|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
12.12.2006 9:54:18   
pika30
Jutro punčare,
Sklenala sem ,da grem danes rodit pa pika!!!Tak lep datum je 12.12.2006.Z user posted image  se pogovarjam in jo nagovarjam naj že pokuka ven...mi je nekam lena zadnje dni...premike komajda čutimuser posted image A je to kakšen znak,ha?

user posted image Dajmo Shorty dajmouser posted image naj ti uspe na tak fajni datum.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
12.12.2006 10:06:01   
Barbk
Evo mene, evo....Sorči bejbike za lažne alarme, ampak mi včeri po šopingu nikakor ni ratalo do računalnika pridt.Moj_moj moj user posted image  pravi, da morva s pupiko počakat na drug teden, ker ima on v soboto eno službeno žurko.user posted image  Jaz bi pa v petek rada user posted image  nabirala. user posted image  user posted image  Ah saj veste, da se hecam. No v bistvu je kar mal gužve tale december. Na moj zdaj uradni dan D 22.12. imam še izpit. user posted image  Ja tizga k sem zadnjič zaj user posted image  in sem se prepozno prjavla.user posted image  Pa za Božič bi bla tud v bistvu rada doma, seveda z našo pupiko.user posted image Ko takole gledem tele decembrske bebike sem čist fertik.Kar čutim tisto posebno mehkobo in voham njihov posebni vonj.Juj kolk dišijo.user posted image  Vampirka imata tako lepo princesko, jah nič čudnega...Je mami fletna.user posted image Frufru jaz bi tud geslo za vašga Lovrota.Joj skor ušlo iz glave.user posted image  Ma sem res že čist zmejšana. Bravo Manetka!!Res iskrene čestitke (tudi očku seveda) ob rojstvu take korenjakinje.user posted image user posted image  Shorty drž se bejbika.Upam, da boš že danes mami Shorty.user posted image user posted image Moj_moj končno dočakala buškota.user posted image  Pa opremca je tud špica.London_paris fleten buško, pa ti res zizko nekam vleče. user posted image user posted image  No drugač pa šoping še ni uspel po planih, tako da morva ta teden z našo mami še enkrat mal okrog.No itak morm še za lubkota nekaj kupit.Aja zdi se mi, da je stavo izgubil.user posted image user posted image  Škorenjci padejo.user posted image user posted image No zdej grem pa tud jaz počasi na CTG, da vidmo kaj dogaja.Naša pupika je sicer še tako aktivna, ampak buško pa mal čudno boli.Pomoje samo dol prtiska.

Čavči,

BarbK

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
12.12.2006 10:17:30   
t_t_y
Manetka - iskrene čestitkeuser posted image  tebi, mali korenjakinji in seveda atiju. Je pa Alja res prava "baba" - sem tudi jaz že pogruntala, da so tile decebmberski dojenčki (ki so počakali na december) nekam veliki.
Sicer pa - tole ime je mojmu všeč (mu je bilo že pri prvem, pa je bil fant), tako, da v primeru, da dobimo tokrat punco, bosta kar dve decembrčici z istim imenom (no, mogoče bo pa spet fant).

pozdravček in veliko crkljanja user posted image (tistim, ki jih že imate) in user posted image (beri:trebuščka) tistim, ki še čakate(mo)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
12.12.2006 10:33:46   
frufru

user posted image   
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  user posted image  - David Llewelyn, Luka Griffin 
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva 
27.11 - TinaM - 21.12. user posted image
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura 
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja

Trenutno stanje:
user posted image user posted image  9
user posted image user posted image   7

Nestrpno čakajo: user posted image

Daniela27 - 1.12. -
sončka1 - 2.12. -
Katja34 - 9.12. -
Shorty - 11.12. - user posted image  - (Nika)
Daisy - 12.12. -
Lara 612 - 12.12. -
PeterPan  - 12.12. -
Severnica77 - 13.12. - user posted image - (Leo)
Petri85 - 15.12. -
Mala pika - 16.12. -
R1ta - 16.12. - user posted image  - (Ana)
Meta - 17.12. -  user posted image  ali user posted image - (Neža ali Matija) 
Zasavka - 18.12. -
Pika30 - 20.12. - user posted image - (Ajda)
Barbk - 20.12. - user posted image - (Manca)
Moj_moj - 20.12. -
Anneli - 21.12. -
Barbk - 22.12. -
Baltazarka - 25.12. -
T_t_y - 28.12. -
lidijat - 28.12. - user posted image - (Sara ali Eva ali ... ) 
London_paris - 31.12. - user posted image  - (Nal Gaber ali Ožbej...)
Anckabancka - 31.12. -
Ferr  - 31.12. -
Malecka - 31.12. - 

