|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
25.11.2006 11:50:26   
pika30
Dan lepe user posted image , kakšen čudovit dan je zunaj,me kar vleče na sprehod,a še moram prej nekaj skuhat pa nimam nobene ideje.user posted image user posted image
Ponoči sem imela pohode na wc,drugih znakov nič,ampak moja user posted image  me brca ko stouser posted image  hehe,verjetno pa že vadi odrive za prihod na svet hehe.user posted image user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
25.11.2006 12:44:22   
Barbk
Ojla bejbike ,

pa kje sto to ve doma? Kakšen sonček? user posted image user posted image  Pri nas v Ljubljani je bolj kislo in "kisla sem tudi jaz. Skoz se mi user posted image  in pomoje se bom kar kmalu pod kovtrček skotalila. Sam še user posted image  morm povabit...user posted image  Sem bila pa včeraj na obletnici valete, kateri ne povemuser posted image user posted image , in imeli smo se supeeer enkratno.Smeha na tone-posledica tega precej boleč trebuh, tako da so se skoz spraševali in bali, da bi me mogli še v porodnišnico peljat.Zbrani smo bili samo taki, k smo bili že v osnovni za lumparije, v glavnem eni sami user posted image  na kupu. Domov sem prijadrala ob pol dveh zjutraj, kar malce utrujena, a če nas ne bi z gostilnice ven metali bi sigurno še malce ostala. Vampirka pridna punce si ti...Zelo lep seznamček.user posted image  Pika in Frufru hvala za info o kilažci vajinih sončkov.user posted image  Saj vem, da naša pupika pridno raste, ket tud mamica pridno raste.user posted image  Nič babuške saj veste kaj grem zdaj počet...Ja kjuhat....Mjamiiiii...A kaj bo ....?Nimam pojma...., bo pa ziher mjamiiii.user posted image  Uh men se že meša....

Čavči,

Barbk

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
26.11.2006 8:37:48   
frufru
kuku!

Midva sva bila včeraj po dooooooooolgem času v kinu in najbrž tud za nekaj časa zadnjič. Sva šla pešake, pa je prav pasalo, čeprav je mene nazajgrede malo sapa dajala. user posted image Je le 3km v eno smer.
Za nas, ki ne vemo, kaj nas čaka pa tale spletna stran:
http://www.babycenter.com/plus/sneak_peek.jhtml?topic=1287352

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
26.11.2006 12:05:21   
frufru
user posted image
03.10. Zasanjana, user posted image  Aleksej user posted image
27.10. Ženkica, user posted image  Kaja user posted image
24.11. Tintara, user posted image  Nadja user posted image
22.11. Naja3
01.12. Manetka, user posted image  
01.12. Shorty, user posted image
01.12. frufru (presenečenje, za ime še ni konsenza)
02.12. Pikanogavička
03.12. Supermami
06.12. sabini
13.12. Severnica77, user posted image (Leo)
15.12. Petri85
17.12. Meta,  user posted image  ali user posted image  (Neža ali Matija)
17.12. Vilma, user posted image  (Jaka user posted image
17.12. R1ta, user posted image  (Ana)
20.12. Pika30, user posted image  (Ajda)
20.12. Barbk, user posted image  (Manca)
21.12. Vampirka, user posted image  (Laura)
21.12. Moj_moj, (jaz pa vem...user posted image
24.12. Emamair (dvojčka), user posted image user posted image  
28.12. T_t_y
28.12. lidijat, user posted image  (Sara ali Eva ali ... )
31.12. London_paris, user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
26.11.2006 12:48:32   
Strawberrie Cherrie
Dan klepetuljeuser posted image
Pri nas pa tako lepo sonček sijeuser posted image ...mi je kr lepo pri srčkuuser posted image
Anyway, se malo na hitro oglasim...ker zdajle čez vikend smo imeli polno dela - poleg vsega je še računalnik crknu - še sreča, da 3/4 kolegov je naredilo računalniški faksuser posted image No mi smo spet z računalnikom, zdajle pa šibam na kavico z Vampirko...pridne boditeuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
26.11.2006 12:52:52   
r1ta
Oj frufru, pa sem spet jokala... Očitno pri meni ni važno koliko posnetkov vidim, ker se pri vsakem posebej in vedno znova raznežim in zjočem... Drugače je pa ta internetna stran super, ker če se naročiš na novice ti vsak teden ko vstopiš v nov teden nosečnosti pošljejo informacije, ki so značilne za tekoči teden. Skratka zanimivo branje!

