|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
27.11.2006 14:00:07   
Strawberrie Cherrie
joj, same lepe novičke v začetku tega tednauser posted image user posted image user posted image
Bravo EMA, bravo SREČNI OČKA KLEMEN in veliko sreče ter kar 2user posted image user posted image za Luka in Davida...user posted image user posted image user posted image Sta bila pa velika taledva fantauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
27.11.2006 15:05:53   
vampirka
O, lej jo: london_paris - vidim, da ti kompjuter spet dela user posted image !

No, da se pohvalim pred vsemi, da sem včeraj spoznala tole našo luštno, zgovorno korošico in je bilo prav fletno posedet malo na sončku. Aja, pa izredno lepega kuža ima! 

Mogoče se pa spomladi vse dobimo na kakšnem "decemberskem" pikniku z našimi user posted image ??? Saj vem, da je tako v teoriji kot praksi to skoraj nemogoče, ampak vsaj ene par se nas bo pa ziher dobilo (ker obljube, da se dobimo še v enem kosu pred našim "mesecem" nismo držale user posted image )...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
27.11.2006 15:10:54   
Strawberrie Cherrie

Vampirka: hehe, ja že včeraj je delal!!! Ampak danes sem si privoščila spanec in sem spala dokler ni bilo potrebno kuhati kosilauser posted image user posted image user posted image Zdaj pa sem vas prišla malo pogledati...tudi jaz sem zelo vesela, da sem te spoznalauser posted image user posted image In ja, vsekakor sem za to, da bi se vsaj po vseh porodih in tem mogle decembrčice dobiti v enem kosu!!!
No, upam, da ste kasneje še do konca izkoristili lepo vreme, kajti danes je sicer sonček ni pa tako toplo...user posted image ...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
27.11.2006 15:31:50   
Barbk
Ojla bejbike,

najprej pa...
Iskrene čestitke Emi in njenemu user posted image  Klemnu ob rojstvu njunih sončkov!!user posted image user posted image  Imata pa res prava korenjaka.user posted image  Moj_moj in Petri jaz sem pa en velik firbc babji user posted image  in bi vaju prosila za geslo, da malce pofirbcam.No meni je tudi končno uspelo ene par slikc z morja spravit v album.user posted image  Bravo jaz...user posted image  No in zdaj vam tudi s ponosom predstavljam svojega user posted image , očija naše pupike...Naja drži se punca.user posted image  Me prav zanima, če so jo slučajno kar v porodnišnico poslali? A se men sam zdi al se R1ta danes še ni oglasila user posted image  No bejbike zdaj grem pa papcat, mjami, mjami zelenjavca v smetanovi omaki.

Čavči,

Barbk 

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
27.11.2006 15:45:14   
petri85
Barbk, a ti si bla pa še čist šlank na morju??? Jaz sem mela že tak trebušček, da ni odvrnil nobenega firbca, ki je očitno preštudiral ob pogledu, da naš otroc ne bojo velik narazen v starostiuser posted image  Vajin otroček tud ne bo mogu bit drugačen, kot lušten, če sta ga z možem skupaj delala!!!user posted image  Pa dober tek!

Verjetno bi se bilo fajn dobit enkrat drugo leto, da bomo  videle, kakšne fletne otroke smo nosile v svojem trebuščku 9 mesecev!

R1ta pa sem jaz zasledila včeraj zvečer gori, danes se pa res nič ne javi!?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
27.11.2006 16:09:52   
crci06
oh, joj, punce, enmu moram pojamrat:
ponoč sem full trdno spala od 10h do 1h, pol je pa mojmu zapiskala baterija, da je skoraj prazna, in sem se full ustrašila => iz ta hudih sanj, pol pa, kot da me en budi za rodit :)

No, pol sem bila do 6h budna, za zajtrk sem imela 2 mandarini in čaj, šla v KR... prišla nazaj in ob 10h šla malo ležat na kavč... No, saj vidite, kolk je ura user posted image

Vmes pa sem še toliko odprla učke, da sem videla, da je sonček.
Pravkar sem pojedla zajtrk (čokolino) in zdaj grem na sprehod... Ampak - kje je pa sonček? user posted image

Narobe dan :=)

Nisem pa vedela, da je tako očitno, ko se spusti trebuh !

