat in letela sem ven. hudiča, čisto me je potrlo. jaz ne vem... a se kateri že kaj takega zgodilo? čisto sem bila paf... držim pesti za vse, ki čakate na
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 20.12.2006 12:20:34
|
|
|
|
Liona
|
Joj, Lana. Sploh ne vem več, kaj naj ti napišem. Ne obupat! Zadihaj, ne se obremenjevat in boš videla, da se bo zgodilo najlepše. Kaj pa če si en mesec ne bi merila BT? Probaj. Čisto neobremenjeno in boš videla, da bo čisto drugače. Potem boš proti koncu cikla vedno bolj vzhičena in boš čakala na , . Naredi mi to uslugo in si v decembru in januarju ne merit BT. Špela100, žal mi je za tvojega štirinožnega prijatelja. Vem kako je hudo. Ampak njemu je zdaj lepše. Verjemi. Včeraj sem šla po nakupih božičnih daril. Bila sem kar uspešna. Samo za še nisem nič kupila, ampak midva bova šla naslednji teden skupaj in si bo vsak izbral nekaj kar rabiva. Jaz že imam izbrano. Škornje z mucko (poleg 50. parov čevljev, ki jih imam v lasti so nujno zlo). Super bodo ob mojem povratku v službo. Za svaka sem nabavila klasične nogavice in ker sem bila ravno v tej trgovini, se nisem mogla upret nogavičkam za dojenčka. Kupila sem jih kar šest parov. Sicer nevtralne barve, ker spola še ne vemo. Ampak so full luštkana. Res se nisem mogla upret! No, tako da sem tudi za našega nekaj kupila za božič. Sploh prva stvar, ki jo imam prvipravljeno za škratka. Nogavičke . Tudi sestra mi je baje pripravila že dve vrečki oblekic in jih bom vzela zdaj za praznike, ko grem domov. Prej jih nisem upala niti pogledat, čeprav so pripravljene že kar nekaj mesecev. Zdaj pa ko sem nastopila 4. mesec sem se odločila, da bom počasi začela kupčkat. Da se bo do junija ja vse nabralo. Sem čudna, a ne? Kar prehitevam. se beremo, pa-pa
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 20.12.2006 13:41:03
|
|
|
|
lana38
|
Liona! BT si merim že kar 2 leti in pol. Tako da mi je to že nekaj čisto vsakdanjega. Ne bom si je nehala meriti, ker tako točno vem, kdaj je bila O in če je sploh bila. Vse skupaj me sploh ne obremenjuje. Moram priznati, da sploh več ne verjamem, da bom še kdaj . To bi prej imela za čudež, kot nekaj kar pričakujem, tako da kar brez obremenitev . Če si ne bi merila BT, bi zdaj že živčkala, ker ni, test pa negativen. Verjemi, da je to dosti bolj obremenilno, kot če veš, kaj te čaka. bo tu danes ali najkasneje jutri. Potem začnem še 3. krog Klomifena. Tudi to mislim, da je bolj izguba časa, kot pa da bo kaj prineslo. Pa če sem ga že dobila, bom tudi to še poizkusila. 9.1.2007 sem naročena pri G. Morda pa se le odloči za kakšno preiskavo, kot sva se pogovarjala že spomladi, če ne bi zanosila. Skratka ne vem več, kaj si naj mislim, ampak vseeno na vse to zdaj gledam manj panično, kot pred pol leta. Morda pa se bom pač morala sprijazniti samo z enim otrokom. Z glavo skozi zid ne morem iti. Seveda to ne pomeni, da se bom nehala truditi za in . Vstrajala bom še naprej, pa bomo videli. Morda se bo pa čudež vendarle zgodil. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?