Strawberrie Cherrie
|
Moj_moj: moram, ker drugače bi zgledal kot hm - zapuščen irski seter ; pa glede na to, da ne vem kako bo naprej s časom glede na , sem ga kr fajn skinila dol (setre se striže samo po uhicah, pod brado do trikotnika, med prstki, zadnje tačke 1/4 in pa rep v obliko...); sempa optimist in mislim, da bomo mogoče šli z spomladi (ok, bolj proti poletju) že na kakšno pasjo razstavo ; mogoče nam pa res upse -> ker tele poletne razstave so tko fajn, lepo sonček, pa tam mamo baldahim, pa kužati uživajo, pa mi uživamo -> bomo vidli, kako se bo obneslo, če se ne bo, bomo pač šli predčasno domov Glede psa in otroka -> me niti ne skrbi, ker vem, da Azzuro obožuje otročke - dovoli jim, da plezajo po njemu, mu tiščijo glavo v gobec (jap, to je delal moj nečak ), ga cukaj, se igrajo, v glavnem, tolk jhe potrpežljiv, da jim dovoli vse -> sicer jaz ne dovolim, da se grdo ravna s psom, samo kar je pa v meji normale, pa mislim, da bo sploh prenesel -> pač otroku je treba pokazat, da kiiža ni bavbav, prav tako, da so nekatere stvari od kužata...pa pomojem kar lepo gre in UPAM, da bo Azzuro tudi čimprej sprejel otroka za novega družinskega člana. Je vsekakor lažje, če pride pes za otročkom, ampak mislim na Azzurotov karakter ne bo nobenga problema (držimo pesti, fige in nevemkajše vse ), sva se pa z mojim zmenila, da prvih par mesecev, ko se jaz ne bom mogla toliko ukvarjat s psom, da bo pač njegova pozortnost bolj namenja psu -> dolgi sprehodi, kepanje, kopanje, striženje, manikiranje, vožnja k veterniarju; ko bo pa pripravljena na sprehode, pa sploh ne bo nikakršnega problema Grem malo azzurota poslikat zdaj je čudovito lep
|