|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
17.11.2006 14:17:46   
Saša27
Buškica, lahko se ti tudi naredi, da sploh ne boš dobila M, ali pa pozneje, kot ponavadi. Jaz sem jo dobila dva dni pred prvim UZ-jem. Po prvem UZ-ju dobiš še eno inekcijo zraven, tako da se pripravi na dve dnevno.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 776
17.11.2006 14:17:55   
buškica
No fajn, pol se bova pa mogoče kdaj vidle.
Jest se mal bojim špik, zato bo moj mišek doktor. tako da lahko njega krivim če bo slabo zapiču.user posted image   Hvala za lepe želje, ti sporočim v ponedeljek.
uživaj v vikendu.

lp
buškica

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 777
17.11.2006 14:20:10   
Saša27
Če misliš na mene, da se bova videli, ti sporočam, da grem jaz šele januarja po zamrzjenčke, no mogoč, ko boš ti prišla 15 dna po ET na krvni testuser posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 778
17.11.2006 14:38:04   
Anonimen
midve pa se tudi ne bove videle, ker sem mal predalečuser posted image user posted image , bove pa skupi trepetale najbržuser posted image user posted image . sem že mislila, da ti bom jaz dohtor, ap mi je pol potegnilo, da misliš svojega dragega. user posted image user posted image

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
17.11.2006 14:38:50   
siskamiska
Buškica jaz sem bila tudi v Lj. Špikala sem se pa v trebuh, en dan v levo stran drudi v desno. Ko sem bila pa na 2 injekcijah dnevno sem si pa Gonal  dajala v stegno. Spet en dan v levega, drugi v desnega. Špikala sem se pa sama ker se mi zdi da tako najboljše nadzoruješ bolečino.
Pridelala sem pa samo eno modrico, tako da sploh ni bilo panike. Po treh dneh sem bila tako ulaufana, da bi si jih lahko dajala v spanju.user posted image

Veliko sreče ti želim in da čim prej zagledaš user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.11.2006 14:49:48   
buškica
Hvala punce za pomoč.
Ja mal sem zmešana, ker počnem sto stvari naenkrat, pol pa take pišem. Vem Mišek da se ne bova vidle, do Dubaja je le malo predaleč user posted image . Midve se bova lahko spodbujale.
Saša27, potem se bomo pa potem videle ko bomo z vozki po tivolijo hodile.user posted image

Siskamiška hvala za nasvet. Bom kot rešeto na koncu tegale postopka. Dobr da ne puščamo, ane ?user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.11.2006 15:19:24   
Anonimen
buškicauser posted image , zmeraj me puce presenetite s svojo toplino in čudovitimi besedamiuser posted image user posted image user posted image hvala vsaki posebej in hvala tebi buškica, ki ti ob tej priložnosti čestitam za začetek špikanja in naj se vse naprej odvija tako kot se mora...Srečnouser posted image user posted image

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
17.11.2006 15:28:29   
kapica
Hej buskica (kako lepo slikico imas user posted image ). Tudi jaz ti zelim dober start z spikanjem, zgleda grozno, ampak ko se navadis ni vec problem. Bos videla da bo slo z levo roko user posted image . Veliko srece user posted image .

Sasa, lep vikend ti zelim, sedaj ko sem doma sploh nimam obcutka kateri dan je, vikend ali ne, jaz skoz pocivam user posted image .In meni je vsekakor pomagalo cvekanje s puncami,medtem ko sem cakala, tako da si ga kr nabavi za doma. Ce ne drugega, bo slo cakanje hitreje mimo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.11.2006 16:22:04   
pikovit
SORRY KAPICA KER SEM ŠELE ZDAJ VIDELA

user posted image ČESTITKE IN VELIKO SREČE ŠE NAPREJuser posted image  IN EN VELIL VELIK user posted image      IN NAJ TE ČUVA TALE user posted image  DAN IN NOČ

PIKOVIT

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 784
17.11.2006 16:58:25   
Anonimen
poopsie a si še gor. napisala sem ti cel roman na tvoje vprašanje in sem ga hotela poslat, ap maš poln predal in tako je cel roman šel v malorco, po gobe, papa. daj mal spucaj tam v podstrešju ZSuser posted image

a katera ve, če ima nekdo prazen predal, če vseeno dobi poslano ZS, potem ko sprazni predal????? al moram še enkrat pisat????

