|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
12.12.2006 17:29:11   
Strawberrie Cherrie
Tale buzz je iz kolekcije 2006; prav tako kot recimo imava moj_moj in jaz sand pa navy barvo od 3xl-a, pa Zasanjana tut Navy 2006 speedija.
2007 kolekcije pa še ni, mislim, da bo naslednja šele 2008.
No, mene od Quinnya mika še tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163904 ; ampak bom res počakala, da vidim kako bo kaj s temi boni ob rojstvu -> nekaterim se potem res nabere, pa bomo potem vzeli še kengurujčka user posted image

r1ta
: ful cortih -> men so tile pajacki v roza barvi najbolj cortih user posted image user posted image , pomojem zato, ker jaz imam vse v barvah fanta (ok, mogoče nekaj rumene), potem pa vidiš takšno roza zadevico user posted image user posted image
frufru: jaz bi tut vidla Lovrota user posted image user posted image PROSIMMM

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
12.12.2006 17:30:21   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj: kaj me strašiš - PŠŠŠTTT, tiho, naj joške ostanejo takšne kot so trenutno user posted image user posted image ; anyway, prej nisem imela 0, menda ne bom imela DD po porodu???

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
12.12.2006 18:13:39   
crci06
uf, jaz sem čisto nora na tele queenije... nisem še nikoli razmišljala o štorklji, bi pa jaz imela še Zappa, za kao voziček marelo, ker je freestyle velik in težak...
pa še na zappa gre gor samo lupinica, pa bi mami vsak dan lahko hodila v šoping centre... zapp pa menda enih 6 kg al nekaj takega...
No, ne bom omenjala, da očkotu ni jasno, če sva dala že 100.000 SIT, zakaj bi morala dat še 30-40.000.  Pa ajde, sanje nam pač morajo vedno ostati na zalogi...

Renata, tele tvoje stvarce za princesko so pa full luštne! Pa načeloma mi ni glih najnaj, če je vse v roza, samo, ko sem pa tvoje vidla, sem se pa čisto raznežila. Pa sploh te še nisem vprašala - tele stenske poslikave - a so to kao nalepke al sta to vidva risala + pisala??  Ti boš tud tolk uživala s tvojo princeso, da bo kar joj. Se bojim, da boš RR zanemarila!
Pa kako lepo imaš vse urejeno! Katere kategorije škatel imaš? (moje današnje ali jutrišnje delo, haha)...  Tisti obešalniki so verjetno posebni otroški obešalniki, ali kako?

iiiiiiiiii, kar mamice bomo.....
pa take lepe dojenčke bomo imele..... take sladke....
za polupčkat....... pa skor pojest......... iiiiiiiii......

(p.s. mislim, da danes sploh še nisem hrane omenjala, haha)

Neposredna povezava do sporočila: 3228
12.12.2006 18:23:42   
Zasanjana
London_paris, tegale kengurujčka od quinnya mamo pa tud mi!user posted image user posted image Sicer ga še nismo sprobal, ampak zgleda ful dobro!Na tisti sliki na strani od BC mal čudno izgleda...

Joj, vse ste tako lepo poštimale stvari!Moj_moj ima lepe medvedke v vrečah.user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
12.12.2006 18:34:40   
crci06
tisto nad omaro sta pujs in kuža!! user posted image  (pa ta pujs je noro aktualen vedno, ker ga lahko jahajo) ... to so še moje pubertetniške stvari, ki jih zdaj uporabljajo otroci od prijateljic. Da se ne gužvamo in se ne prašijo, pa grejo enostavno nazaj v vrečo pančkat...

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
12.12.2006 19:21:47   
Zasanjana
Pardon!Sej ne vem, kje sem medvede dobila.user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
12.12.2006 19:35:07   
r1ta
Hvala moj_moj za pohvale! Ja ta mala ima kar nekaj roza stvari, je pa tudi veliko belega zraven ker sem sama pristaš bele barve (da se lahko ven kuhauser posted image ). Malo sem ruknjena na čistočo!
Poslikave je naredil ročno moj dragi, ko sem bila jaz v Sloveniji in je to bilo presenečnje zame. Si lahko misliš, da so me solze oblile ko sem stopila v sobico in videla to! Pomagal si je pa z računalnikom in beamer-jem! Se je znašel!
Omara je res v redu, saj pravim da sem mahnjena na čistočo oz. red. Škatle so iz Ikeje in imaš v eni pakungi različne velikosti. Sama jih imava tudi za spodnje perilo in nogavice in so res priročne. Toplo priporočam! http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=9&langId=-22&catalogId=10103&productId=15862

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=8&langId=-21&catalogId=10103&productId=15862

Ta zadnji url je iz avstrijske ikeje!

