|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
20.12.2006 13:44:30   
Sulfinija
Špela100,žal mi je za vašega user posted image .
Lana 38 tudi zate mi je žal,da nisi ugledala user posted image  zate lepe praznike.Naj ti padecec BT ne pokvari teh lepih praznikov.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
20.12.2006 13:59:39   
lana38
Do praznikov se moram že pobrati, kajti Božič bi naj pomenil novo upanje.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
20.12.2006 14:08:23   
andreja2000
Lana38user posted image  žal mi je,vendar upaj v čudež-kot praviš sama,in zgodil se bo.Ne obupaj,še posebno ne sedaj,ko si prehodila že toliko poti.Konec koncev,tvoja zanositev nikoli ni bila hitra in verjetno se tudi sedaj obotavlja,a prišla bo,boš videla.Le pogumno naprej,Lana.Leto 2007,je tvoje.
Špela100user posted image ,hudo mi je za vašega user posted image Vem,kako se človek naveže na žival in kako hudo je,ko jo izgubi.
Veliko moči zate user posted image user posted image
teri drim pesti zauser posted image

Vsem lep dan,jaz pa grem popoldan v MB gledat nečakinjo,ki ima nastop.
Pa,pa.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2878
20.12.2006 21:24:42   
Liona
Dober večer vsem skupaj,

na hitro vas še pozdravim, potem grem pa spat. Sem čisto uničena. user posted image

Kje je tinaaja??? Je kar malo pusto, če se nič ne oglaša. Tinaajaaaaaa, kje si user posted image  ?

Lahko noč, se beremo jutri

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
21.12.2006 8:49:49   
tinaaja
Jutro draga moja dekleta user posted image

jaz se oglasam tako bolj na hitro, da vam povem, da sem OK, ampak da sem se odlocila, da se malo odklopim od vseh forumov. Preveckrat kaj preberem, kar me potem ful mori in sem sama pri sebi sklenila, da to ni OK zame ne za mojo puno. V ponedeljek zvecer sem bila cist iz sebe zaradi enega posta in sem rekla, da zdaj je pa dovolj. Nisem pa tok mocna, da bi prisla gor samo prebrat in se pogovarjat z vami, ker bi hitro sla se kaj pogledat.
Moram rect, da mi sicer manja tako klepetanje, da pogresam vase poste, ampak moram se malo odlepit.

Zato naj vam zdaj zazelim,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da se vsaj kaksni leto konca z dvema crticama v oceh in na testu
da pustite za sabo v tem letu vse slabe stvari,ki so se vam zgodile
da odprete srce in roke novemu letu, da vam prinese tisto, kar si najbolj zelite
da ohranite dobre odnose same do sebe kot tudi do vseh, ki jih imate rade
da ohranite voljo in upanje, da je vsak cilj dosegljiv
skratka, zelim vam vse dobro in obilo lepih trenutkov cez praznike in v prihajajocem letu!

Aja pa veliko daril pod drevesckom vem tud zelim  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Spela - user posted image  grozno, ampak pri psih enkrat moras to narest. Moja je trenutno kar OK, zvecer ponavadi malo sepa in sem hvalezna za vsak dan, ki je z nama.
Lana - glavo gor, bitka zgubljena, se ne pomeni zgubljene vojne.
Liona - user posted image  pase mal kupovat a ne user posted image
Andreja - upam, da bozicni cas prinese kaksno lepo novico o tvojem bivsem in drzim pesti za user posted image
Teri, Milamay, Micla, Sonchek, Pilotgirl in ostale user posted image user posted image user posted image in eno user posted image  za sreco user posted image

Vesel bozic in srecno 2007!!!!!!!!!!!!!!

user posted image                                              user posted image                                      

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 21.12.2006 8:50:43 >

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
21.12.2006 8:55:25   
lana38
Prišla je user posted image .user posted image
Glavo pa že držim gor in čakam na O, ki bo okrog 4.1.2007.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
21.12.2006 9:28:00   
teri
Lep pozdrav vsem!
Tinaaja:te razumem kaj misliš,glede odklopa. Veš me smo pač bolj šibke, v smislu, da nam hitro da kaj za mislit,ker imamo slabo izkušnjo za sabo. Ti se kar za nekaj časa odklopi,samo vsake tolko pa nas pridi kaj pogledat da vidiš če je kaj novega.Da ,ko bo katera user posted image ,ji boš lahko prve 3 m(ta naj hujše)pomagala,dajala upanje-seveda tudi Liona.Ti pa se kar pomiri,daj si v glavo da ne more it več nič narobe in pobožaj tvojega bušija v mojem imenu.Uživaj med prazniki in če se ne čujemo več letos,ti želim veliko sreče,denarja,predvsem pa zdravegauser posted image in ljubezni.
Lana:Bravo!Vidim da si močna ženska!Upanje umre ta zadnje.Za vse nas bo posijal 1x sonček.user posted image
Andreja:kako si kaj danes?
Liona:to bojo tvoji res posebni prazniki,ker lahko že kupuješ darila zauser posted image !
Pri meni pa še vedno nič novega.Če je ne bo do jutri popoldan,bom nardila test!

