Strawberrie Cherrie
|
Dober večer so in novopečene mamice! Mi smo bili danes zelo zelo pridni in smo šli najprej v Pikapolonico po flaško, ki se dobi v novi nosečnosti (proti kolikam); odločila sem se za plavo - mi je ful ful lepa!!! Potem se poleg še kupila dudico in pa tisto sponko za dudico. Mi je vse skupi ful všeč! Po dolgem času sem šla tudi na klepet s kolegico in pa na kavico z mojim ; je ful pasalo!! Srečala sem tudi ex šefa, k mi je rekel, če me misli raznest Ok, sej se hecal, ampak VSEENO!!!! Sicer se ne sekiram Pa pri mami sem bila na obisku, mi je kupila ful lepe lesene igračke + lesene kocke...sicer bo naš mogu še malo počakat na igranje z lesenimi igračami, ampak so FUL LEPŠE kot plastične!! Anyway, sebi sem kupila 5 rezin ogrske salame in NEslane krekerje in bom jedla to za večerjo, ker se mi FUL FUL lušta...upam samo, da ne bom preveč zatekla!!! Uf, da ne pozabim - ČESTITKE NAŠEMU NOVEMU ČLANU MED DECEMBRČICAMI; VSE ČESTITKE MAMICI SUPERMAMI IN NJENEMU TILNU!!!! Naja3: ne skrbi, ziher bo katera rodila za teboj - jaz 100%!!!! najina PDPja se razlikujeta za cel mesec; se pravi, če gledamo na tvojega po ZM -> tko da bi bil to svojevrsten fenomen R1ta, Shorty: se pridružim vama v klubu 'nočnih podvigov' - kajti vsako moje vstajanje je res že pravi mali nočni podvig - sicer sem danes ponoči vstala samo 2x, ampak se mi zdi, da si celo noč ŽELIM, da bi bilo jutro - zjutraj pa zgledam kot ZOMBIE ; s tem, da meni še uspe smrčkat ponoči in se moj lubi vedno bolj smeje, ker je na čase prav fajn glasno GROZA Najraje bi kar , ampak vse skupaj vzamem z malo dobre volje pa je! Moj_Moj: všeč mi je tvoja previjalna - a tole podlogo za previjanje si kupila v Babycentru??? Jaz sem gledala takšno podobno na baby-center.com samo da v plavi in zeleni različici, pa so mi ful lepe - samo se še nisem odločila in javno sporočam, da še nimam PREVIJALNE PODLOGE Petri: tut jaz bi se priporočala za geslo, da malo pofirbcam Vampirka: joj, ti imaš po mojem mnenju ful malega bušija -> tko da tebe ziher naujo 'živcirali' z izjavami: A ŠE NI, A ŠE NI Ok, zdejle pa šibam pod tuš!!! P.S.: Zadnjič je ena izmed vas punc omenila, da je dobila tablete, ker ima premalo železa; meni se to že vleče skozi celo nosčnost; sem jemala Retafer (upam, da se nisem zmotila pri imenu tabletk) - pa sem imela hemoglobina še vedno okoli 106, 104 -> potem sem dobila eno brošurco in sem iz golega firbca kupila ELEVIT ; je ful fajni sirupček, pa prebavo imam tipi topi po njem; pa hemoglobin se mi je povečal iz zadnjega 104 na 108 - kar je lep napredek Bom ga pa jemala tudi kar celo dojenje, ga ful priporočajo...mi je pa ful všeč 8ok, mala pripomba), ker ga dela bayer Pharma in to je ena izmed redkih farmacij, ki ne dela poizkusov na živalih
|