|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
15.12.2006 19:45:58   
mojčika
Samo na hitro, bili smo odrezani od sveta, so pretrgali obtične kable in Cerkno je bilo brez telefona, tudi mobiteli niso delal, rešilce so klicali preko radija, do denarja se ni dalo.........user posted image

MM je prehlajena, prava smrketa je, spimo bolj malo...

V službi je kaos, me glava boli, ko samo pomislim....

Vučko copatki se nam fajn obnesejo, so res topli, no edino malo več luknjic za zavezat smo naredili, da so pravi škorenjčki...

Maychika Aktivio mi jemo vsak dan, pa nimamo nobene driskeuser posted image

Glutenske izdelke jemo sigurno že mesec in pol....

Tako naglica in pol, jutri bom večinoma sama doma, pa se kaj oglasimuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
15.12.2006 21:46:05   
*zvezdica*
ČebelicaMaja super, da si tako trezno odreagirala. Vem, kako zna biti grozno vse skupaj. Mi smo imeli podobne probleme z Marcelom, ko je bil še manjši. Teli naši sončki nas res lahko spravijo v grozen strah!

Gluten tudi mi jemo že kak mesec (kruh, testenine), tudi skutke in jogurte, ki jih Marcel prav obožuje.
Piškotke imamo ene od Hippa in ene od Milupe...ampak jih ful malo jemo...mah kar pozabim mu jih ponudit...pa še ves svinjski je potem po njih...on in vse okrog njega je lepljivouser posted image

Danes je bil pa prekrasen dan..tudi včeraj smo imeli nor sonček. Sem komaj verjela, ko sem se peljala popoldan proti ljubljani...pridem do kranja, pa totalna megla...

Ksenija vse najboljšeuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
15.12.2006 22:15:50   
eya
Oj!

Tudi pri nas je bil danes taaaaako lep dan, čisto sončen, sva šla z malim kar dvakrat za dobro uro ven, je prav pasalo po tej megli, ki se je vlekla zadnje dni.

miaxxx-naša pediatrinja nam je svetovala, da naj gluten damo enkrat od 8.-10. meseca (začeli smo malo po dopolnjenem 8. mesecu), mlečne izdelke kot samostojni obrok po 8. mesecu (kakšna žlička kisla smetane v zelenjavni obrok lahko že pri 7ih mesecih), mleko okoli 1. rojstnega dneva.

Ankica-super si napisala to o sindromu mama. Tudi sicer zelo rada berem tvoje poste, sploh tiste na forumu Družina in partnerski odnosi, kamor tudi včasih pokukam, čeprav bolj malo komentiram. A si sigurna, da nisi kdaj psihologije študiralauser posted image  Mogoče v prejšnjem življenju user posted image  Ker res zadaneš z odgovori bistvouser posted image , pa ko bi bili ljudje (vključno z mano) pol toliko strpni kot si ti, bi bilo mnogo manj prepirov in zdrah.

A ste vedle, da je v nekaterih baby piškotih med? Jaz sem bila ful presenečena, ker med pa res vsi pediatri odsvetujejo do enega leta. No, mogoče je v piškotih v tako malih količinah, da ne povzroči alergije... A da Meta tako lepo poje piškotuser posted image  Pri nas pa nastane cel zmazek... Pa Marcel je zadnjič na srečanju tudi tako lepo jedel... Mi pa vse zamažemo-moj pravi, da sem sama kriva, ker mu pustim packatuser posted image . Saj najbrž ima prav. Če pa mali vsako kapljo na mizi s takim veseljem razmaže user posted image  Bo že, enkrat...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
16.12.2006 10:48:59   
flecker1
Jaz sem pa sedaj čist izmozgana! Namreč Melissa noče več sama zaspati v posteljici že 3 dni, samo le ko ujčkam zaspi in lepo položim v posteljico, sama pa nočeeeee user posted image . Danes sem sklenila da bom jo pustila jokati in če mi bo uspelo da sama zaspi. Nič od tega, jokala je kot jesihar in ko sem jo vzela je pa lepo zaspala v naročju. Kaj ima kdo takšne probleme kot jaz? Ponoči je isto, ko se zbudi, dam ji čajček, pa noče zaspati... Res je da sedaj slabše spi ponoči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
16.12.2006 11:46:52   
mojčika
No še ena sesuta, do pol noči smo tolažili na 15 min, od pol noči naprej vsako uro, nos je poln totalka, malo vročine, zaradi sluzi bruhamo..., sicer je živahna, mama je pa za staro šaro...user posted image