Mene namreč še skoz skrbi, ker hodim tolk na WC, da bi mi voda po kapljicah odtekala, pa sploh ne bi vedela.... No, skrbi.., saj veste - momentalni nosečniški prebliski user posted image

Petri - previjalne pa nisem jaz sama fizično naredila, samo dala sem idejo, kaj hočem in mere...

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
27.11.2006 16:21:43   
Strawberrie Cherrie
Moj_moj: kaj če bi za nekaj časa sprostila geslo oz nam zaupala, kaj za en šment moramo napisatuser posted image user posted image mene tut ful firbec daje!!!
Joj, moram vam povedati, kaj se mi je sanjalo iz sob/ned -> tolk je blo lepo!!!
V glavnem zdaj vem, da bom rodila, ko bo prvi SNEGec in upam, da bo to 20.decembrauser posted image ; sanjalo se mi je, da se lepo ležala in spala, nato je blo pa kar na 1x POK -> prav slišala sem pokec, kako se je odluščil čep, sem šla na wc in sem ful dolgo lulala, v smislu, da mi je voda odtekla - nato sem šla v bolnico (samo ne vem kje je bil mojuser posted image takrat) -> no ko sem se pa peljala proti bolnišnici pa sem tko vidla svoj buhi, pa kako mi snežinke padajo okoli bušija...pa moj lubi je tut bil poleg, pa vse je bilo belo...nato sem pa samo 1x konkretno pritisnila in prišlo je ful olajšanje in mali je bil veni...bil je pa tako lep in rozastuser posted image user posted image Mi gre kar na jokuser posted image user posted image user posted image
Pa res malo pogrešamo R1to - ajde R1ta JAVI SE!!! Pa saj se ne morete vse prestavit v novemberuser posted image ; sicer pa upam, da tele punce, ki prehitevate, da boste vseeno potem pod starši čvekamo ostale DECEMBČICE user posted image user posted image
A se je Naja že komu javila ali še vztraja v enem kosu?
Barbk: sem gledala zdaj tvoj album, ja kdaj ste pa bili na morju? Junija? Mi2 sva bila avgusta 15-30 ; pa sem imela bušija že ful vidnega; ne bi ravno mogla rečt, da sem se samo fejst najedla...user posted image Aja, pa dober tek...user posted image mene pa danes hrana prou nič ne mikauser posted image , hm - bom mogoče zvečer lačna in bom jedla čokolino....

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
27.11.2006 16:50:03   
r1ta
Sem še tukaj ampak sem danes malo tišja. Prste imam že od noči zatečene tako, da skoraj vsako črko na tipkovnici sfalim. Sploh nimam več občutka. Pa še to ne vem, zakaj zatekam ponoči in ne podnevi. Bolj znano mi je da si vsa zatečena zvečer, ne pa zjutraj. Skratka, jutri imam pregled in moram obvezno to vprašati. Drugače pa je vse okay. Malo likam in zdajle šibam (no, bolj počasi bom šla) v trgovino, da si kupim kekseke za v porodnišnico. Vsak izgovor je dober, da se malo razmigam...

Se tipkamo!

P.S. Pa spet me malo hormoni dajejo in sem vsa otožna, ker bi že rada pestovala mojo Anouser posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
27.11.2006 17:01:12   
crci06
No, rita je tudi še tukaj.... med vrsticami smo te že nekam poslale :)

Poskusi še ti jesti vse brez soli, jutri pa na kontroli to le povej, da ne bo tudi pri tebi kaj s pritiskom...

Jaz mam tudi jutri checking: me prav zanima, kaj bo. 3 kg manj, kot prejšnji teden, pa vse na račun soli ??

Danes sem mojmu za zajtrk razložila teorijo, da če gredo zdaj 3 kg dol zaradi neslanih jedi, potem je verjetno šla iz mene vsa voda in po porodu ne bom veliko lažja...  Mislim, da bo to kar res.