Obešalnike mi je pa tašča nekje kupila in so otroški ja.

Drugače mi je pa zelo všeč tvoja previjalna mizica in seveda zibelka. Takšno sem vedno jaz sanjala da bom imela! Pa lepo, da imaš še svoje igračke. Jaz sem vse pustila v Sloveniji in mi je kar malo žal, ima pa moj knuflek celo vrečo za smeti teh igrač pa jih še oprati ne upam, tako da bodo malo počakale da dete zraste...

Grem zdaj večerjo sfiniširat!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
12.12.2006 21:58:18   
crci06
midva imava pa perilo in štunfe kar v škatlah od čevljev, samo sploh ni panike, ker so v predalih in se itak ne vidi, da bi bilo grdo.
Tako, kot pa imaš ti škatle razstavljene, pa jih bom verjetno tudi jaz imela, zato so mi zelo všeč... Pa sploh niso drage, ker ene (večje) so obupno drage.

Spet je tu večer, nobenih novičk, vse že pančkate?...  

grem pa še jaz pred TV... če se bo katera javila, bom pa itak takoj videla, hahaha

mirno noč nam želim!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
12.12.2006 22:27:40   
Barbk
Se samo pofočkam.Še zmeraj smo v enem kosu, ctg ok.So me pa piknili...Tri epruvetke so htjeli met.user posted image  Zdaj grem pa drnjohcat.Če slučajno ne bo šlo, ker ima moj user posted image  šiht do 2.00 zjutraj pa itak, da pridem mal strašit na RR. Shorty še ni nič javla?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
13.12.2006 8:06:07   
emaa
Živjo!
PRVE ČESTITAM VSEM NOVO PEČENIM MAMICAMuser posted image user posted image IN OČKOMuser posted image user posted image  VELIKO SREČE IN LEPIH TRENUTKOV OB VAŠIH SONČKIHuser posted image VAM ŽELIM!

Že dolgo se nisem nič oglasil na forum za to imam trenutno, nekaj časa v službi, da vam poročam kako je kaj iz mojo družinico. Ema je kar vredu, samo naveličana je že te porodnišnice in kot kaže bo še nekaj časa v porobnišnici, saj se zdravniki ne morajo poediniti kje bo naš David preživel naslednje okrevanje tu na KC ali v porodnišnici, kjer leži Ema. David si je kar opomogel, po tistih dveh operacijah(sem zelo ponosen na mojega borca). Črevesje je za enkrat začelo predelovati hrano, trenutno je delno na oralni hrani (dobiva 30ml na tri ure) in še preko vene dobiva hrano. Jutri pa ima spet operacijo, ker mu morajo vstaviti kateter za hrano, ker jo bo moral nekaj časa še dobivati v veno. Luka se pa, kar lepo stiska pri mamici, uživa svoje trenutke in se kar lepo redi.
Jaz pa sem kot en jojo skačem iz enega konca na drugi konec. Upajmo, da je to vsaj za dober namen, da bota moja dva fanta in žena prišli kmalu domov.

Saj bi va na dolgo in široko, pa mi je ta kratek čas potekel me že kliče šef na sestanek.
Ko bom imel nekaj časa se vam še kaj oglasim in vam poročam o napredku mojih fantov.

Lepo se imejte in lep dan vam želim KLEMEN

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
13.12.2006 8:30:30   
crci06
Dobro jutro vsem, še posebej pa lep pozdrav Klemnu!
Jaz sem res vesela novic od Eme oz. vaše družinice, še posebej, ker so tako lepe. V bistvu rabite le še malo časa, in se bo vse uredilo. Prav vidim te, Klemen, kako priden in ponosen in skrben očka si! user posted image user posted image user posted image
Zdrži še malo!

Ker se nobena nič kaj ne oglaša med mojimi monologi, sem šla spet malo za nazaj pošpegat in najbolj mi je v mislih ostalo "kaj bomo oblekle za domov"... jaz ne bom spravila gor nič prednosečniškega, razen trenirk in kakšnih tankih raztegljivih hlač, tako, da bom šla v hlačah s trebuhom, najmanjših, ki jih imam.
Bom pa z veseljem v naslendjih dneh izbirala, katero izmed jaken/bund si bom pripravila... Verjetno največjo, hahaha. Pa čevlje si bomo z lahkoto zavezale, ane?  In ko bom šla prvič od doma, si bom šla kupit nove...