No, mi smo včeraj šli s taščo na lov za posteljico. Najbolj mi ni ugajalo, ker mi res ni za letat po trgovinah z njo, ampak ker je šel moj zraven je bilo malo lažje. Se je pa izjasnila, da namerava kupiti samo posteljico, jogi si pa morava sama poiskati. No ja, podarjenemu konju se ne gleda v zobe. Je pa (še preden smo se odločili za posteljico) hotela kupiti posteljnino, kar mi je bilo čisto mimo. Saj niti ne vemo kakšne dimenzije bo imela posteljica! Zdaj pravi, da bova sami odšli nakupovati posteljnino, ko bomo imeli posteljico. Ja veš da! Meni se res ne ljubi več... Ne maram se več prilagajati in težko mi je trpeti njene izpade in poslušati njene črno humorske šale glede moje nosečnosti, predvsem pa ne pametovanja. Bo že...

Sva pa sinoči šla končno v najine kletne prostore pospravljat in razvrščat najine stvari. Moj Bog! Nisem vedela, da sem toliko stvari pripeljala iz Slovenije. Čeprav pa, koliko stvari ima moj dragi iz otroštva oz. preteklosti je pa spet druga pesem. Je mojih stvari za ravno 5% v primerjavi z njegovimi. On pa shranjuje vse! Še celo škatlo ljubezenskih pisem iz najstniških let ima spravljeno, pa je ni hotel stran zabrisati, češ to so spomini... Pa naj jih ima. Samo ne vem kaj bo rekel čez 14 let, ko ga bo hčerka začela spraševati za kakšna dekletauser posted image

Nocoj se mi je sanjalo, da mi je odtekla plodovnica, potem pa sem čakala na popadke in se pri tem zbudila...user posted image  Škoda... Bi bilo fino videti nadaljni potek, pa četudi samo v sanjah... Roke oz. prsti na rokah mi pa tako zatekajo, da ko se zjutraj zbudim sploh nimam nobene moči in občutka v rokah. Grozno, vam povem! Me je kar strah, če bo to res po porodu kmalu izginilo, ker mi je rekla zdravnica da lahko traja do 8 tednov, da se stanje normalizira. Kako bom pa za dete skrbela, če pa mi vse leti iz rok?

Lepo nedeljo vam želim!

R.

P.S. Danes sem vstopila v 38 teden, torej je moja nosečnost stara 37 tednov. Od tega trenutka dalje se šteje moja "japkica" za zrelo! Zdaj pa čakam, da bo padla z drevesa...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
26.11.2006 19:47:05   
Naja30
R1ta user posted image  za 37t!!
Meni tudi zatekajo prsti na rokah, če kaj takega pojem, npr. kaj bolj slanega zvečer ali pa čokolado user posted image  Ja res, v petek zvečer je padla ena riževa in v soboto sem se zbudila s krompirji namesto prstov user posted image

Danes je bil res zelo lep dan. Z user posted image  sma šla na obisk h moji mami in dan je minil zelo prijetno. Če pustim na strani ponavljajoče bolečine okoli mojega pasu, kot pri M. Ne vem, ali je to res samo prebava ali pa se počasi res kaj pripravlja. Bi bilo kar lepo, ker zdaj sem pa res že kot en veeeeeelik user posted image  ki še zdaleč ni tako poskočen kot tale! user posted image  Mali pa brca, brca, brca... Hahaha.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
26.11.2006 21:22:17   
r1ta
Kaj veste da je Emamair rodila??? Bom prekopirala iz "rodili smo"!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
26.11.2006 21:23:40   
r1ta
Sporočam vam ,da sem pravkar dobila tale sms ,ob 19.39 se nama je rodil DAVID težek 1965 g in 46 cm velik ,in ob 19.40 2100g težek in 47 cm  velik LUKA.
SREČNA STARŠA EMA IN KLEMEN