Je pa zanimivo cel vikend imeti za kosilo juho iz oprane zelenjave user posted image  In neslane palačinke. In na tone sadja. In prepečenec.

Sva skuhala zelenjavo, jaz sem si vzela stran zase, potem pa je prišla na vrsto še kocka + začimbe...
In nato sva se pri kosilu spogledovala, če bom zmogla celo posodico... No, vsaj nasmejala sva se.

Tako bo čez nekaj mesecev ali let: eno žličko za mamico, pa eno za astija, pa eno za kužika, pa eno za babico....  user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
27.11.2006 17:06:17   
Naja30
Joj, kako te razumem, R1ta. Meni tudi že preseda vse tole, ampak saj trebušček je lep in brcike so nekaj najlepšega... samo zdaj se je zares začelo težko obdobje, ko me vse boli in čutim, da je tudi user posted image  že zrel za ven in v moje naročje user posted image

Hvala vsem, ki ste mislile na mene, dan D bo mogoče jutri. Namreč plodovnice je že manj, popadki so se na izi začeli (tole zvijanje je zgleda popadek), odprta sem pa čisto malo, skoraj nič, ampak to se lahko hitro spremeni, no posteljica je pa že čisto zrela. Tako da jutri grem v porodnišnico na pregled in kar bo, bo. user posted image
Najlepše bi mi bilo, da me zvije danes zvečer ali ponoči, ne da hodim tja in me še kje nazaj domov pošljejo. No, bomo videli.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
27.11.2006 18:18:35   
crci06
Naja3, seveda smo mislile nate!
In tudi danes ponoči bomo, vsaj tiste, ki smo se čez dan naspale :) Najlepše bi bilo, da se naspiš, potem pa te zgodaj zjutraj nekaj zvije, in ko me vstanemo, že prebiramo post, da si rodila...

Jaz sem znana po tem,d a sem full skrbna in vedno mislim  na vse, samo včasih v postu vsakega posebej oblajam, največkrat pa obdržim le misle, ki se mi je najbolj ohranila v spominu.

Zdaj pa imam še eno pregreho za vas: včeraj mi je ostala smetana in sem si pravkar naredila ogroomno sadno solato z malo smetane in po tem mi še sestra prinese šalčko prosene kaše. Sem mislila, da je ne maram - ampak: Kolk je bila dobra. Je tud ziher nisem jedla že 10 let. Pa jabolčka, pa cimet full paše notri....  Ideja za mlečno večerjo, ker jih bomo baje potrebovale :)

Pa že cel dan nameravam vprašat Barb, če je šla poslušat Brajnčija? (na koncert mislim, ne v porodno user posted image ) ??

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 27.11.2006 18:19:07 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
27.11.2006 18:50:34   
Naja30
Da se ti besede pozlatijo! Najbolje bi bilo nekje zgodaj zjutraj, da se začne.

Jaz sem tudi hotla it na Bryana, pa me user posted image  ni pustil user posted image      user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
27.11.2006 18:58:54   
vampirka
R1ta, meni tudi prsti na rokah zatečejo čez noč...sicer ni tako hudo, ampak prstanov pa rajši ne tiščim več gor user posted image ...
Barbk, midva sva bila septembra na morju, tako da sem bila tudi že kot pravi mali kitek user posted image  in ne kot ti (izgledaš kot bi se samo orng najedla)!
Moj_moj: hvala za ideje glede večerje - mislim, da bom kar najlažjo varianto izbrala (čokolino user posted image ...res preseneljiva izbira za mene user posted image )...te pa moram pohvalit, da si pridna, ko se tako pri hrani držiš. Saj bi se jaz tudi mogla, ker me bo en dan zadušilo od silne kisline, ki me napada v zadnjem mesecu user posted image ! Situacijo rešujem z donatom in z "rennie" tabletkami - pa sem se danes skoraj skregala z lekarnarjem, ker je težil, da mi jih ne da, če nimam OK od moje G user posted image ...WTF??!!! Saj se dobijo brez recepta, notri piše, da ni problema za nosečnice in normalni smrtniki jih lahko požvekajo 16 na dan!!!!! Jaz pa 1, največ 2...
Petri, daj se usmili babjega firbca ter mi posreduj geslo na ZS...please...user posted image
Naja, tebi pa držim pestke, da čimprej spoznaš user posted image , ki še kar uživa pod tvojim srčkom.