čestitke Manetka

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
12.12.2006 10:42:07   
crci06
barbk, welkom bek :)
sicer te imamo še vedno 2x na seznamu (20 in 22) - bo verjetno frufru popravla na 22 user posted image

V glavi sem si ustvarila en majhen pakt "rita-meta-pika-barbk-jaz"... smo precej skupaj, od vikenda pa naprej... rita je tu, pika tud, barbk tud, meta je brez računalnika in vprašanje kje je...
Me prav zanima, katera ga bo otvorila...
Pa po doolgem času sem spet živčna pred pregledom user posted image
Moram za vsak slučaj še napakirat zase.
Izbrala sem zgornejga pajaca za bebico, spodaj pa se sploh ne znam odločit kaj. Kako debelo, kolk slojev... 
A se kakšna benkica zabaše v plenico, al grejo čez? (v smislu, da te ne piha okrog ledvic?)
Najraj bi šla po tistga pajaca (pa še take lepe barve je :) ), pa bi ga stisnila k sebi, pa malo pojokcala pa zaspala....  In to ravno danes, ko sem ponoči abnormalno veliko spala (skoraj 9 ur (2x wc) )...

A ste nafilale fotke z oblekicami? 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
12.12.2006 10:52:55   
r1ta
Evo me!

Moj_moj jaz se z vrstnim redom rojevanja zelo zelo strinjam. Sem takoj za! Ampak moje tamalo pa ni... Imam velikooo plodovnice in dete je čisto zrelaksirano notri in plava in plava. Glavica je še dol ampak se premika malo višje malo nižje in tako še glavica vedno ni vstavljena. Vam povem, da še ne bo! Sem kar malo razočarana prišla iz pregledauser posted image ... Jaz bi že kar šla. Je pa rekla babica, da če mi voda naenkrat odteče bo rokenrol, toliko je imam! Krasno, glih to je moral moj dragi slišat, ko že ima itak fobijo na to!user posted image  Zdaj je najboljše da kar s plenico hodim naokoli!user posted image user posted image user posted image  Ah, pa saj še ne bo!

Zdaj grem malo zalegnit, ker je noč bila prekratka! Pridem pokukat kasneje!

Moj_moj, mi pošlješ geslo prosim?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
12.12.2006 10:58:22   
Barbk
Moj_moj a ti misliš, da te bom kar po desni prehtela.user posted image  Nema švercanja...user posted image user posted image  Ti pa kakšni živčki so to zdaj pr teb.user posted image A imaš filing, da te bo zagrablo danes?Saj veš, da smo babnce ene coprnice.user posted image Znamo kr mal čira čara včasih.Da ne boš ti danes res mal po desni, pa mal po levi odbrzela v P.user posted image  Ja glede cotik za domv sem se pa tud jaz zadnjič spraševala.Sem rekla user posted image , da sploh ne bomo rabil tistega zimskega pajacka.Pa tolk je luštkan.No pa saj mrbit bo pa kakšen mraz, tisti taprav decembrski prišel.user posted image  Mi bomo naši pupiki oblekli kar body, pa bo. Upam, da mi danes uspe pofotkat kompletek za domov. Aja zdaj sem se spomnila kaj sem hotla še vprašat. Katera je zadnjič spraševala, če bomo kaj smučal letošnjo sezono. A si bla ti Severnica?No midva z lubkotom sva se že menila, da bi mrbit v februarju skočila za kakšno turo na Krvavc. Vsaj dopoldansko.user posted image user posted image  Ja seveda, če se bo mami spet lahko zbasala v smučarske hlače.user posted image Me prav zanima kako bodo tele kilce kaj kopnele.Ma nič zdaj pa res grem počas...

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
12.12.2006 11:11:01   
crci06
smuč. kobinezon - hehehe, jaz sem ravno včeraj vlekla ven ruzake in vidla mojo motoristično opremo... me prav zanima, katerega leta mi bo sploh spet prav user posted image

Sicer pa - dragi rita in barbk... tisti vrsti red je bil kulturno napisan, zato sem dala sebe na zadnje mesto...

