|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
16.11.2006 16:20:28   
Anonimen
men je pa računalnik zmrznu, v bistvu samo RR internetna stran, vse ostalo dela normalnouser posted image user posted image
zdaj sem mogla na drug računalnik, un z arabskimi črkami,pa mal več čas arabim, da kaj napišem

poopsie kaj boš pa ponoči delala, če zdaj samo spiš. a tvoj mora delat, polpa še ponoči tebe zabavatuser posted image , joj si se fajn omožilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
16.11.2006 16:24:58   
Anonimen
naj mi nekd razloži, kako je to psloh mogoče, da mi internet dela, vse starni lahko komot odpiram, edino RR ne moram, sam neki melje, melje in nič ne zmelje. Na drugem računalniku pa lahkouser posted image user posted image user posted image . ap kako je to možno, če sta itak na istem omrežju. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
16.11.2006 16:59:12   
Ninika1
mišek user posted image user posted image user posted image  te pa nam kaj v arabšini napiši user posted image ...al pa zajca zakurblaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..vidiš zdaj mekeke nima s tem problemov user posted image

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
16.11.2006 17:07:57   
kapica
Punce , sporocam najlepso novicko na svetu!!!

NOSECA SEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sploh ne dojemam, sedaj sem se najprej zjokala od vse napetosti in srece in vsega. Trenutno se dihat prav ne morem, se pozneje kaj povem.

Toliko da veste, da mi je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Poopsie, Misek, Siskamsika, Sasa, Pikovit in ostale, najlepsa hvala vam za vase pstek, zelje, upanje, ki so tokrat zelo zelo veliko pomagale. HVALA.

Trenutno sem brez besed...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 704
16.11.2006 17:11:31   
Ninika1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAPICA ČESTITA!M!!!!!!! sem prav čakala tvojo lepo novičko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČKA user posted image  !!!

Ninika

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 705
16.11.2006 17:15:04   
siskamiska
Čestitke iz vsega srca Kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo ti privoščim. Sem ti rekla da bo uspelo. Saj smo vse tako stiskale pestke zate da je že moralo uspetiuser posted image .

Joj kolk sem vesela zate, polepšala si mi dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa danes obhaja slabostuser posted image . Verjetno sem to dobila skoupaj v paketu z vrtoglavico o kateri sem vam poročala že včeraj.

Punce navijam za vse vas user posted image user posted image user posted image .

Siskamiska user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
16.11.2006 17:17:03   
Anonimen
KAPICA BRAVO, ČESTITKE, BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Derem se,kričim, pa kaj, naša kapica je nosečka in jaz sem tako zelo vesela za njo, bravo kapica, to sta si najbolj želela in to sta dobila. zdaj ap čuvaj svoje pikice in imej lepo nosečnost, naj te user posted image čuva in naj čuva tudi tvoje pikice, bodi še nprej v devetih nebesih user posted image user posted image user posted image

en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res sem tolk vesela zate, da sploh ne bom mogla spat. grem takoj seznam popravtuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
16.11.2006 17:21:35   
Anonimen

Kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Poopsieuser posted image
Sašauser posted image
Mazauser posted image
Nioviuser posted image
Siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ninikauser posted image
Esterauser posted image
Nežauser posted image
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
Pikovituser posted image
Buškicauser posted image
Tajauser posted image
Mišekuser posted image
Vsem en kup močnih pestkuser posted image user posted image user posted image in velik srečeuser posted image user posted image user posted image pri user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
16.11.2006 17:23:19   
Anonimen
punce zelo dobro nam gre, tako dobro že dolgo dolgo ni šlo, zdaj pa že kar 2 nosečkiuser posted image user posted image user posted image . poopsie je naslednja, potem kdo je potem, a sem že jaz ali kaj. sem tolk vesela za kapico, da sem čist zmedena. ne pikovit je še pred mano. še kdo?

