crci06
|
Lidijat, če boš pridna, te sprejmemo med decembrske decembrčice :) Hej, lidijat, poudarek je na DECEMBRSKE decembrčice... med decembrčice smo te itak že sprejele, je pa res, da nove članice sprejemamo samo še kakšen mesec, pol bo pa za letos vlak odpeljal da se še jaz pohvalim, da sem uspela v 5 min pojest 3 hruške viljamovke :) sploh nisem vedela, da se še dobijo...njami... R1ta, Košek bo pa pomoje dost velik za 3 mesece, saj je glih v temu fora koška, da so od začetka še bolj na tesnem, kot v maternici in da nimajo cele ta velike posteljice. Zato jim punce tudi malo zagradijo posteljico, če iamjo to 70*140. Men se zdi, da se prva nevarnost pokaže, ko se dete začne okrog obračat in oprijemat opore... Pravijo, da še dolgo ni dovolj močan, da bi sebe odzignil... samo ne želi si zapomniti dneva, ko se prvič odzigne na ta način, da ti nekje dol pade... nikol ne moreš vedet, če ne bo glih dons... tako nekako se mi zdi, da smo slišale v MŠ - glede posteljic in glede tega, da ne sme bit nikol npr. sam na previjalni.... London_paris_ valda da ne bom huda, če kupiš enako podlogo, kot jo imam jaz! :) To je prej pohvala zame, da sem dobro izbrala :) Samo si pa malo pozna, jaz jo imam že od poletja :) (podlogo namreč, leseno konstrukcijo pa kot veste od prejšnjega tedna)... Uf, ja, jaz bi tud imela parno likalno desko in likalnik... imam pa obični likalnik za 20.000, ki tud daje od sebe paro.... da ne bo kakšne pomote.... Pa saj za bebice likamo samo zdaj od začetka, pa ja ne bomo vsake žehte vse prelikale?? Pomoje je to potrebno smao, ker ej zdaj vse novo, pol pa če vržeš v sušilca in mogoče 2x na hitro potegneš z likalnikom, je čist OK. Raje dam 100.000 za sušilca, kot pa za likalnik. Čeprav fantove ta lepe službene uniforme so pa , samo pa baje tud čistilnica stane nekih 300 SIT za stajco al kolk že... Vsekakor čez pol leta ne mislim več čisto vseh bebi cunjic likat.... Matejka81, ti bi pa že skoraj težko počakala na december, kajne? Verjetno dalj kot konec tega tedna ne bi čakala.... vseeno pa lepo, da nas spodbujaš! Upam,d a se imata s tvojo Zalo kar se da lepo! Še vedno pa čakam Shorty???
|