tinaaja
|
Jutro draga moja dekleta jaz se oglasam tako bolj na hitro, da vam povem, da sem OK, ampak da sem se odlocila, da se malo odklopim od vseh forumov. Preveckrat kaj preberem, kar me potem ful mori in sem sama pri sebi sklenila, da to ni OK zame ne za mojo puno. V ponedeljek zvecer sem bila cist iz sebe zaradi enega posta in sem rekla, da zdaj je pa dovolj. Nisem pa tok mocna, da bi prisla gor samo prebrat in se pogovarjat z vami, ker bi hitro sla se kaj pogledat. Moram rect, da mi sicer manja tako klepetanje, da pogresam vase poste, ampak moram se malo odlepit. Zato naj vam zdaj zazelim, da se vsaj kaksni leto konca z dvema crticama v oceh in na testu da pustite za sabo v tem letu vse slabe stvari,ki so se vam zgodile da odprete srce in roke novemu letu, da vam prinese tisto, kar si najbolj zelite da ohranite dobre odnose same do sebe kot tudi do vseh, ki jih imate rade da ohranite voljo in upanje, da je vsak cilj dosegljiv skratka, zelim vam vse dobro in obilo lepih trenutkov cez praznike in v prihajajocem letu! Aja pa veliko daril pod drevesckom vem tud zelim Spela - grozno, ampak pri psih enkrat moras to narest. Moja je trenutno kar OK, zvecer ponavadi malo sepa in sem hvalezna za vsak dan, ki je z nama. Lana - glavo gor, bitka zgubljena, se ne pomeni zgubljene vojne. Liona - pase mal kupovat a ne Andreja - upam, da bozicni cas prinese kaksno lepo novico o tvojem bivsem in drzim pesti za Teri, Milamay, Micla, Sonchek, Pilotgirl in ostale in eno za sreco Vesel bozic in srecno 2007!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 21.12.2006 8:50:43 >
|