P.S. Ta post je objavila ANDREJA 75

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
26.11.2006 21:27:40   
petri85
Iskrene čestitke mamici Emi in ponosnemu očku ob rojstvu njunih dveh sončkov!!!! Davidu in Luku pa seveda veliko sreče in zdravja!

user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
26.11.2006 21:30:21   
petri85
Iskene čestitke Tintari ob rojstvu hčerkice Nadje!!!! Seveda pa tudi očku in bratcu želim veliko lepih trenutkov ob skupnem cartanju!!!!

user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
26.11.2006 21:37:52   
petri85
Joj, vam ne morem povedat, kako vesela sem ob teh krasnih novičkah!!! Od petka se je decembrski seznamček  zmanjšal za tri otročke! Še enkrat čestitke obema mamicama!!!! Upajmo, da je z vsemi vse OK!

Vampirka, moram te pohvaliti, da si zelo lepo uredila naš seznamček! Tako bomo ves čas na tekočem, koliko nas še čaka:)

Naja, tebi pa tud privoščim, da čimprej zagledaš svoje dete!!!!

Mi smo danes izkoristili lepo nedeljo v nulo z izletom na Bled. Me je ves čas sicer nekaj špikalo, tako, da je mož spraševal če bomo spotoma morali še v Kranju počakati:)

Bo še katera decembrčica novembrka????

Uživajte!

P.s. Kje pa ste vse že cel vikend??? Pa take lepe novičke? R1ta, midve bova zagotovo danes odšli spat dobre volje, ane?

< Sporočilo je popravil petri85 -- 26.11.2006 21:42:40 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
26.11.2006 21:57:44   
frufru
 user posted image   čestitke za Davida in Luko user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
26.11.2006 23:06:03   
emaa
Živjo!

Vidim, da ste že bili obveščeni o najini sreči, ki je narasla danes ob 19.40 za dva srčka:Davida in Lukata. Naša ema je kar vredu kar se tiče carskega reza je pa zelo zaspana ampak za enkrat vse vreduuser posted image . Lukata so morale sestre odpeljati na intenzivno nego ker je imel rahle probleme z dihanjem (tam bo na opazovanju), David pa je bil že takoj po porodu lačen!?(tako kot oče)
Ema vas lepo pozdravlja in upa da se bo kmalu oglasila na forumu.
Pozdravček vam pa pošiljam tudi novo pečeni očka user posted image Klemen.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
26.11.2006 23:46:37   
tatam
Čestitke za dvojno srečo user posted image !!!

Mamici Emi čimprejšnje okrevanje,Lukcu in Davidu pa veliko zdravja in cartanja v maminem in očetovem objemu!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
27.11.2006 7:56:56   
manetka
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE EMAMAIR IN NOVOPEČENEMU OČKUuser posted image user posted image user posted image za dva mala sončkauser posted image user posted image user posted image

To pa bo sedaj sreča na kvadratuser posted image

LP m.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
27.11.2006 8:12:31   
manetka
Nekaj, nas je še začetnih decemberk, ki se kar držimo...
Kolk nas bo še ušlo med november?

hmmm me zanima če bom jaz dočakala december. Prejšnji teden ni kazalo tako,sedaj pa je za mano kar miren vikend.. 
Včeraj so mi doma navijali, da moram počakat vsaj ta petek, da bo vse po planuuser posted image  ja no jaz pravim kakor bo pa bo...
Je pa res vsak dan hujši, meni je sedaj najhujše spanje, noči so čisto predolge. Jaz noro grejem ponoči... včasih tako, da ležim raje kar brez kovtra... potem pa še boleči boki, ajejjj moram skoz menjat strani... pa še ne zaleže.
Zatekam pa tudi jaz vse bolj, včasih čez dan v noge tako, da dobim mravljinčaste noge... pa full merkam kaj jem nič slano niti začinjeno... samo meni očitno ne pomaga.

Vidim, da še vse lahko hodite okrog, meni pa ne gre več, saj me pri hoji vse tako boli in tišči spodaj, da včasih mislim, da mi bo vse ven padlo... hja tako da se samo prevažam, pa še to ne samauser posted image  

Včeraj je bil pa res en krasen dan, jaz sem ga izkoristila kar pred hišo na sončku, je tako pasalouser posted image

no upam, da bo danes še en tako lep dan kot je bil včeraj,

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
27.11.2006 8:38:34   
vampirka
EMA in KLEMEN, user posted image   & user posted image  ČESTITKE!!! 