Saj  se mi zdi, da so takoj po NY že neke posezonske razprodaje, a niso? Prvi ali drugi teden januarja... al je to februar user posted image

Baby varuško sva midva, kot rečeno, kupila v nedeljo, ko je BC delil bone.
Najprej so nama svetovali za to SLO firmo, ker ima blizu naju servis (ta ima navihančka, sanjavčka ipd...) vendar pa se je moj po tehtnem moškem premisleku (user posted image user posted image  si je vzel kar nekaj minut v BC in vse naštudiral user posted image user posted image )
odločil, pa vzameva TOMY Babyphone Premium za 21.990 SIT. Predosti, o katerih mi je govoril, je več kanalov, akumulatorsko napajanje, dvosmerna komunikacija...  Zapomnila sem si tudi, da če ima babyfon samo en kanal, je hudič, ker ti lahko štrene mešajo daljinci, daljinska garažna vrata ipd. vendar nama je prodajalka v BC zatrdila, da če kupci niso zadovoljni z izbranim BF, ga prinesejo nazaj in jim dajo za ta denar bone... Fer.
Podturila sva jo tašči za darilo, tako, da je na koncu res fino izpadlo.

Shorty se ni javila......   

barbk, zakaj pa so tebi vzeli toliko krvi????

Upam, da boš R1ta danes imela bojlši dan, in da se nam kaj javiš, da še kakšno skupaj rečemo....

Skratka - lep dan vam vsem želim!

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 13.12.2006 8:36:11 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
13.12.2006 8:46:22   
Strawberrie Cherrie
Jutro user posted image ;
Sem ful vesela, da slišim dobre novičke od tebe Klemen in da sta mala2 pobalina vedno bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Shorty zgleda rojeva user posted image , ali pa se mogoče odpravlja, je pa še ena šansa, da je že RODILA user posted image user posted image No, upam, kajti tudi ona je že ful dolgo čakala, še posebaj če upoštevamo njen prvi PDP 1.12....
moj_moj: ma ti si pozna danes user posted image , ponavadi pridem na RR in vidim tvoje poste tja od 4h zjutraj..tole z baby phonom si pa pametno povedala oz. tvoj dec je pametno nagruntaluser posted image ; in verjamem, da ima v vsem prav user posted image user posted image
Tole z jaknami in bundami moramo pa vse malo premislit, če jih sploh nujno potrebujemo glede na to, da je zunaj 15stopinjuser posted image user posted image
Frufru: tvoj mali Lovro je pravi MOŠKI user posted image user posted image , joj kako je simpatico user posted image user posted image

Glede razprodaj v Slo se začnejo 8.januarja (upam, da se nisem uštela , no če je to ponedeljek je prav user posted image user posted image ) -> ker vem, da potem mojega ne bom vidla naslednji 1 teden, ker je folk na čase prav nor user posted image user posted image , tako da delajo v popolni zasedbi...
V Avstriji se pa začnejo po 15decembru; si bom pa tut jaz dala decembra nekaj denarja vstran, da se potem lahko normlano oblečem...včeraj sem sicer kupila pufaste in mufaste skibootske, tko da potrebujem res samo še 1škornje user posted image

No, a bo katera rodila 13.12???

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
13.12.2006 9:08:59   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
moj_moj: ma ti si pozna danes user posted image , ponavadi pridem na RR in vidim tvoje poste tja od 4h zjutraj..

Danes sem pa po dolgem času šla spat v spalnico, brez da bi gledala TV in zaspala v dnevni.
Pa še spala sme tako dobro od 10.30 - 8.00, da sem že kar malo zmatrana.
No, ob 2h sem vstala za na WC, pol, ta drugič se mi pa ni dalo in sme bila zjutraj kar šokirana, če sploh lahko moj mehur zadrži še toliko vode... sem si mislila: ajde, še par  sekund, če pa ne je pa to porodna voda... user posted image user posted image

Aja - razlog za spalnico.... naša nova zvbezca za bebico je poskusno uspavala mamico...  iiii...  sicer se je prej ugasnila, ker sem jo optimistično nastavila na 5 min, ampak feeling je pa zeloo prijeten. Upam, da bo še očku ugajalo tole piskanje pred spanjem user posted image user posted image user posted image

Za shorty sem se pa jaz še kar odločila, da je verjetno že rodila....  Samo kateri naj bi sporočila? Zasanjani, Barbk?  bomo videle, kako se bodo danes kaj oglašale...