Skrbi me pa danes le, ker komaj še pakiram, pa moram čez 15 min it, po drugi strani pa vem, da sploh še nisem nič blizu bebici. Ajde, 1 mesec me že boli vse okrog medenice, to je pa to. Samo pol se pa spomnim npr. Vampirke, ko so jo takoj naprej poslali ipd.... pa morm mal razmišljat....

datumi pa - sploh ne vem, kdaj bi bilo najbolj prav.... še, če mi nedko reče, da si lahko izberem datum in uro, ne vem, kako bi se odločila, da bi lahko še drugim ustregla (raznorazne žurke od user posted image , pa mami zanima, če lahko/naj gre za NY na obalo v hotel praznovat - valda ne bi rada, da jaz glih okrog silvestra rodim, ona pa tam nekje daleč...)....

Po drugi strani pa je prejle prišla popisovalka in ker sem bila sama doma, pa še noben se ni nič pripravil, sva se zmenili, da prestaviva. In na vsaknačin mi je dopovedovala, da za takrat, ko se zmeniva, mora držat, jaz pa njej, da jaz že ne bom obljubila, da bom(o) danes teden doma.... 
Sej pol je dojela, pa smo se zmenili, da se še slišimo user posted image

Spet pozna.... groza... jaz bom zih čez rok rodila, ker še nikjer nisem bila točna user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
12.12.2006 11:13:21   
pika30
Barbk tvoji šopingi mi delajo take lušte...jaz še nisem prav nič kupila za praznike.Čakam da pride plača pol pa....če bom še v enem kosu....navaluser posted image .
Škorenjce dobiš user posted image ,jaz jih tudi rabim...moram mojega user posted image  še naprosit,da mi jih kupi.
Moj moj te skrbi kako obleči user posted image ,škoda,da še nimam fotiča,bi ti poslikala kaj vse sem si jaz pripravila za iz bolnice.Ti pa lahko napišem,sp.kapica...body benkica...žabice bombažne iz celega...majčka...žametne hlačke-take mehke.....jopica flis ne predebela....zokenčke termo...copatke...vrhnja kapa...pajacek...dvojne tetra pleničke...odejica...in to je to.
Glede benkice ti priporočam bolj body-benkico,(vsaj za zunaj..notri imaš tako toplo,da ji ne piha po ledvičkah)....previjala sem vedno,da je bila benkica čez plenico.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
12.12.2006 11:44:30   
petri85
Čestitke Manetki in novopečenemu očku za korenjakinjo Aljo!
(punca ma mere za košarkarico!)user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil petri85 -- 12.12.2006 11:59:10 >

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
12.12.2006 11:53:19   
petri85
Moj_moj, a jaz naj pa kar čakam do drugega leta?user posted image  Pa tako že želim spet cartati....

Sem opazila, da imava ful enakih stvari... Imava povsem enaki zibelki, pa lipinici,pa to zvezdico - še od Davida, on je tako lepo zaspal ob njej! Pika30, mal jo potolci, pa bo špilala, pri nas se tudi sem ter tja ustavi, pa jo David popravi!

R1ta, kakšna bejba si!!!! Se mi zdi, da si ene parkrat neki čez svojo postavo jamrala - koga si pa ti gledala???? Sebe že ne! Ta darila tete Nore so pa tako cortkana!!!!

Ja, sedaj smo že vse po vrsti dokaj nestrpne, a ne??? Od mojih bližnjih vsak dan kdo sanja, da sem ponoči odšla rodit....potem se pa druga dan prikažem s trebuhomuser posted image  Res se mi že vleče, pa še PDP ni bil...no, ampak sedaj pa verjetno ni več daleč do zibanja?

No, pejmo rodit!