Samo toliko dodam, da imata oba fantička prav lepa imena (vsak dva - mamine korenine iz Walesa...) user posted image :
user posted image
03.10. Zasanjana, user posted image  Aleksej user posted image
27.10. Ženkica, user posted image  Kaja user posted image
24.11. Tintara, user posted image  Nadja user posted image
26.11. Emamair, user posted image  David Llewelyn user posted image  & user posted image  Luka Griffin user posted image
22.11. Naja3
01.12. Manetka, user posted image  
01.12. Shorty, user posted image
01.12. frufru (presenečenje, za ime še ni konsenza)
02.12. Pikanogavička
03.12. Supermami
06.12. sabini
13.12. Severnica77, user posted image (Leo)
15.12. Petri85
17.12. Meta,  user posted image  ali user posted image  (Neža ali Matija)
17.12. Vilma, user posted image  (Jaka user posted image
17.12. R1ta, user posted image  (Ana)
20.12. Pika30, user posted image  (Ajda)
20.12. Barbk, user posted image  (Manca)
21.12. Vampirka, user posted image  (Laura)
21.12. Moj_moj
28.12. T_t_y
28.12. lidijat, user posted image  (Sara ali Eva ali ... )
31.12. London_paris, user posted image

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
27.11.2006 9:16:05   
Vilma
Trije otroci so čisto preveč za moje nosečniško stanje, se spet cmeram, da je kr hudo user posted image
Tintara čestitam za hčerkico Nadjo user posted image  user posted image  user posted image in
Ema čestitam za Davida in Lukata user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem ravno s pregleda in skoraj zagotovo ne bom rodila v novembru.  
Naš malček je zgleda tudi med lahkokategorniki, v 14 dnevih je pridobil "samo" 200g, skupno naj bi zdaj imel 2600g.
Imel pa naj bi mali trebušček, zato imam v nedeljo  ponovni pregled, da vidimo ali malček zaostaja v rasti ali bo pač med suhci.
Se pa še ni spustil v medenico, tudi posteljica je še zdrava, tako da naj še kar ostane lepo v trebuščku in se redi. user posted image
Oooo še trije decembrčki med novembrčki hudooo, kr ne morem verjet in dojet user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
27.11.2006 10:03:00   
crci06
iiiiiiiiiiii, spet imamo nove dojenčke... kako je to lepo...
seveda za tiste, pri katerih je to že po planu ali kakšen dan prej, da je presenečenje...

Jaz še vedno nimam vsega pripravljenega, bo pa otroška sobica - če bo prav - ta teden pobeljena. Upam.
Potem pa samo nanosimo vse noter in bo. No ja, kakšen teden bo sigurno še vse trajalo... (pa mami mora še zlikat zadnji stroj teh malih krpic...)

Včasih me kar malo strese, ko pomislim, da zdaj je pa to to. Teden ali dva ali tri gor/dol.... in tu je dojenček. Tisti, čisto pravi, ki nas brca, boža, žgečka....

Glede imen pa - vse imate zbrana full lepa imena, med njimi je kar nekaj najinih favoritov,
midva pa sva tudi dorekla. Ime in priimek.
In od danes imam končno tudi svoje gospodinjstvo, kar mislim, da je po parih letih pa že čas, kajne?
Papirologija :( . Čeprav danes je bila na UE taka prijazna punca, da sem jo mislila kar pohvalit, pa sem pozabila. Še to nisem vprašala, če sem kaj dolžna, ker se mi zdi, da tam vsak list plačaš.... Pa ni nč rekla, pa sm kr šla user posted image

Vampirka - imaš prav, da sva se srečali v Mullerju. 1 dan po tem, ko sva izvedela za spol in sklenila, da nobenmu ne poveva. In prav spomnim se, kako hitro sem pobasala tiste bodije v vrečko in zafabrala...
Ampak sem mislila, da nisi dojela barve...
Saj jaz že skoz pravim, da si ti brihtna punca...  Men so pa hormoni pojedl vso pamet... Je moj včeraj pogruntal, da bolj, kot je stvar enostavna, manj jo štekam zadnje časeuser posted image

