ČebelicaMaja
|
Joj, jaz se moram pa prav mal spucat- mi je pobrala princeska dans 6 let življenja- ... ... smo šli na sonček na sprehod in lepo zaspi, vmes srečamo sosedo- klepetamo, gremo v trgovino -mala spi- pridemo domov se zbudi lačna kot volk- jo posadim v stolček in začnem pripravljat malico s sadjem, oči pa zraven gloda svežo žemljico in jo zabava- ta mala začne stegovat rokice, da bi ona tud papala in ji oči da košček sredice, in še enkrat in še enkrat- na kar se začne ta mala davit- dobesedno d a v i t- neha dihat, vsa rdeča v obraz, solze v očeh- groza...- hitro sem segla v usta in zatipala kepico kruha in nisem mogla do nje, potem jo vzamem ven in jo stisnem čez prsni koš- še vedno nič- potem sem jo pa okol obrnila in jo močno udarila po hrbtu in je začela jokat kot dež, mamica pa še bolj... punce vam povem, to je pa neki nahujžga do zdaj- se mislila, da bom kar skup zlezla, ko sem jo pomirila...da o tem, kakšen je bil oči sploh ne govorim , zdaj se ji še mleka ne upa dat za pit...skratka čez 5 min, kot da se ji ni nič zgodila, midva z možekom pa bleda kot stene... sem šla takoj v knjigo gledat H. prijem, da se ga naučim- zdej je šlo vse bolj po intuiciji, ampak sploh nisem vedla ko je jokala al diha al ne, učke rdeče... joj, kako imamo radi ta bitja, tko nebogljena in nedožna so, zaupana nam v varstvo, potem pa tkole... No ja... smo preživeli in bila je huda šola... je šel pa oči kar s princesko spat, tko ga je uničlo. DrejcDrejc jaz sem pri prijateljici, ki ima 4 m starejšo punčko videla takele copatke, ki so fulll dobre, ko začenja hodit in za hojo samo- jih ful priporočajo pediatri- sem jih po e bayu naročila predvčerajšnjim iz Anglije, pa jih še nisem dobila- sej je polno variant- tuki so 3 od njih: http://www.robeez.com/EN-UK/default.htm?Lang=EN-UK&PriceCat=4&RefID= http://www.shimmyshoes.com/ http://cgi.ebay.de/Shoo-Shoos-Krabbelschuhe-Shooshoos-Krabbelpuschen-NEU_W0QQitemZ200055719325QQihZ010QQcategoryZ44379QQtcZphotoQQcmdZViewItem za zimo so pa super copatki iz kože, samo moraš pazit, da so dovolj visoki- mi imamo ene, ki pa se ji non stop sezuvajo. Pa v HMju smo ji kupili ene take, kot iz krzna, le da so iz blaga z vezenino... Krista28 po moje ni nič posebnega- pravijo, da se okoli 8m pojavi faza mama- da se boji, da bo ostal brez mamice, začne ločevati identiteto jaz-mama, tko da se nikar ne boj, da ga boš razvadila. Meni je zdravnica zatrdila, da do enega leta otroka ne moreš razvadit...pa ji verjamem, ker ima 3 svoje Ja Mojčika, mleko se je res podražilo, jaz sem že 3m nazaj Confort kupovala v Mullerju (seveda v manjši embalaži), potem smo pa prešaltal iz Conformila na Aptamil 2, ker v Mullerju nimajo Confort 1 in 2- tko, da te spremembe očitno prihajajo iz Zahodnih trgov z uvedbo evra Aja, joj sem skoraj pozabila- joj, kako ste ble lušne na srečanju, mi je ful žal, da nisem mogla prit in se bom z veseljem udeležila naslednjega srečanja, slikce so pa res super! No, dans sem se pa razpisala... se vidi, da adrenalin še vedno dela pa Lahko noč!