A ste vedele, da bela moka in mlečni izdelki mašijo nos, sploh ne vem, kaj naj jemo, samo jogurti in mleko ji gredo dol, tega pa ne bi smelauser posted image user posted image

Očitno je nenadni mraz prinesel tudi smrkanje in prehlade...

Piškote jaz kupujem v Italiji, jih imajo vsaj 15 vrst, najraje ima tiste, ki se jih da v flašo mleka, se stopijo popolnoma, lahko pije po flaši, tudi v ustih se topijo najlepše... Seveda smo umazani, ma se ne sekiram preveč...

ČebelicaMaja si ne predstavljam, kako je bilo, a lahko rečem, da si dobro in pogumno odregiralauser posted image

Danes pa sem še sama, možek pride šele ponoči, no tako pač je, ko je najhuje, si samuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 16.12.2006 11:48:54 >

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
16.12.2006 20:37:40   
barba
Ojla,
mi smo bli dons tud velik zunaj. Smo šli na sv.Jakoba (961m) dopoldne, pol smo na brzino pico spekli, popoldne smo imeli pa čistilno akcijo v stanovanju.user posted image  
eya - Meta res ful lepo poje piškot. Od začetka ga je blo povsod več kot v ustih, zdej pa ne več.

Kot sem pisala, imamo kahlo, ki jo Meta uspešno polni.user posted image user posted image user posted image
Še slikica:
user posted image

Dons je veselo kazala kok je velika:
user posted image

Uživajte!user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
16.12.2006 22:31:32   
maychika
sej se mi ni dalo pisat, sam moram pokomentirat tele slikce :))))

meta je ta prav dec...cajtng bere na wcju ... hi hi...prav luštna je.

mojčika...tud mi smo včeri zamašen nos fasal in je bila noč naravnost GROZNA...in seveda isto kot pri tebi...moj dragi ga je žural, tko da sem sama celo noč dežurala. danes je pa spet šel. tale december je res pester...no...saj bo tudi zame, samo da jaz znam ob normalni uri priti domov brez "alkohola v riti"user posted image  tko da je revica tudi vsake pol ure tako začela kričat, da me je skor kap, ker sem ravno uspela fajn zaspati od prejšnje runde...pol se je pa to sam stopnjevalo in je bilo na 5, 10 ali 15 minut, js pa kot zombi. ob štirih zjutraj je pa tko začela neutolažljivo vpit, da me je blo bolj groza zarad sosedov kot kaj drugega.
no danes smo še temperaturo fasali. ubogica...rajš bi bla js namesto nje prehlajena. si loh vsaj kapljice v nos nafilam ne pa ko njo filam s fiziološko in jo matram s pumpico. groza.

ma meta je pa res zakon. se ne morem nagledat. hi hi hi...moram jutri dragemu pokazat...če bo pri sebi...

eno bolj blesavo vprašanje...če rečeš možu ali življenjskemu sopotniku, da bi bilo lepo, če pride z žura domov ob normalni uri...kdaj je za vas ta ura...

o ou...alarm

grem...pa pa

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
16.12.2006 22:41:06   
ČebelicaMaja
Se pridružujem klubu sesutihuser posted image ... tisto smo preživeli, a ponoči vseeno nismo spali... sem jo skoz hodila gledat, če je vse OK, ker je velikrat kar mal pojokala in zaspala nazaj... včeraj isto, dans bo očitno tud težka noč... no ja, morda so pa zobki, zdaj smo dobili spodnji enici, morda prihajajo še na vrhu... a običajno pridejo bolj skupaj, al je med zg. in spodnjimi lahko dosti razlike - časovno?