Katera bo naslednja?
Danes imam spet čas viseti na netu in do zvečer bomo pa že ugotovili, če katera manjka, kajne?
Zdaj pa smo me na vrsti, da zapolnimo seznam! (počasi! )

LP!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
27.11.2006 10:36:01   
Naja30
Iskrene čestitke Emamair in očku za dva fantka!! user posted image user posted image user posted image

Punce, mene je od včeraj zvečer pa celo noč ful zvijalo po trebuhu. Komaj čakam današnji pregled. In ko se je user posted image  pozno zvečer kobacal in kobacal, jaz pa sem napol dremala, me je kar prebudilo, ko je na 1x kot da bi padel dol user posted image  Pa se vstanem in me še dragi pogleda - trebuh pa ful nizko dol!! Prav spustil se je štuk nižje user posted image
On pravi, da bo vsak čas najino detece vzunaj, jaz pa tudi držim pesti.
Se havim kasneje s pregleda.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
27.11.2006 11:08:37   
petri85
No, danes ste pa le malo pokukale na plano!

Moj_moj, sem že zdavnaj hotela pripomnit, da je tvoja previjalna dokaj podobna naši, ki jo je tudi možek sam naredil na eno komodo! A ti si jo pa kar sama - pridna!

No, ker se bo treba počasi poslovit od naših trebuščkov sem ga tudi jaz poslikala in dala 2 slikici v album!

V drugi album pa sem dala slikice posteljice in pa previjalne, ki čakajo na Davidovega bratca ali sestricouser posted image
Geslo pošljem na ZS, če katero zanima.

Moram pa malo pojamrat, da je bila tud moja noč danes katastrofalna...moj_moj, kot da bi sebe brala. Meni je tudi že dve noči tako vroče, da komaj diham, mož se pa samo čudi, ker sem brez odeje, saj je ponoči le 18,5°C! Pa tud se valim iz enega boka na drugega ko slon! No danes me je pa za povrh vsega še ful glava bolela, da sem morala vzeti Lekadol.

Tiste, ki imate pregled danes, pa dobro opravite!

Aja, a že katera na novo ziba?

Čakamo na novičke!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
27.11.2006 11:10:51   
t_t_y
Iskrene čestitke Ema za mala sončka user posted image  pa atiju seveda tudi , predvsem pa bravo ker ste tako dolgo zdržali skupaj.

pozdravček in prijetno crkljanje

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
27.11.2006 11:40:45   
Shorty_
Ema in Klemen iskrene čestitke ob rojstvu dveh sončkov. Davidu in Luki pa lepo brezskrbno in zdravja polno otroštvo, Emi pa čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

V želji da boste čimprej skupaj doma vam še enkrat čestitam!!

No jz sem še vedno v enem kosu prav tako pa se moja bolhica noče spustiti malo nižje in zgleda da bom morda le dočakala december, več vam napišem v sredo po pregledu.
Naja3 mislim da je tale spust, ki si ga omenila pravi pokazatelj da boš kmalu cartala svojo štručko!!

Za na seznamček pa še tole mi pričakujemo pupo ki ji bo verjetno ime Nikauser posted image

Nč punčare moje lepo se mejte pa se še kaj tipkamo.

P.S.: V petek je že december še slabih 5 dni do našega meseca. Punce nizki štart finiš prihajauser posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
27.11.2006 12:59:53   
pika30
Emamair sem že čestitala na forumu rodili smo,pa ji še tukaj enkrat izrekam iskrene čestitke za dvojčka,prav tako tudi atiju.user posted image user posted image
Jaaauuu,Naja3 me zanima,če boš prišla sploh iz pregleda,da te ne bojo kar v bolnici obdržali.Ziher boš kmalu rodila.Držim pesti.
Tudi jaz imam mojo pupo že čist spuščeno,tak da čakam ta veseli december,ki je čist pred nosom in že počasi odštevam,ker sem sklenila da bo moja user posted image  pokukala ven za Miklavža.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?