Jaz pa danes še ne bom. Bom očitno imela dan za počitek in za bebi cunjice.
Al pa, če bi naročile malo sončka, pa da se spravimo na sprehod? hm...

Neposredna povezava do sporočila: 3238
13.12.2006 9:40:25   
frufru
Jutro!

Mi smo ravno popacali. Včraj je Lovro za 1.teden dobil dudouser posted image . Sem mislila, da bo šlo brez nje.user posted image Ampak ga bomo lažje odvadilli od dude kot sesanja prstov. Dobra stvar pa je da med previjanjem nismo več v živalskem vrtu pri user posted image  na obisku. Pa še neki. Jaz sem bila včeraj zunaj user posted image user posted image user posted image  Me je malo manj bolelo, pa sem šla malo na svež zrak. Sem eno sošolko srečala, pa sva malo čvekale, potem so pa sosede celo paniko zagnale, če bi rada šla v grob, da moram  bit vsaj en mesec not, ker si po porodu 4 tedne z eno nogo v grobu.user posted image  No ena me je presenetila, mi je spekla štruco user posted image

Sem pa pridelala en herpes na ustnicah. Sigurno od teh bab.

Oči KLEMEN, pozdravi našo mamico in veliko pozitivne energije Luki in Davidu.

< Sporočilo je popravil frufru -- 13.12.2006 9:45:17 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
13.12.2006 10:07:35   
Barbk
Jutro bejbike,

kako nič novega...?Nobema rodila...?Kje za vragca je Shorty?Jaz sem ji sicer dala svojo številko pa ni nič javla.Kukr kol obrnem ta svoj mobi nobenga sms-a ni od Shorty.user posted image user posted image  Klemen takele novičke me ful razveselijo in me spravijo čisto na rob solzic.Saj bo!user posted image  Tukaj smo vse tako optimistične in še zmeraj mislimo  in navijamo za vas.user posted image user posted image  Pošlji Emi in Davidu in Lukcu enga velizga lupčka. user posted image Joj R1ta kolk lepe cunce...Rozike...user posted image user posted image Mi tud mamo rozike, celo en pajacek za spodaj je glih-H&M, a ne.user posted image  Imajo take cortih stvarce, da dol padeš.Moja mami je tud čist prismuknjena na tele tini mini cunce.user posted image  No priznati moram, da sem čist navdušena nad sobco vajine princeske.Vedno sem si želela takole sobico za najine otročičke.Pa bo takale izvedba mogla še mal počakat.user posted image Ma saj ko bova vsaj v tisti najini prehodni sobi bom jaz tole mal priredila, vsaj bebikin kotiček.Moj user posted image  samo user posted image . user posted image  Saj on to dostkrat, pol pa ko Barbk zadevo v roke vzame je pa čist navdušen in ponosen nad rezultatom. Ma saj rajši vidim, da se mal pobuni včasih nad mojim idejami, ker pol s takim zagonom počnem zadeve in pogled na mojega navdušenega lubkota je čisti užitek.user posted image  Ja pa še to R-si pa res čisti frik na čistočo in red.Tipi topi to je tvoje drugo ime.user posted image  Saj nisi huda, a ne.user posted image  Moj_moj včeri so me še enkrat ( tretjič ) za tokso, pa slabokrvnost, za ta tretjo stvar pa nimam pojma kva za vragca je blo.Je kar mal paniko zagnala -jaz v 39. tednu pa brez obveznega tretjega pregleda krvi.user posted image user posted image  No men pa še nič ni podvozja pogledala user posted image , pa morm v ponedelk spet na CTG, pol je pa G mal frej in pravi, da če se ne bo nič dogajalo, da naj pridem spet 27.12.Halo 27.12.user posted image user posted image  Je rekla, da če ne bo še nič posebnega, da bomo kar čakali.Do kdaj?user posted image  A do silvestra....? Ma mende bo naša miška kej prej prišla. Aha obleka za domov...Ja seveda bi najrajš vidla, da kar padem v 38 št. kavbojk. user posted image user posted image  Pa pomoje ne bo glih šlo.user posted image  Pustimo se prijetno presenetit. Aha pa baby varuška je tud na tapeti.Midva jo nisva kupila, mogoč bo pa za kakšno user posted image  padu. Ja pa razprodaje bodo kmal. user posted image  Juhu...Razmišljam, če bi se mojga usmilila pa bi mi škorence kupil na razprodaji, ker mi je itak obljubil, da me po porodu pelje malce v šoping, da bo mami spet mal fensi šmensi. Hm pa ko bom fizično pr seb, pa čišče konc gas v štacunco po seksi perilce...Bo on videl kakšno fejst, seksi bejbo ma doma. user posted image  No zdaj grem pa lubkota počas zbudit, da greva na user posted image .