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 17.11.2006 17:00:44 >

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
17.11.2006 18:24:09   
Anonimen
poopsie upam, da si vseen dobila, če ne pa sem romanček  našla med poslanimi ZS, tako, da ni kar tako izginil in ko si narediš plac na svojem ZS, ti pošljem še enkrat. ampak zdaj grem ajatutaja, ker komi gledam. sem čakala, če se javiš, pa več ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image

pupe, nočko in lep vikend vam želim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
17.11.2006 18:28:38   
kapica
Misek, saj imas tisto kar si napisala shranjeno pod poslana sporocila. Tako da samo prekopiraj v nov post in poslji. Ko bo Poopsika imela cas in ga spraznila user posted image .

Pikovit, hvala za zelje. Nic hudega ce si me pozabila, saj sem jaz tudi tebi pozabila cestitat za tvoj pridelek na punkciji,ker sem bila vceraj cist out. Tako da upam da bo ET uspesen user posted image , seveda drzim pesti user posted image .

Midva greva jutri zjutraj na pot, malo k starsem pogledat user posted image , prideva pa v sredo ze nazaj. Ce bo mozno vmes kaj pokukam k vam, ce ne se javim ko prideva.
Ampak kljub temu da me ne bo gori, drzim pesti da boste pridne, korajzne, pogumne in predvsem optimisticne. Tako da mislim na vas, Poopsie na tebe se posebej, samo da ves da te ne bom pozabila naslednje dni user posted image .

Pozdravec vsem, user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
18.11.2006 4:50:16   
Anonimen
kapica srečno pot domov in kasneje vrnitev. Pa ne preveč po jamah vozit, da ne bo preveč pikic prerukalouser posted image . Imej se lepo doma in uživaj v teh trenutkih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja a ti mene malo ****, da mam to pod poslanimi ZSuser posted image user posted image , saj sem to glih pred tabo napisala. Na srečo sem si šele pred kakim tednom to naredila, prej pa nisem imela te možnosti.

punce lep vikend vam želim, naš se danes že končuje, ap še leni smo ko ****s, tak da bomo najbrž samo  poležavali in se pretegovaliuser posted image

p.s. kapica ti kar obdrži deteljico, to je tvoja, tebi je prinesla srečo, mej jo za spomin  na user posted image in da ti prinaša še naprej srečo. jaz sem pred 10 leti našla eno štiriperesno deteljico in si dala v platični ovitek in v denarnico. še zdaj jo imam v denarcici, čeprav ni več deteljica, ampak samo kupček zeleno rjavega prahuuser posted image . Samo jaz vem da je to bila štiriperesna deteljica in v denarnici bo skoz. Pa hasne veš, denarnica ni nikoli prazna, skoz je vsaj nekaj dinarčkov notuser posted image .

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 18.11.2006 4:56:09 >

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
18.11.2006 7:56:06   
Anonimen
MIŠEK, sorryuser posted image , evo sem zdej popucala, prosim pošlji še 1xuser posted image user posted image user posted image

kapica, tebi pa srečno pot domov, lepo se imej, uživajte in veselite se ob taki krasni novičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, da boš mislila name, ker si moja zlata pupauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tebi in tvoji pikici želim čudovitto potovanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
18.11.2006 11:54:40   
siskamiska
Jutro čveke, kje pa ste danes?

