|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
21.12.2006 9:00:15   
mojčika
Da ne mo vedno MM, to pa je njen najboljši prijatel Meks, ki budno gleda, kje se nahaja MMuser posted image

user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.12.2006 9:01:50   
mojčika
Joj me je vrglo pod reklame, upam, da moderatorke ne bodo hude, a pod uredi ne morem prit, da bi zbrisalauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.12.2006 9:20:36   
Marelica
Mojčika, to je pa luštna slikica vašega mačkona!!!!

Sem ravno na hitrco nazaj iskala ime tistega čistilca za nosek in našla celo slikico. Narinhel, hvala punce za info! Zdaj me pa samo še to zanima, kako je kaj učinkovit, mislim, kako pogosto ga je treba uporabit in kako globoko se sčisti? Ker naši pipica nonstop pušča, smo tak bogi zamašeni in ji kar naprej čistim. Sem še kar na stari varianti z vato (ker imam chiccotov aspirator, ki je totalno zanič!!!!!). Zdaj pa da ne bi kupovala brezveze. Pa še kje se kupi? A v navadni lekarni tudi?

Mojčika, kaj pa je to Just? Kot razberem, nekaj za pod nosek namazat... Se to dobi v lekarni?

Ja, smo čisto bogi zdaj od tega nahoda...

Mojčika, ti pa mastitis??? Joj, svašta! Pa saj ne moreš verjet, kaj vse in ob kakem času je možno za zgago!!! Upam, da se kmalu pozdraviš!!!!!!!

Se še oglasim kasneje.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.12.2006 9:47:38   
mojčika
Narhinel je odlična zadeva, cevka, skozi katero ti s svojo sapo potegneš šmrkljek na dan, tako kot ona zadeva za na sesalec, samo pri tej delaš bolj z občutkom in ne s tako silo,... midve namočiva s fiziološko preden se previjeva, po previjanju pa potegneva ven, ko bi videla, kaj vse gre ven, res veliko sluzi, če bi to ostajalo notri, bi sigurno fasali vnetje ušes, pa še bruha mi, ker ji gre sluz v grlo...sicer čistiva večkrat na dan, ma ponoči pa ni treba več...najbolj pa pomaga večerno kopanje v soparni kopalnici in temeljito čiščenje pred spanjem...sicer se upira, ker res veliko gre ven, ma jaz sem naštudirala tehniko, da ji stisnem roke ob telo s komolci in gremo, malo kričimo, a hitro mine, se prav vidi potem, kako ji odleže... ponoči pa vlažim sobo z brisačo na radiatorju in eteričnimi kapljicami evkalipta...deluje, mi spimo kot običajno, največ eno bujenjeuser posted image , glede na to, da smo se prvo noč prehlada zbudili 20Xuser posted image

Just je kozmetika, ki jo dobiš samo preko zastopnikov, mažem pa ji s Tea Tree kremo, ki sicer zdravi kožna vnetja, vendar njen vonj odmaši tudi nosek, ni pa nasilen kot kaki gel za odrasle, ki peče...

Kar pa se mastitisa tiče, no kdo bi vedel, kako je to sploh mogoče, gre pa na bolje in tudi tu je pomagal Just, Materina dušica krema, ki zdravi vnetja....

Boga mi, kot da bi sama to prodajalauser posted image , no tega ne, a uporabljam pa res...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.12.2006 9:49:19   
mojčika
Je pa tako z Narhinelom, dobi se samo v Italiji...user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.12.2006 9:59:57   
eya
Dobro jutro!

Mojčika-danes je četrtek user posted image  Jaz moram tudi ponavadi dobro premislit, kateri dan je user posted image

Glede fotografiranja-na začetku sem precej se igrala z njim, a zdaj itak največkrat slikam Žiga, kjer je pa avtomatika zakon! Že tako komaj ulovim ta pravi trenutek, ko je kot živo srebrouser posted image  Sicer pa meni tudi manjka en dober tečaj user posted image  Vse kar znam, sem se pa naučila iz par knjig, ki sem jih vzela iz kjnižnice (samo so tako slabo založeni, ene še digitalnega ne poznajo), pa iz tele strani, ki pa vsebuje res polno informacij:
http://www.e-fotografija.com/artman/publish/cat_index_12.shtml

Ne vem, če sem napisala, da naš mali že veselo kobaca? Zdaj res hitro pride iz ene sobe v drugo, pa skoz moram pazit, da ga ne pohodim, ker se kar prikrade za mano. Pa štekarje je odkril, pa zavese pri balkonskih vratih so zakon user posted image
Moram it, ker mi je mali razgrajač prevrnil koš za smeti tu v sobi in zdaj veselo razmetuje papirje in papirčke user posted image

Lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.12.2006 10:12:35   
flecker1
Jao, dans pa smo slabo spali oz. je Melissa bila pokonci ob 1.30 do 3.30..user posted image Je pa nahodna. danes ji ful iz noska teče. Mi imamo respiratorčka iz madžarske, kjer se pritrdi v sesalec i ful šmrkljev potegne ven. Samo seveda imamo sesalec z manjšo moč, tako da lepo počasi potegne v sekundi pa brez kričanuja kot če bi delala s pumpico user posted image
No danes ima naša Melissa dedka Mraza v društvu, kot tudi Vanessa. Pa ne vem če jo peljem tja ko je smrkava...sicer živahna in brez vročine..kaj bi ve storile?
Naj še povem da končno Melissi prikuka ven zobek, vidi se belo, oster rob dlesni ima in kmalu ne bo več v klubu brezzobih user posted image
sedaj jo grem potegnit šmrklje nato hop ven na snežinke, kak bo mala z zanimanjem gledala ali neuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.12.2006 10:32:12   
mojčika
Če je samo nahodna, je meni P celo priporočila normalno življenje z normalnimi izhodi...le pojdite, če ne bo vročince...

Ne boste verjele, kako je moj mož dal zda spat MM, v posteljo jo je dal, dal dudo v usta, vklopil mobil in šel, spiuser posted image , no kregan je bil, ker ji ni dal piti in ni sčistil nosu, to pomeni, da spanje verjetno ne bo dolgo, a svaka mu čast...

Eya hvala za zelo uporabno stranuser posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.12.2006 10:39:19   
eya
Ja, na tej strani je res en kup uporabnih nasvetov, moram še sama it spet mal pogledat.

Flecker-če se mala normalno počuti, vi kar pejte. Noska spucajte, da bo imela tam mir, pa je.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.12.2006 10:46:50   
Marelica
Mojčika, hvala za hiter odgovor!

Sem vmes tamalo rihtala in se ravno jezim, ker teh priročnih zadevic za čišćenje noska pri nas ne prodajajo. Zdaj pa res ne vem, ali smo res že v Evropi, ali smo pa še na Balkanu okoli leta 1980user posted image   GRRRRRR!!!!
Take učinkovite stvari bi se pomoje tukaj prodajale za med. Dobra roba se sploh sama hvali in samo tu na RR je toooooliko potencialnih kupcev.

Mojčika, kako pa bi prišla do zastopnika Just kreme? Imaš kake veze, da bi mogoče preko pošte lahko?

Melissa, kaj ne bi naši Katarini še malo družbo delala v klubu?user posted image  Ne, saj se hecam. Le uživajte ob pogledu na prvi zobek! Čestitke!user posted image

Žiga, čestitke za kobacanje! Fiiiijuuu, bo imela mamica zdaj dela s tabo.user posted image

Punce, kaj so se vaši malčki pred kobacanjem kaj vrteli v krogu na trebuščku (rotirali ali, kako sploh reče?)? Naša je zdaj to tehniko osvojila, ji gre prav imenitno...user posted image  Baje je vaja dobra za ritne mišice, hehe.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.12.2006 11:29:34   
mojčika
Marelica načeloma lahko naročim jaz, ma bo trajalo ene 14 dni, sicer pa jo imam jaz kar nekaj, pa ti pošljem en mali lonček, pošlji mi naslov na ZS, bo za božičkauser posted image , uporablja se jo pa res v zelooo malih količinah ene 3X na dan...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.12.2006 11:31:36   
mojčika
Za pumpco se bomo enkrat zmenile, bom sama šla v Gorico, nabavila in vam poslala, je pa nekje 3000sit, pumpica, nastavki in kar nekaj fiziološke...

Koliko je kandidatk, se bom probala zorganizirat, preveč ne, ker v lekarni ni naenkrat toliko zaloguser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.12.2006 11:52:39   
mojčika
Sem že prej pozabila, naša MM nikoli ni najbolj marala sadja, miksala sem ga s paličnim, en dan pa se mi je pokvaril palični in sem ji naribala jabolko in hruško na ribežen, drobno ribanje, pa je vse pojedla...kaj ugotovimo, da je na ribežen isto sadje bolj sladko kot pri paličnem...tako zdaj spet kakamo ko šus, dvakrat na dan in brez klobas, ki bolijo... za tiste, ki ste zaprtiuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.12.2006 11:57:30   
eya
mojčika-polna nasvetov, kot vednouser posted image

Pri nas pa smo daleč od zaprtostiuser posted image  Danes sem ga ob 11ih že tretjič previla (pa sva vstala šele ob pol 9ih)-se je danes že 2x pokakal. In vsak dan kaka 3-4x-danes se bo ziher še 2x, ker je bil že dopoldan tako pridenuser posted image  Še dobro, da sedaj spi in imam malo miru pred plenicami...