Čavči,

Barbk

< Sporočilo je popravil Barbk -- 13.12.2006 10:16:43 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
13.12.2006 10:14:42   
pika30
Jutro,
user posted image Klemen hvala za skrbno sporočanje o tvojih sončkih in mamici.Res lepo,da napredujejo...upam in želim,da boste za praznike že vsi doma.David pa naj še pogumno zdrži operacijo za kateter.user posted image Pozdravček vsem!

O Shorty še nič novega???
Pri meni se tudi porajajo misli kaj si naj oblečem za iz bolniceuser posted image ....najrajši bi imela sp. del trenerke...al kake noseč. hlače...ko bi vedela kakšna bom takoj po porodu..user posted image

user posted image Jupi zdejle mi je moj user posted image  prinesel fotič...si grem kar bušija slikat...pol bo pa meni tudi siso vleklo tak kot Londonu paris hahauser posted image ...pa posteljico...pa kompletek..pa vrtiljak.....vse bom slikalauser posted image
Upam,da si bom znala pol slike naložit v album,če ne mi boste pa pomagale babikeuser posted image .
Še mal pojamram...danes ponoči sem imela take čudne krče,ki jih še prej ni bilo...doli spodaj pri fifiki me je ful trgalouser posted image .
Mmmm kavica že diši....

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
13.12.2006 11:08:19   
lidijat
Živjo, babike user posted image  in tudi frišne mamice in očkati!

Se moram še jaz malo oglasit, pa čeprav nisem med najbolj zgovornimi na tem forumu. Ste tolk luštne za brati, jaz pa kr mal padam v eno predporodno čakalno, čudno obdobje user posted image  pa mi je ful lažje, ko mal prečekiram vas na RR-ju. Mislim, da sem dopoldan čist preveč sama. Sem malo izolirana od sveta tukaj v hribih - ene 15 km iz Ljubljane živimo, taki luštni kraji, ampak včasih pa kar preveč obljudeni. Pa tele pesmice božične in novoletne poslušam  na radiu pa mi je letos ful drugač-itak. Še nisem dojela, da bo konec leta pa da se zna zgoditi, da bomo celo rodili vmes med prazniki - upam, da kar okoli Božička, ker se mi zdi, da bom drugače sama ostala tukaj na RR, ste vse tako na hitr naštimane. Se bom mogla malo med januarke priklopit, al kva?

Zdaj pa čakamo Shorty, da sporoči, kaj dogaja!
Jaz sem že čist zmešana od čakanja na datum pa še 15 dni je do tja. Aja, danes smo dobili tolarčke na račun - pomoč ob rojstvu.

Lepo, da si vse rade slikate bušija, jaz sem imela nekaj strij pod popkom in okoli popka od prve nosečnosti, zdaj sem pa še mal bolj črtasta na spodnjem delu trebuha, tako, da se fotiča kar izogibam in upam, da se mi ne razvlečejo še bolj. 

Danes sem celo noč sanjala tele vaše Quinnije - midva še nisva nič naredila z vozičkom (ga kupila ali si ga sposodila). V prvo sva imela sposojenega Haucka pa itak tamav ni hotel biti nič v vozičku, tako, da nisem imela nekih luštov po vozičku, samo ste mi jih pa ve zdaj naredile. Bomo še vidli, kdaj bomo ta podvig izvedli. Tale naš spodnji štuk od babic bi lahko malo prispeval pa ni nič radodaren zaenkrat.

No, malo sem pojamrčkala, uživajte v sončku, ki se končno kaže in v še zadnjih pripravah na naše težko pričakovane user posted image ! Jaz si bom pa mogoče začela pripravljati torbo za sabo, jutri pa srčka poslušat h G-ju, upam, da bom kaj več kot pol minute pri njemu v ordinaciji.

