|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
13.12.2006 12:53:14   
r1ta
Bravo Shortyuser posted image user posted image user posted image ! Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Klemen je pa fant od fare! Kako lepo, da nas obvešča! Res, kapo dol! In vse naj naj malemu Davidu!

Jaz sem tukaj, v vsakem primeru boljše volje kot včeraj. Spala sem od 1.00, šla na wc ob 2.00 in potem še ob 7.30 in spala kot topek do 11.00. Zdaj pa lahko grem rodit! Verjetno ja...user posted image

Danes mi je kapnilo, da bi bilo pametno kakšne kekse spečt ker tudi če že danes rodim se mi pred Božičem verjetno ne bo že dalo po kuhinji skakat. Do Božiča je vendar le še 11 dni! Tako da bom verjetno danes kaj spekla.

Pa še nekaj mi je postalo jasno. Te moje babice mi vedno pravijo, da če mi voda odteče, da moram nujno ležati in jih takoj poklicati, a nobena mi ni povedala zakaj. Zdaj pa sem si prišla gor da ker pupa še nima vstavljene glavice (pravzaprav jo ima še kar visoko) se lahko zgodi, da mi voda odteče nato pa se najprej porodi posteljica, kar v vsakem primeru ne želimouser posted image . Malo me je strah, po drugi strani pa se tolažim da narava že ve in da bo vse vredu. Zato sem bila včeraj malo depresivna, pa mojo družino pogrešam... Saj bo!

Za iz porodnišnice mislim jaz imeti ene od nosečniških hlač, ker upam, da bo z nama vse v redu in bova šli domov že kar drugi dan (kar je tu v navadi), takrat bom pa še verjetno malo bolj zajetna... Hvala frufru za nasvet!

Barbk, tiste roza zadevce so iz h&m-a, ja. Prve stvari, ki sem jih kupila za bebico. En kompletek jaz, enega pa moja svakinja in to v Celju 28.8. 2006. Še to vem! Res sem tipi topi ali pa tupi tupi user posted image user posted image .

Moj_moj se je pa fino naspala, zdaj bo pa spet pol stanovanja okoli obrnila!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
13.12.2006 12:55:23   
vampirka
Joj, klepetulje! Jaz vašega tempa ne utegnem več sledit!!! user posted image user posted image  - saj boste v kratkem videle o čem govorim!

Klemen, en velik objem za tvoja dva korenjaka, še posebej borca Davida ter tvojo pridno ženičko.

Shorty, bravo user posted image !

Severnica, a ni danes tvoj D dan??? user posted image

Vidim, da se okoli smučanja menite - jaz bi tudi...ampak verjetno šele enkrat proti pomladi user posted image ...

Zdaj pa nekaj "ta hitrih" nasvetov za vse še user posted image ...
1. dokler lahko, si privoščite res vso hrano, ki vam zadiši!!!!!!! Ker me dojilje se moramo veliko stvarem odpovedat zavoljo malih črvekov (vsaj jaz, ker ima Laura kar občutljivo prebavo - veliko kaka in seveda dodatni krčki niso zaželjeni).
2. Naspite se!!! Najin črvek je sicer ful priden, ampak vseeno je treba joško na luft vsake 2 uri potegnit (ker je bolj pri mikro verzijah user posted image , mora pogosteje jesti), pa potem nočna mora okrog podiranja kupčka in ena ura gre kot bi mignil...no, potem pa še pošteno prdne (kar pomeni kakec) in je še previjat treba ob 3eh zjutraj user posted image ...
3. Ne glejte na KG v zadnjih tednih (v povezavi s točko 1). Jaz sem sicer pridelala "samo" 12+, ampak imam danes samo še 4kg viška...iz porodnišnice sem šla z nosečniškimi hlačami, ki so mi skoraj dol padle user posted image .
4. poskusite si zorganizirat dnevno ležišče za user posted image  - midva sva si po hitrem postopku po dveh dneh doma izposodila košek za v dnevno sobo - in tamala ful spi čez dan v hrupu. V svoji posteljici (v spalnici) pa ni hotela...
5. moderci??? No, jaz sem imela pred user posted image  70b, zdaj imam pa 75c...pa je mleka za izvoz. Se pravi, vsaka je drugačna - ene gredo tudi za 5 številk gor, zato si ne delajte pretirane zaloge modrcev - rajši peljite dragega v mulllerja ali pač tam kjer mislite modrc nabavit in mu točno pokažite kaj bo moral kupit, ko bo čas za to user posted image .