Smo pa bili in včeraj in danes na obiskih  in sva z možekom opazila... da se je naša princeska tako navadila, da gremo vsaj enkrat na dan ven, na sprehod in se zvečer skopamo, da je v primeru- če kaj manjka, totalna sitka...kot, da bi znala govorit...

Mojčika, a imaš morda respiratorček Narhinel...to je edina zadeva, ki je nam pomagala spucat nosek...ti pripnem slikco:
user posted image

evo, pa še ena slikca naše miške...se vidi kaj ima mami najrajeuser posted image  no... poleg čokolinota in nuteleuser posted image

user posted image

pa lahko noč!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
17.12.2006 9:39:55   
mojčika
ČebelicaMaja ja imamo narhinel, brez tega si ne predstavljam več čiščenja noska, prvi dan se je prehitro polnil, pa ni pomagalo, včeraj, ko sem bila sama, brez koga, da bi sitnaril, kako jo mučim, sem ji cel dan pucala nos, zvečer naredila paro v kopalnici, fajn vlago v sobi, nafilala nos s fiziološko in horuk z Narhinelo, jeeeee in spali celo noč, šele ob 7-ih zjutraj se je ponovno začelo škripanje...

Vročino pa imamo tekom dneva in noči tudi mi, a če jo slečem do nazga ali bodija, vročina pade, imamo pa toplo v stanovanju ene 22-24 stopinj.

Maychika ja vem, isto pri nas, včeraj jo je tako zmaglil, ker je vedel, da bo naporen dan, zanj je normala ura 5 zjutraj, zdaj pa se MM ne špara s kričanjem, stanovanje je majhno in mama še malo pomaga, hi hi hi, upam, da tega ne bo nikoli videluser posted image Zame normalna ura je 12-1 zjutraj, trezen, sem stroga, a učinka niuser posted image

No lepo nedeljo, čeprav deževno, se še kaj oglasim...

Metauser posted image user posted image user posted image user posted image , mi pa nočemo bit več veliki, 14 dni pa smo pozabili.....user posted image user posted image

Mmmmmm pa JAFA, jej kako bi zdaj enegauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 17.12.2006 9:44:58 >

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
17.12.2006 9:58:08   
mojčika
A ja pa možu bom rekla, da nisva nič spali, malo slabe vesti, pa bo danes kaj koristi od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
17.12.2006 11:47:47   
mojčika
No moja dva sončka spita, moja mama kuha, jaz bi kaj brala, vas pa nikjeruser posted image , se vem, nedelja in družina...

Prej sem pozabila napisat, včeraj sem MM čez dan 3X namazala stopalca z materino dušico od Justa in nad nosek in pod noskom 2X Tea Tree kremo, vlažila sem zrak in dodala parlj kapljic eteričnega olja Eucalipta, ne toliko da se čuti, menda pa prečisti zrak...ne bom rekla, da je samo to delovalo, a prepričana sem, da je pomagalo, ker je že dopoldan lepo spala, ko sem jo namazala...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
17.12.2006 12:26:14   
rozica11
Hoj aprilke,

no vidim da tile prehladi tut vam ne dajo miru...pri nas imamo že pol lekarne doma pa nič boljš user posted image .

Sem malo brala za nazaj in ja barba zadnjič smo se res srečali v BC. Sem brala tvoj msg pa mi je pol kmal jasno ratal...meta ja, pa sestrica Lana...no evo kako je svet majhen. Sva se šla pozanimat za sedežke in sva naročila Roemerja ki je bil v akciji tako da ga ta teden dobiva. Na men pa sploh ni prišlo na misel da bi bile lahko to vidve...sej buča jest, itak sem zadnje čase mal zmedena user posted image . No upam da mine.

Pri nas danes ni vode, pa še ne vem al naj rečem da k sreči ker ne morem kuhat al na žalost ker bomo očitno lačni.