Glede Justa-jaz sem že pred časom spraševala, za kaj se kakšna krema lahko vse uporabi, ker na kremah nič ne piše... In tole sem dobila za odgovor od uporabnic:

Tea tree; se uporablja za rane, za pike, herpese, unetje ušes(mažes samo zunaj ušesa), skratka za skoraj vse....Najboljša krema kar ji je......
Tea tree ima učinek kot antibiotik. Z njo lahko namažeš rane, opekline, lahko tudi nožnico, po britju, ....
tea tree- za odrgnine, vnetja 

Timijanova oz. materina dušica; je super za prehlade....otroka ali sebe namažeš po prsih, podplatih in po zatilju in resnično zelo pomaga......(Jaz imam tudi kopel materine dušice oz. Timijanove)

< Sporočilo je popravil eya -- 21.12.2006 11:59:13 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.12.2006 12:04:57   
maychika
Oj

zdaj samo na hitro...čestitke za zobke in plazenje.

Mi smo včeri imel pregled in je denverjev test gladko položila razen plazenja in stanja ob opori...imamo pa nove mere pa ne vem al napisat 8,5 mesecev ali 9...je lih vmes

Tia
8,5 meseca: 10.610 g in 77 cm

Več drugič...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.12.2006 12:06:36   
mojčika
Eya res je, pazite pa pri materini dušici, dojenčke se maže samo po podplatih in samo čez dan, pospešuje izkašljevanje, ponoči pa si tega ne želite, sicer pa topi nosni katar...tea tree ji mažem pod nos, da celi ranice, ki so nastale zaradi obilneka šmrkeljka, pa še močni vonj pomaga sčistiti nos...

Eya glede nasvetov sem tam tam kot tiuser posted image

maychika te bo Tia kmalu preraslauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 21.12.2006 12:07:38 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.12.2006 15:45:04   
mojčika
Očitno imam samo jaz danes preveč časauser posted image , MM bo danes dan prespala očitno, mož dela, kuha se goveja juhca, v kaminu gori...meni se pa nič ne da, pa čakam na kako izmed vas, a zamanjuser posted image

No jutri bo petek, če je danes četrtekuser posted image , tašča gre jutri v penzijo, možek zaključi delo, potem pa ima novoletne počitnice, jej fino, malo bomo doma, malo se bomo na kak obisk povabili, mogoče bom celo videla kolegico z Nemčije, pride k mami v Velenje, pa bomo šli na obisk, je nisem videla že 4 leta...

Maya Marina pa vam pošilja....hi hi z miško se postavite na moje ime v avatarju, pa boste videleuser posted image

Pa še en ful dobr in simpl recept:

RAFAELO

10 dag kokos moke
1/8 l sladke smetane
5 dag medu (akacijev da največ arome)
1 vrečka vanilina
8 dag mletega sladkorja
1 malo žličko ruma oz. po okusu

Smetano zavremo z medom in vanilijem. Dodamo 8 dag kokos moke (ostala moka je za kroglice povaljati) ter kuhamo s stalnim mešanjem 5 min.
Odstavimo, dodamo rum in ohladimo. Najbolje, da postavimo za 0,5 ure v zamrzovalnik. Ko začnemo oblikovati kroglice pogledamo, če je masa dovolj gosta. Če ni, dodamo še malo kokos moke.
Oblikujemo poljubne kroglice, ki jih povaljamo v preostali kokos moki, ter jih zlagamo v papirnate kapsule oz. na pladenj.

< Sporočilo je popravil mojčika -- 21.12.2006 15:55:30 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.12.2006 16:40:47   
Marelica
Ja, Mojčika, te rafaello kroglice sem pa jaz tudi že neštetokrat naredila in so preverjeno 1A. Jaz si edino malo zakompliciram in v sredino vsake kroglice dam mandelj. MLJASK, so se mi zdaj zaluštale... Med je pa čisto vsak dober. Tudi kostanjev naredi super okus.