Vsem skupaj eno mirno noč - brez nočnih mor in bedenja!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
27.11.2006 20:43:33   
r1ta
Vampirka Rennie tabletke tudi jaz uporabljam in ni panike! Res ne. Ginekologinja mi je rekla da najbolj pomagajo, babice mi to vedno svetujejo in tukaj jih lahko kupiš v navadni drogeriji. Ti jih kar papcaj! No pa donat tudi meni pomaga, čeprav ga imam še samo dve 0,5l flaškiuser posted image . Pa sem mislila da bo dovolj še za po porodu čer bi imela kakšne prebavne težaveuser posted image . Pa bomo že nekako! Sicer mi pa lahko mami prinese kak literček, ne?

Sem šla prej kao na kratek špancir potem pa je dragi prišel domov pa sva šla še malo, tako da sem hodila kar celo uro skupajuser posted image . No potem pa sva prišla domov in se mi je tako stožilo ob majhnem nesporazumu, da sem jokala kot dež in mu vse mogoče stvari stresla ven, da je kar debelo zijal... No zdaj sva vredu, ampak eno mi je jasno. Moški (ali pa vsaj moj) sploh ne dojemajo kaj je nosečnost in kako zelo se nama bo življenje spremenilo. On kar dela neke plane za praznovanje novega leta in Božiča, jaz pa si le želim, da bi takrat bila z Ano že doma in da bi obe bili vredu. Pa res čisto nič več! Boli me k... za praznovanja, res! Najraje bi se stisnila pod odejo k mojemu dragemu z Ano v naročju in to je to...

No, zdaj grem pa še malo likat. Mi je malo ostalo od prej...

Lepo nočko vam želim!

R.

(A. Einstein)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
27.11.2006 21:26:18   
Barbk
Se še mal na hirto pofočkam preden se skotalim v posteljo pred TV in dočakam Skrivnostni otok.Na morčku sem bila julija (15-30)...Moj buško je  takrat šele začel "poganjat" user posted image . No pa saj pravijo, da tudi zdaj nimam velikega bauhija. Petri tvoj buško je pa prav konkreten user posted image  , pa seveda lep buhi tud in ti čisto verjamem, da so na morju mimoidoči hitro pogruntali zakaj se gre. Imata pa luštnega sinkota, pa zibka mi je tud ful všeč, pa previjalna oz. previjalne user posted image  tud. Moj_moj tvoja previjalna je tud luštkana-bravo punca user posted image user posted image .No btw naša previjalna je še v prafaktorjih...No me je moj user posted image  čist presenetil  in pravi, da jo bo še ta teden sestavil.user posted image  Aja Brajnči je tokrat odpel brez mene user posted image . Pomoje je kar boljš, da sem tokrat ostala doma, ker bi pomoje od samega navdušenja, dretja, skakanja še kakšne popadke dobila.user posted image  Pa pomoje sploh ne bi dojela, k bi bla čist v transu, ko bi (moj) Brajnči pel.user posted image  Oho Naja pri tebi gre pa počasi že kar za res.user posted image Želim ti, da bi čimprej cartala vajin zakladek.Evo eno user posted image  za popotnico....user posted image  R1ta ti bošček...tvoji hormončki so pa od user posted image  . No bejbike to je to, zdaj se grem pa kotalit po postelji.user posted image

Nočka,

Barbk

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.11.2006 9:17:26   
frufru
Jutro!

