crci06
|
evo, jaz sem nazaj. Sm povedala, da našo dete laufa samo na čokolado, pa sem še CTG užugala... Sicer pa teža (14 dni + 2 kg), urin, pritisk, kri... bp; ctg bp (zdaj pa sem jaz na vrsti, da razvozlam, kaj pomenijo tiste črice gor dol); celo vaginalno me je pogledala in rekla, da se že mehča, da pa je plodovnice še dovolj in da se ji zdi, da je detetu še udobno. Imam pa napotnico za amnio, ko se bo meni zazdelo, da naj grem pol pa bom že vidla, če me bodo vzeli ali poslali domov... To pa bo enkrat drug teden. Sicer pa sem videla znanko, ki je bila na poti iz porodnišnice, pa še na čaj sem šla z eno, ki je pravkar naročila bebico... to bo še veselo! petri85 - iz mojega short seznamčka si izpadla, ker jaz v petek (15, tvoj PDP) še ne bi rodila, hahaha, pa še manj smo si dopisovali, kot npr. z rito in barbk... Seveda boš tudi ti rodila enkrat takrat kot me, samo "iz glave si mi ušla"... pa ne zamerit, prosim! Za gesla ste pa lene, punce! Ne samo, da je moj še vedno isti, ampak itak je navada, da npr. vi meni pošljete ZS, jaz pa reply-am. Ok, saj ga bom malo razposlala, ampak, če pozabim katero, pa naj mi piše na ZS. Torej, pofočkala sem se, da danes še ne bo nič iz moje strani, tako, da zdaj ste pa ve na vrsti! P.S.: glede cotk za bebico: moja bebica bo imela točno en podložen pajacek, pa četudi bo 20°C in bo spodaj imel/a samo benkico in pampersko!!!! Če je pa najlepši!!! 56 pa nimam pomoje sploh nobene body benkice... moram še razsortirat po cifrah Danes bo prav primeren dan za kaj takega. Čeprav sem že veliko naredila, ko sem zase napakirala - razen rojstnega lista že kar skor vse
|