dočakal sem najlepše novice, zdaj pa lahko grem v posteljo in čakat možeka, zato lep večer vam želim in nočko. kapica danes bosta zaspala z nasmeškom na licih in naj se vama sploh ne izbrišeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
16.11.2006 19:36:19   
Anonimen
kapica jst sem čist brez besed, tolk sem srečna zate, da sem se zjokalauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!
Takoj sem hitel apovedati mojemu srčku in oba ti iz user posted image čestitava.
Jst sem čist out,kot, da bi bila jst nosečauser posted image .
Kaj naj ti lepega rečem, koje bilo že toliko izrečenega...ti si moje upanje in želim ti mirno lepo in veselo nosečnost, ki si si jo tako zelo zaslužila.
Naj te varujejo angelčki, tebe in tvojo user posted image , ki bo v tebi raslauser posted image user posted image ....čist sem paf...res iskrene iskrene čestitke...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
16.11.2006 21:31:56   
kapica
Punce, koncno sem prisla malo k sebi user posted image .
Ne vem kje vse sem se vam ze zahvalila, pa se enkrat se bom. In jutri se enkrat ce bo treba in vsak dan, ker tako kot ste ve pesti drzale in upale, ni nobeden.

Res vam najlepsa hvala, sploh da ste danes cvekale z mano, ko sem cakala da bo ura stiri. Misek tebi se posebej user posted image user posted image user posted image .

Ampak ne se bat, ne bom vas zapustila, se naprej vas spremljam in navijam z vami, sedaj se bolj, ker verjamem da je trud vseh nas enkrat poplacan. In ta mesec je ze bil uspesen za nas, sedaj si ti na vrsti Poopsie, sedaj so vse pestke, misli, zelje namenjene tebi user posted image user posted image user posted image .

Da vam se znakce zaupam user posted image . Sicer ste tako spremljale da celih stirinajst dni ni bilo nic, razen tu pa tam spikanje v jajcnikih. Danes me se v busiju crvici, sedaj proti veceru imam bolj obcutek da sem napeta. Pa majckeno me joskice zacenjajo boleti user posted image . Koncno jih spet cutim, sedaj ko se tri mesece v njih nic ni dogajalo user posted image .

Misek, dober seznam si naredila, ampak a ni Bety tudi sedaj med novembrkami porocala da je nosecka? Mislim da je bilo tako , nisem pa sla nazaj gledat. Zapomnila sem si samo to da je bil test pozitiven na 10-ti dan po ET-ju.

Pupe vsem vam posiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
16.11.2006 22:56:18   
Niovi
Kapica user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke user posted image  iz user posted image

Nismo zastojn stiskali pesti in navijali za te. Tale mesečna bera je bila pa kar plodna.... Vas kmalu ujamemo bejbike. Uživaj svojo user posted image  in pobožaj user posted image

p.s. dobila ponudbo za prometrium, upam da se jutri zmenim za primopredajo user posted image
p.s.2 Mišek pozabila si napisati Teiro

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 712
17.11.2006 5:09:51   
Anonimen
Kapica se mi zdi, da sem bila včeri bolj vesela kot tiuser posted image , moje spanje je bilo na podnu, skoz sem imela v glavi tega  smajlija user posted image in ime kapica in user posted image in smailija user posted image , ti znakci in ime je skakalo po mojih mislih, moj nasmeh pa je bil celo noč do ušes user posted image .  Pa kako upanje si nam dala kapica, vsaj meni user posted image user posted image si dala eno ogromno upanje in moč, da se borim, da mi rata že zdaj, da bom pol lahko skupaj z vama s poopsie porivala vozekauser posted image in skupaj čakala kdaj bojo naši otročki zaspali user posted image , da bomo lahk zašibale na RR in si izmenjale dnevne izkušnje user posted image user posted image .
moj možek je pršu sred noči, ves zmatran, amapk tudi jaz sem mu takoj povedala novičko in tudi njemu je srček zaigral, zaradi upanja. Hvala kapica  user posted image user posted image in še enkrat čestitke. Zdaj te pa čaka prijetno delouser posted image , loti se ga z veseljem, z dragim užijta vsak trenutek posebi in se prepustita tej radosti. Kot sem rekla, ap naj user posted image bdi nad vami in vas čuva.