Pridne bodte vas še pridem kaj prebrat pa tut napisali bomo kaj lepega.

Čav čav, lp

ALBUM MALE LANE: http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=14726&asortType=3&apage=1

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
17.12.2006 14:39:36   
*zvezdica*
Hej!

Danes je pa res en tak turoben dan.
Včeraj smo šli po mah za jaslice in je možek ves vzhičen nad svojo veliko jaslično mojstrovinouser posted image . Sedaj pa samo čakam kdaj bo mali začel svojo invazijo na ovčke, pastirčke in jezusčkauser posted image
Naša hiša se tudi vsa sveti v lučka (to je pa moj oče obsedenec), pa še božiček pleza na balkonuser posted image . Ni da ni!

Glede "pozne" ure...men je tko nekako sprejemljivo tam do 3h...ufff se sploh ne spomnim kdaj sem tako pozno prišla domov. Pa tudi možeka moram pohvalit. Od kar sva poročena in je Marcel privekal na svet se je ful umiril kar se žuranja tičeuser posted image .

Meta je pa carska na kahliciuser posted image user posted image user posted image

Šibam jest...je možek musako spekeluser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
17.12.2006 16:14:06   
mojčika
EN FUL DOBER RECEPT s Kulinarike

user posted image
Testo:
15 dag ljubezni
15 dag zvestobe
3 dag ljubosumnosti

user posted image
Vse skupaj zmešamo s 7 dag nežnosti ter dodamo 20 dag poljubčkov, da dobi pecivo boljši okus. Če postanejo lica dovolj vroča, tedaj se vse skupaj peče s potrpežljivostjo in servira z zaljubljenimi pogledi.
Dober tek!

Pa dober tekuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1764
17.12.2006 21:53:01   
*zvezdica*
Kaj takega bi moralo biti pa vsak dan na jedilniku!!
user posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
18.12.2006 8:33:54   
Marelica
Dobro jutro!

Da se samo malo na hitrco javim, ko bolj malo pišemo zadnje čase.

Doma smo na srečo (še) vsi zdravi. Danes smo se nameravali it kopat, pa piha tak močan sever, da se raje ne bomo izpostavljali. Ja, pa pravi hec je, da imava danes 2. obletnico poroke in sva oba pozabila. Naju je spomnila tašča, ki nama je čestitala user posted image . Joj, ja, če to ni kriminal...

Meto sem včeraj že videla na slikicah in je tako cartkana s svojimi rdečimi lički. Tudi naša pupa ima včasih take, pa sploh ne vem, od česa pride. Barba, a ste slučajno doma sredi narave in mogoče kar poka od zdravja? Ker pri nas bi res lahko bil to razlog user posted image .

Prehladniki, pozdravite se čimprej, da ne bo kašlja in smrkanja ravno na praznike!!!!

Se še tekom dneva mogoče kaj oglasim. Če ne bova z možem preveč veselo praznovalauser posted image ....

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 1766
18.12.2006 9:32:11   
Anonimen
Jutro!

Imate sneg? V Ljubljani dežuje, mokrega snega si tudi ne želim. naj bo rajši nekaj dni mrzlo, potem naj pa kar zapade.

Hehe, Marelica, midva sva pozabila na najino 8. obletnico (prvega zmenka). Pa bi rekla, če bi bil to en čisto običajen dan, a ima mož isti dan tudi rojstni dan user posted image .

Moj mož je bolj zapečkarske vrste. S kolegi gre ven mogoče enkrat, dvakrat letno. Domov pride tam nekje okoli treh, s kakimi petimi pivi v riti user posted image user posted image . Ga moram prav malo brcniti, da se kam spravi. No, ko pa že gre, pride domov nalit, a nikoli zelo (je dal to obdobje konkretno čez v srednji šoli), je pa vedno zelo čustven in zgovoren. Ob treh zjutraj se usede zraven mene na posteljo in mi na dooooolgo in široko razlaga, kaj se je zgodilo, vmes me še kakih desetkrat objame in mi pove, da je res srečen, ker me je spoznal. Ja, ja, lepo, samo jaz bi SPALA.

