manetka
|
Ojla! No za mano ja kar naporen teden... sedaj je stanje mirno, čeprav vem da se lahko spremeni v minutki Mene že cel teden po malem matrajo popadki... tako, da sem bila po pravici sigurna, da bom že rodila do danes... sploh ker sem imela danes ponoči spet akcijo... zjutraj pa CTG in sem bila prepričana, da me bodo v porodnišnici kar obdržali in bom šla rodit pa bo. No in sem se pripravila na vse skupaj, bila tudi kar malo živčna... prišla sem v kR kjer se mi je zdelo, da se je moje stanje malo umirilo, no in sem rekla tudi prav... Tam so me priklopili na CTG in kaj stanje mirno, kot da ni nič, popadka mi ni namerilo nobenega, dojenčku se je pa kovcalo, da je tisti CTG kar hreščal in žagal , babica se je pa samo smejala... Izprašala sem jo, če je možno, da me že cel teden tako zvija in se potem vse skupaj umiri, pa je rekla to je vse zelo fajn in, da več bo tega lažje bo rodit. Tako, da naš dojenček, se res že močno pripravlja za ven, samo še do konca se mora odločit al bi pogledal na plano al ne Barbk, lepo ime si izbrala za , Manc ne bo zmanjkalo , tudi jaz sem Manca . ostale naj si pa za uho zapišejo, ker niso pridne , hehe vampirka tale je pa dobra Rita, tole o splavih je pa res totalno mimo, tako se mi zdi grozno, da sploh nimam besed, tale minister pa pojma nima, bi ga dala kar rodit in mu naredila carski rez na živo Lep vikend vsem in M.