crci06
|
hehehe, tejkaz, decembrčice ne čakamo 16 dni. No ja, na dojenčke mogoče, na novičke nikoli!!! Vse se izve..... Lepo, da se fino rihtate. Saj zdaj kmalu se bomo pa preselili na drug forum, tako, da do takrat si moraš uskalditi urnike, da boš imela čas za RR. Sicer pa - moj voziček je quenny freestyle 3xl - sand. Se mi zdi, da je tako. Te debate smo imele poleti in jaz ga imam od konca avgusta doma, tako, da kar malo pozabljam nanj. Med slikcami opreme ga ni, pa bi lahko bil. Mogoče dodam, itak pa sve vemo, kako zgleda. Meni so lepše tiste slikice, ko kaj sam delaš - sestavljaš, izbiraš... voziček kupiš in ga imaš. Za posteljico pa npr. rabiš nekaj časa, da malčku izbereš vzorček, odejico... Čeprav, ja, tudi vozeke je bilo ornk fajn izbirat. Dokler nisi na blagajni Siva lupinica - zakaj pa ne. Jaz imam sicer rada barve, imam pa tudi "žalosten" sand vozek. Je pa vreča bolj živa. Ti boš pa tudi v lupinco bebico boljpisano oblekla, al pa kakšno lepo dekco imela. Če pa te monotonost moti, pa vseeno pojdi zamenjat. Moj tatoo - nanj sem že skoraj pozabila... na košnjo čevapčičev pa tudi. Moram danes dop. malo porihtat, ker grem pol k teti G. Me prav zanima, kaj bo. Tašča in mami sta me obe spraševale, če imam aminoskopijo... Pomoje sta opravljale Zgleda, da je bilo včasih to vse malo drugače... A veste, da me je kar malo strah? Pa kile, ojoj. Zadnjih 14 dni se pa res nisem pazila. Kdaj bom pa jedla čokolado, če ne zdaj? Pa še pri soli sem malo goljufala in tako imam danes 3 kg več, kot pred 14 dnevi, ko sem čisto prečistila organizem soli in vode in vsega Če mi bo pa še danes težila, pol pa ne vem...... Še vedno ne vem, kje se skriva Barbk?? Da ne bo ona tista, ki bo za svoj r.d. že doma in zibala? Verjetno moramo počakat Zasanjano, ker ima verjetno največ GSM cifer.... Prav res sem firbčna. Seveda tudi čakam novičke od Shorty, upam, da čimprej. In da R1ta kaj dobrega izve na pregledu in vse dobro tudi ostalim. Saj res, a sploh imamo kakšnega dojenčka, ki je "povprečen dojenček" ala 50-52 cm; 3000-3500 g? Jaz sem si dojenčke vedno tako predstavljala. To je bilo obdobje, ko sem še celo jaz pasala med idealne mere. Zadnjič.
|