Eya, me tako hvališ, da kar zardevam user posted image user posted image user posted image . Hvala. Psihologije nisem študierala, razen tistega nekaj malega, kar smo imeli na faksu. Kaj pa vem, common sence pravijo angleži.

Med naj bi bil za otroke mlajše od enega leta odsvetovan, ker naj bi lahko vseboval ene bakterije, ki so odraslemu neškodljive, za dojenčke pa zelo nevarne (poleg alergenosti). Mogoče pa se te bakterije med peko piškotov uničijo in se zato med nahaja tudi v bebi piškotih? Ugibam.

A vaši lepo jejo gosto hrano? Naša je prava izbirčna Metka. Do pred 14. dni je lepo odpirala usta in pojedla vsako sadje, ki sem ji ga ponudila, zelenjava je bljak. No, zadnjih 14 dni pa tišči usta skupaj, neglede kaj ji ponudim. Prej je slivovo kašico zmazala en dva tri, zdaj jo poje dve žlički user posted image . Se mi zdi neumno, pripravim vse tiste kašice, potem jo moram pa sama pojesti user posted image .

Flecker, tudi mi smo ubrali novo taktiko z uspavanjem. Prve tri mesece sva se podojili, pocrklali, dala sem jo v zibko in je čez 10 minut sama zaspala. potem je začela spat med dojenjem in sem jo na koncu samo preložila v zibko. Je sapla kakšne pol urice in se zbudila, čez deset minut ležanja zraven nje je zaspala nazaj. Ampak zadnje čase je postalo pa nevzdržno. Namesto da bi zaspala, je gospodična začela plezati po postelji, se igrat, vriskat, vse, smao spat ne. Da bi sama zaspala, ni več govora. No, pred dvemi dnevi, naju je z možem pojezilo, oba sva bila utrujena in sva jo zvečer odložila v posteljico, jokala je 15 minut in potem zaspala (sede user posted image ). Včeraj je jokala pol ure in zaspala. Zanimivo, tudi ponoči je zadnja dva dneva lepše spala. Sem rekla, da je boljše sedaj ukrepat, ko še ni toliko dojemljiva, kot pa ko bo stara dve leti.

LP, Kristina hoče malico user posted image

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
18.12.2006 9:47:55   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

A vaši lepo jejo gosto hrano? Naša je prava izbirčna Metka. Do pred 14. dni je lepo odpirala usta in pojedla vsako sadje, ki sem ji ga ponudila, zelenjava je bljak. No, zadnjih 14 dni pa tišči usta skupaj, neglede kaj ji ponudim. Prej je slivovo kašico zmazala en dva tri, zdaj jo poje dve žlički user posted image . Se mi zdi neumno, pripravim vse tiste kašice, potem jo moram pa sama pojesti user posted image .

Ja, očitno imate eno tako obdobje, kot smo ga imeli pri nas. Brez skrbi, jo bo slej ko prej minilo in bo spet normalno jedla. Katarina je komaj pred kratkim začela jesti krompir, včeraj pa je pojedla obrok same zelenjave (pretlačen riž+korenček+grašek+bučko), kar je zanjo ogrooooooomen korak naprej. Prej sem ji morala mešat zelenjavo s sadjem, drugače ji je šlo kar na bruhanje.

Imamo pa ravno zdaj obdobje, ko popijemo precej manj mleka po flaši. Očitno se GH dovolj naje...

Smo pa včeraj spet privlekli iz škatle za igranje naš magični lonček in probali ponovno pit iz njega. Imamo trdi in mehki nastavek, pa ne zna pit iz nobenega. Še vedno ne. Se lepo zraven nastavi, ampak ne ve, da mora srknit. Kako ji pa to razložit user posted image user posted image .