Čau!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
12.12.2006 12:09:33   
frufru
                 user posted image   
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  user posted image  - David Llewelyn, Luka Griffin 
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva 
27.11 - TinaM - 21.12. user posted image
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Katja34 - 9.12. - user posted image  - ???
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura 
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja

Trenutno stanje:
user posted image user posted image  9
user posted image user posted image   8

Nestrpno čakajo: user posted image

Daniela27 - 1.12. -
sončka1 - 2.12. -
Shorty - 11.12. - user posted image  - (Nika)
Daisy - 12.12. -
Lara 612 - 12.12. -
PeterPan  - 12.12. -
Severnica77 - 13.12. - user posted image - (Leo)
Petri85 - 15.12. -
Mala pika - 16.12. -
R1ta - 16.12. - user posted image  - (Ana)
Meta - 17.12. -  user posted image  ali user posted image - (Neža ali Matija) 
Zasavka - 18.12. -
Pika30 - 20.12. - user posted image - (Ajda)
Moj_moj - 20.12. -
Anneli - 21.12. -
Barbk - 22.12. - user posted image - (Manca)
Baltazarka - 25.12. -
T_t_y - 28.12. -
lidijat - 28.12. - user posted image - (Sara ali Eva ali ... ) 
London_paris - 31.12. - user posted image  - (Nal Gaber ali Ožbej...)
Anckabancka - 31.12. -
Ferr  - 31.12. -
Malecka - 31.12. - 

t-t-y hvala za sporočilo

< Sporočilo je popravil frufru -- 12.12.2006 12:20:53 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
12.12.2006 12:12:18   
t_t_y
Ojla, sem malo brskala po RR, in mislim, da je naša Katja34 dobila deklico (mislim da okrog 30.11., glede na to, da je post napisala 4.12. kjer je pisalo, da je rodila pred 5 dnevi).
V glavnem Katja34 čestitkeuser posted image , pa čeprav z zamudo in upam, da ne boš zamerila, ker sem napisala ta post.

lp

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
12.12.2006 14:00:55   
severnica77
Ja, jaz sem spraševala, če misli katera to sezono smučati. TUdi jaz se sprašujem ali se bom lahko tam februarja spravila v smučarske hlače user posted image  Zelo dvomim .... Pa tudi mi ni najbolj jasno kako se zorganizirati s takim malim otročkom, sploh če ga polno dojiš ... Saj bomo že videle, ne?

Manetka iskrene čestitke za takšno korenjakinjo decembrčico! user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko cartanja želim tudi vaši družinici.

Prav tako iskrene čestike Kaji user posted image user posted image user posted image

Jutri pa je moj dan D oziroma bolje rečeno PDP. Bomo videli kaj bo jutri zjutraj na CTGju. Zelo vesela bi bila, če bi že jutri lahko cartali in bi bila v user posted image .

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
12.12.2006 14:20:27   
Zasanjana
Ma moram še tuki čestitat manetki in tejkiz!Bravo!user posted image user posted image user posted image In vsem, ki si želite čimprej stisniti k sebi svoje štručke, da čimprej odbrzite v porodnišnico ponje!

Jst bi tud rada gesla od vaših albumov.Sej vem, da vas je velik objavlo albume, pa ste mi zletele iz glave.

Uhjej, sireeeena!LP!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
12.12.2006 14:24:11   
severnica77
Tudi jaz se pridružujem Zasanjani in bi vas prosila za gesla albumov.
Moram še malo napasti radovednost!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
12.12.2006 14:54:41   
Strawberrie Cherrie
Kaj ste lahko tiho o št. smučarskih hlač???? Jst sem lani kupila 34 in to Colmar, za piko na i pa še bundo št.34 in to Colmar -> ne me vprašat kolk je stalo, ker je vse ergovision material user posted image ; samo bunda 144tisoč pa hlače 54tisoč, in če jih februarja na rit ne spravim user posted image user posted image ; bomo pa totalno stradali, ker denarja pa pri naši bajt ne bomo vstran metali user posted image ; ok bundo sem zadnjič poizkusila, pa mi ne gre zapret, tko da bundo ZIHER BOuser posted image

No, zdajle moram malo pojamrat - sem mislila, kako bo fajn, ker bom od mame šla peš...tehle 2km bom pa že zmogla, JA PA KAJ ŠE....zadnjih par m sem komajda hodila user posted image user posted image user posted image , tko da dolgi sprehodi za te zadnje par dni odpadejo.