6...če se še kaj spomnim, vam javim!

Lep dan vsem skupaj!!! 

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
13.12.2006 13:27:00   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Te moje babice mi vedno pravijo, da če mi voda odteče, da moram nujno ležati in jih takoj poklicati

R1ta, to so tud nam rekli v materinski. Lahko odteka dolgo po kapljicah, al pa nam sploh ne odteče prej. Lahko pa odteče prej full vode in takrat mormo ležat, poklicat rešilca oz. nas lahko  tudi domači peljejo v P čimprej, pa ležat mormo v avtu... Sem pa nedolgo nazaj slišala, da je punci odtekla voda, šla v P, pa so jo za čez noč poslali domov, ker nekaj še ni bilo OK... Mislim, da smejo čakat največ 24 ali 48 ur...
Pa ne se hecat, da ima tvoj fobijo pred to vodo, ker jaz jo imam tudi... Pa da me tast pelje v P, pa jaz njemu cel avto umažem? Al pa sredi trgovine, ne, še huje, na sprehodu, daleč od doma...

Moj_moj se je pa fino naspala, zdaj bo pa spet pol stanovanja okoli obrnila!

Točno to!
Ampak - naročila sem sonček in zdaj ga imam in zdaj šibam na sprehod, pol bom pa "pekla" "slastne nušine rezine" iz KUL SLO, pol bom pa stanovanje okrog obračala....  hahaha....  Sej imam včasih občutek, da me tu bolj poznate, kot moj(i)...

Vampirka, tebi pa zelooooo hvala za nasvet, naj zdaj jemo vse!!!!
Endlich!!!! Tega mi že dooolgo ni nihče rekel!  Točno vem, da si bom po sprehodu šla kupit rolade user posted image   pa mandarine....  Sej ti boš pa kmalu tudi lahko vse jedla - se mi zdi, da postopoma začnejo od 1-2 meseca po porodu, ni tako?

