Anonimen
|
Jutro! Imate sneg? V Ljubljani dežuje, mokrega snega si tudi ne želim. naj bo rajši nekaj dni mrzlo, potem naj pa kar zapade. Hehe, Marelica, midva sva pozabila na najino 8. obletnico (prvega zmenka). Pa bi rekla, če bi bil to en čisto običajen dan, a ima mož isti dan tudi rojstni dan . Moj mož je bolj zapečkarske vrste. S kolegi gre ven mogoče enkrat, dvakrat letno. Domov pride tam nekje okoli treh, s kakimi petimi pivi v riti . Ga moram prav malo brcniti, da se kam spravi. No, ko pa že gre, pride domov nalit, a nikoli zelo (je dal to obdobje konkretno čez v srednji šoli), je pa vedno zelo čustven in zgovoren. Ob treh zjutraj se usede zraven mene na posteljo in mi na dooooolgo in široko razlaga, kaj se je zgodilo, vmes me še kakih desetkrat objame in mi pove, da je res srečen, ker me je spoznal. Ja, ja, lepo, samo jaz bi SPALA. Eya, me tako hvališ, da kar zardevam . Hvala. Psihologije nisem študierala, razen tistega nekaj malega, kar smo imeli na faksu. Kaj pa vem, common sence pravijo angleži. Med naj bi bil za otroke mlajše od enega leta odsvetovan, ker naj bi lahko vseboval ene bakterije, ki so odraslemu neškodljive, za dojenčke pa zelo nevarne (poleg alergenosti). Mogoče pa se te bakterije med peko piškotov uničijo in se zato med nahaja tudi v bebi piškotih? Ugibam. A vaši lepo jejo gosto hrano? Naša je prava izbirčna Metka. Do pred 14. dni je lepo odpirala usta in pojedla vsako sadje, ki sem ji ga ponudila, zelenjava je bljak. No, zadnjih 14 dni pa tišči usta skupaj, neglede kaj ji ponudim. Prej je slivovo kašico zmazala en dva tri, zdaj jo poje dve žlički . Se mi zdi neumno, pripravim vse tiste kašice, potem jo moram pa sama pojesti . Flecker, tudi mi smo ubrali novo taktiko z uspavanjem. Prve tri mesece sva se podojili, pocrklali, dala sem jo v zibko in je čez 10 minut sama zaspala. potem je začela spat med dojenjem in sem jo na koncu samo preložila v zibko. Je sapla kakšne pol urice in se zbudila, čez deset minut ležanja zraven nje je zaspala nazaj. Ampak zadnje čase je postalo pa nevzdržno. Namesto da bi zaspala, je gospodična začela plezati po postelji, se igrat, vriskat, vse, smao spat ne. Da bi sama zaspala, ni več govora. No, pred dvemi dnevi, naju je z možem pojezilo, oba sva bila utrujena in sva jo zvečer odložila v posteljico, jokala je 15 minut in potem zaspala (sede ). Včeraj je jokala pol ure in zaspala. Zanimivo, tudi ponoči je zadnja dva dneva lepše spala. Sem rekla, da je boljše sedaj ukrepat, ko še ni toliko dojemljiva, kot pa ko bo stara dve leti. LP, Kristina hoče malico
|