eya
|
Ha, ha, zvezdica, pa si jim nasedla-prababicam namreč... Moja babica je tudi, ko sem pri 3 mesecih samo dojila: "Eeeeeee, ubogi otrok!" No, jaz sem ji razložila, da dobi vse, kar rabi, v mleku in sem jo prepričala. Jaz ji teh izjav nisem nikakor mogla zamerit, ker jo imam zelo rada, no če bi mi pa kdo drug takole pametoval, pa bi me tudi razjezilo. Sicer pa tudi Žiga je zvečer riževe kašice, samo se mi zdi, da se jih je že malo naveličal, ker jo poje dosti manj kot na začetku, potem mu pa dava še jogurt ali skuto. No, tik pred spanjem se pa še doji. A sta vidva že nehala z dojenjem ali zakaj si šla na Aptamil 2? Pa tudi mene zelo zanima, kaj ostali vaši otročki jedo pred spanjem, ker bi rada Žigu kaj drugega ponudila, ker se je teh kašic naveličal. Tiste, ki kuhate mlečne grise ipd-a kar na navadnem mleku, a ga kaj redčite? livia, jaz se te še spomnim, itak Pri nas imamo pa tako obroke: ob 9ih-sadje ob 12ih-jogurt ob 15h-zelenjava, meso, riž, skuta ob 17ih-dojenje ob 19ih-riževa kaša+jogurt ob 20ih-dojenje ob polnoči in 6ih zjutraj-dojenje Pa kadar ob obrokih GH poje zelo malo, mu ponudim še dojko, velikokrat še pije, ne vem, kdaj bova ukinila dojenje, ampak ne morem ga pustit, da poje malo GH, že tako se počasi redi Livia-moraš pa v tistih 500 ml mleka štet tudi skute, jogurte in mlečne kašice. ksenija.-a Blaž je že vse to jedel, kar si napisala, da se morate izogibat? Se vidimo jutri...