Grem na sončka.... ne vem pa, če mi bo uspela cela tura (2,4 km v eno smer?)...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
13.12.2006 13:49:50   
Strawberrie Cherrie
Zdajle sem napisala cele litanije in jih zbrisala user posted image user posted image
Mah, čudna sem...
bom malo kasneje še 1xuser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
13.12.2006 14:21:32   
Strawberrie Cherrie
Ok, pa poizkusimo še enx user posted image user posted image
Ok, najprej Vampirka , hvala za vse nasvete, vsekakor so več kot dobrodošli -> sem se odločila, da bom domov iz porodnišnice imela kar eno Nike trenerko bele barve (ker upam, da bo sneg user posted image ), ki sem jo nosila do konca 7meseca -> tako da tut če me bo ful pobralo, bo stala gor, če pa bom imela boke + gromozanski trebuh mi pa ne bodo tesne...
Za dnevno ležišče sem jaz izbrala ležanik + igralnica (tista pikapoka, je tko velika in mehka...), pa je lahko mali tudi ko sem na računalniku (na RR,namesto da bi delala kaj pametnega user posted image ) poleg mene, predvsem pa tudi v kuhinji user posted image
Moj_moj: pametno da si tole sončno vreme izkoristila za sprehod, tudi jaz sem ga -> sva se s kužatom odpravila malo na šprancir, je bilo ful lepo in fajn...zdaj pa se je mogu skopat - in v kotu kot mokra podgana protestira in ne govori z menoj; kaj moram, tudi psi imajo svojo pamet user posted image
Sem mu pa obljubila, da bo dobil za večerjo svinjske parkljčke, mogoče mi bo oprostil tole kopanje (sploh ne ve, da ko se bo posušil ga čaka še temeljito striženje user posted image in rezanje krempljčkovuser posted image )
No, ker je Vampirka rekla, da moramo jest vse kar nam paše, sem se odločila da bo danes za večerjo Putanesca : tunina, črne olive, malo paradižnika in paprike, česen + špageteki; pa veliko svežega parmezana user posted image user posted image MNJAM; če bom pa fejst pri volji pa bom še solatko naredila...
r1ta: to da je sobica čudovita ITAK ŽE VEŠ -> samo upam, da mala tvoja res ne bo JURE user posted image , drugače pa vse pohvale tvojemu dragemu -> res je naredil PREČUDOVITO user posted image user posted image
Glede škatlanja stvari - jaz sem svojemu user posted image user posted image kupila samo 2 škatli; eno za štumfke in eno za kapice; grem pa v ponedeljek še v Ikeo, in bom verjetno nabavila še kakšno ful lepo leseno za kozmetiko...
Kar se pa tiče tvojega stanovanja je pa res TIPI TOPI user posted image , meni sedaj pri ljubi volji ne upse -> ali se je kaj delalo, pa je kar tako ležalo, ali še čakam na določene stvari, v glavnem POPOLNA KATASTROFAuser posted image
Moj dragi pa itak ni take sorte dec, da bi ful pazil na red v hiši -> pač pobiram za njim kozarce in posodice, pa sesam...user posted image
Shorty: Bravo MALA user posted image user posted image , no pa si ti tudi dočakala svojo lepotičko Niko user posted image user posted image ; končno en standardni dojenček med decembrčicami, se pravi, da je še upanje za nas user posted image user posted image user posted image
Glede na to, da je tole temo odprla Tintara -> sem jaz za to, da jo počasi ona odpre tudi na Starši čvekamo

No, grem jaz zdaj z mašincami in škarjami, ter glavniki nad svojim psomuser posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
13.12.2006 15:32:33   
crci06
Vampirka, jaz bom današnja +2 kg kar tebi poslala, da ne boš prehitro v minusu!!! Si me čisto zafrknila: zdaj imam poleg sebe pri računalniku "fast food" kosilo: jogurt, Dragee kekse, mandarine in mini vanilijeve rolade.

Se mi prav zdi, da ne bo nič ostalo,  razen, če bom prej zaspala.
5 km sprehod + vrečke iz trgovine....  je že too much zame.
Definitivno bom šla pred peko peciva počivat, da se mi stanje tam doli malo izravna...

London_paris, ti si pa faca, da poleg sprehoda izvajaš še kopanje in manikiranje kužeka.... Jaz bi mogla tud 100l akvarij spucat, pa se mi zdi, da ga letos ne bom več....  je treba kar ene par škafov vode prenest sem ter tja, pa jih ne upam. Če bom mojmu predlagala, bo pa sploh smešno....
A te kaj skrbi, kako bo šlo skup kuža pa bebica? Saj ne pravim, da ne gre, samo sprašujem te za "načrte"...
No, sicer pa vas ima kar nekaj pse... še moj ga ima pol, haha. Na BIVŠEM naslovu, torej zanj skrbi tašča.

Zdaj grem pa jezo stresat drugam... z majstri spet ni nič...