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
18.12.2006 11:13:36   
flecker1
Od včeraj Melissa lepo zaspi sama v posteljici user posted image , tak verjetno so bili tisti 3 dnevi samo za začasno user posted image Le ponoči mi parkrat zbuja in nosim da nazaj zaspi, zbuja verjetno zaradi zobka ker bosta 2 prišla na plano user posted image
V soboto sem dala Melissi na varstvo k tašči za 3 ure, ko sem šla mal na rekreacijo. Pridem ponjo, pa mi tašča reče uh kak je bila naporna, skoz je jokala in jamrala, da je morala skoz nositi po rokah, sama niti ni hotela niti igrat niti sedet...user posted image Ko pa pridem ful vriska in vesela, nato sem jo lepo dala sedet in je lepo igrala, lepo papcala... tašča pa reče da to ne velja user posted image Namreč me je pogrešala user posted image Saj jo bom večkrat dala na varstvo, da se navadi, kaj šele bo ko bom mogla delat in mala gre v vrtec user posted image
Kaj ste ve zadovoljne z aventovim magičnim lončkom? Namreč ne uporabljamo več, ker malo tekočin gre ven user posted image user posted image Tak da nisem sploh zadovoljna s tem lončkom user posted image
Ste že kaj dajali user posted image jest fižola(rjavega v zrnu)? Sedaj kuham za nas fižolovo juho, pa ne vem če bi dala tud za našo user posted image jest?

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
18.12.2006 11:32:09   
mojčika
No jaz se pa toliko javim, da vam povem, kaj vse se človeku ne zgodi, fasala sem mastitis, kljub temu, da ne dojimuser posted image , zamašila se mi je žleza in nastala cista, boli ko p...., no vsaj vem, kaj morajo doječe mame prenašati...
če se samo ne sprazni, bom morala na punkcijo...

Je pa naš ati danes sam pazil MM, ker sem bila pri G in mala je bila tako srečna, da sem prišla domov, ni mu sitnarila, bila pa je kot en kup nesreče, se me je sedaj pol ure držala ko klopa in glavico stiskala v moj vrat...user posted image

Mi zaenkrat še jemo vse, je pa res, da ima najraje tisto, kar jeva midva, celo segedin golaž je probala in se ji je zeloooo dopadeluser posted image , je pojedla kar nekaj zelja...

No pa še kaj popoldan, ker sva samiuser posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
18.12.2006 11:41:39   
eya

Pri nas je pa tako veliko snega....

user posted image

...bilo lani ob takem času user posted image user posted image user posted image

Ha, ha, sem se nasmejala Meti na kahlici, s katalogom pred sabo user posted image
Upam, da se vsi prehlajenčki čim prej pozdravite!

ČebelicaMaja-zobki pa prihajajo čisto različno ven pri otrocih...nekateri dobijo lar po 4 naenkrat, drugi pa samo po enega, ni nekega pravila. Žiga je dobil pred dobrim mesecem in pol spodnji enki naenkrat, zdaj pa še nič ne kaže na nadaljevanje.

Moj ŽS je tudi bolj zapečkarske sorte, zdaj ko je december, sicer gre na par fešt, ampak se vrne ob kulturni uri...cca. ob polnoči. Je pa tudi tak kot od Ankice-da ga moram včasih kar jaz med ljudi poditi user posted image

Saj res, mojčika, mi imamo tudi to kremo od Justa, spomni me nanjo, ko se bom pritožila, da je Žiga prehlajenuser posted image . Hm, kaj če tvoj zadnji recept danes postrežem za kosilo user posted image  Samo me bo moj bolj debelo gledaluser posted image  Mogoče pa serviram kot sladicouser posted image

Ankica-glede medu v piškotih sem pa tudi jaz tako razmišljala-da se bakterije verjetno uničijo. Menda pa ta bakterija razsaja v ameriškem medu (kjer je malo slabše poskrbljeno glede higiene kot pri solvesnkem medu). No, pediatrinja na MONu mi je rekla, da naj take piškote z medom počasi dam po 9. mesecu (med pa po enem letu).

Še glede fižola-saj ne more kaj drugače škoditi, le napenja lahko. Tako da ji ga lahko daš, a ne za cel obrok, vsaj jaz tako mislim. Jaz ga Žigu še nisem dala.