No tut mi imamo quinny freestyle 3xl comfort pa je zakon user posted image - navy barva; anyway mogla sem danes it v ariela (ker že v osnovi nisem dobila prave barve lupinice) in sem se zmenila, da mi dobavijo ali svetlo oranžno ali svetlo zeleno -> potem se bom pa odločila user posted image
Ne morem se navadit na to temno barvo user posted image user posted image

Katja34: čestitke tudi od mene user posted image user posted image BRAVO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
12.12.2006 15:38:29   
Zasanjana
Evo, Aleks nahranjen zadovoljno smrčuri v koškuuser posted image , mami pa tipka ko divja.user posted image Malo prej smo mogli še glasbo poslušat, da ga je uspaval...o ja spet rave.Je Zala rekla, da se sliši kot, da bi vrgel ponvo po stopnicah.user posted image

Katja34, čestitke za punčko!user posted image user posted image user posted image

frufru, ti maš pa tako srčkan avatar!user posted image

Pika30, se mi zdi, da si ti nalimala tisti luštni slikici Buzza.Ful je LEP!user posted image A to je kolekcija 2007?Mi imamo drugače Quinny Speedi SX v navy barvi in ga ne menjamo za nič na svetu.Sploh pa zdaj, ko smo s pomočjo neke RRovke ugotovili, da se lahko naslonjalo naštima na 90 stopinj.user posted image

A bo katera za domov(iz porodnišnice) oblekla svoje stare "prednosečniške" obleke ali boste vse kar nosečniške ponucale?

Ojej, london_paris, si me zdaj spomnila na mojo "nesojeno" bundo Colmar.Sem zanjo odštela 120 tisoč in je po treh mesecih letela v smeti, ker mi jo je kolega na smučajnu zapalil.user posted image user posted image user posted image Še vedno nisem povsem prebolela...
Glede smučanja, se strinjam s severnico, da se je verjetno malce težko zoorganizirat, ampak vse se da, če se hoče.Verjetno lahko kakšna babica popazi na vnučka, medtem ko vaju ni.No, moj je razmišljal, da bi šli za novo leto smučat v Val d'Isere, pa nam je načrt potem padel v vodo in smo kar takoj rezervirali apartma še z enima kolegoma (ki imata prav tako tri mesece starega dojenčka) za konec januarja.Da ne omenjam, koliko nas bo to stalo...user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
12.12.2006 15:46:03   
crci06
evo, jaz sem nazaj.
Sm povedala, da našo dete laufa samo na čokolado, pa sem še CTG užugala...

Sicer pa teža (14 dni + 2 kg), urin, pritisk, kri... bp; ctg bp (zdaj pa sem jaz na vrsti, da razvozlam, kaj pomenijo tiste črice gor dol); celo vaginalno me je pogledala in rekla, da se že mehča, da pa je plodovnice še dovolj in da se ji zdi, da je detetu še udobno. 
Imam pa napotnico za amnio, ko se bo meni zazdelo, da naj grem user posted image
pol pa bom že vidla, če me bodo vzeli ali poslali domov... To pa bo enkrat drug teden.

Sicer pa sem videla znanko, ki je bila na poti iz porodnišnice, pa še na čaj sem šla z eno, ki je pravkar naročila bebico...  to bo še veselo!

petri85 - iz mojega short seznamčka si izpadla, ker jaz v petek (15, tvoj PDP) še ne bi rodila, hahaha, pa še manj smo si dopisovali, kot npr. z rito in barbk... Seveda boš tudi ti rodila enkrat takrat kot me, samo "iz glave si mi ušla"...  pa ne zamerit, prosim!

Za gesla ste pa lene, punce! user posted image
Ne samo, da je moj še vedno isti, ampak itak je navada, da npr. vi meni pošljete ZS, jaz pa reply-am. Ok, saj ga bom malo razposlala, ampak, če pozabim katero, pa naj mi piše na ZS.

Torej, pofočkala sem se, da danes še ne bo nič iz moje strani, tako, da zdaj ste pa ve na vrsti!

P.S.: glede cotk za bebico: moja bebica bo imela točno en podložen pajacek, pa četudi bo 20°C in bo spodaj imel/a samo benkico in pampersko!!!! user posted image  
Če je pa najlepši!!!  56 pa nimam pomoje sploh nobene body benkice... moram še razsortirat po cifrahuser posted image  Danes bo prav primeren dan za kaj takega. Čeprav sem že veliko naredila, ko sem zase napakirala - razen rojstnega listauser posted image že kar skor vse

Neposredna povezava do sporočila: 3219
12.12.2006 15:50:12   
severnica77
Zasanjana to je pa super organizacija. Po moje še tako najlepše gre skozi, če imaš prijatelje, ki imajo približno enako stare otroke in si potem malo pomagate pa gre ...
Sem tudi jaz imela v mislih kaj takega ampak šele marca, če bodo pogoje O.K. in če dobim kakšna kandidata user posted image .