Neposredna povezava do sporočila: 3256
13.12.2006 16:31:48   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj: moram, ker drugače bi zgledal kot hm - zapuščen irski seteruser posted image ; pa glede na to, da ne vem kako bo naprej s časom glede na user posted image , sem ga kr fajn skinila dol (setre se striže samo po uhicah, pod brado do trikotnika, med prstki, zadnje tačke 1/4 in pa rep v obliko...); sempa optimist in mislim, da bomo mogoče šli z user posted image spomladi (ok, bolj proti poletju) že na kakšno pasjo razstavo user posted image user posted image ; mogoče nam pa res upse -> ker tele poletne razstave so tko fajn, lepo sonček, pa tam mamo baldahim, pa kužati uživajo, pa mi uživamo -> bomo vidli, kako se bo obneslo, če se ne bo, bomo pač šli predčasno domov user posted image
Glede psa in otroka -> me niti ne skrbi, ker vem, da Azzuro obožuje otročke - dovoli jim, da plezajo po njemu, mu tiščijo glavo v gobec (jap, to je delal moj nečak user posted image ), ga cukaj, se igrajo, v glavnem, tolk jhe potrpežljiv, da jim dovoli vse -> sicer jaz ne dovolim, da se grdo ravna s psom, samo kar je pa v meji normale, pa mislim, da bo sploh prenesel -> pač otroku je treba pokazat, da kiiža ni bavbav, prav tako, da so nekatere stvari od kužata...pa pomojem kar lepo gre in UPAM, da bo Azzuro tudi čimprej sprejel otroka za novega družinskega člana.
Je vsekakor lažje, če pride pes za otročkom, ampak mislim na Azzurotov karakter ne bo nobenga problema (držimo pesti, fige in nevemkajše vse user posted image ), sva se pa z mojim zmenila, da prvih par mesecev, ko se jaz ne bom mogla toliko ukvarjat s psom, da bo pač njegova pozortnost bolj namenja psu -> dolgi sprehodi, kepanje, kopanje, striženje, manikiranje, vožnja k veterniarju; ko bo pa user posted image pripravljena na sprehode, pa sploh ne bo nikakršnega problema user posted image
Grem malo azzurota poslikat user posted image zdaj je čudovito lep user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
13.12.2006 18:00:56   
frufru
london-paris ful maš cartkanega kužija, daj ga slikat še od spredaj. Manetka je tud obljubila, da bo samo je najbrž pozabila, zdaj bo pa zaposlena z user posted image  pa ne bo imela časa še za to. Mi (mtka) bomo dobili psa aprila, ga je oč obljubil za mtkin penzijon.

Neposredna povezava do sporočila: 3258
13.12.2006 18:28:44   
severnica77
Shorty bravo za pupiko in čestitke očku tudi tukaj user posted image user posted image user posted image . Si pa tole z datumom res super zrihtala.

Klemen želim vam, da oba korenjaka in Ema pridejo čim prej domov in se situacija čim prej popolnoma umiri. Držim pesti še naprej. user posted image

Vampirka tebi pa hvala za še zadnje nasvete. Res je danes moj dan D pa nič ne kaže, da bo se to tudi uresničilo.

V glavnem danes na CTGju je pokazalo nekaj manjših popadkov, komaj kaj nad 20. Me je pa gospod doktor fajn presenetil, ker me pregledal tudi vaginalno, če sem kaj odprta (en prsti in pol) To pa tudi kar boli user posted image , tako da zgleda, se bodo zdaj pričele te bolečinske mukiceuser posted image

Sta pa bila dva zdravnika in oba super, če bi bili vsi taki mi res ne bi bili ti G pregledi tako grozno neprijetni.

Cel čas je govoril samo malo, saj bo, to pač moramo pogledati. Pa res ne vem ali sem jaz tako grozno izgledala ali kaj user posted image , na koncu je še rekel, da razume, da je neprijetno, ker če bi on bil na G stolu mu ne bi bilo prijetno. user posted image  Res me je spravi v smeh. Potem pa še ta drugi doktor, kje delam, kaj delamo, če rabimo kake zdravnike, ker se mu zdi vredu delo ... Sem rekla, da bi pri nas v službi včasih rabil vsak kakšnega karidologa, pa je rekel, da je lahko on in psiholog, psihiater, karidiolog pa še kakšne ginekologe pripelje.
V glavnem, res sta bila faci in komaj mi je uspelo oditi iz ambulante user posted image .

Naslednji pregled imam kar v ambulanti porodnih sob v nedeljo, če se ne bo kaj prej zgodilo ...

Lepo se imejte!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
13.12.2006 18:29:40   
crci06
no, pa imamo sneg - na RR portalu user posted image
torej - čas je za decembrske user posted image !!!