Lep dan!

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
18.12.2006 11:50:43   
eya
Ojej, Mojčika, to pa res ni luštno. A so ti dali antibiotike? Za sprostitev mlečnih žlez pomaga masaža pod vročim tušem ali pa topli obkladki na prizadetem mestu. Poskusi.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
18.12.2006 12:00:14   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Ojej, Mojčika, to pa res ni luštno. A so ti dali antibiotike? Za sprostitev mlečnih žlez pomaga masaža pod vročim tušem ali pa topli obkladki na prizadetem mestu. Poskusi.

Dobila navodila, da naj segrevam, v modrčku imam tisto majhno blazinico cold-hotuser posted image , mož pravi, da imam zdaj vsaj kaj v modrček dat, da bi ga čofnila, no presran je bil pa še bolj on kot jaz

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
18.12.2006 12:27:34   
Nenya
Pozdravljene!

Eya, kje si dobila božičkovo kapico za Žiga? Jaz jo za MIno že nekej časa iščem, sicer ne preveč zavzeto, šeuser posted image .

Mojčika, ubožica, mastitis ni hec, da pa takole..., čimprej se pozdravi.

Ankica, jaz sem dala pri Mini že vsemogoče 'skoz', od tega, da ni jedla nič, kot pišeš ti, je samo usta skupaj tiščala, do tega da užaljeno joka, če se ji zdi da se mami ne obrne dovolj hitro pri postrežbi, ali pa pri hlajenju kosila npr. Na začetku je jedla le banano z vsem, zdaj se je pa že kar fino poboljšala, tko da čas in potrplj  enje, kar pa zate gotovo ne bo problem.

Saj smo že nekaj pisale o božičnih piškotih, vabim vas da delimo recepte za svoje naljubše piškote.
MOji so cimetove zvezdice:

Sneg iz beljakov in sladkorja zmešaš s cimetom in mletimi mandlji, razvaljaš na mandljih, izrežeš zvezdice in spečeš/posušiš v pečici. Zadnje čase sicer delam bolj cimetove kupčke, ker je z valjanjem precej packarije.

Še vpr o mleku, jaz navadnega kravjega Mini še ne dajem, dobi jogurt, skuto, samo mleko pa ne. Rada bi ji kdaj naredila mlečen riž, kašo, polento za večerjo, da ni sam Milupa kašica skoz. Naj torej redčim kravje mleko in kuham v njem ali raje skuham na vodi in potem dodam adaptirano mleko (ker na MON-u pravi da se ga ne sme kuhat)?

Čau

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.12.2006 13:17:45   
*zvezdica*
Hej!

Pri nas dež počasi prehaja v sneg...jupi! Upam, da bo vsaj malo pobelilo pokrajino! Res bi bilo lepo, če bi bili prazniki malo bolj zimsko obarvani.

Nenya, daj prosim še dopiši razmerja sestavin za cimetove zvezdice.
Marcel ravno spi, pa se bo lotila peke piškotov. Spekla bom Kekse z oljčnim oljem: 80g oljčnega olja, 2 žlici naribane limonine lupine, 1 žlica naribane pomarančne lupine, 2 vanilij sladkorja, 1 žlička cimeta, sok 2 pomaranč, 2-3 žlice žganja (tega jaz ne bom dala), 13 dag gladke moke, 13 dag ostre moke, 10 dag sladkorja, 8 dag mletih mandljev, 1 žlička pecilnega. Okrasitev: limonin preliv, nasekljani mandlji
Priprava: -v skledi zmešaš olje, sladkor, vanilij sladkor, cimet, limonino lupino, lupino pomaranče, sok pomaranč, žganje, cimet in mandlje; - dodaš moko + pecilni in zmešaj vse skupaj v testo, ki naj počiva 2 uri; - zvaljaj testo, izreži kroglice ali katero drugo obliko in peci 15 min. na 180 st.; -piškote poljubno okras s prelivom n mandlji.
Ta recept je iz Lise! Sporočim kako je uspelo!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?