A že vse kosilo kuhate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
18.11.2006 12:16:16   
Anonimen
ojla siskauser posted image

jst grem zdjle kuhat...do zdjle sem bila pa v Ljubljani na sprehodu, je tolk fino vreme, ful toplouser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
18.11.2006 18:33:23   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: buškica

Hvala punce za pomoč.
Ja mal sem zmešana, ker počnem sto stvari naenkrat, pol pa take pišem. Vem Mišek da se ne bova vidle, do Dubaja je le malo predaleč user posted image . Midve se bova lahko spodbujale.
Saša27, potem se bomo pa potem videle ko bomo z vozki po tivolijo hodile.user posted image

Siskamiška hvala za nasvet. Bom kot rešeto na koncu tegale postopka. Dobr da ne puščamo, ane ?user posted image user posted image

Hojla Buškica,

Sem se šele zdaj po dolgem času priklopila na RR in prejela tvoje sporočilce glede darovalca....Pa to je super novica user posted image user posted image user posted image  Takoj si mi polepšala dan....Mi je včasih kar hudo ker ne hodim na RR da takšne pomembne novičke zamujam....Daj prosim,da ne brskam po celi tem IVF-ja - napiši mi kdaj gresta v postopek,kako,vse me zanima...

Jaz čakam na rezultate,29.11 je moj dan za test...drugače pa vse po starem user posted image  Se moramo kaj dobit,kaj praviš?

Kako je pa kaj Ema,je že rodila? Pa Vampirka? Joj kar sram me je ker nisem nič na tekočem...

javi se kaj

cmok-cmok

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 792
19.11.2006 5:48:56   
Anonimen
sisyuser posted image , lepo te je slišat oz brat. Po dolgem času si nas malo pršla pogledat, lepo, še lepše je da se ti dogaja in da si v veselem pričakovanju user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image Želim ti, da boš 29.11. ali že prej (če te bojo preveč prsti srbeliuser posted image ) zagledala en velik + ali user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
19.11.2006 8:57:03   
Sisy
Mišek hvala za takšno lepo dobrodošlico user posted image  Saj včasih še pokukam na vašo temo a je običajno tok velik postov da ne "sledim" temi  in vsakodnevnemu čveku ker mi ne rata vsega za nazaj prebratuser posted image  Vem pa vas je na tej temi kar nekaj v postopku kajne? Ne vem če se prav prebrala, ampak si se že res preselila v Dubai? uau noro...user posted image

Jaz pa tko, spet "guram" iz dneva v dan in nevrotično opazujm sama sebe ter upam in molim na pozitiven rezultat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.11.2006 9:15:43   
Anonimen
ja, sisy včasih se res preveč zaklepetamo, ampak paše, ker tako pozabiš na vse ostale skrbi in živčno vojno v času postopkov. Saj veš kak je to. Tudi paše, da čvekamo še o čem, ne samo o postopku. Kaj čmo smo kure na kvadrat user posted image user posted image , take ali drugačneuser posted image user posted image ampak vse čakamo na svoja piščeta user posted image user posted image .
ja sem se preselila in že ustalila. Tudi v postopek sva zalaufala in zdaj pridno čakam na M user posted image .

Sisy imaš zelo lep avataruser posted image , naj ti ta slikca postane realnost čez 9 mesecev. Bom držala pestiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
19.11.2006 9:33:44   
Sisy
Imaš prav,če čvekaš mal tut o drugih temah čas hitreje mine....Jst se poskušam zamotit z surfanjem po netu,pa pospravljanjem,kuhanjem...ampak sej veš da tudi to zmeraj ne pomaga user posted image  Ravno zdejle sem brskala mal po postih od Kapice (glede na to da je srečka nosečka) da vidim kako se je kaj počutila in kakšno je dejansko počutje če siuser posted image  (joj upam da ne misliš da sem nora hihi) in vidm da znakov ni...tko da tole moje topo tiščanje v trebuhu v nič dobrega ne pelje user posted image

Joj tebi pa kr zavidam...sonček,morje,prekrasna okolica....Super res! Kako pa kaj izgleda če greš v postopek V Dubaju,je kaj drugače? V kateri "fazi" pa si že?Jst ti rečem da vama bo ta ugodna klima sigurno prinesla user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 19.11.2006 9:34:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
19.11.2006 9:48:54   
Anonimen
ne, ne sisy, nehi tako razmišljat, tudi kapica se je tožila po nekih špikanjih in šraufanjih, tako da prosim te, ne obupat. Tudi siskamiska naša prva user posted image , je tožila o bolečinah. saj veš, upanje nam zadnje ostane in dokler se ti ne vlijeuser posted image , je vse mogoče, tudi težko pričakovani user posted image user posted image .