Neposredna povezava do sporočila: 2882
21.12.2006 13:49:35   
teri
Kaj pa je danes tako zatišje tukaj?user posted image Ali imate vse ogromno dela v službi,ker je konc letauser posted image !No povejte kaj?Meni je doooooolgčasssss.

Neposredna povezava do sporočila: 2883
21.12.2006 14:25:08   
andreja2000
user posted image  tinaaja
Hvala za vse lepe želje in tudi tebi želim izpolnitev veh skritih in neskritih želja,ter,da sta z vajino pupico kar se da najboljše.
Če si se odločila malo izklopiti,seveda naredi tako,te ćist razumem.
user posted image  Lana38,res si čudovita močna ženska,ki bo dosegla cilj,ki si ga je zadala.user posted image
user posted image  teri-še vedno stiskam pesti zate in da jutri zagledaš user posted image
No,jaz še kar čakam O in pridno user posted image .Moja BT se danes še ni dvignila,morda jutri user posted image

user posted image user posted image user posted image  Vsem lep popoldan,tudi tistim,ki jih nisem posebaj omenila,a ste v mojih mislih.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
21.12.2006 14:52:13   
lana38
Za Božič startam s 3. škatlico Klomifena. V tretje rado gre, pa še Božič bo, ki nam daje novo upanje. Morda pa bo tokrat res kaj pomagalo.user posted image  Od 2.1. do 8.1. pa bom imela plodne dni, tako da bova lahko začela že letos user posted image in seveda nadaljevala v novo leto.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2885
22.12.2006 7:10:13   
lana38
user posted image Dobro jutro!
A že vse praznujete predčasno? Ali pa samo gledate na RR in nič ne pišete? Ja, kaj bom pa jaz brala, če ne boste nič pisale. Naj se še katera oglasi. Če je že zdaj tako prazno, kako bo šele med prazniki. Boč čisto sama tukaj gor ostala.user posted image
Še danes delam in sem doma do 3.1.2007. Jupi! To bo lenarjenja.user posted image  Dolgih 11 dni. Tudi v šoli so počitnice, tako da bomo lepo skupaj uživali. Morda ne bi bilo odveč še malo snega.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
22.12.2006 7:37:23   
SM10
Dobro jutro vsem.

Jaz sem se malo odkopila od vsega, nisem si več merila bt, ne računala o dni,
z mojim sma, ko nama je blo. Skratka dobila sem občutek, da mi je ravno za vse.

VESEL BOŽIČ IN NOVO LETO , pa čim več user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
22.12.2006 9:36:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SM10

Dobro jutro vsem.

Jaz sem se malo odkopila od vsega, nisem si več merila bt, ne računala o dni,
z mojim sma, ko nama je blo. Skratka dobila sem občutek, da mi je ravno za vse.

VESEL BOŽIČ IN NOVO LETO , pa čim več user posted image user posted image

Enako

(odgovor članu SM10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2888
22.12.2006 10:18:31   
meli23
Lep pozdrav.
Naokoli je že leto, kakor blisk mineva čas, naj uspe vam vse začeto, sreča naj objame vas.
Pa v novem letu čimvečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
22.12.2006 11:06:08   
teri
Samo na hitro da se vam javi.Danes sem samo 4h v službi,ker pol sem si vzela fraj.Ampak dela imam pa za 8h-tako da si lahko predstavljateuser posted image Norišnica.V sre mi je uspelo si zrihtat dopustuser posted image Kako sem vesela.Pri meni nič novega.Testa še nisem delala.Niti ga ne bom do druzga tedna,ker bom počakala da gre 7 dni mimo.Tako da če user posted image ne bo do sre,ga bom delala enkrat takrat oz. konc tedna.Itak se mi nikamor ne mudi,pa tudi denarja ne mislim izgubljat za test.Zadnjič sem brala en prispevek v katerem piše,da prve 3m user posted image ne morejo kej veliko pomagat.O vsem določi vsoda ali narava-kot želite!Če mi test pokaže user posted image in ne bom imela nobenih večjih problemov,ne bom niti hitela pred 9t k g.Ah,sej to so samo sanje,da bo šlo vse po načrtih.user posted image
V glavnem punce-čisto vse,ki mi stojite ob strani in ki mi krajšate urce:
Vam želim lepe praznike in veliko user posted image v prihodnjih letih.Že če je bila narava z nami škrta ta leta,naj bo pa v naslednjih letih bolj radodarna z lepimi user posted image in zdravimi user posted image !!!!!Pa da boste imele vedno srečo v ljubezni in da vam domači bi stali vedno ob strani!Skratka srečno in vse kar si najbolj želite!!!user posted image
Se tipkamo drug teden in upam da vam sporočim kako lepo novičko!

