crci06
|
Dobro jutro vsem, še posebej pa lep pozdrav Klemnu! Jaz sem res vesela novic od Eme oz. vaše družinice, še posebej, ker so tako lepe. V bistvu rabite le še malo časa, in se bo vse uredilo. Prav vidim te, Klemen, kako priden in ponosen in skrben očka si! Zdrži še malo! Ker se nobena nič kaj ne oglaša med mojimi monologi, sem šla spet malo za nazaj pošpegat in najbolj mi je v mislih ostalo "kaj bomo oblekle za domov"... jaz ne bom spravila gor nič prednosečniškega, razen trenirk in kakšnih tankih raztegljivih hlač, tako, da bom šla v hlačah s trebuhom, najmanjših, ki jih imam. Bom pa z veseljem v naslendjih dneh izbirala, katero izmed jaken/bund si bom pripravila... Verjetno največjo, hahaha. Pa čevlje si bomo z lahkoto zavezale, ane? In ko bom šla prvič od doma, si bom šla kupit nove... Saj se mi zdi, da so takoj po NY že neke posezonske razprodaje, a niso? Prvi ali drugi teden januarja... al je to februar Baby varuško sva midva, kot rečeno, kupila v nedeljo, ko je BC delil bone. Najprej so nama svetovali za to SLO firmo, ker ima blizu naju servis (ta ima navihančka, sanjavčka ipd...) vendar pa se je moj po tehtnem moškem premisleku ( si je vzel kar nekaj minut v BC in vse naštudiral ) odločil, pa vzameva TOMY Babyphone Premium za 21.990 SIT. Predosti, o katerih mi je govoril, je več kanalov, akumulatorsko napajanje, dvosmerna komunikacija... Zapomnila sem si tudi, da če ima babyfon samo en kanal, je hudič, ker ti lahko štrene mešajo daljinci, daljinska garažna vrata ipd. vendar nama je prodajalka v BC zatrdila, da če kupci niso zadovoljni z izbranim BF, ga prinesejo nazaj in jim dajo za ta denar bone... Fer. Podturila sva jo tašči za darilo, tako, da je na koncu res fino izpadlo. Shorty se ni javila...... barbk, zakaj pa so tebi vzeli toliko krvi???? Upam, da boš R1ta danes imela bojlši dan, in da se nam kaj javiš, da še kakšno skupaj rečemo.... Skratka - lep dan vam vsem želim!
< Sporočilo je popravil moj_moj -- 13.12.2006 8:36:11 >
|