Pika 30 - tudi jaz imam takšnega Quinny buzza in vrečo, le da je modro zelene barve (v glavnem tisti ta drugi, saj sta samo dva). Mi je bil tudi ful všeč. Verjetno boš na začetku uporabljala lupinico?  Punce na RR pravijo, da se da čisto poležati, vendar kolikor sem jaz preverjala doma, ne gre ... Rahel naklon še vedno ostane.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
12.12.2006 15:52:49   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
ok bundo sem zadnjič poizkusila, pa mi ne gre zapret, tko da bundo ZIHER BO

kaj pa veš, kaj bo s prsmi, ko boš rodila dojila user posted image   (obseg mislim!)

Sicer pa vam za smučanje priporočam, da imate poleg nekoga, ki bo bil z detetom pod smučiščem... Saj gre lahko babica za 3-4 urice uživat v zimsko idilo z detetom, malo na sprehod, dete lahko tud v avtu pančka, ve pa ste na dosegu ustec, ko bo potreba... Mene to ne skrbi, ker ne smučam.

Neposredna povezava do sporočila: 3221
12.12.2006 16:37:07   
pika30
Mi pa ne smučamo,haha ampak sankamo in dričamouser posted image .
Moj voziček je mislim da nova kolekcija,uvoz pride šele v začetku januarja,na začetku tak rabim samo podvozje,da si dam maxija gor.Športni del pa bom nekje od 4. meseca naprej uporabljala.
Severnica77 rahel naslon res ostane pa saj ne boš vozila otročka do 4. ali 5.meseca notri.Kdaj in kje si si ga pa ti kupila?A maš zimsko vrečo tudi?
Mal sem se nagibala med speedy-jem in buzzom oba sta zakon....a mi je buzz bolj odštekan.user posted image
Moj moj zgleda,da z menoj vred ne boš šla prej v Rim hahauser posted image ....sva do druge srede...najin PDP kar tiho in čičama in čakama.user posted image
Jaz sem se že za danes najavla da rodim...boš ti user posted image  .Tak zdaj se grem pa s keksi basat!!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
12.12.2006 16:39:14   
frufru
Moj_moj meni so bubisi v soboto in nedeljo vidno hajali iz ure v uro. Sem si konec novembra kupila modrček za dojenje 80c (prej sem mela 75 b), pa mi je že skoraj majhen. Obseg je glih za glih, tako da sem šla danes, ko je R čuval Lovra med dvema dojenjema v Müllerja in kupila še enega 85c. Pa je bistveno boljši, čeprav je bil še enkrat cenejši.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
12.12.2006 16:42:37   
r1ta
Babe sem prilepila nekaj novih fotkic v njeno kraljestvo in albumček z oblekcami za domov. Geslo vam kar tu povem, itak tiste ki berete moje poste bi mi slej kot prej poslale zs. Geslo je roza.

Sem nekam zelo čudne volje danes, gledam grdo kot hudič s koša, brez nekega posebnega razloga. Ni moj dan, zato zbežim, da se česa ne nalezete!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
12.12.2006 16:46:17   
severnica77
Pika 30 - Jaz sem ga kupila pri Baby centru (ne vem, če spada tudi v kolekcijo 2004) 
imam pa ga tudi poslikanega v albumu. Imam pa ga kak mesec.
Najprej bom uporabljala lupinico pa potem tudi kasneje od četrtega meseca naprej športni del.
Košarice pa nisem kupila, če bo res kriza jo še vedno lahko.
Bomo videli koliko se bomo šprancirali pa mislim, da ne kaj dosti, ker bo zima pa verjetno le prišla.

Punce, elektronske varuške že imate. Jaz še ne.
Ne vem katero naj kupim in koliko naj odštejem zanjo. So kar različne cene ...
Frufru hvala za geslo, grem kar gledat tvojo štručko.
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 12.12.2006 16:56:14 >

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?