Neposredna povezava do sporočila: 2890
22.12.2006 11:50:09   
teri
Samo vam javljam da je že prišel nek čuden rjav izcedek in samo še čakam da se ulijeuser posted image .Škodauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2891
22.12.2006 11:57:49   
lana38
teri!user posted image
Pa ravno sem mislila, da je pa tebi uspelo, ko sem brala tvoj zgornji post. Potem pa kar naenkrat vse narobe. Res škoda. Nimamo nite ene user posted image  še v decembru. Kakšni prazniki pa bodo to???
Jaz sem še pa letos samo 4 ure v službi (danes mislim) in potem bom spet šla v službo drugo leto.user posted image
Tudi jaz vam želim vsem skupaj lepe praznike, pa da bi nam Božič prinesel novo upanje in novo leto 2007 polno user posted image  in seveda zdravih user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.12.2006 17:08:50   
andreja2000
teri user posted image ,drži se,žal mi je,saj sem tudi jaz upala,da si ti naša user posted image ,vendar pogumno naprej.

Vesele praznike,veliko dobre volje in smeha      user posted image  user posted image
uresničitev vseh naših želja                user posted image user posted image           user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še posebno pa ta,                   user posted image user posted image
ki za nas največja sreča bo bila user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.12.2006 18:54:52   
Liona
Drage moje,

Naj v letu 2007 vse ovire postanejo premostljive, vse kar je bilo predaleč dosegljivo, vse kar je bilo nemogoče možno, vse česar nismo imeli pa naj ostane v duhu upanja, vztrajnosti in poguma.

Želim vam lepe praznike in veliko sreče v letu 2007.

Liona   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.12.2006 21:46:56   
pilotgirl
PUNCE....želim vam vsem vesel božič in srečno novo leto 2007.Naj se nam uresničijo vse skrite želje.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
24.12.2006 13:59:47   
Milamay
Drage punce!

Želim vam praznike, polne topline in ljubezni, in da bi novo leto 2007 uresničilo vse skrite želje. user posted image

Lepo praznovanje!

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
24.12.2006 22:09:49   
tintara
Pozdravljene punce! Malo sem se prisla ustulit, upam, da niste jezne.

Rada bi vam dala malo spodbude in upanja. ZAkaj ravno danes? Danes mineva eno leto od mojega splava nase ljubljene pikice, ki bi mogla luc sveta ugledati v juliju 2006. Pa je ni, ker je prepocasi rastla in odmrla ravno na bozicni vecer lani. Takrat sem mislila, da se mi bo zmesalo, jokala sem in jokala in takoj se je v meni porodila zelja po novem otroku (enega imam ze od prej). In res, danes imamo pri nas se eno obletnico in sicer je nasa puncka stara en mesec.

Lani sem bila prepricana, da bom sovrazila Bozice od zdaj naprej. No, priznam, danes ni ravno moj dan, ampak vseeno, prezivela sem ga. Prizgala sem svecko in nas Matic (tako bi ga poimenoali) naj ve, da bi bil ljubljen tako, kot sta oba ziva otroka.

Punce, zelim vam veliko srece pri zanositvah in naslednjih nosecnostih. Naj pridejo takrat, ko bodo popolne, ko bodo trajale 9 mesecev in predvsem takrat, ko bodo lahko rodile lepe, najlepse ter zdrave novorojencke.

Pa vesel Bozic, kljub vsemu.

Tina

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
25.12.2006 13:17:21   
SM10
Drage moje jaz vam javljam, da sem morala v petek k g., ker sem dobila malo krčev in krem izcedka. Ista pesem je bila že prejšnji mesec na isti način kot sedaj. G. je videla povečan izcedek in mi dala vaginalne globule- Gyno-Daktarin za en teden. Včeraj zvečer sem dobila tudi malo svetlo rdeč izcedek, danes pa spet malo izcedka. Res je več izcedkov zdaj zaradi teh globul, ki si jih moram vstaviti in se stopijo,  vsako jutro pa imam tudi rahle krče. Moja m naj bi bila šele  okoli 3-4.1.2007.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
25.12.2006 13:59:01   
Klarissa
punce,
želim vam prijetne božične praznike;
v novem letu 2007 pa da bi vse ile srečćne in dobile kar si želimouser posted image .
Vso srečo in srečno!!!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
26.12.2006 12:03:44   
Špela100
Punce vesel božič in da vse postanemo mamice v letu 2007.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?