Maychika, bravo za Tio, je pa res že veliiiiika, še proti Katarini. Kaj se Tia kaj postavlja na noge? Katarina se noče. Nogice kar skupaj skrči in ni šans. Kaj šele, da bi stala ob opori. Ja, mogoče pa se ji ne ljubi svojih kil držatuser posted image .

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.12.2006 18:01:34   
maychika
hi hi...ja mojčika...zadnjič me je Tia vprašala, če ji posodim ene hlače, da jih bo samo dvakrat zavihala pa bojo OK. sem si mislila...kam jih bo pa zavihala dvakrat...čez glavo?user posted image  malo šale. Res je velika in težka.

marelica...še jaz jo težko nosim kaj šele sama. se mora še naučiti pa se bo morala učiti na taki teži. Naša niti ne kaže zanimanja za puzanje niti noče stati ob opori. isto dvigne nogice in NOSI, če že hočeš da sem v luftu...hi hi. No zdej vsaj sedimo tko kot se zagre. je tud zdravnica vprašala če se kaj opira in stoji pa smo rekli da ne in je tudi komentirala, da je kar težka...verjetno je mislila da zato pa noče stati...ne vem. Res...jaz jo posedim in dam igrače malo stran in se takoj pritožuje, da to je pa predaleč...delala pa že ne bo za to in se zadovolji tudi s povštrčkom, ki je nastavljen za morebiten prekuc. Ma je prav smešna...tudi mi smo začeli govoriti ba ba ba ba in je tkoooo luštno...kadar pa joka pa še kakšen ma spusti in pol jaz vsa raznežena...oooo ptiček a si mamico klicala tko ti je hudoooo... mater naju bo obračala ko ne vem kaj.

uuuu...zdejle si bim pa dva rafaelota privoščila, če mi bo ratal pri dveh ostat. sem jih lih včeraj kupila ma ste mi lušte nardile. itak grem pol na aerobiko, po aerobiki pa gremo na večerjo s puncami. kul...sam kaj nam nuca skakat, če se gremo pol nažirat. me prav zanima če bo kera ful fina pa solatko jedla. js si bom kr pico naročila. tam imajo ful dobre in si jo želim že ene pol leta. pa sej je december. bomo januarja dol spravljali...hi hi hi

tale rafaelo bom pa nardila enkrat. je slišT FUL SLASTN (ups...caps lock...). sam bom mogoče mal manj cukra dala...

mojčika...dobro darilo ni kaj.

jaz sem pa včeraj v pikapolonici vprašala če bojo še kaj pametnega kuža dobili pa je rekla, da ga sploh več ne bo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh...

nič lepo bodite...MM pa kažemo jezik nazaj, samo se pač ne vidi...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.12.2006 19:29:15   
Anonimen
Pozdravljene!

Mojčika, ful luštne pesmice user posted image . Tudi ti na veliko kršiš avtorske pravice user posted image user posted image user posted image ? Jaz sem našla vse možno o Mačku Muriju, pa Zvezdico Zapanko, Martina Krpana,... kolega mi je dal 20 dvd-jev z različnimi risankami... Zdaj moram še počakat, da take stvari začnejo zanimati Kristino user posted image user posted image user posted image . Mojčika - mastitis? No, ta je pa dobra. Hitro se pozdravi, fajn masiraj in grej (no, al pa možek, hihi, sem navihana user posted image user posted image user posted image )

Mmmm, kako lepo diši povsod. Danes sem spekla čokoladne venčke, jutri pa bodo prišli na vrsto orehovi piškoti. Recept, če bo katero zamikalo (ti piškoti so moževi najljubši, me že dva tedna sprašuje, kdaj bom šla v akcijo user posted image user posted image user posted image ):

300g moke damo na mizo in nanjo dodamo 200g sladkorja, 1 zavitek vaniljnega sladkoraja, 2 žlički ruma (za zvezdico 2 žlici user posted image user posted image ), začimbe po želji (cimet, muškatni orešček, klinčki,...), 200 g narezanega mrzlega masla ali margarine in 150g zmletih orehov. Vse skupaj zamesimo v testo, če se lepi, damo za nekaj časa v hladilnik. Razvaljamo in z modelčki izrežemo kroge, zvezdice,... Pečemo 5-10 minut na 175-200°. Recept je iz Dr. Oetkerja, malo spremenjen, ker se mi ne da komplicirat.
Nenya, za recept za kokosovo potico se pa tudi sama priporočam.

Kristina se je danes odločila, da bo vseeno jedla tudi gosto hrano user posted image . Moram potrkat, kdo ve, kaj jo bo prijelo juti. No, dolgčas ni.

