crci06
|
iiiiiiiiiiii, spet imamo nove dojenčke... kako je to lepo... seveda za tiste, pri katerih je to že po planu ali kakšen dan prej, da je presenečenje... Jaz še vedno nimam vsega pripravljenega, bo pa otroška sobica - če bo prav - ta teden pobeljena. Upam. Potem pa samo nanosimo vse noter in bo. No ja, kakšen teden bo sigurno še vse trajalo... (pa mami mora še zlikat zadnji stroj teh malih krpic...) Včasih me kar malo strese, ko pomislim, da zdaj je pa to to. Teden ali dva ali tri gor/dol.... in tu je dojenček. Tisti, čisto pravi, ki nas brca, boža, žgečka.... Glede imen pa - vse imate zbrana full lepa imena, med njimi je kar nekaj najinih favoritov, midva pa sva tudi dorekla. Ime in priimek. In od danes imam končno tudi svoje gospodinjstvo, kar mislim, da je po parih letih pa že čas, kajne? Papirologija :( . Čeprav danes je bila na UE taka prijazna punca, da sem jo mislila kar pohvalit, pa sem pozabila. Še to nisem vprašala, če sem kaj dolžna, ker se mi zdi, da tam vsak list plačaš.... Pa ni nč rekla, pa sm kr šla Vampirka - imaš prav, da sva se srečali v Mullerju. 1 dan po tem, ko sva izvedela za spol in sklenila, da nobenmu ne poveva. In prav spomnim se, kako hitro sem pobasala tiste bodije v vrečko in zafabrala... Ampak sem mislila, da nisi dojela barve... Saj jaz že skoz pravim, da si ti brihtna punca... Men so pa hormoni pojedl vso pamet... Je moj včeraj pogruntal, da bolj, kot je stvar enostavna, manj jo štekam zadnje čase Katera bo naslednja? Danes imam spet čas viseti na netu in do zvečer bomo pa že ugotovili, če katera manjka, kajne? Zdaj pa smo me na vrsti, da zapolnimo seznam! (počasi! ) LP!
|