( a nas že malo zafrkavajo al kaj?? )

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
13.12.2006 18:35:07   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77
(en prsti in pol) To pa tudi kar boli user posted image ,

men se zdi, da je pa to fino "en prst in pol"...  da bo šlo kmalu ...

mi je pa čudno, ker je mene gledala včeraj, pa me ni nič bolelo.
No, odprta še nisem (očitno), je pa rekla, da se fajn mehča...
Pol si pa interpretiraj to user posted image

Torej bolijo G pregeldi, ko se začneš odpirat?
A me bo amnio ful bolela, če grem prezgodaj? Jaz se moram namreč sama odločit, kdaj naj grem...

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
13.12.2006 18:44:42   
severnica77
moj moj - tudi meni ni jasno kdaj boli in kdaj ne user posted image  Kaj vem, rekel je, da je user posted image  čisto odzadaj in da zaradi tega boli, pa tudi zelo mlad doktor je bil in morda ni imel prakse user posted image

Bomo morale dati vsaka svojo izkušnjo skozi, da bomo videle kako je kaj. Očitno te preglede vsaka drugače preživlja. Me pa je zdaj kar malo strah, da nisem kje ena velika mevža - kaj še le bo?!

V nedeljo pa tudi jaz pričakujem amino in če še takrat pridem domov poročam o tistih bolečinah ali pa nebolečinah user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
13.12.2006 18:47:39   
Strawberrie Cherrie
frufru: ga bom mejčken kasneje, ker se mi baterija od fotoaparata fila user posted image
Severnica77: lepo da si nazaj v enem kosu user posted image user posted image , smo pa trpežne decmbrčice user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
13.12.2006 19:25:00   
Strawberrie Cherrie
A je normalno, da jaz spijem toliko mleka???
Ker mi je ful bad, ker vsak dan kupujem po 2l mlekauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3264
13.12.2006 19:44:42   
crci06
a ga spiješ, al je malo tud čokolino kriv? user posted image
Če te ne napenja, hudega ne more bit.
Pojdita lepo z avtom do trgovine in ga kupita plato, pa tvoj naj ti ga v flat prinese...
Midva vedno cel karton mleka kupiva, kako pogosto, pa prodajalk ne zanima.
Če se ti zdi, da te "sumijo", pa pojdi v različne trgovine.

Neposredna povezava do sporočila: 3265
13.12.2006 19:52:30   
Strawberrie Cherrie
Zdajle se pri mili volji ne morem domislit, kaj bi me lahko prodajalke sumile user posted image ; sej jaz si tut rečem klinc jih gleda, ampak se pa kar malo zamislim user posted image user posted image sama nad sabo.
no, čokolino je zjutraj kriv, čez dan pa mleko user posted image , ker ga kr pijem in ne morem nehat - sem zdaj začela kupovat 0.5, namesto 1.6 maščobno user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
13.12.2006 20:01:31   
crci06
ja, da bi te prodajalke "sumile"  v smislu, če imaš že ti občutek, da popiješ abnormalno količino mleka in sem mislila, da te bi mogoče to težilo, da bi še drugi začeli opažati, da vsak dan pokupiš ogromno mleka.

No, OK, malo narobe sem te zastopila. Me veseli, da se ne sekiraš...

Zdaj pa da vidim - al pride katera klepetat, al moram pa res it pomivat, pa pol tisto "slavno" pecivo nardit...

Neposredna povezava do sporočila: 3267
13.12.2006 20:04:51   
Strawberrie Cherrie
Idi raje rodit user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
13.12.2006 20:19:34   
crci06
dons se mi še ne da. Sem še od sprehoda utrujena.
Najraje bi počakala petek, da moj pride, pa da čez vikend kaj narediva, pol pa npr. v nedeljo popoldan akcija... 
Če se za 3 dni vrne v Mursko, pa pride v sredo po mene, pa je 2 dni na dopustu (ker ga več itak ne bo dobil trenutno...), 2 dni vikenda, 2 dni praznikov, 3 dni šihta, 2 dni vikenda, 3 dni praznikov, 3 dni šihta, 2 dni vikenda...