Čau

Lidija

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
13.12.2006 12:02:43   
ursy
 sporočam vam veselo novičko... Shorty je včeraj zvečer ob 23.21.. rodila punčko Niko.. veliko 50cm in težko 3080g. Obe z mamico se počutita uredu.

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
13.12.2006 12:05:44   
frufru
Punce, kar se oblačil tiče, vzemte user posted image  hlače. Tiste, ki ste jih nosile kake 2 meseca nazaj. Buši je res manjši, samo so boki širši. Se spodaj vse malo razrahlja, pa kosti bolijo in kar ne znaš več hodit. Vsaj pri meni je bilo tako. Drgač sem se pa zjutraj tehtala in je šlo že 9 kil dol od +16 pridobljenih v nosečnosti.user posted image user posted image user posted image   

Shorty jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mamo enega decembrskega user posted image  več, pa še super datum  2x 12 user posted image user posted image user posted image Č E S T I T K E user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 13.12.2006 12:11:49 >

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
13.12.2006 12:17:29   
crci06

IZVIRNO SPOROČILO: shorty (12.12. ob 6.18)
Punce zdejle mi je odteklo malo tekočine pomešane s krvjo tko da grem kr v porodnišnico in ne k G na ctg. Držite pesti da bom še danes mamica
objemček za čimlepši dan želim vsem!!!!!
12.12. je res ful lep datum  a ne??

No, pa ji je ratalo! user posted image user posted image  user posted image Čestitke!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
13.12.2006 12:19:21   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj (12.12. ob 9:25)
Saj res, a sploh imamo kakšnega dojenčka, ki je "povprečen dojenček" ala 50-52 cm; 3000-3500 g?

pa še princeska  Nika je mene upoštevala, haha!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
13.12.2006 12:22:16   
lidijat
Čestitke SHORTY user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  za tokrat ne čisto tipično decembrsko bejbiko - tvoja je prav švohcana napram drugim decembrskim dojenčkozavrom.

Lepo se cartajte!

(odgovor članu ursy)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
13.12.2006 12:30:23   
frufru
          user posted image   
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  user posted image  - David Llewelyn, Luka Griffin 
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva 
27.11 - TinaM - 21.12. user posted image
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Katja34 - 9.12. - user posted image  - ???
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura 
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja
12.12. - Shorty - 11.12. - user posted image  - Nika

Trenutno stanje:
user posted image user posted image  9
user posted image user posted image   9
TRENUTNO IZENAČENJEuser posted image

Nestrpno čakajo: user posted image

Daniela27 - 1.12. -
sončka1 - 2.12. -
Daisy - 12.12. -
Lara 612 - 12.12. -
PeterPan  - 12.12. -
Severnica77 - 13.12. - user posted image - (Leo)
Petri85 - 15.12. -
Mala pika - 16.12. -
R1ta - 16.12. - user posted image  - (Ana)
Meta - 17.12. -  user posted image  ali user posted image - (Neža ali Matija) 
Zasavka - 18.12. -
Pika30 - 20.12. - user posted image - (Ajda)
Moj_moj - 20.12. -
Anneli - 21.12. -
Barbk - 22.12. - user posted image - (Manca)
Baltazarka - 25.12. -
T_t_y - 28.12. -
lidijat - 28.12. - user posted image - (Sara ali Eva ali ... ) 
London_paris - 31.12. - user posted image  - (Nal Gaber ali Ožbej...)
Anckabancka - 31.12. -
Ferr  - 31.12. -
Malecka - 31.12. - 

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
13.12.2006 12:45:31   
crci06
Zakaj se mi zdi, da je tista z današnjim PDP trenutno še na RR? user posted image

Da bo tudi jutri kakšen dojenček, ane?

Saj zdaj je pa čas, da gremo počasi po vrsti naprej.

Kar pa se seznama tiče pa ne vem, če bi te punce, ki se ne oglašajo, res čakali do pamtiveka....  Kaj pa, če jim pošljemo ZS? Sončka1 npr. se jaz osebno ne spomnim...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
13.12.2006 12:52:06   
frufru
Moj-moj recimo, da jim pošlješ ZS z ultimatom do 24.12. Pol jih pa brišem, mal časa jim pa moramo dat ne? user posted image  Mogoče so jim pa PC zamrznili ali pa niso RR frikice.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?