Pa ne mi zavidat, toliko kot je tle dobrih stvari, je tudi slabih. Tako kot v slo in tako kot povsod. Dubaj pa je vsaj zame daleč od raja na zemlji. Je pa re stoplo in to mi je všeč, ker ne maram zime in mraza.

Kako zgleda postopek, smešno in precej drago. Bi si lahko privoščila 3 postopke (ta dražje, icsi)  pri rešu. G s ete sploh ne dotika, uz ti naredi ženska in potem slikice pošlje G, da jih pregleda. Imajo 3 vrste postopkov, ki se pa vsi razlikujejo od naših. Je pa res, da so imeli lansko leto mal čez 40% uspešnost. Tudi drugačna zdravila so. Zaradi vsega tega se kar precej bojim, ampak nekako sem prepričana oz se vsaj prepričujem, da bo tokrat uspelo. Uspeh je zame, da dobim vsaj en zrel jajček, če pa pride do ET, pa bo to  zame največja zmaga v življenju.  3 postopke brez ET so v meni zbudili neizmerno željo po čaknju 14 dni na user posted image user posted image . Tolk zelo si želim videt kaj prestajate ko vam vsadijo not svoje pikice.
20 dan ciklusa moram prit na UZ, in potem dobim še neke tablete in inekcijo (ala suprefact, samo jo dobiš samo enkrat). to bo 26.11., potem pa čakanje na M. kako bo dalje pa ne vem, ker tle se začneš špikat po 5 dnevu Muser posted image user posted image . Bomo videli in ubogali Mohamedauser posted image . aja zdaj pa že jemljem 2 vrst tablet, ene za izboljšanje celic in ene za znižanje prolaktina.

hvala za lepe želje

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 19.11.2006 9:51:47 >

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
19.11.2006 10:07:12   
Sisy
neverjetno user posted image  Sem kar z očmi požirala ta opis postopka...Kako različni postopki...kar šokirana sem...PA ti UZ dela ženska in ne zdravnik zaradi tega ker se še zmeraj čuti vpliv njihove vere,prepričanosti in mišljenja da naj se druge ženske ne bi dotikal moški...ali je pač postopek tak? Pa punkcija,verjetno jo mora opravit zdravnik ali pač' Uf mora bit kar čudno vse skupaj...Pa še drago ja,to ti pa verjamem...Res prava faca si,ful pogumna....zato verjamem da se bo tvoja bebica dobr počutila v topli klimi in tvojem bušiju user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.11.2006 10:15:24   
Anonimen
ja nekako tako, moški se ne dotakne tuje ženske, če ni nujno. Kako je s punkcijo še ne vem, ker se niti ne upam vprašat, da ne bi koga užalila. Celo če jaz moškemu ponudim roko v pozdrav oz v znak spoštovanja, mi je sploh ne rabi dat, celo če se počuti užaljenega (v smislu, da sem npr. neprimerno oblečena ali kako drugače žalim njihovo kulturo). Ampak najbrž mi bo vseen on delal punkcijo, ker se mi zdi, da je to že bolj nujna zadeva. Ne vem, zakaj sploh potem tam sedi in je plačan user posted image , a samo za govoričenje al kajuser posted image .  Zabavno ni kajuser posted image , ampak tako vsaj ne vem, kaj me čakauser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
19.11.2006 10:20:45   
Sisy
uuuf neverjetno...verjetn se človek res ne počuti ravno zaželjenega ane (pa še plačuješ ga! )....Prav zanimivo pa je da vseeno opravljajo te postopke...Se mi zdi to nekako v nasprotju z njihovo moralo,načeli,vero....Ah ja se mora človek kar ornk pripravit (psihično) na takšno kulturo....

No ja če tko pogledaš je potem naš Reško prava perlica user posted image user posted image

ampak važno je da ti prideš do tvojega zakladka....

Nč zdej pa šibam pred tv ker me v trebuhu že spet kr ornk boli da sm toook slabe volje....

se tipkamo

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?