Jaz sem danes bolj žalostne volje. Je obletnica rojstva babičinega brata, ki je bil neke vrste moj duhovni atek. Bi bil star 94 let (dočakal jih je 90), pa sem šla malo slikice gledat iz otroštva. In sem v omari zraven albumov našla mojega zajčka, ki mi ga je podaril, ko sem se rodila. Ma votel trebušček, da gredo pleničke pa flaška noter. Pa sem začela user posted image in noče nehat. Ma ti hormoni te čist zješkajo. Zdaj ga bom pa oprala, da ga bo še moje dete melo.
Drgač se pa še vedno v enem kosu. Jutri mam CTG v ZD, potem bomo pa videl kako naprej. user posted image lepo božajte svoje user posted image , se beremo.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.11.2006 9:41:55   
Naja30
frufru ne bit žalostna, saj v spominu živi dalje in bo še živel v obliki zajčka, ki ga bo imel tvoj otroček naprej. Zate en big hug! user posted image

Jaz sem pa danes malo boljše spala, ampak malo. Lulat sem šla samo 2x v 6-ih urah in premikala sem se bolj malo. Danes ne vem, ali bi šla že v porodnišnico ali počakam do jutri. No ja, bom videla, kako bo kaj user posted image  živahen.

Lepo se mejte, drage user posted image  Še 2 dneva in začne se zares! user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.11.2006 10:15:28   
manetka
Oja še dva dneva pa bo decemberuser posted image  A bomo še vse zdržale?

Tud mene mal hormoni matrajo, imam hude navale žalosti, veselja, nespanja, potenja mozoljev na nosu, pa obraz se mi zdi kot, da sem ena hruška ratala...

Oja še mal potrpmo pa bo, čez en teden bo sigurno že kej drugače, vsaj upamuser posted image

Pridne bodite!

Naja3 a amnio so ti kaj delali?

pa smo trije

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.11.2006 10:33:44   
r1ta
Dobro jutro! Evo se takoj javim, da ne bom sumljivauser posted image .

Frufru, te popolnoma razumem. Jaz sem v soboto in nedeljo, ko sva pospravljala kletni prostor "našla" enega velikega lesenega konja, ki je pripadal mojemu stricu iz Avstralije in je pred 6 leti umrl in sem tistega konja prinesla s seboj, ko sem bila down under na pogrebu in se mi je tudi kar milo storilo ob pogledu nanj. Potem sem pa v nedeljo našla še založene fotografije od strica in mene in sem spet spuščala. Ja, ta čustva so kar zapletena...

Danes ponoči pa sem imela neko čudno noč. Ob enih sem se zbudila in mi je bilo neverjetno vroče in slabo. Pa poskušam mojega zbudit, ker sem mislila da bom vsa tla pobruhala. Pa ga pokličem enkrat pa nič. Pa ga pokličem drugič pa ves paničen skoči v zrak: "Ha? What is it? What`s happening?" Ah sem rekla, naj se obrne in nazaj zaspi. Komaj sem se privlekla do wc školjke, potem pa sem sedela celo uro tam s takšno sračko da kar ni za govorit. Sem pa eno kilo lažja danes.

Nič, bežim na pregled, tipkam več kasneje!

r. 

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.11.2006 11:32:57   
Shorty_
R1ta a ti slučajno opisuješ mojo noč?? Bila je identična samo brez sračkanja zato pa zledam kot zombi!
No danes grem lulat v lonček da bodo jutri frišni izvidiuser posted image  Babuške k bi ve vedle kako je meni dolgčas doma joj sploh nevem kaj bi počela, ležat ne morem ker me že boki in rame bolijo sedet tud ne.....oh ja.....še dva dni prav te al kako? komaj čakam da zagledam najino malo bolhico ker zdej sem že v dvomih če sva izbrala pravo ime...itd. V glavnem preveč časa imam za razmišljanje o brezveznih neumnostih, upam da me jutri iz pregleda pošljejo naravnost rodit, čeprav dvomim ker je žabica še ful visoko in dokaj živahna tko da mislil da se bom malo še načakala, in "uživala" v lažnih popadkih ki me spremlajo preko celega dneuser posted image

Nič user posted image  in tri mamice uživajte pa se pišemo, Naja3 držim pesti da čimprej zagledaš vajinegauser posted image

Šibam na avtobus pa se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.11.2006 11:54:01   
r1ta
Evo me nazaj s pregleda. Vse je okay, pritisk vredu, le malo imam povečane beljakovine v urinu (1+). In babici sta mi spet lepo odgovorili na moja večna vprašanja o porodu in predvsem o tekočih spremembah mojega telesa oz. o popadkih, ki pa so zaenkrat lažni.