JEEE, ugotovila sem idealno kombinacijo!!!!!!
Zdaj pa vem, kdaj hočem it rodit!!!!!!!!!!!

Torej - kaj naj naredim, da rodim v nedeljo? Cel vikend hopa cupa??
Veliko sprehodov? Poribat celo stanovanje?

Neposredna povezava do sporočila: 3269
13.12.2006 20:45:24   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image + malinov čaj + borovničev sladoled + obesat moraš oblačila (ker jaz sem danes zvedela, da če obešam oblačila, bom menda rodila - se je ena teta drla na mene, ko sem na balkonu oblačila obešalauser posted image ) + ful moraš šopingirat, da ti po vsej verjetnosti v trgovini voda oteče + vozit se moraš čez drn in strn user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
13.12.2006 21:13:25   
Barbk
Iiiiiii na RR je pa zimska idila....user posted image user posted image  Bejbike prejle me je Shorty klicala, vas vse prav lepo pozdravlja in pravi, da nas zelo pogreša.user posted image  Revca se je matrala 12 ur.So jo najprej hotl še mal na oddelk poslat, pa je protestirala in vztrajala, da ona danes rodi in pika.user posted image  Bravo punca, tako se govori.user posted image  No pa so jo res poslal v porodno in tam se je reva trudla 12 ur(c).Božček.user posted image  Po dveh flaškonih umetnih in že skoraj brez moči jima je z Niko uspelo.Zdaj sta sicer še obe kar utrujeni, a že lepo papcata.user posted image user posted image Aha, da ne pozabim-vse k še vztrajamo nas priganja rodit.user posted image  Pa želi nam hiter in seveda neboleč porod. No Shorty še enkrat iskrene čestitke.Frufru imata pa res lepega sineka.user posted image Ja po mami in očku, a ne.user posted image Sem ta prava ja, sam imam pa v petek.London_paris kolk lep user posted image .Jaz sem tud tak velik user posted image in user posted image  ljubitelj. Ma na splošno sem čist nora na živalce in, če bi zadela na lotu eno veliko sedmico bi šlo kar nekaj tolarčkov za razna zavetišča.Bejbike zdele se grem pa na mandarince vržt.Mjammmmiiiiii....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3271
13.12.2006 22:42:19   
r1ta
Se še javim preden padem dol. Sem skuhala večerjo in spekla 2x količino vanilijevih rogljičev, v vanilijevem sladkorju jih bom pa jutri povaljala. Ne da se mi nocoj. Pa malo jih bom v čokolado namakala. Jutri.

Moj_moj nič ne prehitevaj! V nedeljo je moj dan! Kar lepo po vrsti! Če pa ne bo nič kazalo z menoj in mojo japkico potem ti pa odstopim dan. Ampak šele po dvanajsti uri (opoldne), velja?

London_paris lepega kužija imaš. Ti setri imajo lep karakter. Moj brat ga je imel in je bil zelo priden in lep dokler niso dobili otročka, potem pa so kužija postavili malo na stranski tir pa je postal pravi lump, kar naprej jim je bežal od doma. Na koncu se jim je odselil in si sam našel svoje nove lastnike, ki so ga kar s seboj odpeljali 35km proč, moj brat ga je pa iskal in bil prepričan da so ga lovci pihnili. Nakar po skoraj enem letu pride frajer nazaj domov na obisk. Lessie se vrača! Mojo svakinjo je skoraj kap, ko ga je zagledala na vhodnih vratih!user posted image  Vendar ni bil dolgo doma. Novi lastnik (starejši gospod) ga je ves objokan prišel iskat in sta oba bila tako srečna da se vidita, da se je moj brat odločil, da psa temu gospodu podari in mu izročil vse papirje. Sam je vedel, da za kužija ne bo nikoli več imel toliko časa kot ga ima starejši gospod, ki živi v bloku in ima čas psa voditi na sprehode in se mu maksimalno posvečati. Tako je šel naš Rem v mesto!

No pa sem spet naklamfala celga vrabiča... Zdaj pa res grem...