joj, bety, oprosti, tebe sem pa res pozabila dat na seznam, bom to takoj naredila, pe še sezono si odprla in predvsem siskimiski in kapici dala veliko volje in upanja. Bety, javi se nam kaj in sporoči, akkao kaj poteka ta veseli dogodek tudi zate. še enkrat oprostiuser posted image

Teiro nisem dala na seznam, nisem pozabila, ampak sem menila, da je že stara borka, ki je že v sredini svojega prijetnega user posted image in bi potem mogla še koga dat na seznam (pa se nisem vseh spomnila, tako, ad sem potem tudi drugim naredila krivico). Teira ne zameri za to, ampak zdaj ko pomislim, da smo se poleti skupaj borile, bodrile, navijale, žalostile in jokale, ap da nas z veseljem prideš še zdaj obiskat, te bom ap res dala na seznam. vas bo vsaj velik user posted image in bo seznam mnogo lepši.

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
17.11.2006 5:13:07   
Anonimen

Teira user posted image user posted image user posted image
Bety user posted image user posted image user posted image user posted image
Kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Poopsieuser posted image
Sašauser posted image
Mazauser posted image
Nioviuser posted image
Siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ninikauser posted image
Esterauser posted image
Nežauser posted image
Mojcauser posted image
Mekekeuser posted image
Pikovituser posted image
Buškicauser posted image
Tajauser posted image
Mišekuser posted image
Vsem en kup močnih pestkuser posted image user posted image user posted image in velik srečeuser posted image user posted image user posted image pri user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
17.11.2006 7:07:24   
Saša27
user posted image JJJJJJJJJJJJEEEEEEEEuser posted image , Kapica je tudi srečka user posted image , ČESTITAM, očitno je Božiček začel malo prej letos z darili, pa upam, da bo tudi nadaljeval tako, da bo Poopsie tudi kmalu zagledala +, pa naša Mišek, pa Pikovit, pa Ursulca (dobrodošla), pa .... , če sem katero, ki je sedaj v postopku pozabila se opravičujem, sem čist iz sebe od veselja, Kapica še enkrat čestitke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
17.11.2006 7:14:46   
Ayolinca
Kapica, moje najlepše in iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da je tudi v Nemčiji posijal user posted image in naredil modro user posted image mavrico ali pa rozauser posted image ! user posted image

Zasnje čase pa kar dežujejo te naše nosečke - ajmo punce, gremo vse v prvo linijo ... user posted image

Še enkrat čestitke Kapica, ostalim pa lep zaključek delovnega tedna!!!  user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 716
17.11.2006 8:23:34   
Anonimen
MIŠEK, tako kot si rekla, to je res veliko upanje, ki ga je kapica dala vsem namuser posted image user posted image user posted image
Definitvno bomo kmalu porivale vozičkeuser posted image ,pa menjale smrdljive pleničkeuser posted image ,pa vstajale  ponoči in hranile naše mladičkeuser posted image ...hehe pa še rima seuser posted image user posted image user posted image

Joj tako sem srečna...bravo kapica!
MIŠEK zdej pa na delo....da hreva hitro za kapicouser posted image user posted image user posted image
in seveda vse ostale punce, da nebo pomoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GREMO PUNCE!!!!!

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
17.11.2006 8:41:43   
Anonimen
evo poopsie jaz sem glih kar opravila svojo dolžnost user posted image , če bo ta mesec kaj narava v pomočuser posted image , če ne bo pa itak drug mesec mohamed svoje prste zraven dal, pa bo potem user posted image .

Kot sem rekla, poleti jim je vroče, pa nočejo not na toplem bit, zdaj pozimi, bi se pa radi greli in zato tolk lepih user posted image user posted image . Jaz mam mal probleme še z vročimi dnevi, amapk bom klimo vžgala do - če bo trebauser posted image . Pol pa naj samo probajo ven pokukatuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
17.11.2006 8:46:19   
Anonimen
user posted image zdej pa ti meni lušte delašuser posted image ....jst sščph ne upam pomislt na user posted image ...no sej zato pa obstajajo drugačćni prijemi, da mojemu srčkuni pretežkouser posted image user posted image !
Kakorkoli naravno ali pa če ti mohamed naredi čudež samo, da bo, zdej morava kapico ujetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
17.11.2006 8:48:43   
kapica
Jutro pupe!