Hihi, Maychika, ti me pa vedno spraviš v dobro voljo. Tako zanimovo vse opišeš, se moram nasmejat.
Čestitke vsem novim zobkom user posted image user posted image user posted image !

Vsi smrkci pa se hitro pozdravite.

Naprej pa jutri.

Lahko nočko

(odgovor članu maychika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.12.2006 21:07:51   
mojčika
http://www.pedijatrija.org/Download/2005/01/23/percentilne_krivulje_5-95_(crveno_plave_u_boji).pdf

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.12.2006 21:15:48   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Hihi, Maychika, ti me pa vedno spraviš v dobro voljo. Tako zanimovo vse opišeš, se moram nasmejat.

Ja, se podpišem pod tole. Boljše od kateregakoli vica.user posted image user posted image

Punce, saj ne morem držat jezika, pardon, ne morem zadržat prstov, da ne bi napisali. Saj se še spomnite, da sem pravila, da delamo na novi user posted image , Ja, danes je test pokazal user posted image  in očitno bomo avgusta zibali, če bo vse po sreči. Samo vam moram po pravici povedat, da še sploh nisem prav dojela... Verjetno bo skakanje do stropa sledilo šele čez par dni. Počutim se pa? Jah, čisto običajnouser posted image  (mogoče pa siše po prvi nosečnosti nisem opomogla user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.12.2006 21:51:00   
eya
Marelica, ČESTITAM, juhej, sem ful vesela zate!!!

user posted image

Že razmišljata, kaj bi-

user posted image ?

Pa saj je vseeno, samo da bo zdrav user posted image
Pa čimlepšo nosečnost ti želim (kje so že tisri časi...)....

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.12.2006 22:29:22   
eya
Tia pa res lepo raste, sem na hitro preračunala, da bo Žiga s takim napredovanjem v teži, kot ga ima zdaj, dosegel Tiino težo šele pri skoraj 2 letih user posted image

Pa prejle mi najprej ni bilo nič jsano, o kakšnih pesmivah Ankica piše-potem pa sem videla na mejlu, da si poslala dve pesmici-hvala Mojčika.

Ankica-recept sem si že prekopirala, upam, da mi ga uspe naredit še pred prazniki. Sicer je pa tudi Žiga za spremembo danes kar mljaskal GH: za malico je pojedel celo Jogobelo + še 50 gramsko skuto. Pa tudi pri zajtrku je bil zelo priden.

Sicer pa smo bili danes v Lj, kjer smo celo Božička ujeli user posted image

user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.12.2006 23:54:30   
ksenija.
Hvala vsem za skrb in lepe želje za Blaža, res me vedno bolj skrbi, ker sploh več ne vem kaj naj mu dam za jest. Alergija se sploh ne umiri, sedaj je res že ves pikast. Pa glih sedaj pred prazniki. Sem bila danes spet pri pediatrinji, ki mi je dala napotnico za alergološko ambulanto. In smola, delajo samo ob ponedeljkih in torkih – torej letos ne več. Ker najina pediatrinja jutri ne dela, mi je šla na roko in mi dala telefonsko zdravnice, ki dela v alergološki ambulanti. Jutri jo moram poklicati (upam, da jo dobim, da ni tudi ona na dopustu) in jo prositi,če nas lahko pogleda izven časa ambulante, ker se alergija ne umiri.
Prosim, držite pesti, da bom zdravnico dobila in da nam ne bo potrebno čakati čez praznike.

Drugače Blažu nič ne manjka, je dobre volje, rad je in nima vročine. Če bi imel kakšne druge simtome bi naju danes poslala v bolnico, tako pa je rekla da nima smisla, ker mu čez praznike tako ne bi nič delali.

Jaz sem res že čisto obupana. Za jest mu dajem samo osnovne stvari jabolko, banano, mlečno kašico, riž, zelenjavo in seveda kruh, ki ga obožuje. Ne uporabljam več nobene kozmetike za njega, vsa njegova oblačila po dvakrat splaknem, da ja gre ves prah ven, ne uporabljam mehčalca, vse plišaste igrače smo dali vstran, tepihe prepucali…. Meša se mi.

Sm vprašala, če je možna alergija na pšenico ali gluten, česar me je najbolj strah. Pa je rekla, da je malo možnosti, ker nima prebavnih motenj. Upam, da res ni.

NENYA, čestitam za prvi zobek, pa tudi Melissi.

MARELICA, BARBA, upam da je z vašima pupama že kaj bolje.

MARELICA, čestitam!!!!!!!!!! Sem res vesela zate!!!!!!!!!!!!!!!!

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?