|
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 19.11.2006 21:02:01
|
|
|
|
kapica
|
Haj pupe! Malo da vidim kako se imate in da veste, da nisem pozabila na vas . Ursulca, cestitke za tvojega junaka, ki se je tako lepo drzal, da ga ze grejes pri sebi. A ni to lepo? Sedaj pa pocivat in uzivat, da ostane pikec pri tebi celih devet mesecev. Sisy, tebi prav tako zelim, da se ta pikica ki jo nosis v sebi drzi z vsemi stirimi tvojega trebuscka . Pa ne se ozirat na znake, res, ker ti to samo psihicno vojno povzroca. Jaz sem se sekirala in zivcirala, bila pozorna na vse,na koncu sem bila ze prepricana, da bo test negativen. Pa je le uspelo. Tako da ti samo cuvaj sebe in bo . Drzim pesti. Meni je doma lepo, pogresam vas in cvekanje z vami, ceprav sem cel dan zaposlena, mislim in drzim pesti, da vidite pluske. Poopsie, spet si se nekam skrila, upam da ni kaj narobe pupa, a? Ne se zapret, saj ves, o tem smo ze govorile . Drugace pa, jaz sem veselo novicko ze povedala starsem, mojim in njegovim, pa so bili res tako srecni in veseli, da so se jim kr oci iskrile. Pa tole z darilci je bila tudi super ideja, ceprav je moja mama nekaj casa rabla, da je skapirala. Je mislila da je nek hec . Pridne bodite, korajzne in lepo cvekajte, vas ob naslednji priloznosti spet preberem. Od prve do zadnje besede .
|