Misek, nisi edina ki nisi spala danes ponoci user posted image . Meni je spet slo vse mogoce po lgavi, pa nic hudega, spanec je najmanj vazen trenutno.
Ja seznam pa res dobro izgleda , ni kaj, ta sezona je najbolj uspesa. Sedaj pa se ve, Misek in Poopsie, saj vesta kaj so vam slogarce rekle user posted image . Misek, ti si ze opravila svpojo dolznost, midva pa se kr ne upava user posted image . Raje ne seksam celih devet mesecev, kot pa da bi bilo kaj narobe. Bova verjetno pocakala do prvega UZ. Ja kaj ces, bomo ze zdrzali user posted image .
Poopsika moja, povej kaksno je tvoje pocutje? A pocnes to kar smo ti rekle? Uzivas in spis in uzivas in jes user posted image . Ti si naslednja, saj to ves a ne?

Sasa, Maza, Niovi, hvala se vam za cestitke. Res ste zlate pupe user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 720
17.11.2006 8:58:36   
Niovi
A lahko še enkrat čestitam Kapica user posted image  se mi zdi tolk fajn, da se je prikazalo user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  ... lep dan, ko se nam je vsem narisal nasmeh na ustnicah user posted image

....bila pri Rešu včeraj, če pravočasno dobim M ta mesec, grem lahko v postopek konec meseca, če pa ne pa šele konec januarja, to je 2 meseca razlike....no saj...karkoli bo, bo. Zdaj ta mesec jaz navijam, da čim prej pride user posted image  ... čist narobe svet, kdo bi nas razumel user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 721
17.11.2006 8:59:18   
Anonimen
kapicauser posted image , morgen!user posted image

Ti si takšna kot jst, boječka..jst tud ne bom hopsala dokler ne bodo dohtarji potrdil da je vse ok, potem pa v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!user posted image

kapica moje počutje je danes tko, tko..ne bom vas morila s tem, sploh pa ne tebe, ki si srečka nosečka in sedaj je tvoj čas in danes je tvoj dan.user posted image
Uživaj, smej se,jokaj.....karkoli....vriskaj jst bom pa vriskala s teboj, pa najina MIŠEK bo tud vriskalauser posted image user posted image
moji, moji stauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
17.11.2006 9:01:25   
Anonimen
Niovi, živjouser posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da greš pogumno čimprej v nov postopek in da boš sledila kapici in siskimiskiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
17.11.2006 9:05:49   
kapica
Niovi, drzim pesti da bo tecka rdecka cimprej prisla. Vidim da si dobila Progesteron, jaz ga namrec se sama rabim naslednjih 14 dni, ampak mislim da mi jih bo nekaj ostalo, ker imam se vec kot polovico. Tako da takrat z veseljem poslje, ce bo se katera rabila, da dam te stvari "od sebe".

Poopsie, mogoce pa sploh nisva bojecke, ampak skrbne mamice,a? To se veliko lepse slisi a ne user posted image ? Zakaj govoris kaj takega, da nas in mene ne bos morila s tvojimi skrbmi. Spravi iz sebe, boljse ti bo. A je kaj z znakci ali je kaj z tvojim pocutjem, a si se vstrasla cesa, al je samo en tak dan? Dobro ves da smo tu da si pomagamo in vzpodbujamo. In kot receno s tabo in z Misek ostajam do konca. Ne glede na to na katerem forumu. Prosim te, samo ne izgubit upanja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
17.11.2006 9:08:28   
Anonimen
mojiuser posted image moji user posted image sta tudi vidveuser posted image .

niovi, midve pa pol istočasno v akcijouser posted image user posted image user posted image , jupi, da ne bom glih sama. ti pa kar poskrbi, ad bo M pravočasna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?