mojčika
|
Narhinel je odlična zadeva, cevka, skozi katero ti s svojo sapo potegneš šmrkljek na dan, tako kot ona zadeva za na sesalec, samo pri tej delaš bolj z občutkom in ne s tako silo,... midve namočiva s fiziološko preden se previjeva, po previjanju pa potegneva ven, ko bi videla, kaj vse gre ven, res veliko sluzi, če bi to ostajalo notri, bi sigurno fasali vnetje ušes, pa še bruha mi, ker ji gre sluz v grlo...sicer čistiva večkrat na dan, ma ponoči pa ni treba več...najbolj pa pomaga večerno kopanje v soparni kopalnici in temeljito čiščenje pred spanjem...sicer se upira, ker res veliko gre ven, ma jaz sem naštudirala tehniko, da ji stisnem roke ob telo s komolci in gremo, malo kričimo, a hitro mine, se prav vidi potem, kako ji odleže... ponoči pa vlažim sobo z brisačo na radiatorju in eteričnimi kapljicami evkalipta...deluje, mi spimo kot običajno, največ eno bujenje , glede na to, da smo se prvo noč prehlada zbudili 20X Just je kozmetika, ki jo dobiš samo preko zastopnikov, mažem pa ji s Tea Tree kremo, ki sicer zdravi kožna vnetja, vendar njen vonj odmaši tudi nosek, ni pa nasilen kot kaki gel za odrasle, ki peče... Kar pa se mastitisa tiče, no kdo bi vedel, kako je to sploh mogoče, gre pa na bolje in tudi tu je pomagal Just, Materina dušica krema, ki zdravi vnetja.... Boga mi, kot da bi sama to prodajala , no tega ne, a uporabljam pa res...