Shorty poročaj kako je ko boš nazaj s pregleda! In zelo mi je žal, da si imela težko noč! Takšnih stvari ne privoščim nikomur! Jaz sem vsake 10 sekund jamrala "joj, joj"...user posted image

Drugače pa se mi zdi da smo vse po vrsti tu nekje glede teh telesnih sprememb (zatečenost, nespanje, navali hormonov, itd...). Ja začelo se je in vem, da bom vsak dan bolj tečna. Moja stara mama bi rekla, da sem tečna kot breja mačka....user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.11.2006 13:21:13   
severnica77
Kako lepo je brati takšne novičke! Vse najlepše in iskrene čestitke družinici štirih. David in Luka dobrodošla. Bravo user posted image !

Jaz pa izgleda, da še ne bom tako hitro spoznala najinega žabca. Včeraj je bil kar naporen dan. Smo imeli še zadnje predavanje in sicer nego dojenčka. Je bilo zanimivo, vendar kar naporno več kot dve uri sedeti brez odmora. Potem sem morala takoj nadstropje nižje na CTG. Obe krivulju sta bili predvsem ravni, pritrisk vredu ... V petek pa spet G, ko bom že v 39 tednu. V tem zadnjem mesecu pa je res kar dosti pregledov!

Drugeče pa tudi jaz več ne spim preveč dobro! Kar nekajkrat se zbudim, potem grem pač še na WC - to je bolj podvig, podoben, kot bi me luna nosila. V trenutku, ko se spet uležem, zaspim. Me pa tudi že kar muči hrbet pa spanja na bokih sem se tudi že konkretno naveličala.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 28.11.2006 13:22:38 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
28.11.2006 13:29:19   
crci06
... tečna kot breja mačka... ta izraz mi pa ni všeč!
Me smo srečne srečke nosečke, smao včasih nas kaj matra, pa včasih malo tudi me matramo druge... To so pa čist samo hormoni krivi, me nismo nič!!

Jaz se moram pa hitro pohvalit (in hkrati trkam po mizi!!): danes vs. prejšnji ponedeljek:
pritisk: 120/60 (tolk kot na 1.pregledu!!) vs. 140/80 ; teža -3 kg  (neslana dieta). urin je pa že skoz bp.

Samo malo sem se začudila, ko mi je na koncu "pregleda" (je samo srček poslušala) rekla, da se vidimo čez 14 dni.
In sestra tud - da datum in to je to. brez omembe CTG-ja, brez omembe, da bom mogoče čez 14 dni že v kranju.... Kakor, da je nemogoče rodit 8 dni pred rokom... Vsaj pohecala bi se lahko katera?

Skratka, čez 14 dni imam normalen pregled, kri, voda, ... mogoče me bo pa takrat vendarle tud spodaj pogledala, al kako? V nosečnosti me (?razen prvega UZ?)  namreč še ni! 

No, bomo videli, kako bo.
Upam, da boste tudi ve danes imele tako lepe izvide...

Zdaj pa  - lakom lačen - vse pojest :)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
28.11.2006 13:30:14   
frufru
Zajči user posted image se že suši, zdajle pa piškotke pečem, ker pol ne bo časa, pa R bo mel kaj obiskom postreč. Pa mi vse po vaniliji in cimetu diši, tako da mam skoraj user posted image vzdušje.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
28.11.2006 13:36:06   
crci06
ii, tak lep zajči... zih ga bo tud tvoje dete imelo rado...

Ampak - kaj pa je v njem? Flaška, ki še ni prekuhana? (se mi zdi, da je aventova, pa ima not še reklamo??)

Mene to tudi še čaka, pa še likanje cunjic od petka user posted image

Peka piškotov - pomoje jih naši dedci ne bodo glih kaj dost jedl, smo ponavadi bolj ženske tiste, ki silimo še kaj pojest, da se "pivo razredči".... jaz upam, da bo moj naredil sendvičke za na žurko in to bo to...

Ker če grem jaz danes pečt piškote, bom drug teden imela spet + 3 kg!  Frufru, ti si pa pohvaljena!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?