Lahko nočko!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
14.12.2006 7:16:26   
crci06
dobro jutro, mlade dame!
Danes ponoči sem pa kar nekaj razmišljala o shorty, kar nisem mogla verjet, da je tista "mala punčka iz naše kavice" že mamica....
Pomoje se imajo full lepo... sej vem, da vse pravite, da je naporno, da se moraš odpočit, samo verjetno to čutiš kot neko zmago po naporni tekmi...
vse boli ampak si pa "ta glaven"...

R1ta, tale zgodbica s kužekom je pa ganljiva...

Razmišljam, da bi tudi danes naročila sonček, ker zdajle me še prav zebe.
Grem nazaj na kavč gledat, če je kaj pametnega po TV.

Skratka - DOBRO JUTRO IN LEP DAN!!!
Pa kakšnega dojenčka za decembrčice, haha.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
14.12.2006 8:59:04   
frufru
Jutro! 

Lovro je zdajle popapcal. Marička. Zdaj mam pa toliko mleka, kot user posted image simentalka, si moram še pumpat. user posted image Tako, da R zdaj previja Lovra, jaz pa molzem in berem , kaj ste načvekale.

Ajde punce, user posted image DEJMO,  D E J M O , DEJMOuser posted image , jaz bi rada že malo seznamček popravila, držim pesti.

Barbk, daj se javi tudi kaj na mami v dec forumu.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
14.12.2006 9:53:37   
Barbk
Jutro bejbike,

Moj_moj ti imaš očitno veze user posted image  pa daj še za naš konc naroč mal sončka.user posted image  Včeri ste vse o enem sončku govorile, pri nas pa tema. Jah ni kaj ljubljanski kotel.user posted image  No čeprav mi smo tuki čist pod Šmarno gorco in je ponavadi prej sonček. Zdaj pa kr nič. Ajoj Severnica navijam zate.user posted image user posted image  Go bejbi, go bejbi....No če ne boš danes odbrzela v P pa dej jutri.Bo tak lep dan!user posted image  Pa še očka bo verjetno bolj vesel k bo glih petek.user posted image  Joj R1ta tale tvoja zgodbica o user posted image  je pa za user posted image  .Čist me je ganila...Za film posnet.Ja res sodobna Lessie se vrača.Garantirana uspešnica.user posted image user posted image  Moj user posted image  me ponavadi, če se mi ne user posted image , krega zakaj vragca sploh še gledam Animal planet zvečer ko so uni policaji za živalce user posted image  ( mi bi tud to mogel imet ), ker jaz imam med temi oddajami čist čustvene izbruhe. Najprej jokam ko vidim une boge živalce, pol se kregam s TV in zmerjam tiste pokvarjene kuuser posted image  ko takole zanemarjajo in maltratirajo uboga bitjeca, pol spet jokam, pol se smejčkam ko jih k seb spravijo, pol pa ponavadi sledijo solzice sreče. Frufru a ti si aktvina na mami.Ti si čist super mami.Jaz ponavadi mal uč vržem še tja glih tolk, da kakšni srečki nosečki čestitam. Mrbit pa se še kaj javim-bo pa čudno takole na koncu. Mi je pa RR nepremerljivo boljši.user posted image user posted image  Pa lepši....user posted image  Aja Vampirka superca si s telimi nasveti.user posted image  Hm tole sem še hotla napista v zvezi z vodo. Men je G rekla, da če si pred rokom ti (lahko) odteče voda na ful. Ko si pa enkrat že čez pa baje to bolj po kapljicah curlja. Če ti odteče na ful morš obvezno ležat ja tko kot je že Moj_moj povedala, da kakšnem plodovni del ven ne pade...Aja še to...Matr sem pozabljiva...user posted image  Pogrešam Najo. A katera kaj ve kaj dogajo z našo bejbiko. No zdaj grem pa spet budit mojega lubkota, da greva na user posted image . Pol grem pa z mami v šoping. Pa na tortico.user posted image  Sam pšššššš.user posted image

Čavči,

Barbk

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?